Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Music Idol тръгва (отново) по bTV

Featured Replies

Приемам го, особено ако е жълта лимонада :yanim:

И оранжава ако искаш :)

RA4Na - Преслава не пя на сръбски, а на цигански. Това беше първата песен, а втората беше изпята на иврит. Ако не забеляза след двете песни журито доста я похвали - все пак опитни музиканти, пък и Йорданка Христова даде много висока оценка на изпълненията й. Да не говорим и за евреина, който я похвали за прекрасното изпълнение на иврит и й каза, че ако Ищтар беше там, би се замислила дали да излезе след Преслава ;).

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 157,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Слави е новият стар участник в Мюзик Айдъл 4 Новият „Мюзик Айдъл” ще представлява балкански проект и евентуално ще носи наименованието „Балкански Мюзик Айдъл”. Тъй като такова е било винаги

Публикувани изображения

Добре, нека бъде сръбската песен "Едерлези" в цигaнски вариант. Клипа, които гледах беше изразян само с нейното участие и без коментара на журито. Както казах, аз не гледам Music Idol. Нямам нужда от това да слушам нечии коментари за да имам мнение по въпроса. Аз не съм музикален професионалист, но това не ми пречи да знам кое за мен е добре и кое не. Аз просто изразявам мнение.

Те хората казват, че и Кати /фолк певицата/ много хубаво пеела, ама според мен хич не струва ;)

Редактирано от RA4NA (преглед на промените)

Те хората казват, че и Кати /фолк певицата/ много хубаво пеела, ама според мен хич не струва ;)

хех, те ,хората, за колко певци казват,че могат да пеят.....Иначе ,наистина, всеки си има право на мнение и не може всички да харесват едни и същи изпълнители. На мен всички останали до тук ми харесват :yanim:

Отпадна и Кремена...много ме е яд,исках тя да спечели sad.gifsad.gif

Моят фаворит беше и си остава Невена, но се надявах тази вечер да си тръгне Теодор.

Моят фаворит беше и си остава Невена, но се надявах тази вечер да си тръгне Теодор.

Точно Невена и Теодор според мен заслужават да са на финала.

Тези, които знаят, ако може да кажат кога ще приключи предаването.

Благодаря!

Началото на юни. Знам, че се водеха преговори с чуждестранни изпълнители да участват на финала, но нямам представа дали са го доизмислили. Точно определена дата, едва ли има.

В първия кръг тази вечер май само Невена се справи със задачата си да пее и да танцува :) Вторият кръг бе по-равностоен, но дамите отново бяха с едни гърди (е, това е обяснимо все пак ;)) по-напред.

Отново глас за Невена ;).

Как се казваше народната песен на Тодор от тази вечер за гората ?

"Темна ли е мъгла паданала" се казва песента...

А иначе в първата част според мен блестяща беше Преслава, а във втората беше Невене. А пък Стефчо има още да поработи върху сценичното си поведение.

Невена беше прекрасна, не мога да преценя дали е по-талантлива или по-красива :ph34r: Преслава е неин достоен конкурент. За съжаление, Тео този път отстъпи на дамите, а на Стефан му е време да си ходи...

• Автор

INXS обучават финалистите в Music Idol

INXS ще проведат майсторски клас с последните трима финалисти в Music Idol преди концерта си в София. Австралийската банда ще свири на стадион "Академик" на 30 май. Преди това обаче час и половина ще дава съвети на "айдълите" как се става звезда. Младите певци ще изпълнят песни на австралийците и ще чуят оценката им. Накрая вокалистът на бандата Джей Ди Форчън ще пее с тримата финалисти. Той самият зае мястото на самоубилия се Майкъл Хътчинс след кастинг през 2005-а. "Обучението" ще бъде записано в студио и излъчено по телевизията на 31 май, съобщиха организаторите на концерта на INXS "Болкън Ентъртейнмънт Къмпъни".

Източник: Монитор

Стефан Лалчев напусна шоуто тази вечер, но на този етап полека-лека ще се разделяме с фаворитите. Невена и Преслава очевидно бяха твърде далеч с вота и само Стефан и Теодор бяха на кантар.

А иначе, зрелището бе върховно - Йорданка Христова и Ася попревишиха не много леко добрия тон, а и неочаквано участниците изявиха претенции (напълно заслужени по моему) към оценките на журито, поискаха по-подробен анализ на изпълненията си.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Тая критика към Тошко му помогна. Добра реклама.

Стефчо ми беше фаворит.

И на мен ми беше фаворит.С неговите песни направо ми идеше да запея с него,също така беше и много артистичен и много добро младо момче.Ех,то излизането от Music Idol не зависи само от един-двама sad.gif

Редактирано от Mr.Vercetti (преглед на промените)

и следващия път Тео.. и оставят моите фаворитки. Която иска да печели :)

С неговите песни направо ми идеше да запея с него,също така беше и много артистичен и много добро младо момче.Ех,то излизането от Music Idol не зависи само от един-двама sad.gif

Аз не съм съгласна ,че Стефчо е много артистичен, вярно пее добре, но е скован. А от останалите трима който и да спечели ще се радвам за него :) Но все си мисля, че някое от момичетата ще е победител, но ще видим...

Аз не съм съгласна ,че Стефчо е много артистичен, вярно пее добре, но е скован. А от останалите трима който и да спечели ще се радвам за него :nono: Но все си мисля, че някое от момичетата ще е победител, но ще видим...

Според мен ще победи Невена Цонева :P

и следващия път Тео.. и оставят моите фаворитки. Която иска да печели :hush:

И аз се радвам, че те двете останаха. Дано сами да не стане някой обрат и Преслава да си тръгне следващия четвъртък.

Невенка,Невенка и пак Невенка.

Тъпа е кат` галош,ама пее прекрасно!

Дано тя спечели Music Idol.

Редактирано от KoKKinoU_FaN (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.