Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Ами от всички възможни които съм теглил ( над 15 ) това е най-добро..

В момента си заключвам папките!!

-------------------

А всъщност някой ще даде ли код за Hide, за да мога да се регистрирам!!

Заключих едни снимки на Bugatti Veyron, но после не можах ди ги отключа...

По твойте данни не става нищо, защото с десния бутон не става...

Моля помогнете!!!

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...st&p=711817

Защо бисер ли...Първо си харесва една програмка след употребата на 15 такива...Дотук добре всеки търси най-доброто и обича да експериментира...Но след това сваля друг подобен софтуер...на който незнае паролата (не сериен номер) а просто парола за влизане в самата програма...(а я има в цитата му - паролата е ADMIN) и най-накрая явно се е оправил с нея, защото си е заключил снимките и сега не може да махне паролата...Изобщо защо се занимавате с подобни неща...ИГРАЧКА-ПЛАЧКА... Публикувано изображение

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Изобщо защо се занимавате с подобни неща...ИГРАЧКА-ПЛАЧКА

Защото третокласниците са толкова любопитни...

Не се съмнявай в човешките способности ;)

Тцтц ... почвам наистина да не се съмнявам като чета постовете на някои еднодневки в Калдата ...Такива като тоя пич , който търси " Синйо лято / децки сериал / " ги имало много бе ... :wors:

Linux Live CD-та - въпроси и мнения

взимаш едно средностатистическо неро един средностатистически кпопикс. В неро горе в менутата има опция Recorder > burn image... избираш исото с дистрибуцията така ще стане буут ЦД.... след тва по принцип трябва да ти е настроено да можеш да си боотваш спокойно от цд или двд реадера демек от съответното устроъство.... ако не е настроено тляя бъзнеш биоса да буутва засега от цдто... след това вече си напраил сичко рестартираш вкарваш диска в устройството нали и то почва да ти зарежда Якия Кнопикс от цд.... по лесну от тва немЪ Публикувано изображение:wors:

Тоест търся програма като вкараш едно число дадено и като натиснеш да ти върти дадените числа и най-накрая да ти се спре на едно от тях!

....Следва продължение ...

Ами програма която като и вкараш дадени числа и след това като ги върти и да избере дадено от тези вкарани...както на предаваният за печелившите

Редактирано от maicky (преглед на промените)

ХАхахах ... какво страхотно описание на тази иначе толкова интересна програма Публикувано изображение

Търся програма, която да представлява компютъра ми, да може да си чатим, и чрез това да "научава" нови неща. Но не от този сорт, дето някакви котки ти тичат по десктопа и правят пакости. Мисля, че съм срещал някаква такава програма, май се казваше Bobby. Идеи?

Публикувано изображение А сега де ............. ! Моля някой да ми обясни !

През 97-98 година имаше една маймунка,с която можеше да се говори чрез микрофон!Сигурно за нея става въпрос :):help wanted:

Редактирано от WarriorWithin7 (преглед на промените)

Публикувано изображение А сега де ............. ! Моля някой да ми обясни !

Не си ли чувал за чат-ботове?

Търся една грътцка песен ,но не и знам името видях я в един телефон ,там беше записана под името "Sagapao men alq", но не намирам песни с това име в търсачките .Някой сеща ли се за песен в която се пее посочената фраза

Това не е истина! :P

Търся една грътцка песен ,но не и знам името видях я в един телефон ,там беше записана под името "Sagapao men alq", но не намирам песни с това име в търсачките .Някой сеща ли се за песен в която се пее посочената фраза

За грътцка - ясно, но търсачките и сеща защо са удебелени в случая, че нещо не схващам? Публикувано изображение

Здравейте значи аз тарся една песен тя е стара и е на NANA мисля че е от първия им албум но не съм сигорна значи песента е пдобна на he`s comin` в тая песен пак пееха тази женската и тоя дет препява кат опера.. много ще се радвам ако някой ми помогни.. Публикувано изображение

Много се издразних на хумора на някои индиви.Вие които се присмивате на деца - нима забравяте всеки от къде тръгва, друг е въпроса къде стига.

1. Даже и като дете не съм писал толкова неграмотно

2. Даже и като дете можех да задам въпроса си, ако не правилно, поне достатъчно подсказващо, за да бъда разбран

/офтопик

3. Може би за това и съм станал специалист от високо ниво...

това е моето предложение

Компютърна конфигурация

---------------------------------------------------

дънна MB MERCURY VIA KT600A, s.A,FSB 400,DDR400,AGP

платка - 8x,S-ATA,Lan 10/100,Sound 5.1,USB 2.0,ATX

процесор - AMD SEMPRON 2800+ / 256k / FSB 333MHz /s.A

памет - 512MB DDR 400 BUFFALO

твърд диск - 160GB / 7200 / 8MB MAXTOR

видео карта - ATI RADEON 9250 / 128MB/ TV-OUT

-------- 1.44 MB SONY

-------- 350W ATX SILVER 8666

-------- DVD+-RW+DL 16x4x16x/12x4x/48x24x48x SAMSUNG WHITE

Монитор - LG FLATRON ez T710P

изглед на монитора тук

=850-900 лв.

Това е от днес - тема "Гейм Компютър за 900 лв"

Мда, няма доста е далеч от определението гейм компютър. За игри отпреди 4-5 години, става Публикувано изображение

Епа, това нямаше как да не влезне тука Публикувано изображение

Моят въпрос и предложение:

1. Защо като направя форума на English ( Английски ), съобщенията ми излизат на Български???

Предложение:

2. Направете Английския така че абселютно всичко да излиза на Английски ( вкл. съобщенията )!!! Знам че има Английкси вариянт на форума, но там темите са по-малко, няма толкова много форуми, потребителите са други и т.н.

Еми надявам се моето предложение да ви е харесало!

;)Публикувано изображение:)Публикувано изображение;)Публикувано изображение

Идеята е добра. Тъкмо тези които не знаят английски ще могат да тренират Публикувано изображение

`Айде да се разпиша и аз ;) #4 Публикувано от sandista на 15.10.2007 - 19:24 (24 коментара) Отговори За съжаляване не поддържа Виста ! (За новия CATALYST, drivers за картите на ATI TECHNOLOGIES)

`

За съжаляване не поддържа Виста !

(За новия CATALYST, drivers за картите на ATI TECHNOLOGIES)

Железен !! Прилича ми на един как се беше изцепил "тука имата много хубави филмове"

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

C:\Documents and Settings\sasho\Desktop/untitled%7Boption%7D

Тва е бисер, да не помислите че искам да постна картинка... %7Boption%7Dhttp://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Редактирано от electric (преглед на промените)

как с тая програма мога работа.Мн яки нешта се праят с нея ама аз немога сичко пробвах аме не става.Знам че с нея се променят км на колите и моторите какво ти искаш си го прайш ама как нз Публикувано изображение става вапрос за photoshop cs 2 :P

:):P:clap:

Искам да питам дали има сайт (както има форуми)на който да стама админ?

Ако знаете нещо по въпроса пишете Публикувано изображение

Искам да питам дали има сайт (както има форуми)на който да стама админ?

Ако знаете нещо по въпроса пишете

Е тоя е великан ;) ... И аз искам така ;/

• Автор

здравеите може ли някои да ми даде линк към една песничка незнам как се казава ама сде пее нещо като чороро ачилиом барвалипе ме манглом на иван иванов благодария ви предварително

и

Някой знае ли програм за пресоване на клипчета ...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.