Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Здравейте! Проблема ми е следния: като тръгна да "работя" някое момиче, се вижда само "инструмента" ми, а тялото (ми) не се вижда! Дайте някакви идеи как да оправя играта! Като цяло само това ми е проблема! Гледах трейлърчета, в които се вижда тялото на играча и затова си мисля, че имам проблем с играта! Ако има някакво значение, с Windows 7 Ultimate съм, също така разполагам и с d3dx9_24.dll! Моля за помощ! Благодаря!

На къде отива светът :D

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

ХАХАХАХА, аз помислих че говори в реалния живот

Докато бях в 1 от игрити обаче много грубо ме изхвърли svchost error и Generetic host нещо си пак error. Сутринта ще пусна mbam да сканира пък дано оправи нещата

Тема:Кажите някфи яки филми е пичове и пички

тарся хубави филми от рода на екшан,ужаси,и трейлъри мн ви моля филмите да са от 2009 до 2010 но хубави благодаря предварително

без коментар

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Новина от сайта:

Ако портовете SATA-600 на самия чипсет, в който проблемът не е просто такъв, който по някаква причина не може да се използва, е необходимо да се свърже с порта Serial ATA номер 7 и 8, които се обслужват от контролер Marvell SE9128. На последно място, отбелязваме, че ще ви се заменени поддръжката на SATA-600 и RAID масивите, така че едва ли може да се говори за дискриминация.

<br style="clear: none; overflow-x: hidden; overflow-y: hidden; height: 0px; ">

Тук вече трябва да се коментира, че това е новинарски сайт, пък и новинарите са платени..... излагация.

здр. преди да си преинсталирам линдолса ми ставаха игрите но сега ми стават но или лагват много или не тръгват четох по форума и казват че е от драиварите търсих в всеки един саит но не намерих пробвах едни но не са били правилните и проблема остана ще може ли да ми намерите драиварите. благодаря предварително.

и един мармот чистеше кристалната топка :whist:

Търся:

Драйвъри за интернет - Realtek RTL 8139/8130 Fast Ethernet

Видео Карта - Raedon 7000 /Raedon VE Family

И това е втора тема с такова име днес. Баси, аз дали съм си инсталирам драйверите за интернет/?

:)

Къде е секцията за бисери :wors: Особено заглавието :speak:

Първи опит.

тарся хубави филми от рода на екшан,ужаси,и трейлъри мн ви моля филмите да са от 2009 до 2010 но хубави благодаря предварително

опит номер две.

Здравейте на сички кажете някфи хубави екшан,ужаси,и трейлър филми ще съм ви мн благодарен ако филмите са по нови смисал от 2009 но яки да са благодаря

с филмте удари на камък и реши да си потърси музика.

английски рап и хип хоп но мн ви моля тряят ми нови песни от 2009

без коментар

"лошия" модератор не само че не коментира ами му и трие темите :question:

И това е втора тема с такова име днес. Баси, аз дали съм си инсталирам драйверите за интернет/?

И на мен няма кой да ми "шофира" "интърнета" :cool: , и не е само това:

Мисля че го намерих.

Сега каква е последователноста : Инсталирвам, Рестартирам лаптопа и Пъхам кабела. Това ли е ? Има ли някаква подробност (настройка в Network Conections, Control Panel...) Попринцип интернета тръгва автоматично.

:hush::);)

Първи опит.

опит номер две.

с филмте удари на камък и реши да си потърси музика.

"лошия" модератор не само че не коментира ами му и трие темите :wors:

Той лошия модератор трие,ама на тоя юнак постовете никога няма да изчезнат,защото всички ще са тук при бисерите :)

П.П.

тряят ми нови песни от 2009

Някой да купи на момчето един календар,да види че вече сме 2011,те новите песни от 2009 вече са ретро xD

направих преинсталация на уиндоус 7 имам си оригиналния диск, но когато зарежда ме пита каде да влезе.натова дял ли се вика незнам обаче когато я напрвих преинсталацията всички програми се изтриха и по добре аз това исках защото имах троянски конник но ако избера другата опция преди да зареди си влиза там както си беше преди със старите програми и се чюдя дали изобщо съм махнал вируса и дали не ми товари компа допълнително така както съм го направил и то без да искам но поне антивирусната вече не ми изписва постоянно за вируса/ мога ли да изтрия предния уиндоус със програмите и да не ме пита каде да влиза да остане само този новия уиндоус който уж го преинсталирах защото нещо май ми се бави интернета или е от интернета не е сигурно

:speak:

ЕЙ, щом троянския кон е бил толкова голям представям си какъв е троянския конник.....

А това ме подсети за нарицателно в миналото на такива "хакери" - Конника без глава :ph34r:

Ако ще ползваш процесора за работа - Интел, а ако за игрички и филми - АМД.

Ако искаш... по-добрия вариант е да си вземеш БОКС, защото си има специално за процесора направено охлаждане :).

С първото изречение лъжеха преди 10 години....мода

Това другото, бедна ми е фантазията колко ми е бедно въображението за да го коментирам :)

Ако слушаш техно - AMD, ако слушаш чалга - Intel. :gift:

Ако слушаш техно - AMD, ако слушаш чалга - Intel. :gift:

Много ми се иска да ти "таковам" един минус за това. Ти сега чалгар ли ме изкара :gift:

Или трябва да стана болен фен....

Истината е че се купува както обикновено според джоба и представянето на процесорите....

Абе който чука - Интел

Който го чукат - АМД

Който не знае - Трансмета

Не бе, аз съм с Интел(и на ПК-то, и да двата преносими), и слушам хард рок/метъл, ама имах предвид това: http://hdbox.bg/uclip.php?id=1070 след 5-та минута.

Людмиле, уби детското в мен! :yanim: Пусни една важна тема с линк към тоя клип, да знаят децата как се сглобява компютър. Ето и от мен, по какво се водя при ремонти: http://www.youtube.com/watch?v=VBTVUJ77qso

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

в никакъв случай да не се доверявате на съобщения и електронна поща свързани с оферти от съмнителни източници.Източник:PcWorld ,IDG News и спамърите в Калдата !

Ползвайте само доверени източници, например спамърите в Калдата !

Не бе, аз съм с Интел(и на ПК-то, и да двата преносими), и слушам хард рок/метъл, ама имах предвид това: http://hdbox.bg/uclip.php?id=1070 след 5-та минута.

Евала, Люси! ;)

Как може да има такива хора?! Потресен съм! Кошмар! :P

bla...bla...bla....

П.с Дал съм марката на монитора и излишно съм уточнил, че е също така телевизор защото може да е от всичко.

Според мен е напълно излишно да пишеш по форумите....

Ако слушаш техно - AMD, ако слушаш чалга - Intel. :biggrin:

А за диви метъли като мене, какво? Чушкопек?

Първо трябва да разбереш какъв метъл слушаш, пък ще ти измислим някакво процесорче:

Публикувано изображение

Някой знае ли ... някой наистина оригинален сайт за пазаруване на парфюми,дезедоранти... и как се разпознава дали са фалшиви или са естествени.. аз например дадох 25 лв за Армани - уж оригинален, според вас възможно ли е ? И кажете вие от къде пазарувате парфюми ако може.

Здравейте,

Искам да започна да се занимавам със програмиране, а не със денонощно играене на игри :), но не знам с какъв език да започна защото с това което искам да се заминавам е доста налудничаво. :D

Искам да се заминавам със направата на програми от всякакъв вид,също на анти-вирусен софтуер, уеб програмиране и дизайн (направата на сайтове/форуми), програми за разкодиране на пароли :D за относно хост сървърите, със правенето на игри, 3D също (игри-филми), също искам да разбера как мога да направя операционна система като уиндоус, със графичен дизайн и визуални изкуства, със хостинг домейни уеб сървъри и още...

Знам, че изброих страшно много работи или страшно много за учене, но аз нямам нищо напротив да уча затова искам вашите съвети и ако можете да ми предложите отговори на всичките ми въпроси който зададох със всичко което изброих искам да се занимавам (даже и още доста други неща), но не знам какво и що да търся за да го науча затова искам да ми помогнете.

Боже, няма си идея от програмиране, иска да пише операционна система

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.