Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Skype - въпроси, проблеми и дискусия - част 1

Featured Replies

Ноу проблемшотинг :)

Стана ли, как е харесва ли ти :angry:

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 302,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Според мен проблемът е именно в прокси връзката на момичето.

И аз преди време бях с прокси, но едвам чатех, ако приятелката ти може да провежда видео чат с други от контакт листата си, да пробва да преинсталира скайп-а, същото се отнася и за приятеля й.

Извинете ако се повтаря това, но искам да попитам дали може да се сложи филмче като аватар?

Извинете ако се повтаря това, но искам да попитам дали може да се сложи филмче като аватар?

не :hush:

Как да ползвам два скайп акаунта на 1 компютър?

Някъде бях чел, че може, но сега не мога да намеря къде беше.

При ХП е лесно - просто даваш десен бутон на иконата - run as и избираш administrator (има го на всеки XP, въпреки че е скрит). Така ще се пусне под Administrator, но на твоя акаунт и ще имаш 2 скайпа едновременно работещи независимо един от друг

При ХП е лесно - просто даваш десен бутон на иконата - run as и избираш administrator (има го на всеки XP, въпреки че е скрит). Така ще се пусне под Administrator, но на твоя акаунт и ще имаш 2 скайпа едновременно работещи независимо един от друг

Не става - дава ми грешка. Няма ли друг начин?

Не става - дава ми грешка. Няма ли друг начин?

Ако си с адмиснистратосркия account когато пробваш нормално да не стане.. Или просто ако има парола на него, която си забравил/не знаеш. Увери се, че от дуг account пробваш run as->administrar; Също така дали има парола за този acc. :offtopic_s:

може ли някой да ми каже как мога когато си сменям името от личен профил да сложа към него някваки фигури или нещо друго. аз съм виждал някакви точки от двете страни на името..моля помогнете

Примери :

ҳ̸Ҳ̸ҳکĕXŶ7 <nickname> ~ҳ̸Ҳ̸ҳ~™®Ґ

۩●•ҳ̸Ҳ̸ҳ ๑ <nickname> ๑ҳ̸Ҳ̸ҳ •●۩

¤ۣۜ๘¤٭®ۣۜ д ۣۜI٭ۜ <nickname> ۣIۜ РIۜ oۣۜIۜ mIۜ @ۣۜI

†·٠•●† <nickname> †●•٠·˙†

Редактирано от NoDeX (преглед на промените)

Съзнавам, че заглавието е малко некоректно, защото не посочвам името на дистрибуцията. Става дума за Mandriva Powerpack 2007, а също и за Sabayon Linux. Умишлено не цитирам OpenSUSE (третата поред, която изпробвах), защото там няма собственически софтуер със затворен код, какъвто е Skype. Проблемът е следния: системката разчита звуковата ми карта към дъното Asus P4P800 SE и аудиодрайвера AC '97 на Realtek. Когато стартирам Skype обаче имам звук през колонките, чувам хората отсреща, но те не ме чуват. Питам: ако добавя друга, по-нова звукова карта дали проблемът ще се реши и има ли такива, които работят както трябва в ГНУ/Линукс? Определено при мен нещо не е наред, защото в различни дистро-та се повтаря едно и също - няма и няма звук в Skype и част от бутончетата в менюто са неактивни (онези с червената и зелената слушалка). :shy11:

имам проблем със скайпа не мога да виждам на камерка мен ме виждат, но аз не мога може ли някой да ми помогне, връзката ми е добра към бтк съм. Моля ви помогнете ми.

Не знам как е при вас, но при мен като се събере много работа и почвам да се занимавам с глупости, само и само да не се занимавам с действително важни неща.

Тази нощ видях на официалният сайт на Skype (http://skype.com) ,че се предлага Skype 3.0.0.190 (предполагам изчистена от бъгове :unsure: ).

Накратко реших да събера всички еmoticon-и на Skype до версия 3.0.0.190 включително. Тъй като форумът не ми позволява да се ширя с много картинки съм ги събрал в групи по 10 еmoticon-и

Skype1.gif

1. smile

:) :-) :=)
2. sad
:( :-( :=(
3. laugh
:D :-D :=D :d :-d :=d
4. cool
8) 8-) 8=) B) B-) B=) (cool)
5. surprised
:O :-O :=O :o :-o :=o
6. wink
;);-);=)
7. cry
;(;-(;=(
8. sweat
(sweat) (:|
9. speechless
:| :-| :=|
10. kiss
:* :-* :=*
Skype2.gif 1. tongueout
:P :-P :=P :p :-p :=p
2. blush
(blush) :$ :-$ :=$ :">
3. wonder
:^)
4. sleepy
|-) I-) I=) (snooze)
5. dull
|-( |( |=(
6. inlove
(inlove)
7. eg
]:) >:) (grin)
8. talk
(talk)
9. yawn
(yawn) |-(
10. puke
(puke) :& :-& :=&
Skype3.gif 1. doh
(doh)
2. angry
:@ :-@ :=@ x( x-( X( X-( x=( X=(
3. wasntme
(wasntme)
4. party
(party)
5. worry
:S :-S :s :-S
6. mmm
(mm)
7. nerdy
8-| B-| 8| B| 8=| B=| (nerd)
8. lipssealed
:x :-x :X :-X :# :-# :=x :=X :=#
9. hi
(hi)
10. call
(call)
Skype4.gif 1. devil
(devil)
2. angel
(angel)
3. envy
(envy)
4. wait
(wait)
5. hug
(hug) (bear)
6. makeup
(makeup) (kate)
7. giggle
(chuckle) (giggle)
8. clap
(clap)
9. think
(think) :-? :? :=?
10. bow
(bow)
Skype5.gif 1. rofl
(rofl)
2. whew
(whew)
3. happy
(happy)
4. smirk
(smirk)
5. nod
(nod)
6. shake
(shake)
7. punch
(punch)
8. emo
(emo)
9. no
(n) (N)
10. yes
(y) (Y) (ok)
Skype6.gif 1. handshake
(handshake)
2. skype
(skype) (ss)
* SS за радост на арийците biggrin.gif 3. heart
(h) (H) (l) (L)
4. brokenheart
(u) (U)
5. mail
(e) (m)
6. flower
(F) (f)
7. rain
(rain) (st) (london)
* rain - london има връзка biggrin.gif 8. sun
(sun)
9. time
(o) (O) (time)
10. music
(music)
Skype7.gif 1. movie
(~) (film) (movie)
*. любимата ми картинка 2. phone
(mp) (ph)
3. coffee
(coffee)
4. pizza
(pi) (pizza)
* pi - да не се бърка с 3.14. Pi е пица :) 5. cash
(cash) (mo) ($)
6. muscle
(flex) (muscle)
7. cake
(^) (cake)
8. beer
(beer)
9. drink
(d) (D)
* Само една буква - за улеснение на закъсалите biggrin.gif 10. dance
(dance) \o/ \:D/ \:d/
Skype8.gif 1. ninja
(ninja)
2. star
(*)
3. mooning
(mooning)
4. finger
(finger)
5. bandit
(bandit)
6. drunk
(drunk)
7. smoke
(smoking) (smoke) (ci)
8. toivo
(toivo)
9. rock
(rock)
10. headbang
(headbang) (banghead)
Skype9.gif 1. poolparty
(poolparty)
2. swear
(swear)
3. bug
(bug)
4. fubar
(fubar)
5. tmi
(tmi)
6. flag
(flag:bg)

За flag съм използвал едно знаме, което имаше най-подходяща цветова гама ;) Ако не ви харесва може да си изберете друго от таблицата по-долу:

1391.jpg

Буквите по хоризонтал са първи, а по вертикал втори.

Ами това е... май е време да се захвана с нещо действително сериозно ;)

Източник / 10x 2 DynaMITKO

Здравейте на всички!

Ползвам Skype 3 Beta версията.Видеото работи отлично в двете посоки(виждам ги,виждат ме),чувам отсрещния говор -но те не ме чуват.

Първосигнален рефлекс - нов микрофон.Купих нов веднага-пак същата работа.Пак не ме чуват.

Смених версията на Skype-а с двойката - отново нищо.

Дали не е хардуерен проблема-от лятото не го бях ползвал ,а тогава имаше гръмотевична буря и изпогоряха много телевизори и др.ел.уреди.Аз минах само с нова Lan карта и ремонт на телевизора,(изгоря му интеграла),но май че ще излязат и др.дефекти щото AV-то на което гледам филми от компа на телевизора се оказа здраво , а не мога да изкарам филма от компа до телевизора.

Ако обичате споделете Вашето мнение-възможно ли е нещо да е изгоряло та да не могат да ме чуват по микрофона?

Не мога да си инсталирам новата версия на Скайп, когато пусна инсталационната програма ми излиза това. С Windows SE съм, в това ли е проблема или просто си прави майтап с мен? :speak:

Не ми излиза бутонът ''още задачи'' в ''инструменти''.Някой може ли да помогне

Смени езика от инструменти->сменяне на езика->english. Рестартирай програмата и отново отиди на tools->change language->български, след което рестартирай програмата и трябва да се е оправило. Ако не е:

Запиши си конктактите във файл от contacts(контакти)->advanced(допълнителни)->back up contacts to file(запази контакти във файл)->избери име на файла и го сложи на десктопа примерно. След това деинсталирай Skype от control panel->add and remove programs. След това инсталирай на ново, но избери английски език при началото на инсталацията. След това надали ще имаш проблеми с надписите в менютата.

Здравейте на всички!

Ползвам Skype 3 Beta версията.Видеото работи отлично в двете посоки(виждам ги,виждат ме),чувам отсрещния говор -но те не ме чуват.

Първосигнален рефлекс - нов микрофон.Купих нов веднага-пак същата работа.Пак не ме чуват.

Смених версията на Skype-а с двойката - отново нищо.

Дали не е хардуерен проблема-от лятото не го бях ползвал ,а тогава имаше гръмотевична буря и изпогоряха много телевизори и др.ел.уреди.Аз минах само с нова Lan карта и ремонт на телевизора,(изгоря му интеграла),но май че ще излязат и др.дефекти щото AV-то на което гледам филми от компа на телевизора се оказа здраво , а не мога да изкарам филма от компа до телевизора.

Ако обичате споделете Вашето мнение-възможно ли е нещо да е изгоряло та да не могат да ме чуват по микрофона?

Надали е от ел.удар ;) Отиди на start menu->settings->control panel->sound and audio devices->volume->advanced->option->propraties->от листа сложи отметка и наmicrophone->ok->усили докрай под microphone(опцията mute е да не се чува на тонколоните това, което говориш на микрофона, а само този отсреща да чува. Все пак може да експериментираш с тази отметка)->след това затвраяш с X и пробваш отново. :)

Ако няма положителен резултат напиши с какъв Windows и най-вече - с какво дъно си(марка и модел) и дали използваш вградената му звукова карта, или отделна(модел и марка ако има такава?).

Не мога да си инсталирам новата версия на Скайп, когато пусна инсталационната програма ми излиза това. С Windows SE съм, в това ли е проблема или просто си прави майтап с мен? :whist:

Чат от изискванията на Skype 3.0:

PC running Windows 2000 or XP.

До колкото виждам си с 98 SE, който не се поддържа.

Версията, за която се знае че работи почти безпроблемно с 98 е 1.3.0.66. download cool.gif

Редактирано от PcMan (преглед на промените)

Чат от изискванията на Skype 3.0:

PC running Windows 2000 or XP.

До колкото виждам си с 98 SE, който не се поддържа.

Версията, за която се знае че работи почти безпроблемно с 98 е 1.3.0.66. download cool.gif

Mдам, пише, ама няма кой да види. :)

Аз съм със Skype 2.5.0.151 и си върви добре за момента, въпросът беше, че исках новите иконки, ама на. :whist:

Някой може ли да ми каже какъв е смисъла да качвам нова версия и старата си върви добре. дори се чудя дали новата неизискма по голям трансфер на нета и да накъсва при видео разговори. Въпроса за допълнителното натоварване на Рам-а е вече ясен колкото по-ново ПО-ЛАКОМО и НЕНАСИТНО.

Някой може ли да обясни на разбран език а не да се опитва да ми покаже, че знае и може да борави с техн. термини ???

Някой може ли да ми каже какъв е смисъла да качвам нова версия и старата си върви добре. дори се чудя дали новата неизискма по голям трансфер на нета и да накъсва при видео разговори. Въпроса за допълнителното натоварване на Рам-а е вече ясен колкото по-ново ПО-ЛАКОМО и НЕНАСИТНО.

Някой може ли да обясни на разбран език а не да се опитва да ми покаже, че знае и може да борави с техн. термини ???

Keralain ! Най хубаво е да си работиш с твоята версия, щом си доволна от нея. А да се сменят през 2 седмици само заради някакъв бъг или картинка - не си струва.

Здравейте, искам да ви попитам защо ми засича толкова най-новата версия на Скайп....а и не само тя и по старите версии също не вървят както трябва......някой може ли да ми помогне... :hush:

Те са по-лакоми за ресурси, ако ти е слаба машината нищо чудно.

Значи проблема ми е следния: В опциите на програмата съм задал да ме уведомява когато някой от абонатите ми се завръща на линия. Във версия 2.5.0.130 нямаше никакъв проблем - когато някои се завръщаше на линия долу в дясно на работния ми плот се появяваше едно малко прозорче и показваше коя се е върнал, но проблема ми дойде когато инсталирах новата версия 3.0.0.198... В опциите също съм поставил отметката да ме уведомява, но това прозорче не се появява. Ако някой има идея от къде може да се оправи нека да сподели. 10х

Те са по-лакоми за ресурси, ако ти е слаба машината нищо чудно.

да ми е слаба машината ли...ущ ми е двуядрен процесора Dual Core не е никак слаба....но не мога да разбера къде е проблема.....

Този проблем го прави ако Уина ти няма сървис пак.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.