Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бог Отец

Featured Replies

преди 10 часа, _Aumi_ написа:

И ти гледаш без никакво смирение и без никаква състрадателност. Т.е. си съучастник. 😏

Ауми, моя метаболизъм е различен от твоя. Много хора ядат месо, но не им се нрави когато пред тях се разфасова месото. = Това е нормално. 

Отделно се усеща, че изобщо не си запозната в какво се състои смирението, покаянието, а така също и разкаянието. = И всичко това е защото не сви християнка. 

Само да отбележа за пореден път: На Атон не се яде месо. Там са на монашеско въздържание, но въпреки това в някои дни има риба. Та рибата животно ли е? :) 

Няма как да ме убедиш, че храната от месо е вредна! => ОК, за теб е вредно, но за други месото им носи необходими химични вещества, т.е. техния метаболизъм е друг! 

Друг е въпроса, дали присъствам при коленето. = И, да, аз съм съпричастен както към веганите, а така също и към тези които ядат месо. Именно това е моето смирение, т.е. приел съм, че за някои е вредно да ядат месо.  

Което означава, че ти не си се смирила, но директно изкарваш, че аз не съм се смирил, което ако не е неистина, то си е направо лъжа, защото все пак допитай се до Бог за истината, а не какво си прочела из някакви книги било то свещени или не. 

Аз казах!

преди 4 часа, Емил Костов написа:

Ти говориш за христос не аз. И продължавай да се лигавиш. Отдава ти се! 

Аз не говоря за христос, а само съм споделил, че съм християнин. След като ти се лигавиш по отношение на БОГ, то защо аз да не се лигавя с теб. :) 

И да напомня: Аз не съм от клира и определено някои нисши страсти (като лигавене) са като на обикновен мирянин, = Грешник съм! = К'во толкова, че го декларирам?! =  "И който е праведен да хвърли пръв камък по мен. = Ще ме отърве от глупостта ми!" :) Во век и веков. :) 

Емо, поне изчакай утре, т.е. тогава ме разпъни на кръст! :) - По-внимателно .... че ако умря мои и да стана светец. :)  = А, аз не съм такъв! 

• Отговори 310
  • Прегледи 20,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Търсещ истини
    Търсещ истини

За мен е дълбок потрес, как може да вярвате в бог Отец, който по свой образ и подобие е създал нещо като dioib. Такъв всемогъщ творец е немислим. Този, който е създал Данте, Галилей, Аристотел и Нютон

• Св. Дух изразява Майката, Природата, Световната Душа, разбирането... В случая конкретно си мисля, че в момент на крайна болка до човек успява да достигне "гласът" на тази душа и той получава някакно о

• Не е трудно. Няма нищо за разбиране, казах Няма Нищо.......... от там на татък всико е един Анализ на една Измамна многовековна <технология> и вековна лъжовна политика, икономика, култура и пр.Т

на 2.05.2024 г. в 17:42, dioib написа:

Ауми, моя метаболизъм е различен от твоя. Много хора ядат месо, но не им се нрави когато пред тях се разфасова месото. = Това е нормално. 

Отделно се усеща, че изобщо не си запозната в какво се състои смирението, покаянието, а така също и разкаянието. = И всичко това е защото не сви християнка. 

Само да отбележа за пореден път: На Атон не се яде месо. Там са на монашеско въздържание, но въпреки това в някои дни има риба. Та рибата животно ли е? :) 

Няма как да ме убедиш, че храната от месо е вредна! => ОК, за теб е вредно, но за други месото им носи необходими химични вещества, т.е. техния метаболизъм е друг! 

Друг е въпроса, дали присъствам при коленето. = И, да, аз съм съпричастен както към веганите, а така също и към тези които ядат месо. Именно това е моето смирение, т.е. приел съм, че за някои е вредно да ядат месо.  

Което означава, че ти не си се смирила, но директно изкарваш, че аз не съм се смирил, което ако не е неистина, то си е направо лъжа, защото все пак допитай се до Бог за истината, а не какво си прочела из някакви книги било то свещени или не. 

Аз казах!

Аз не говоря за христос, а само съм споделил, че съм християнин. След като ти се лигавиш по отношение на БОГ, то защо аз да не се лигавя с теб. :) 

И да напомня: Аз не съм от клира и определено някои нисши страсти (като лигавене) са като на обикновен мирянин, = Грешник съм! = К'во толкова, че го декларирам?! =  "И който е праведен да хвърли пръв камък по мен. = Ще ме отърве от глупостта ми!" :) Во век и веков. :) 

Емо, поне изчакай утре, т.е. тогава ме разпъни на кръст! :) - По-внимателно .... че ако умря мои и да стана светец. :)  = А, аз не съм такъв! 

Просто е безмислено да се занимавам с изперкали фанатици. Няма сега да ти ровя темите дето говориш за перфектното християнсто. Просто ще си платиш греховете и това е! 

• Автор

Това мислех да го пропусна, но не - ще завърша серията от цитати с него. 

"423. (28 август). Какво представлява микрокосмосът на човека? Микрокосмосът на човека е оръдие за опознаване на Макрокосмоса. Познаването е разширяване и растеж. Кръгът на съзнанието се увеличава, докато не стане планетен, после кръг от слънчевата система  и накрая от Космоса, тоест от Макрокосмоса. Сливането на микрокосмоса с Макрокосмоса е целта на еволюцията, тоест разширяване на съзнанието до Безпределността и сливането с нея, тоест достигането до Космическото съзнание, за да можеш, оставайки себе си, да станеш всичко. Да влее света в безпределността на своето индивидуално свръхлично съзнание е задачата на човешкия дух. Да бъдеш в Отца, който е всичко. Дъгата на съзнанието, обхващайки трите свята или трите плана, става вече кръг и кръговете на съзнанието могат да се сливат. Учението на Живота устремява единия край на дъгата на съзнанието в безкрайното минало, като Начало на нещата, а другия - към края, към Завършека и към Началото на всичко и в най-високите точки на Началото на края дъгите се съединяват, образувайки кръга на съзнанието. Манвантарата се приключва в една и съща висока точка на Началото на Битието на проявения свят. И дъгите, устремени във времето, вървят нагоре, към Началото на Началата, там, където се съединяват миналото и бъдещето, тоест във Вечността. Трябва да се живее извън точката на настоящето, в големия кръг на разбиране на Живота, тоест във Вечността и моментът от настоящето да се разглежда като преминаване на съзнанието по кръга на Вечността. Докосването на съзнанието до точката на окръжността на спиралата дава илюзията за настояще, тъй като гигантската окръжност на Манвантарата е само един оборот от спиралата на Еволюцията на Космоса. Самата окръжност е спирална и се състои от милиарди спирали: големи и малки, и съвсем малки. Тъй като всичко, което съществува във времето, по своя строеж е спирално. И всяка спирала започва от началната точка на колесницата на безкрайната причинност на всички планове на битието. Човекът е творец и породител на спирали на причинности. Духът ражда огнена мисъл в материята на низшия вихър на спиралата, зараждаща явление. Не прекъсване на битието, а видоизменение, тоест трансмутация, тоест Еволюция, тоест изпълнение на Космическия Закон. Не нарушаване на закона, а изпълнение. Тъй като не да нарушим Сме Дошли, а да изпълним. Идвах на Земята не да наруша спиралата на Вехтия Завет, тоест Ученията, дадени по-рано, а да изпълня, тоест да завърша строежа на възходящата спирала. Но книжниците и църковниците не приеха и отхвърлиха това, което трябваше да бъде поставено в главата на ъгъла: отхвърлиха Мен и мощта на Космическата постройка. И затова тяхното Царство и Град бяха разрушени. Тъй като спиралата на техните постройки безжизнено увисна в пространството, неподдържана от Космическия Закон. Но спиралата на Моето Учение мощно продължи да възхожда в сияещите чертози на бъдещето. Тъй като Земята ще премине и Луната ще премине, но Спиралата на Моята постройка е устремена във Вечността и от Вечността, и тя идва от дълбините на времената. Тя е творящ огън, побеждаващ инертността на материята и нейните прояви. Аз Съм добрият Строител, и Аз Съм Строителят на Вечния Храм на Живота. Аз Съм Водещият и завършващият космическия звезден път на човечеството на вашата планета. Вървим през хилядолетията към Вечността в спиралата на вечния възход. И Водещият Съм Аз."

/Грани Агни Йоги 1952 г./

преди 5 часа, 16562 написа:

ще завърша серията от цитати с него. 

aaa, не така. Толкова цитати има неналяти, толкова вселенски истини има неитипосани в Калддата...

Като свършат цитатите какво ще ти остане... :) какво ще проповядваш, как ще се докарваш на възвишен, като личните думички са тотална щета и с тях сам се компрометираш...

Така, че.. давай нови серии - публиката ликува и жадува, и крещи "Още, още"...

преди 18 часа, Емил Костов написа:

говориш за перфектното християнсто

Не съм говорил. :) Нито пък съм употребил думата "перфектно'. Да бъдем точни. 

Ще го повторя отново с друг вид изказ: Християнството е еманация в религията. Всяка друга религия след него е деградирана. 

Единствените спорни въпроси които остават и ще останат в бъдеще е къде отива душата след като човек умре. Иначе именно християнството описва по-точен начин как да се живее праведно и да се прощава на другия или другите за волните или неволни грехове, защото само Господ е съвършен (изречено по християнски) или по-общо Бог-Отец е създал добре света, но човек се е възгордял и се счита, че може да е нещо по-висше от него. Единственият човек който е бил съвършен е бил Бог-Син, но заради това, че юдеите не са го признали за техен месия и са го предали, за да го разпънат като разбойник и бъде умъртвен мъчейки се. 

Именно днес е "разпети петък". => От тая гледна точка просто няма как повече да ти обърна внимание за днес. :) 

Бог да ти прости волните и неволни грехове. Амин

на 3.05.2024 г. в 12:04, dioib написа:

Не съм говорил. :) Нито пък съм употребил думата "перфектно'. Да бъдем точни. 

Ще го повторя отново с друг вид изказ: Християнството е еманация в религията. Всяка друга религия след него е деградирана. 

Единствените спорни въпроси които остават и ще останат в бъдеще е къде отива душата след като човек умре. Иначе именно християнството описва по-точен начин как да се живее праведно и да се прощава на другия или другите за волните или неволни грехове, защото само Господ е съвършен (изречено по християнски) или по-общо Бог-Отец е създал добре света, но човек се е възгордял и се счита, че може да е нещо по-висше от него. Единственият човек който е бил съвършен е бил Бог-Син, но заради това, че юдеите не са го признали за техен месия и са го предали, за да го разпънат като разбойник и бъде умъртвен мъчейки се. 

Именно днес е "разпети петък". => От тая гледна точка просто няма как повече да ти обърна внимание за днес. :) 

Бог да ти прости волните и неволни грехове. Амин

Не съм говорил. :) Нито пък съм употребил думата "перфектно'. Да бъдем точни - Айде де! 

Аз въобще даже не мисля да ти обръщам внимание. Празнувай си разпетия петък, само че трябва да ви е срам всички християни да го празнувате.

преди 7 часа, Емил Костов написа:

Празнувай си разпетия петък

Това не се празнува! Отделно е ден на строг пост. Ще празнувам в Неделя. :) 

• Автор

14 Да се не смущава сърцето ви; вие вярвате в Бога, вярвайте и Мене.

В дома на Отца Ми има много обиталища; ако не беше така, Аз щях да ви кажа, защото отивам да ви приготвя място.

И като отида и ви приготвя място, пак ще дойда и ще ви взема при Себе Си, тъй щото гдето съм Аз да бъдете и вие.

И вие знаете за къде отивам и пътя [знаете].

Тома Му казва: Господи, не знаем къде отиваш; а как знаем пътя?

Исус му казва: Аз съм пътят, и истината, и животът; никой не дохожда при Отца, освен чрез Мене.

Ако бяхте познали Мене, бихте познали и Отца Ми; отсега Го познавате и сте Го видели.

Филип Му казва: Господи, покажи ни Отца, и достатъчно ни е.

Исус му казва: Толкова време съм с вас и не познаваш ли Ме Филипе? Който е видял Мене, видял е Отца; как казваш ти: Покажи ми Отца?

10 Не вярваш ли, че Аз съм в Отца, и <че> Отец <е> в Мене? Думите, които Аз ви казвам, не от Себе Си <ги> говоря; но пребъдващият в Мене Отец върши Своите дела.

11 Вярвайте Ме, че Аз съм в Отца и <че> Отец <е> в Мене; или пък вярвайте Ме поради самите дела.

12 Истина, истина ви казвам, който вярва в Мене, делата, които върша Аз, и той ще ги върши; защото Аз отивам при Отца.

13 И каквото и да поискате в Мое име, ще го сторя, за да се прослави Отец в Сина.

14 Ако поискате нещо в Мое име, това ще сторя.

15 Ако Ме любите, ще пазите Моите заповеди.

16 И Аз ще поискам от Отца, и Той ще ви даде друг Утешител, за да пребъдва с вас до века.

17 Духът на истината, когото светът не може да приеме, защото го не вижда нито го познава. Вие го познавате, защото той пребъдва във вас, и във вас ще бъде.

18 Няма да ви оставя сираци; ще дойда при вас.

19 Още малко, и светът няма вече да Ме вижда, а вие Ме виждате; понеже Аз живея и вие ще живеете.

20 В оня ден ще познаете, че Аз съм в Отца Си, и вие в Мене, и Аз във вас.

21 Който има Моите заповеди и ги пази, той Ме люби; а който Ме люби ще бъде възлюбен от Отца Ми, и Аз ще го възлюбя, и ще явя Себе Си нему.

22 Юда (не Искариотски) му казва: Господи, по коя причина ще явиш Себе Си на нас, а не на света?

23 Исус в отговор му рече: Ако Ме люби някой, ще пази учението Ми; и Отец Ми ще го възлюби, и Ние ще дойдем при него и ще направим обиталище у него.

24 Който не Ме люби не пази думите Ми; и учението, което слушате, не е Мое, а на Отца, Който Ме е пратил.

25 Това ви изговорих докато <още> пребъдвам с вас.

26 А Утешителят, Светият Дух, когото Отец ще изпрати в Мое име, той ще ви научи на всичко, и ще ви напомни всичко, което съм ви казал.

27 Мир ви оставям; Моя мир ви давам; Аз не ви давам както светът дава. Да се не смущава сърцето ви, нито да се бои.

28 Чухте как Аз ви рекох, отивам си, и <пак> ще дойда при вас. Ако Ме любехте, бихте се зарадвали за гдето отивам при Отца; защото Отец е по-голям от Мене.

29 И сега ви казах <това> преди да е станало, та когато стане, да повярвате.

30 Аз няма вече много да говоря с вас, защото иде князът на [този] свят. Той няма нищо в Мене;

31 но <това става>, за да познае светът, че Аз любя Отца, и че както Ми е заповядал Отец, така правя. Станете, да си отидем оттук.

Тази глава от Йоан е може би най-пълно представяща връзката Бог Отец - Бог Син - Човек. Поне за мен е.

В едно от множеството значения Бог Отец представя Безпределного, непроявеното, а Сина - неговия проявен и ограничен образ. Затова и в думите 

"20 В оня ден ще познаете, че Аз съм в Отца Си, и вие в Мене, и Аз във вас.

21 Който има Моите заповеди и ги пази, той Ме люби; а който Ме люби ще бъде възлюбен от Отца Ми, и Аз ще го възлюбя, и ще явя Себе Си нему."

не е посочена възможност за директна връзка между човек и Отца, освен чрез Сина. Докато човек не познае първо Сина, вкл. и в себе си, той не може да познае и Бог Отец, нито Цялото, обхващащо и проявеното, и непроявеното, крайното и безкрайното..

При това е необходимо разграничаване на духовното от земното. И въпреки, че всичко е в Бог, не всичко е от Бог. Тук противоречие няма, въпреки че мнозина ще видят такова. Мога да направя препратка към източното "нети, нети", означаващо "не това, не това", така представящо това разграничение. Йоан го представя на края на главата:

"30 Аз няма вече много да говоря с вас, защото иде князът на [този] свят. Той няма нищо в Мене;

31 но <това става>, за да познае светът, че Аз любя Отца, и че както Ми е заповядал Отец, така правя. Станете, да си отидем оттук."

...

може ли с по-голям шрифт. Още по-голям от тоя, поне на 25, даже и 45. Даже ако може да запълни целия форум - поне ще има някакво основание всички да видят словото божие, от неговия основен калдатски вестител. :)

преди 13 минути, 16562 написа:

така правя. Станете, да си отидем оттук.

ми... остава само да дадеш пример - ставай и си "отивай оттук" (каквото и да значи това).

Щото празнословците са навсякъде, но ти имаш претенции за "пълнословец", пък... делата ги няма.

преди 13 минути, 16562 написа:

И въпреки, че всичко е в Бог, не всичко е от Бог.

Тук противоречие няма, въпреки че мнозина ще видят такова.

Мога да направя препратка към източното "нети, нети", означаващо "не това, не това", така представящо това разграничение. Йоан го представя на края на главата:

"30 Аз няма вече много да говоря с вас, защото иде князът на [този] свят. Той няма нищо в Мене;

31 но <това става>, за да познае светът, че Аз любя Отца, и че както Ми е заповядал Отец, така правя. Станете, да си отидем оттук."

подобно неугледно и нахвърляно изразяване... е направо изтрещяло. Всяко изречение съдържа уж някаква връзка към останалите, а такава няма, освен в главата на автора си. :)

Това ни прави свидетели на индикациите за когнитивни и личностни разстройства от няколко ника сред КАЛДАТА, като най-отчетливо се забелязват именно сред религиозния раздел.

• Автор

15 Не обичайте света, нито каквото е на света. Ако някой обича света, в него няма любов към Отца.

16 Защото всичко, което е в света – желанията на плътта, похотта на очите и надмеността в живота, не е от Отца, но от света;

17 и светът преминава, и неговите похоти; но който върши Божията воля, пребъдва до века.

Йоан 2

направо ще пребъдеш, бебчо. С тия бабини отживелици направо си пребъднал "до века".. Сред форума само "божия воля" вършиш. :lol6:Душицата той..

• Автор

Ето това е "ниво". Но ми е чудно как те търпят модераторите. Някак си поведението им е още по-просташко и от твоето.

• 5 седмици по-късно...
на 9.05.2024 г. в 0:49, 16562 написа:

Ето това е "ниво". Но ми е чудно как те търпят модераторите. Някак си поведението им е още по-просташко и от твоето.

Не, и те са хора. Това, че твоето ниво е под всякаква критика е видно. 

Направи си своя платформа и си бъди модератор на високо ниво!

Аз казах!

За мен е дълбок потрес, как може да вярвате в бог Отец, който по свой образ и подобие е създал нещо като dioib. Такъв всемогъщ творец е немислим. Този, който е създал Данте, Галилей, Аристотел и Нютон, несъмнено е друг. 

• Автор
преди 1 час, Търсещ истини написа:

За мен е дълбок потрес, как може да вярвате в бог Отец, който по свой образ и подобие е създал нещо като dioib. Такъв всемогъщ творец е немислим. Този, който е създал Данте, Галилей, Аристотел и Нютон, несъмнено е друг. 

Как ще развие потенциала си зависи от човека. Но животът така или иначе ще го "принуди" да стане човек. Да, при някои е по трудният начин, все пак осъзнаването и моралът не могат да дойдат насила отвън. Но Бог е търпелив и има цялата вечност.

подобие е създал нещо като dioib

кво му е на човека? :lol6:Той е военен пенсионер от Нова Махала някъде в стария Сливен... Алкохолен изследовател на "програмируемите устройства"... Те там всички са от същия "бог отец"...

преди 3 минути, 16562 написа:

Но Бог е търпелив и има цялата вечност.

е, да - ама се съмнявам да те чака цялата вечност докато си трещиш в "твоята си вечност". Ако има тва търпение - евала. Не е изключено докато те чака и той да се усмихва, но не бих се хванал на бас.

преди 3 часа, 16562 написа:

Как ще развие потенциала си зависи от човека.

Християните не са съгласни с еволюцията. Божеството е създало "по свой образ и подобие" dioib (наблягам) и това е. Може ли човек да промени създаденото от божеството? От заоблен старшина- заоблен старец. Не съм чул да се заточва, изостря някак си, да еволюира.

преди 35 минути, Търсещ истини написа:

Християните не са съгласни с еволюцията.

то като гледам през форума - и аз вече не съм съгласен с нея. :) Трудно е да се приеме че милиони години природата е стигнала до случайни психични мутации, като няколкото сред форума.

Веселата версия с "твореца и подобието" е само комична и заради същите форумни явления, става само за иронични вметки.

Всъщност що ни трябва въобще "съгласие" по нещо си?

• Автор

Християните не са съгласни с еволюцията. Божеството е създало "по свой образ и подобие" dioib (наблягам) и това е. Може ли човек да промени създаденото от божеството? От заоблен старшина- заоблен старец. Не съм чул да се заточва, изостря някак си, да еволюира.

Ами то пак е "по свой образ и подобие". И при растението и семето е така, и при човека и зародиша - принципът е един и същ, и се повтаря. Само, че става въпрос за т.нар. монади, породена от т.нар. логос и процесът е вече волеви и осъзнат. Това в християнството е описано, но доста символично.

преди 2 часа, 16562 написа:

Ами то пак е "по свой образ и подобие". И при растението и семето е така, и при човека и зародиша - принципът е един и същ, и се повтаря. Само, че става въпрос за т.нар. монади, породена от т.нар. логос и процесът е вече волеви и осъзнат. Това в християнството е описано, но доста символично.

Не го виждам точно така. Ако семето е мъжката семка, тя не прилича на човек, както и семката на тиква може да е в тиквите, а може и в кратуните. Понеже бог Отец е създал dioib по свой образ и подобие, а това е лично негово свидетелство, предполагам, че не е от семка, а целокупно, изцяло, окончателно. Това ме кара да мисля, че неговия бог е така да се каже доста...

Има две условности. Едната е, че е харесал лафа от един ник, който парадира с чуждо- малоазийско знаме. Другата е, че не мога да съобразя какво имаш предвид като пишеш "монада", та не мога да го съотнеса с нашия продукт по образ и подобие на бога.

преди 3 часа, Търсещ истини написа:

мъжката семка

Тогова няма!!! При мъжете има плувец, т.е. не знаеш как се раждат изроди!!! :) 

Не мислих, че си растение!!! :) 

преди 1 час, dioib написа:

При мъжете има плувец

В никое село човешкото семе не се нарича "плувци".

На селския идиот се смеят не защото е селски, в това няма нищо за присмех, а защото е идиот. Може и да не е тактично, но той приказва такива смешни неща, че хората не се сдържат. Не, не, представете си, изтъпани се пред хората и каже "Мене Бог ме е сътворил по свой образ и подобие". Ами... 

преди 12 минути, Търсещ истини написа:

Ами... 

Ми... смеем се :lol6:докато той си вярва че е така.

Същото е и с няколкото 'духовни" автори на никове. Идиотизмът, дори и с духовни претенции си е все идиотизъм.

преди 6 часа, Търсещ истини написа:

В никое село човешкото семе не се нарича "плувци".

Е ... гмурец или по известен за теб термин .... тарикат. :) Така е на село! :)  

Ти като посееш семето си на асфалта ще видим как цъфти налъма ти от килера. :) 

п.п. Двора ти не място където живееш, а място където се отглежда прехраната. Докато ти работиш, то някой трябва да я обработва таз земя. Та ... работи си, а после децата ти ще са правени от комшията ... :) 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.