Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Уточнение : KoKKinoU_FaN цитира мен Публикувано изображение !
  • Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да, ама 9 пъти 'о четох в онази тема, докато схвана за к'во става въпрос щ'от не се разбира мно'о..

( Ами, на... То стана бисер )

ае помогнете ми отидох в църквата да говоря с попа там и трябва да мина през страничнтата врата а каде се намира тя пробвах и двете и се ми вика заключено е...

Заглавието на темата е .

Това е цялата тема Публикувано изображение

No Comment Публикувано изображение

Здравейте! Незнам тук ли му е мястото, но имам проблем с Уинампа. Та значи исках да сложа скин на Анелия и понеже незнам английски, натисках къде ли не, а нещо го съсипах. Модерният изглед изчезна, а освен това преди време Уинампа нещо спря и да пее. Исках да му сменя кожата, както и цветовете, едни такива, с лапички, но нещо всичко изчезна! Моля ви, помогнете ми!

помагайте, че положението е страшно

помагайте, че положението е страшно

Да, и отговора ти е: Не слагайте мазни чалгииски скинове, за да не забива Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

За мен BMW Rulzz!

Отговорът:

И то е готино, но BMW M6, е по-хубаво от това Rulzz

Но, за мен любима марка кола си е Chevrolet Corvette, както съм си казал, когато създадох темата !

Това BMW Rulzz каква скорост развива?

( Питам от любопитство )

За BMW M6 знам - 320 KMH, защото ограниченията на 240 KMH са премахнати !

Публикувано изображение

Редактирано от Max_Payne (преглед на промените)

:angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

ХХХХХХААААААААХХХХХХХХААААААААХХХХХХХХХАААААААААА

Ето кой след олекването на постовете, иска да ги върне пак... Публикувано изображение

Редактирано от electric (преглед на промените)

:lol6: :lol6: ;):eek::):blink:Публикувано изображение

Аз пък смятам, че Chevrolet Rulzz е най-добрата кола.

Вдига колкото си пил Публикувано изображениеПубликувано изображение

А то пак некво такова за момента да живееш,ма нали да се съобразяваш малко в смисъл да помислиш малко,то аз всеки път не се изказвам мн добре Публикувано изображение

Хайде някой да разтълкува значението на таз премъдра сентенция, че моят проз машинистки акъл не ми стига да я разбера.

Хайде някой да разтълкува значението на таз премъдра сентенция, че моят проз машинистки акъл не ми стига да я разбера.

е човека си каза накрая че не се изразява добре Публикувано изображение

ЦИТАТ(Rinspeed @ 4.01.2007г. в 16:01ч.) *

И като видите снимки какво ще стане уе ?

Ами евентуално могат да се дадат съвети за елиминиране на проблема, "уе".

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение това много ме изкефи Публикувано изображение

Така както гледам снимката, която си прикачил не ми става много ясно какъв ти е проблема, но ще се пробвам.

Допускам че:

1. Намачква ти се ризата - решението е уникално просто - дръпни от торентите "Ютия" - много яка програма, стига да знаеш как се работи с нея.

2. Не ти става ху.....баво - така е, стреса на никого не прощава. В случая малко релакс ще свърши работа, в краен случай си поръчваш персонален хостинг план "Виагра+".

3. "Програмата" на снимката изглежда мааалко бременна - виж тук не мога да ти помогна, в такива ситуации се спасяваме поединично, кой както може.

<< "KALDATA" - може да разчитате на нас! >>

Съжалявам ,че не виждате добрите качества на циганите!Те са хората които могат да спасят България от българите!Те са просто много по добри в всяко едно отношение.С условието ,че и те са хора и се развращават от тъй наречената цивилизация! Ако пожелаят да се интегрират в българското общество ,ще стане много по добре за всички.

Па и си вярва :P

Па и си вярва ;)

Не мисля,че това е бисер.Човека си казва мнението,при това е написано много правилно.

Те са хората, които могат да спасят България от българите ...

Моля ?!? Да я спасят от кого ? Не мога ли аз България да я спася от тях ? Айде моля ви се ...

Ще се обада, но не като влезна в играта и да ми изпише това нито като зареди малко ми изписва тва, а като примерно напиша: connect cs6.interbgc.com (тва е сървара) и като натисна "Enter" и ми изписва направо това и катот тръгна да си права сам карта понеже немога да играя в нета зарад тази грешка и там както си пише "Started server" и неквот зарежда отдолу и ми се появява след това като зареди 1 път на 2 път ми изписва "Disconnected" и там почва да си зарежда ама без тия чертички отдолу.

;)

когато играя ЦС1.6 и проверя колко ми е FPS ми изписва 60.консултирах се с приятели които разбират и те ми казаха че трябва да е 100 .Тва ще ми помогне до някъде.Искам да попитам как мога да си вдигна Fps Мерси предварително

Какви са тези разбирачи та и аз да се "консултирам" с тях? Публикувано изображение

Боже - даже 100% съм сигурен, че незнаят какво са фпс-тата! Публикувано изображение

Тема: "Въпрос за тонколоните ми"

Значи, когато увелича звука им, след средата, започват да бръмчат и на всичкото отговоре подскачат

:)

Тема: "Въпрос за тонколоните ми"

:speak:

Отново SentLorlpMan... :huh:

В замундата има ЧЕРНИ магий, и торентите тръгват много рядко

Ей го отново нашия човек :lol6:;):lol6:

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

Вчера пиша в темата за бездомните кучета и кучегона

Та започвах така-"Не знам дали действа тази свирка"...

После като натиснах бутона Прегледай отгоре се появи:

"Не знам дали действа тази орална любов" Публикувано изображение

Сложих свирката в кавички-пак същата работа

:):P;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.