Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бог Отец

Featured Replies

преди 2 часа, _ramus_ написа:

Лични думички, приповдигнатите им подражания... се смесват в едно, докато някой колабира сред въображаемостите си и бърза да изходи резултатите от поредния си фантастичен трип.

във всеки втори твой пост май виждам тази дума - "изходи" и все се сещам за изхождане в тоалетната, защо не си оправиш малко речника от  думи, които употребяваш

• Отговори 310
  • Прегледи 20,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Търсещ истини
    Търсещ истини

За мен е дълбок потрес, как може да вярвате в бог Отец, който по свой образ и подобие е създал нещо като dioib. Такъв всемогъщ творец е немислим. Този, който е създал Данте, Галилей, Аристотел и Нютон

• Св. Дух изразява Майката, Природата, Световната Душа, разбирането... В случая конкретно си мисля, че в момент на крайна болка до човек успява да достигне "гласът" на тази душа и той получава някакно о

• Не е трудно. Няма нищо за разбиране, казах Няма Нищо.......... от там на татък всико е един Анализ на една Измамна многовековна <технология> и вековна лъжовна политика, икономика, култура и пр.Т

преди 15 часа, Anzhel Dimitrov написа:

Бог се разкрива само ,когато някой е между ,, живота и смъртта " . 

Не е точно така: Бог се разкрива пред всеки, но мнозина не го забелязват. Да, именно когато си между "живота и смъртта" го осъзнаваш, но това е поради факта, че си съгрешил и те е подложил на изпитание. Въпроса е да се покаеш и смириш пред неговото могъщество и по-лесно да го забелязваш около себе си когато си постъпил като него и си направил добро дело, и то е поради един факт, т.е. постъпваш като него, но знаеш че си бледо подобие на него, защото не на всеки може да помогнеш. ;) 

Именно от добрините към другите които извършваш спрямо онеправданите е критерия да го забележиш, а неоправданите да ги вбесиш и да разберат неговата мощ въпреки трудностите които се е наложило да понесеш, за да има справедливост. 

Не е сложно!!! = Трябва ти само вярата в Бог и да правиш около себе си добро. => Има една проста молитва към него (макар и украсена в някоя религия): Отче наш, избави ни от лукавия. Амин -> После е лесно!!! = Да го съзреш Бог и осъзнаеш неговата Любов към човека. 

• Автор

Това, до което казват, че можеш да се докоснеш в моментите на крайна болка и страдание, е Светия Дух. Нямал съм такова изживяване в този живот, но то е свидетелство, че Бог никога не изоставя човека. Независимо че може да се е случило обратното - човекът отдавна да се е отдаличил от Бог, пак му е оставена надежда и път за връщане.

преди 16 часа, 16562 написа:

можеш да се докоснеш в моментите на крайна болка и страдание, е Светия Дух. Нямал съм такова изживяване в този живот, но то е свидетелство, че Бог никога не изоставя човека.

Да... пълно е със "свидетелства" че малките бебчовци какво ще правят без патеричките на 'светия дух и бог" - дето никога не ги изоставял, особено в 'болка и страдания', надежда или път... за да бъдат дундуркани, миличките.

То и дедоти Коледа, Исус или владиката, тибетеца или Супермен... са измислени пак заради тях... но и да не са - са си го докарали до същата роля. За същото си тяхно бебчовско си ползват всичко що докопат... за патерички.

• Автор
преди 1 час, _ramus_ написа:

Да... пълно е със "свидетелства" че малките бебчовци какво ще правят без патеричките на 'светия дух и бог" - дето никога не ги изоставял, особено в 'болка и страдания', надежда или път... за да бъдат дундуркани, миличките.

.

А ти можеш ли поне веднъж да бъдеш искрен и да напишеш честно и откровенно защо изобщо пишеш и спамиш в тази тема, която изобщо нито те интересува, нито имаш знания по нея.

Заяждай се колкото си искаш. Да, неприятно е, защото като те чета усещам, че се докосвам до нещо долно и подло. Е, има и неприятни неща на света - преминаваш през тях и ги забравяш. Но ти кого ще излъжеш, нещастнико? Всички те виждат каква долна отрепка си. Големият психолог се унижава да е в позицията да стои и чака някой да напише нещо подходящо, което да му даде понод за поредните маниашки повторения. Искаш ли да ти цитирам думи отпреди седем години, където си ползвал абсолютно същите думи, които вече ползваш всеки ден? Така е, манията се усилва. Наскоро ти написах, че си само моя сянка и ти все по-често го доказваш. Виж си последните пет-шест "мнения". Едно и също, и сякаш не можеш вече съвсем да устоиш на подтика отвътре. Колкото и да не ти се исща, аз съм тук, но при теб вече май няма никой.

преди 4 часа, 16562 написа:

Големият психолог се унижава да е в позицията да стои и чака някой да напише нещо подходящо

:) Подходящо?... Унижавал се психолога... нещастник, дето лъжел...?

Бебчо... ти днес си подпийнал повечко от духовните си надъхващи хапченца.

Просто не знаеш къде си попаднал, бебчо, докато се сънуваш някъде сред комплексарските си сънища.

Личните ти "докосвания до подлото и долното" ли ти е "подходящото в темата"? :) Или темата ти е дневник на личните ти фантасмагории и дозички от духовни надъхвации. За целта ти имаш нещо като "блог", ама там ти е самотно и никой не го заглежда. Докато театъра ти изисква публика, макар и фантазна и въображаема.

Никой не го интересуваш, бебчо, както и ти не се интересуваш от това къде си, като че някой ти е длъжен да понася глупостите, които редиш, докато се вживяваш на възвишен.

Едно въображаемо "страхливо зайче" праща много поздрави на "духовната" ти маска и ти пожелава приятно и спокойно  духовно сънуване някъде сред друго виртуално място. На това тук - вече от години ревеш - от рамус, от други никове, или пък от "модераторите". Но стискаш... :) натискаш...

Иронията е точно вкопченото маниаче да си плямпа кой бил маниак, кви повторения имал... Точно ти... миличкия, с огледалните реторики от времето му на първокласник. :)

Свиквай или не  - не ме интересуват театрите на зависимите комплексари.

преди 4 часа, 16562 написа:

Колкото и да не ти се исща, аз съм тук

ти знаеш ли кой си, бебчо? :) Сред форумът с твоите менкащи никове е само духовната маска на едно малко и сиво момче, която го изнасилва да му е говорител, докато му маскира комплексите.

Маските не интересуват никого, бебчо, защото всеки си има такава. Но точно геройчето ти да се дере че "то било тук"... :) е просто поредната ти порция от белези за подмяна на идента и са симптоми на личностно разстройство и... други психични девиации. 

Бог е нужната вечна инжекция психичен 'живот' на депресарите и проблемните... които се чупят някъде в израстването. Ти си го пишеш и изразяваш непрекъснато. А точно това никога не е било 'духовност', както и че тя никога не е била сред театрите и психичните девиации на виртуални бебчовци и комплексарчета.

• Автор
преди 17 минути, _ramus_ написа:

Бебчо... ти днес си подпийнал повечко от духовните си надъхващи хапченца.

С подобни тъпи провокации освен да демонстрираш простащина друго няма да постигнеш. 

Ми добре. Поздрави от Нищо-непостигналия, щото някой си "бебчо" така си ги фантазирал нещата.

Непрекъснатото объркване че КАЛДАТА не е еквивалент на психиатрична лечебница е просто естественост за няколко изтрещели ника.

• Автор
преди 20 часа, 16562 написа:

А ти можеш ли поне веднъж да бъдеш искрен и да напишеш честно и откровенно защо изобщо пишеш и спамиш в тази тема, която изобщо нито те интересува, нито имаш знания по нея

преди 20 часа, 16562 написа:

А ти можеш ли поне веднъж да бъдеш искрен и да напишеш честно и откровенно защо изобщо пишеш и спамиш в тази тема, която изобщо нито те интересува, нито имаш знания по нея

Хайде веднъж поне бъди откровен и спри с безкрайтите си простотии. Толково ли ти е важно непрестанно да търсиш да предизвикаш някакъв дисонанс във вярващите сякаш така ще докажеш нещо? Превърнал си подфорума в поле на тази ти маниакална амбиция. Използваш, че Бадр е некадърен модератор и ти позволява системно да спамиш и обиждаш, сякаш споделя целите ти. 

преди 10 часа, 16562 написа:

Превърнал си подфорума в поле на тази ти маниакална амбиция.

бебчо, огледалниченето е смотана реторика, по-скоро е инфантилна. :)

Превърнал си форума в мегдан за изхождане на налудностите си. Ама те били възвишени... :) - и небесни да са, са налудности и нямаш коментар в който духовното ти геройче от приказки да не взима думата в първо лице.

Откровеността не се представя пред измислени светове и геройчета в тях. Когато застане човек... тогава идват разни човешки работи. Владиката не може да претендира да е "човек", както и сред налудностите ти може да си си всякакъв без това да касае никой човек.

Да огледалничиш как 'рамус бил маниак и неговата мания била амбиция' е поредната защитна налудност, която си сглобяваш от малоумия. Фейковете са ти станали вече норма, пишеш тотални глупости почти всеки коментар, проповядваш си налудностите като имитираш и подражаваш на стила от инфантилните ти свещени книжки... :) и то в "първо лице"...

Къде си тръгнал вече втори път бебчо да настояваш за някаква си "откровеност"... че дори и били 'простотии' - точно ти да опитваш тия простовати реторични трикове? Ти сред какви субекти живееш, къде си възпитан, сред кои си отгледан, че се фантазираш с тия инфантилщини, дето могат да минат само пред неграмотници и бавноразвиващи... - за да са ти такива фантазиите и тая нахакана самооценка с която се дуеш? Широтата на културата са ти на популярно и народно ниво и с тия глупости дето си ги вживяваш са точно като за социалната среда сред която жужиш и чирикаш в опит да се отличиш някак си от няколкото нюанса сиво.

• Автор
преди 2 часа, _ramus_ написа:

Превърнал си форума в мегдан за изхождане на налудностите си. Ама те били възвишени

И все пак пиша по темите. Но ти показа, че не си способен на честност и откровеност повторно пропускайки въпроса, защо пишеш в теми, които изобщо не те интересуват, като разбира се постоянно спамиш. Толкова ли не се усещаш, че отдавна си прекалил? 

Бадр, ти също можеш ли поне веднъж да напишеш откровено, защо позволяваш тади свинщина? Ти свиня ли си наистина?

преди 35 минути, 16562 написа:

Но ти показа, че не си способен на честност и откровеност повторно пропускайки въпроса

Бабината ти трънкина показах. :)

Няма го Човека, на който "да покажа"... нещо си, нито да му отговарям, нито да играя в нечий психарски театър. А и си наглец, с примитивни байгньовски тарикатщини, които ти единствен ги вживяваш като 'духовни'.

Интересно - владиката питал ли си го с "тия въпросчета"? :) Интересно би било "дали е способен"...

• Автор
преди 43 минути, _ramus_ написа:

Бабината ти трънкина показах. :)

Едно мнение имаш по темата? Ето, темата стои, ти си изписал немалко думички и нищо хо темата. Какво "бабините ти трънкини"? Всеки може да не е конструктивен и да руши. Ти това правиш. Когато няма правила (защото бадр е некадърен модератор, меко казано) и това, което ти правиш никак не е трудно. Това осъзнаваш ли го? Всеки може тона, което ти правиш. Друг въпрос е дали ще поиска да падне толкова ниско.

преди 1 час, 16562 написа:

и нищо хо темата.

Темата... бебчо не си ти, форумът - не си ти.

Ти... си една виртуална сянка, която се вживява на нещо повече, защото такъв й е съня и малката й роличка в опит да се закрепи и да дундурка малкото човече, сгушено сред нея.

Смешното на темата не е още от клишето на заглавието, а от нейният автор, който я тъпче с фейковете си, в опит да си бута маниашките си вживяности.

• Автор
преди 9 часа, _ramus_ написа:

Да, така е. Постоянно ми вменяваш фантазиите си, в случая че се превъзнасям. Ето това е долно и подло, защото ти реално не ме познаваш (колкото и да си въобразяваш друго) и тези преднамерени или не внушения, които правиш, са лъжа.

С това неприкъснато повтаряне на "бебчо" какво целиш? Признавам си обижда ме. Ето това е долно и подло. Затова и смянам теб и Бадр за простаци. Вие показвате, че сте такива. Но ето, за разлика от теб се обосновавам. Всеки може да види спамовете и обидите ти и това, че Бадр си затваря очите. Това е долно и подло от страна и на двамата. Та на теб ти доставя удоволствие всичко това и то до степен да се е превъртало в основа за участието ти тук. Тук си заради поредната дозичка, без която вече не можеш. А винаги има как да я получиш. Ето, аз не те репликирах известно време, но ти си намери "жертви" и то не сред вярващи. Те също станаха невежи и какво ли още не. Само ти и Бадр сте компетентните тук. Няма лошо - бъдете компетентни, но го покажете. Само че ти специално единствено поддържаш самочувствието си създавайки контраст с другите, подкрепен единствено с повтарящи се от години думички.

Постоянно ми вменяваш фантазиите си

Ми не - действителното положение е такова. Фантазиите ти ти си вменяваш сам, като в случая по-скоро "те" те вменяват.

бъдете компетентни, но го покажете.

преди 11 часа, _ramus_ написа:

Ти... си една виртуална сянка, която се вживява на нещо повече, защото такъв й е съня и малката й роличка в опит да се закрепи и да дундурка малкото човече, сгушено сред нея.

Смешното на темата не е още от клишето на заглавието, а от нейният автор, който я тъпче с фейковете си, в опит да си бута маниашките си вживяности.

А по-смешното е че имаш претенции някъде сред фантазиите си, които  сред форума няма кой да го интересуват. Когато дораснеш да се научиш отново на разликата между действително и фантазно няма да се стига до ексцесиите заради които периодично ревеш.

Ама... някой "рушил" темичките за фантазиите на бебчовците и кифлите - ми да си дращят в блоговете си. Калдата не им е длъжен с нищо, както и не е психиатрия или ФБ-клюкарница. Има и теми за лично творчество и общи приказки, лични блогове сред които дори няколкото други изтрещели автори на никове си ги списват и не ги е грижа, нито някой ги притеснява.

Но не - тук няколкото изтрещели имали нужда от религиозен театър, докато друг бебчо - от духовен,к а трети - от будистки, четвърти - от божествено пенсиониране... и още няколко подобни от изтрещелите примери.

Ама някой им развалял театъра, и да - сред темите претенциите, декларациите и изхвърлянията вече не са само сред фантазиите на бебчовците и срещали дисонанси, от които не били доволни. И... значи чакаме "арменския поп"... докато друг да се оплаква на владиката, на креатора си или на буда.

• Автор

Добре, прав си. Аз съм глупав фавтазьор. Благодаря на тебе и на Бадр, че с цената на такова огромно усилие ми показвате истината. Бадр, нека Аллах благослови твоите честност и почтеност. Ти си пример за отговорност, справедливост и добронамереност. 

Добре е, че му го пишеш - той винаги е имал нужда от подкрепата и свидетелтвата ти пред Аллах.

Друго си е така - една честна душа, опитваща се да играе театъра си щото така си сънува че е жива. :)

• Автор
преди 6 минути, _ramus_ написа:

Добре е, че му го пишеш - той винаги е имал нужда от подкрепата и свидетелтвата ти пред Аллах.

Друго си е така - една честна душа, опитваща се да играе театъра си щото така си сънува че е жива.

Мислех, че вярва в Аллах. Поне така се е представил. Но ако съм сгрешил се извинявам за грешката. 

Не, не съм честна душа, защо постоянно ми вменяваш самооценки, които не споделям? Как да те убедя в обратното. Каквото и да напиша ти го тълкуваш по един и същ начин.

Може и да си прав, но аз не го разбирам. Вероятно с времето и благодарение на настоятелността ти ще успея. Благодаря ти, че опитваш, но явно още не съм готов да те разбера 

преди 31 минути, 16562 написа:

Как да те убедя в обратното.

Няма как, всяко твое писане е във фантазна посока и опитите ти да ме 'убеждаваш' в личните си сънища са меко казано наивни, но пък са ти нужни на теб си.

Вярването, когато мине една граница, придобива ролята на "сън от който се съпротивляваш да се събудиш". Жалко е, защото имаш потенциал, но... то тия работи само с потенциали не стават.

преди 31 минути, 16562 написа:

Може и да си прав, но аз не го разбирам.

Докато живееш в маската на фантазния си герой... никога няма да го "разбереш".

И едно уточнение - рамус не е прав, не го интересуват "истини" вкл и неговите собствени. Нямам убеждения, нито ми е нужно да ги защитавам или отстоявам, не съм зависим от ничия гледна точка, вярвания, идеи, размисли, истерии или драми. Никъде не съм писал, нито изразявал или претендирал за друго.

Личната свобода на някого, си е негова работа. Но когато същия напусне и въобще обърка неговото лично поле с това на 'вселената' възниква известен конфликт по някои "писти" за които фантазьора въобще няма как да си дава сметка.

Може да се забележи с лекота как толкова много никове си списват личните си въжделения без да излизат от "границата си". И така всеки друг има възможност да си сънува спокойно, според ползите си. Но когато някой тарикат се вживее дотолкова че губи границите си, той навлиза в други граници... под претекст че "това било добро, било възвишено, носило щастие, спасение и праведност"...

Отминали са тия времена вече... А когато пък стигне и до пълни глупости, от които обаче фантазната му приказка била ок, става дисонанс... А никой изтрещял не може да понася дисонанси :) Всъщност - той именно за да не ги допусне стига до изтрещяването си. Поносимостта към дисонанси е един чудесен и доста надежден лакмус относно психичните особености и ниво на всеки субект. Реакциите към дисонанси - са един от най-показателните и разказващи "невидими" за субекта описания... за това как е неговото 'отвътре' зад маската която иначе си сънува.

преди 35 минути, 16562 написа:

Мислех, че вярва в Аллах. Поне така се е представил.

И да вярва, и да не вярва - на никого  не навира това сред форума, като го проповядва или манифестира. Така той чудесно познава къде е границата и се реализира неговия баланс. А това че от висшето му образование има ясни следи и резултати, говори за чудесни интелектуални възможности, които са намерили израз и развитие. Толкова относно БАДР през призмата на рамус.

• Автор
преди 22 минути, _ramus_ написа:

Няма как, всяко твое писане е във фантазна посока и опитите ти да ме 'убеждаваш' в личните си сънища са меко казано наивни, но пък са ти нужни на теб си.

Не се опитвам да те убедя в личните си сътища, а че пиша това, което смятам за истина и съм откровен. А всъщност и в това не искам никого да убеждавам, а просто го изразявам. Да, на моменти се случва и да не съм откровен и честен в реалния живот, помня такива моменти съвсем отскоро, но стремежът ми е да ги забелязвам и не ги допускам. Но все пак навикът в човека е упорит (с което не се оправдавам). 

преди 28 минути, _ramus_ написа:

Вярването, когато мине една граница, придобива ролята на "сън от който се съпротивляваш да се събудиш". Жалко е, защото имаш потенциал, но... то тия работи само с потенциали не стават.

Това в което вярвам не виждам да ми пречи в живота. Но пък в моите очи му придава смисъл, цел, посока. Ако не вярвам, това означава да се откажа от всички амбиции надхвърлящи границите на един живот, а аз не искам. Това ми носи удовлетворение, докато в рамките на физическото съществуване не виждам нищо истинско и ценно. В крайна сметка, ако не съм прав, всичко ще свърши и каквито и възгледи да съм имал, ще е без значение.

преди 43 минути, _ramus_ написа:

И едно уточнение - рамус не е прав, не го интересуват "истини" вкл и неговите собствени

Да, мисля, че отдавна съм го разбрал. Мисля, че се заблуждаваш, но че искаш да избягаш от личното отношение и субективността, а така евентуално от заблудата и привързаността, го допусщам от доста време. Но и да не се заблуждаваш, ти наранянаш хората. Да, сигурно в твоите очи причината е в тях, може би защото не са като теб. Сигурно за теб това, че ги нараняваш не е важно, а е важно вероятно да си обективен и безпристрастен. Отговорите не ме интересуват особено. Както казваш, аз си имам своята приказка. Но си мисля, че и ти си имаш своята...

преди 36 минути, 16562 написа:

ти наранянаш хората.

Да, хората не са като мен и доста често са "наранени". Разглеждам това през съвсем друга призма, а не от "наранения".

Наранените хора не съм аз този, който ги е поставил в тази им ситуация и изхода или причината за раните им не е рамус, а само чрез рамус им падат превръзките ( и упойката) от време на време. Но раните си стоят още от детските им години и нищичко не правят по лечението им скрити зад лозунга "най-важното е да не наранявам хората". Въпреки него, обаче те се нараняват и помежду си и играят тази инфантилна игра, като в една безкрайна детска градина.

Ранените хора, като теб са огромно множество и не живея с нищо живота им. Намерил съм подходите към своите рани, като първо съм ги разкрил и потопил сред болката им - БЕЗ УПОЙКА.

Имах и аз съответните лични приказки за маскирането на раните, както са всички хора. Но още тогава разбрах че с приказки и игри на сънища не съм успял да излекувам нищо, а е само като "упойка". Понякога упойката е важна и нужна, но "живот" сред нея... е унищожителен за психичния свят. И разбрах че не е само за моя свят унищожителен и огромния брой ранени хора просто не смеят дори да забележат колко "живот" и "кръв" се губят задето са стигнали само до "упойката" и тръпнат от ужас, спасявайки се с "хубави и приятни ( или духовни) сънища".

преди 38 минути, 16562 написа:

а че пиша това, което смятам за истина и съм откровен.

Цялата работа е нуждата да ползваш КАЛДАТА за огледало и утвърждение на "духовния си герой".

Това не е човекът зад маската, а игра на неговата самозаблуда и разказите на тази заблуда не са въпрос на интерпретация, а на познавателен  анализ, компетенция и опит.

А докато маската я има, раните и циреите под нея "кървят и гноясват".

преди 18 часа, 16562 написа:

И все пак пиша по темите. Но ти показа, че не си способен на честност и откровеност повторно пропускайки въпроса, защо пишеш в теми, които изобщо не те интересуват, като разбира се постоянно спамиш. Толкова ли не се усещаш, че отдавна си прекалил? 

Бадр, ти също можеш ли поне веднъж да напишеш откровено, защо позволяваш тади свинщина? Ти свиня ли си наистина?

😅.   Всички теми ги разнообразявате с епитети и сравнения . Особено ми хареса за Чичолина във ,, Войната в Украйна " . 

Тук няма ли някоя друга подобна звезда да споменете , или да пиша за личните си преживявания ? 😅😅😅

преди 2 часа, 16562 написа:

. Това ми носи удовлетворение, докато в рамките на физическото съществуване не виждам нищо истинско и ценно. В крайна сметка, ако не съм прав, всичко ще свърши и каквито и възгледи да съм имал, ще е без значение.

Чак пък толкоз - Светът е прекрасен , огледай се и ще видиш красотата във всичко . 

Спомените ще ти се останат .

• Автор
преди 37 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Чак пък толкоз - Светът е прекрасен , огледай се и ще видиш красотата във всичко . 

Спомените ще ти се останат .

Кой твърди, че не е прекрасен? Смея да твърдя, че съм по-щастлив от повечето хора. Аз съм намерил за себе си това, което ме прави щастлив. И по-важното - не съм достигнал някаква граница на насищане. Такава се достига неизбежно при емоционалното щастие и после щастието преминава в неудовлетвореност. А после всичко се повтаря.

преди 2 минути, 16562 написа:

Кой твърди, че не е прекрасен? Смея да твърдя, че съм по-щастлив от повечето хора. Аз съм намерил за себе си това, което ме прави щастлив. И по-важното - не съм достигнал някаква граница на насищане. Такава се достига неизбежно при емоционалното щастие и после щастието преминава в неудовлетвореност. А после всичко се повтаря.

Имах предвид ,за физическото съществуване , че се оплакваш , че няма нищо истинско и ценно .

С годините винаги се получава все по - добре. Поне лично за мен , защото се обърнеш и видиш ,че от едно красиво действие са се получили - няколко красиви действия , случки , събития . Видиш на зад красота и финес , научиш поколението на същото и светът става с всеки миг по - красив , мирен и добър - всичко това във Физическото Съществуване ... А в Отвъдното ще срещнеш всичко каквото си направил в ,, Земният Живот " ...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.