Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Бисери от форума!

Featured Replies

Продавам:Якето е купено от USA. За 120 лири - към 380 400 лева. Продавам го защото ми е голямо.

Може и лек коментар.

Е, може и лек коментар-човекът си го каза.На него му е голямо, а за джоба на купучава...Голяма пачка глътни-голямо яке...

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 257,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Е, може и лек коментар-човекът си го каза.На него му е голямо, а за джоба на купучава...Голяма пачка глътни-голямо яке...

Ако не се лъжа, човека най-отдолу на поста беше дал прилична цена.

незаех,че в САЩ са минали на лири..много съм назад с материала.. Публикувано изображение

Търся клипа и песента на Kalomoira-Secret Combination тя ще представлява Гърция в еуровизия 2008 и мисля че ще спечели tongue.gif

Редактирано от RaikkonenFan (преглед на промените)

Бих поправил само bobsun0317 , че истинските двуядрени на Intel са Core 2 DUO, докато Dual Core са просто на една подложка залепени два процесора. Изхитриха са. Истинските двуядрени процесори са от Е4х00 и нагоре.

Това което искаха да кажа е че процесорите от Е2ХХХ серията не са истински двуядрени процесори а един вид хибриди.

На къде отива света! Хубаво че този приятел няма магическа уста и каквото приказва не се случва, че иначе....

продавам компютър нов Foxconn Celeron 3000+, 512 ram, HDD 120GB, CD-RW, floppy, клавиатура и мишка = 220 лв. - 1 год гаранция

продавам също компютър втора ръка

MSI Pentium VI 1.7 GHz ,хардиск -80GB, RAM- 512 GB, CD_R,Клавиатура + мишка = 190 лв.

Дзвер!

IBM T30

НАЙ- ДОБРИЯТ ЛАПТОП ЗА ДИАГНОСТИКА НА АВТОМОБИЛИ.

MERCEDES, BMW , WV , AUDI

Процесор: Intel P M 1.6,1.8,2.0,GHz

HDD: 20,30,40 GB ATA

Оперативна памет: 512 MB DDR 1

Видео карта: 32MB ATI Mobile , S- Video

Други: DVD мрежа, звук, WiFi...

Матрица: 14,1" ТФТ с резолюция 1024х768

Гаранция една година и тестов период 3 дни.

Безплатна доставка за София.

За страната с куриерска фирма Еконт.

Подарък операционна система Windows-xp,vista

Подарък чанта за лаптоп

цена: 670лв.

за връзка:

тел 0899630709

скайп jumpa1982

[email protected]

град София

Пак ни взеха за мезе!

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

Райконен фен колко години търси този мой бисер ( то бисера пък е толкова голям че..) :lol6:

И на мен моя комп ми е правил тези номера на моя в него целия беше мръсен.Сигурно е от това. Публикувано изображение

Дзвер!

Пак ни взеха за мезе!

Еми човека е автомонтьор, не компютърен техник.Публикувано изображение

Не е задължително да купуваш нищо и целта на водните знаци е да те дразнят и да те карат да намериш начин да НЕ си купиш продукта.

• Автор

Тема: "Сидито ми не върти дикове"

Здравейте !!! Ето го и проблема ми той се състои в това че когато вкарам сиди то не ще да ми го върти. Преди няколко дена пак не искаше да ми го върти и се урви от само себе си, но само за около един ден. Ако някой знае как мога да го подкарам да ми вирти сиди че ми трябва спешно да помага. Публикувано изображение

А като се сетя и какво значи английската думичка с транскрипция [dik] ... Публикувано изображение

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Имате възможност да се насладите на малка част от необятното творчество на известния хуморист,хуманист и Хисарист и наш съфорумник leonardo. Със сигурност има още много какво да се напише,ама ме мързи да му гледам всички постове в последните 2 години,баси... Публикувано изображение

Аз пък си мисля: Е ли е възможно да се насера след като изядох една кутия бисквити Мираж и пих 3 чаши бира

мин вод Хисар + дъфка орбит без захар и ми замръзна жуката

Как се казва Монако или Монако

Баси Генче, като те видя и ми настръхват мъцките

Баси Генче, ти да не си есновидка? Тъкмо си избръснах ........муцунката а онова го подстригах с ножицата. Уха твой съм бейби. Мъррррррррррр

Аз пък сега си бръкнах последоватлно в ухото, носа и г*за с пръст (щот ме досърбяха)

Ако си жена ще чукам, ако си мъж ще чукам

Баси Линда щи го вкарам анално, ама друг път

Шефке, ти баси плодовитата дет си, първескиня ли си

Генче, от моя пенис само сметана излиза, кафе все още не знам

Аз мога да заплода целия китайски народ, по график де. По две чикии на вечер прая. Туй са 730 бременни майки на година и ако живея още 80г. туй са 58400 бременни майки китайки

Ами любимото ми домашно животно е кучето ми Топчо и котката Мима и котарака Мишо, както и кокошката носачка Сузи biggrin.gif а като малък не съм доморявал животни без да искам само съм ги наранявал(чупил съм крака и съм рязал офлюви на 2, щот си мислех че ще се регенерират сами ohmy.gif

Пих едно дълго кафе и сега май ще се сере

Я си сядайте на гъзовете и стига сте хайманосвали по кафета мафета. Трябва и икономически растеж на тази държава

Генче, ти с това кашкавалче и таз вишна ше зацапаш свещите

Пий минерална вода Хисар и нещата ще се оправят

Ползвам междуселски транспорт biggrin.gif и свалям дърти баби в автобуса

Обичам да си прая кофички от пясъка и да се въргалям кат прасе и после да ми е дискомфортно на някой части от тялото

Хапчитата орално, свещичките за гъз-анално

Аз съм есхибиционист и не ми трябва нищо. Обичам да ме гледат комшиите кат съм останал само по парфюм

Искам да ми щипеш зърната- само това ме възбужда от садо мазото- друго НЕ

Аз имам ритуал в кинефа-паля цигара, слагам хартия върху водата да не ми пръска по г*за като пльоцне акото, пускам си някоя песен по ГСМ а и .........блаженство. Абе с една дума КЕФ. Яко релаксирам в кинефа

Ех, какви времена бяха. И аз участвувах в една първомайска манифестация кат бях келеш. Бях много горд със себе си. И още имам спомен малиииииииииии, пък колко пасти и бозъ съм изпил след това бедна ви е фантазията. От тогаз ми се разбута стомаха и само дрищя, баси

Ей сега тъкмо размърдах кльощавия си задник и се изпърцунах блаженно. Време е за кафе и драпане по ташаците цял ден

Направих взривоопасна комбинация - минерална вода Хисар + жвакане на Орбит с фенилаланин

Бе не ме занимавай с глупости, дреме ми на наклона на оная работа.

Охо, и аз си боядисах ейцата днес, много готини станаха

Абе ей хора изпонасрахте се с това кафе. Която се събуди с мен изобщо да не и минава на ум да ми прай кафе. Искам ........нежност

Знайш ли ко, измислих го. Вместо да ме тъпчеш, нека се чукаме, а? Пък ако ти счупя предницата ще пробваме в задницата

Като сте подхванали темата за членове - моят член е кат квадрат - дължината = Ф-то

Мойте топки се накоконижиха като разбрах че ще спа до теб

Оф цял ден се наливам с минерална вода Горна баня и веча съм кат бидон в корема. Балбукам като танкер пълен с нефт носещ се по Тихия океан

Баси, то и "Лайно" почва с Л и прелива до О

Баси, нещо съм се обезкосмил по краката, ама го отдавам на това че зимата носих чорапогащник

А на мен вече спря да ми расте, май даже отивам към decrease

и аз им се радвам.Спор няма.особенно след това, като идват да повръщат с официалните си рокли и костюми в отделението ми.Толкова им се радвам, че от радост има завирам тръби по всички дупки на тялото.

Да не вземеш да се засегнеш сега..просто не се сдържах :wors:

trichocephalus:няма

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Имате възможност да се насладите на малка част от необятното творчество на известния хуморист,хуманист и Хисарист и наш съфорумник leonardo. Със сигурност има още много какво да се напише,ама ме мързи да му гледам всички постове в последните 2 години,баси... Публикувано изображение

Аз пък си мисля: Е ли е възможно да се насера след като изядох една кутия бисквити Мираж и пих 3 чаши бира

мин вод Хисар + дъфка орбит без захар и ми замръзна жуката

Как се казва Монако или Монако

Баси Генче, като те видя и ми настръхват мъцките

Баси Генче, ти да не си есновидка? Тъкмо си избръснах ........муцунката а онова го подстригах с ножицата. Уха твой съм бейби. Мъррррррррррр

Аз пък сега си бръкнах последоватлно в ухото, носа и г*за с пръст (щот ме досърбяха)

Ако си жена ще чукам, ако си мъж ще чукам

Баси Линда щи го вкарам анално, ама друг път

Шефке, ти баси плодовитата дет си, първескиня ли си

Генче, от моя пенис само сметана излиза, кафе все още не знам

Аз мога да заплода целия китайски народ, по график де. По две чикии на вечер прая. Туй са 730 бременни майки на година и ако живея още 80г. туй са 58400 бременни майки китайки

Ами любимото ми домашно животно е кучето ми Топчо и котката Мима и котарака Мишо, както и кокошката носачка Сузи biggrin.gif а като малък не съм доморявал животни без да искам само съм ги наранявал(чупил съм крака и съм рязал офлюви на 2, щот си мислех че ще се регенерират сами ohmy.gif

Пих едно дълго кафе и сега май ще се сере

Я си сядайте на гъзовете и стига сте хайманосвали по кафета мафета. Трябва и икономически растеж на тази държава

Генче, ти с това кашкавалче и таз вишна ше зацапаш свещите

Пий минерална вода Хисар и нещата ще се оправят

Ползвам междуселски транспорт biggrin.gif и свалям дърти баби в автобуса

Обичам да си прая кофички от пясъка и да се въргалям кат прасе и после да ми е дискомфортно на някой части от тялото

Хапчитата орално, свещичките за гъз-анално

Аз съм есхибиционист и не ми трябва нищо. Обичам да ме гледат комшиите кат съм останал само по парфюм

Искам да ми щипеш зърната- само това ме възбужда от садо мазото- друго НЕ

Аз имам ритуал в кинефа-паля цигара, слагам хартия върху водата да не ми пръска по г*за като пльоцне акото, пускам си някоя песен по ГСМ а и .........блаженство. Абе с една дума КЕФ. Яко релаксирам в кинефа

Ех, какви времена бяха. И аз участвувах в една първомайска манифестация кат бях келеш. Бях много горд със себе си. И още имам спомен малиииииииииии, пък колко пасти и бозъ съм изпил след това бедна ви е фантазията. От тогаз ми се разбута стомаха и само дрищя, баси

Ей сега тъкмо размърдах кльощавия си задник и се изпърцунах блаженно. Време е за кафе и драпане по ташаците цял ден

Направих взривоопасна комбинация - минерална вода Хисар + жвакане на Орбит с фенилаланин

Бе не ме занимавай с глупости, дреме ми на наклона на оная работа.

Охо, и аз си боядисах ейцата днес, много готини станаха

Абе ей хора изпонасрахте се с това кафе. Която се събуди с мен изобщо да не и минава на ум да ми прай кафе. Искам ........нежност

Знайш ли ко, измислих го. Вместо да ме тъпчеш, нека се чукаме, а? Пък ако ти счупя предницата ще пробваме в задницата

Като сте подхванали темата за членове - моят член е кат квадрат - дължината = Ф-то

Мойте топки се накоконижиха като разбрах че ще спа до теб

Оф цял ден се наливам с минерална вода Горна баня и веча съм кат бидон в корема. Балбукам като танкер пълен с нефт носещ се по Тихия океан

Баси, то и "Лайно" почва с Л и прелива до О

Баси, нещо съм се обезкосмил по краката, ама го отдавам на това че зимата носих чорапогащник

А на мен вече спря да ми расте, май даже отивам към decrease

ТцттЦ Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение Голям образ ...

Да ти кажа ли защо ще си траят защото за сега в България се вливат парички от емиграцията дето работи и праща на мама и тати, бати и така нататък. Ако не са тия хора ще блесне некадърността на сегашните ни управляващи, защото само да не ми обясняват какви инвестиции са докарали тук и как сме цъфнали та и вързали. Ако не са хората зад граница да пращат пари отдавна да сме отишли в каменната ера

темата е Тока поскъпва шоково от 1 ви Юли...

ако безмислието имаше способността да лети, някои колеги сега си пърхат сигурно ниско над тополите...

пп.употребявам "безмислие" по технически причини и съобразявайки се с правилата на форума...

В отговор на темата Kaspersky Antivirus - проблеми, мнения, обсъждане

преди си купувах всичко но вече пари само за хардуеар! :friends1:

В отговор на темата За и против пиратския софтуер

след всеки ъпдеит три рестарта и тогава ми пуска нета... ;)

В отговор на анкетата Кой антивирус предпочитате? Вие написахте

kaspersky internet sekurity 2006-невероятна е ;)

Не бих искал да продължавам повече да ви се ровя из постовете ви.

Говорим, както пишем

и пишем както можем...

Времето тече!

А, ти до мен отново си!

темата е "Говорим в рими"...

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

Хахах...Наистина добре ги е замаскирала римите.Ама не и е за сефте... Публикувано изображение

Говорим в рими и отново:

Рима до рима, и рима след рима

творим, ден след ден!

С очи отворени, за нови

необятни неща!

Необятен е света!

Но понякога цветен! :)

Цитат от същата тема Публикувано изображение

ЦИТАТ(^^ANGELSING^^ @ 23.05.2008г. в 20:35ч.)

Говорим в рими и отново:

Рима до рима, и рима след рима

творим, ден след ден!

С очи отворени, за нови

необятни неща!

Необятен е света!

Но понякога цветен!

ма ей..тоо туй за оскар бе! Публикувано изображение

...

Публикувано изображение Явно има някаква надпревара да се постват "бисери",в които няма нищо "бисерно"... Публикувано изображение Ама може аз да съм тъп и да не ги разбирам тия работи... ;)

Публикувано изображение Явно има някаква надпревара да се постват "бисери",в които няма нищо "бисерно"... Публикувано изображение Ама може аз да съм тъп и да не ги разбирам тия работи... ;)

Комбинацията от поста и подписа, за мен е кажи-речи същата, като зъболекар, който докато ти преглежда зъбите пуши цигара.

темата е "Говорим в рими"...

ще ме прощават класиците, но ако тук има рима, то аз съм хайдукпикасо...

пфу пфу...да си плюна в пазвата баси...

Хахах...Наистина добре ги е замаскирала римите.Ама не и е за сефте... Публикувано изображение

Цитат от същата тема Публикувано изображение

ма ей..тоо туй за оскар бе! Публикувано изображение

Разбрах, че и тримата ме обичате безкрайно, а аз безкрайно съм ви задължена! :nono:

Оскарите не са ми нужни, имам много повече от това! :P

Няма ми го вдъхновението,

няма ги и силните във римите

без тях не мога да творя! Публикувано изображение

Говорим в рими. Да виждате рима? Публикувано изображение

capnemo,при цялото ми уважение,не виждам нарушаване на добрия тон. Цитира се пост,който според цитиралият го потребител е "бисер". Нали за това е тази тема...

За мен също е "бисер". Темата,от която е цитатът,е за разговори в рима. Ако някой си драска там ей така,без никакви рими,това си е спам. Все едно в темата "желания и линкове към филми" аз да пиша за футбол примерно. Не върви...

Темата "Говорим в рими" е в раздел "поезия и лично творчество".Този раздел си има модератори, чиято работа е точно това-да преценяват, кога дадена тема излиза от рамките на форума и кое е офтопик и кое не !

Когато Вие, като потребители забележите, че един пост излиза от рамките на правилата на форума-моля-натиснете бутона "докладвай" и модераторът на раздела ще получи доклад за това и ще прецени.

Всяко обсъждане на постове и това кое е оффтопик и кое не-не се толерира във форума.

capnemo е прав. Престанете с глупостите и със заяжданията си.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.