Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

Покрай случката с Гренландия станаха чудеса

Първо ф16 не е актуален щото можело да ни шибнат 300% за ремонти :)

Сааб спешно правел проучване дали двигателя на Еврофайтър може да се ползва за Грипен. Акциите им се покачиха защото цената на Грипен е 60% от цената на Рафал .

Ако Тръмп продължи тая линия ще попаднем в приказка. Канада ще купи еврогрипени, Белгия , Норвегия и д-р. Ще върнат Ефките и други чудеса :)

пп

Радев се оказа баш европеец с мерака да купи Грипени :) 

• Отговори 12k
  • Прегледи 414,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Запитах и ChatGPT за референдума. ---------------------------------------- Аз: Искам мнение, дали е правилно управляващи политици

Публикувани изображения

на 18.01.2026 г. в 8:17, nickolaycho написа:

От арабите научих - в кафето на джезве добавям кардамом, уникален аромат!

Нищо не добавям...

Сместа от кафета, която ползвам има достатъчно приятен аромат...

Но... мнението ти ме подсети за една история, която ми сподели една гъркиня, която ми бе състудентка...

Пиела кафе с баба си и жената изпила кафето, но накрая казала "Ех, вие младежта не знаете как да приготвяте кафе вече. Когато аз бях млада, към кафето прибавяхме и малко от сока на едно цвете. Ако знаеш колко хубаво се чувстваш след като изпиеш едно такова кафе. Става ти едно леко и спокойно."...

Растението се оказало опиумен мак...

Така че... рецепти за всеки вкус...

преди 8 часа, communismatic написа:

Aз питам какво конкретно има това общо с руснаците с Владимир Путин? Иначе, това, че може да ни натресат дълговете на други държави, даже и съм го написал вече в пространният ми пост. Отговорът е, че няма абсолютно нищо общо... Това са опорки на умнокрасивитета.

Ти написа, какво общо има Русия с влизането в еврозоната. Логично е Русия да няма интерес да влезем в еврозоната и да ни доят още... Не че са се загрижили за нас руските управници...

Цитат

Чрез близо 2000 информационни събития и срещи за различни целеви групи в цялата страна равнището на информираност за процеса по присъединяването на България към еврозоната е достигнало около 80%, а обществената подкрепа за еврото вече трайно надвишава дела на противниците на единната валута. Това е заявила днес в Брюксел министърът на финансите в оставка Теменужка Петкова, цитирана от пресцентъра на министерството, подчертавайки значението на националната информационна кампания, реализирана от държавните институции в партньорство с неправителствения сектор.

Интересно само, що не посмяха, да направят референдум...

преди 2 минути, communismatic написа:

Интересно само, що не посмяха, да направят референдум...

Щото ще им лъснат лъжливите задници!

Аз очаквам в края на месеца да обявят 150% обществена подкрепа за еврото, включително и от мъртвите в гробищата. 

Умнокрасивите, що не обясняват, колко богати се чувстват? Кво е това мълчание от тях? А какви дитирамби слушахме преди няколко месеца... Оня ден един на касата на "Бурлекс" щеше да набие касиера. Не можеше, да проумее, колко са се вдигнали цените. Помисли, че касиера е допуснал някаква грешка. Е, важното е, че вече сме в "клуба на богатите".

Да си припомним прогнозите на Стоян Панчев...

преди 10 минути, communismatic написа:

Да си припомним прогнозите на Стоян Панчев...

Правилно! Нека да видят всички...

Panchefff.png.8eff8d6962bed60a9924f374230653a1.png

току-що, БаалБек написа:

Правилно! Нека да видят всички...

Именно, да. Имаш ли представа, че Хърватия е с "таван" на цените? Или тия неща из "Фейсбук" не ги пишат?

Цитат

The Croatian government has announced an updated list of price-capped essential products to further shield citizens from inflationary pressures. This move, which aims to safeguard the most vulnerable groups in society, was unveiled after a meeting on Thursday with representatives from retailers and producers. Economy Minister Ante Šušnjar revealed the expanded list, now covering 70 products.

Що така си все гаврена от мен? :) 

преди 1 минута, communismatic написа:

Именно, да. Имаш ли представа, че Хърватия е с "таван" на цените? Или тия неща из "Фейсбук" не ги пишат?

Мая Манолова ти ли пишеш? Кога те пуснаха от комуната?

току-що, БаалБек написа:

Мая Манолова ти ли пишеш? Кога те пуснаха от комуната?

Кажи, кво стана с инфлацията в Хърватия? Колко процента е последно? 😆

преди 2 минути, communismatic написа:

Кажи, кво стана с инфлацията в Хърватия? Колко процента е последно? 😆

Поне си признаваш, че си в групата на най-уязвимите. Нали си дал цитат.

преди 6 минути, communismatic написа:

Цитат

The Croatian government has announced an updated list of price-capped essential products to further shield citizens from inflationary pressures. This move, which aims to safeguard the most vulnerable groups in society, was unveiled after a meeting on Thursday with representatives from retailers and producers. Economy Minister Ante Šušnjar revealed the expanded list, now covering 70 products.

Тъй, де. Колко е инфлацията в Хърватия? Нали твърдиш, че Панчев лъже? А в същото време отново си тотално смешна и жалка, нямайки никаква идея, че към тоя момент има "таван" на 100 стоки в Хърватия (мисля, че към ноември миналата година). Т.е. колко е реалната инфлация? Можеш ли да отговориш? Щото до момента продължаваш, да се излагаш... :) 

Баалбек, умно момиче такова... Колко е инфлацията в Хърватия? Що така рязко спря, да пишеш? Няма проблем, не се притеснявай... и без това нямаме високи очаквания към теб. 😆

преди 1 час, communismatic написа:

Баалбек, умно момиче такова... Колко е инфлацията в Хърватия? Що така рязко спря, да пишеш? Няма проблем, не се притеснявай... и без това нямаме високи очаквания към теб. 😆

Е колко да е. Официално почти нищо, реално е десетки проценти.

преди 12 минути, ruraru написа:

От аналогова към цифрова валута

есср фашизъма ще е цифров. Който търпи новите хитлери в ес институциите го чака еквивалент на газовите камери. Само че ще си го носи в себе си. Като сгафи от гледна точка на господарите му ще го приключат дистанционно.

преди 2 часа, ruraru написа:

От аналогова към цифрова валута.

https://www.facebook.com/reel/891303393761496

а да кажеш нещо за цифровата рубла

която Русия въвежда след 6 месеца

Руската централна банка обяви кога ще започне ...

преди 55 минути, Без умствен капацитет написа:

а да кажеш нещо за цифровата рубла

...

Съветският слон – най-големия слон в света! (Българският слон и съветският слон - хобот за хобот през вековете!)
Съветските часовници - най-бързи в света!

и по традиция...

Цифровата рубла - най-цифровата валута в света...

9Gpfx2p.jpeg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.