Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси, проблеми и дискусия - част 1

Featured Replies

Как да изтрия историята в скайпа? Пробвах с Tools->Clear History, но нищо не се променя.

Мерси предварително. cool.gif

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 303,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

при мен го има същия проблем,но аз мислех че е заради нета...понякога нета ми е слаб.

DND (DO NOT DISTURB) т.е. не ме безпокои и май и това прави :sobbing:

пиши на съпорта на скаип

аз им писах преди че двама потребители в един лан като метат един на друг фаилове минават през интернет и след две версии го оправиха сега си метаме с 8-9 мегабита а преди колкото външения нет държеше

Сега имам друг проблем не звани от първия път пак ще им пиша

Писах преди няколко дена там. Обаче ни вопъл ни стон.

DND е статус, който е логично да влашва, при положение, че чат-прозореца е вече отворен, ако не исках да ме притесняват - нямаше да са на лентата, а затворени :) ДОри и така да е, то понякога флашва, понякога не, така че проблем във всички случаи има...

Някой знае ли дали може да се напраат два ника в Skype??

Някой знае ли дали може да се напраат два ника в Skype??

<{POST_SNAPBACK}>

Могат, разбира се. Просто правиш повторна регистрация с друг nick.

Не можеш едновременно да ги ползваш на един компютър, или поне аз не знам за такава възможност

И да ги ползваш едновременно (почти) може. Логваш се на компютъра с два акаунта, стартираш във всеки акаунт по един Skype с различен ник и превключваш акаунтите през Fast user switching.

И да ги ползваш едновременно (почти) може. Логваш се на компютъра с два акаунта, стартираш във всеки акаунт по един Skype с различен ник и превключваш акаунтите през Fast user switching.

<{POST_SNAPBACK}>

Ееее, това наистина е решение cool.gif Може и да му върши работа на човека :ph34r:

А бе що си усложнявате живота!!. Скайп е програмирана да подържа 2 акаунта едновременно и на 1 и същи комп.Ще ви кажа как става: Посочвате с мишката скайп, давате десен бутон и избирате опцията (рун ас) избирате тогава другият ви админ акаунт и скaйп ви дава да направите 2 регистрация.След като сте готови с регистрацията и двата акаунта работят на един десктоп.

• 3 седмици по-късно...

Възможно е. На WindowsXP, трябва да има създадени два потребителски акаунта и втория Skype се пуска през Run as с друг потребител.

Заповядай цитат от българския форум на Skype:

Как се пускат 2 и повече копия на Skype™ на една машина? Здравейте, може би мнозина от вас са се чудили как могат да пуснат повече от едно копие на приложението Skype™ под един и същ профил в Windows...

E, добре за тези, които не са се сетили как сами да го направят - ще обясня аз. Това работи и е пробвано само под Windows XP (Professional и Home Edition), но по принцип с известна доработка не би трябвало да има пречки да проработи и под *nix и Mac OS X (Skype™ е доста необичайно приложение, както сте установили вече, и все по-ясно се развива като платформа, като повсеместна среда, отколкото като завесещо само от една ОС или само от ограничен тип хардуер):

1. Създайте профил в Windows XP за всяко скайпиме, което възнамерявате да използвате. Профилът (неправилно превеждан и наричан "акаунт" в тази ОС) трябва да е с администраторски права;

Пример: Windows XP с 3 профила с администраторски права: 1. Иван 2. Силвия 3. Теодор

2. Преминете във вашия основен профил (да кажем Иван) и се впишете в Skype™ със скайпимето на Иван (примерно ivan.petrov).

3. Сега щракнете с десния бутон на мишката по иконата на Skype™ (трябва да е на работния плот) и изберете от контекстното меню Run as... и изберете да изпълните приложението Skype™ като различен потребител, т.е. Силвия; Впишете се в Skype™ с нейното скайпиме (примерно sylvia.petrova).

Готово! Сега вече имате две копия на Skype™, които работят едновременно в един потребителски профил на ОС!!!

Е, ако решите, че сте с достатъчно ресурс можете да изпълните т. 3 и за потребителя Теодор. Така на една машина ще тествате възможностите на конферентния разговор в реално време! А аз се сещам за поне още пет причини да го използвам...

zmeYpc.

ПП: Всичко за Skype ТУК

Благодаря ви много за светкавичната реакция, това върши работа, а вие сте страхотни.

Здравейте на всички! Предполагам че повечето от вас са се сблъсквали с програмата skype(мб "сблъсквали" не е най-точната дума). Това е една чудесна програма за чат и на всички вас ви е известно за страхотните картинки които тя предлага. Преди половин година обаче научих за някои картинки, които ги няма но като ги напишеш излизат доста интересни неща. Като например - (mooning), (finger), (bandit), (toivo). Ако можете да ми покажете и други скрити картинки ще съм ви мн благодарен biggrin.gif

Здравейте на всички! Предполагам че повечето от вас са се сблъсквали с програмата skype(мб "сблъсквали" не е най-точната дума). Това е една чудесна програма за чат и на всички вас ви е известно за страхотните картинки които тя предлага. Преди половин година обаче научих за някои картинки, които ги няма но като ги напишеш излизат доста интересни неща. Като например - (mooning), (finger), (bandit), (toivo). Ако можете да ми покажете и други скрити картинки ще съм ви мн благодарен biggrin.gif

Има такава тема във форума: http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=16486&hl= . Дано да ти помогне информацията в нея!

Или с една дума в тая тема съм дал тоя линк -> http://keo-geek.cjb.net/skype-keys.txt

всичките еемотиконки в SKype ... :wors:

вече видях тази тема...но знам че има и още...например има и help написано по някакъв начин във скоби...ако някой може да каже и други...

Мисля ,че са само 4 - (mooning), (finger), (bandit), (toivo) .Ако има още някой СКРИТИ да пишат де :clap:

Мисля ,че са само 4 - (mooning), (finger), (bandit), (toivo) .Ако има още някой СКРИТИ да пишат де ;)

И аз съм на това мнение :clap:

много ви благодаря за оказаното съдействие :) , въпреки че тези ги знам. Все пак ако някой открие още, да пише :P

Въпросът ми е дали ще върви Скайпа на Уиндоус 98?Има ли някой с такава машинка, който ползва тази програмка? На работа съм с такъв слабичък комп,а искам да знам дали става Скайпа за него...?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.