Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Някъде назад бях писала, че имам на Сюзън Филипс - Да целунеш ангел (страхотна книга) и на Мерил Сойер - Кралят на орхидеите.Бих могла, ако има желаещи да ги сканирам, но това ще стане чак към средата на другия месец.

Същото май важи и за книгите на Нора Робъртс. sad.gif

Eми, аз бях започнала да обръщам в doc формат " Да целунеш ангел" и съм стигнала едва до 1/8 от книгата което ще рече че нямам нищо против да ме заместиш ако се справиш преди мене, защото при мен малко бавничко става като нямам много опит в това :super:

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Пете, не знам дали Peppinka ти докара сърцебиене, ама на мен ми докара кошмари тази нощ, та се щрепках на сън a6a3dd90929a6bd478ed1a49399b7f5a.gif

Ама сега като видях обнадеждаващите коментари за "Скандала" - ще си я взема за морето тази книга и това е 61e73bac3f9ecee54fe736032e604342.gif

Момичета не можах да намеря нищо на Клер Лоримър иска ми се да прочета отново Сага за Рошфор доста ми беше харесала навремето. Има ли нещо качено от нея.

Здравейте момичета, мисля че е време и аз да се представя cool.gif Преди този форум често издирвах в гугъл някой друг роман, но много мъчно се намираха. И да знаете после с какво щастие ме дарихте, когато се започнаха тук големите качванията на любимите ни романчета. Така, голяма почитателка съм на Сандра Браун, а любимата ми книга е тази за Сейдж от трилогията Тексас, може би и защото бе първата ми. Обужавам този вид сюжет, когато главната е голям инат и непрекъснато се джавка с главния, а той непрекъснато прави нещо, с което да я издразни или ядоса докато не се стигне най-накрая до апогеят на чувствата им ( И ако може някой да ми препоръча книжка с такова сюжетче, че аз съм още начинаеща и не мога да се орентирам много добре sad.gif ) От книгите тук станах голяма фенка и на Линда Хауърд, Сюзън Джонсън и разбира се накъде без Джоана Линдзи. Малко се отплеснах, съжалявам :P И за накрая съм Ви приготвила една книжка, която заснех с телефона си. Мисля че качеството е добро и ще помоля някой само да я прегледа, за да види дали има смисъл да продължа с други книжки. :) А ето и списъче на книгите от скромната ми библиотека, които не видях да са качвани тук:

Кейт О'Мара - Когато тя беше лоша

Нора Робърдс - Порочна невинност

Пат Буут - Съперница

Джаки Колинс - Светът е пълен с разведени жени

Шърли Конран - Лейс 1 и 2

Сали Боумън - Карма 1 и 2

Барбара Делински - Сълзите на гранита

Робер Гаяр - Вале купа

Карин Робърдс-Пирати на любовта --> http://4storing.com/tq0ytv/5419718552cbd92...ae0c8be6cb.html

Добр дошла,справила си се супер с телефона.То с фотоапарат не стават така.Или телефона е много добър ,или ти си се измъчила,или и двете :) .Благодаря за книгата,колкото до другите книжки момичетата веднага ще се произнесат(най-вече редакторките)какво искат от теб.

Радвам се числеността ни расте.

...

И за накрая съм Ви приготвила една книжка, която заснех с телефона си. Мисля че качеството е добро и ще помоля някой само да я прегледа, за да види дали има смисъл да продължа с други книжки. :rolleyes: А ето и списъче на книгите от скромната ми библиотека, които не видях да са качвани тук:

...

Карин Робърдс-Пирати на любовта --> http://4storing.com/tq0ytv/5419718552cbd92...ae0c8be6cb.html

Става за четене като pdf, но, като редактор, със съжаление трябва да кажа, че е невъзможно за обработка в текст.. sad.gif

Страниците не са изпънати добре, заснимано е под различни ъгли, цвета е тъмен и почти на всяка страница има много затъмнени места.. Рийдъра ще ми изкара такъв текст като неразбираеми символи, а да преписваме цялата книга.. sad.gif

То и по принцип телефоните не са подходяща техника за добро заснимане на текст де.. с фотоапаратите е трудно, а какво остава за телефоните..

Радвам се все пак, че имаш желание да помогнеш в обогатяването на колекцията ни, ако не друго, поне момичетата ще могат да ги прочетат книжките дори и така заснети.. ;)

Блгодаря, Пепинка. Английския ми е на такова ниво, че разбирам смисъла и само това. Но за един роман това не е достатъчно. На руски се справям мнооого по-добре. Преди да открия този сайт и читанка-та, четях само на руски. В http://lib.aldebaran.ru/author/fillips_syuzen/ на Сюзън Филипс има 17 романа. Но предпочитам на български. Аз следя какво излиза в БГ и ако нещо много ми хареса си давам поръчка сина ми да купи и изпрати. Лошото е, че в момента съм малко чергарка. Повечето от багажа и книгите останаха в Охайо, друга част в Тексас. Аз след 4 месеца заминавам за Флорида, където ще бъда 6 месеца, после пак се връщам тук. Съдба. Не си мислете, че се хваля, напротив. Когато минаваш 50-те години и нямаш едно място, където да наречеш свой дом е много тежко. Когато си купувам нещо си, винаги си задавам въпроса, ами когато се наложи да си грабна куфарите ще ми бъде ли жал да го оставя.

Затова така напирам за електронен вариант на книгите. Но благодарна съм и на тези. Наистина много съм благодарна.

Току що свърших със Скандал и още нещо. Боже колко е извъртяно всичко ohmy.gif (в добрия смисъл), аз си мислих, че ще е едно а то накрая се оказа коренно различно! Имаше големи изненади накрая. Като цяло книгата е хубава според аматьорското ми око. :)

Редактирано от djeni_993 (преглед на промените)

Току що свърших със Скандал и още нещо. Боже колко е извъртяно всичко ohmy.gif (в добрия смисъл), аз си мислих, че ще е едно а то накрая се оказа коренно различно! Имаше големи изненади накрая. Като цяло книгата е хубава според аматьорското ми око. :)

Абсолютно вярно, книгата е много готина, очаквах по-малко заради отрицателните мнения в http://www.amazon.com/Marriage-Most-Scanda...3245&sr=1-1 ,на които явно не трябва да вярвам явно много много, но като видя че някоя книга има висок рейтинг по-принцип си заслужава, но останах много приятно изненадана biggrin.gif  книгата определено си заслужава, напомня и на Мъжът на моите мечти на моменти особено като се сдърпат главните (което правят през повечето време :) ). Радва ме определено  cool.gif

Свърших с два романа на Джейн Ан Кренц - Да запалиш нощта и Красавицата и звярът.

Мнението ми е еднакво и за двата - хем ми харесаха, хем исках още да се доизпипат.

В Да запалиш нощта всичко ми беше много набързо - и завръзката, и начинът по който героите се сближиха /при това имам предвид доверие и споделяне на тайни, които не биха разкрили пред никого, а не секс/. Като че ли романът беше действие, действие, действие, а за развитието на образите не бе останало място. Но при обем 300 страници, мога да го извиня, явно Джейн е искала да наблегне на динамиката, а не на персонажите си. Финалът ме разочарова. Сигурно трябваше да бъда много изненадана от това кой се оказа злодеят, но бях само леко отегчена. Исках повече драматизъм. Ех... Преводът беше добър, явно колкото по-нова е книжката, толкова по-отговорни стават преводачите.

Мисля, че съм по-доволна от Красавицата и звярът... но съм отново леко разочарована. Сега, ясно ми е че съм развила фетиш към наранени мъжкари и книгите с такъв сюжет са плюс за мен. Имаше някои клишета, които можеха да се избегнат, но като знам, че са традиция в историческите любовни романи, не мога да се надявам да ги видя потънали в забвение. Искаше ми се мислите и чувствата на героите да са по-добре представени, това малко ми куцаше. Главният злодей в историята пак ми беше разочароващ, може би очаквах друго. Има какво да се барне в превода, но не беше толкова зле.

Като цяло и двете книжки си заслужават.

Току що започнах да чета на Джоана Линдзи- Синеокия варварин. Много странна книга, стигнах до 7 страница май, и много много не схванах. Говори се за компютри, роботи и планети и т. н. Ако някой я е чел да каже каква е тази книга за бога ? Много ме обърка. ;)

Току що започнах да чета на Джоана Линдзи- Синеокия варварин. Много странна книга, стигнах до 7 страница май, и много много не схванах. Говори се за компютри, роботи и планети и т. н. Ако някой я е чел да каже каква е тази книга за бога ? Много ме обърка. :speak:

Любовен роман,чието действие се развива на планети с ясно изразен патриархат.В общи линии главната героиня търси Мъжът с главно "М"и когато го откри падна голямо бягане от него.Според мен повече клони към Фентъзи,всъщност не е лоша,но тази част с наказанията на провинилите се половинки направо ме хвърли в смут ohmy.gif

Може на теб да ти хареса :rolleyes:

Току що започнах да чета на Джоана Линдзи- Синеокия варварин. Много странна книга, стигнах до 7 страница май, и много много не схванах. Говори се за компютри, роботи и планети и т. н. Ако някой я е чел да каже каква е тази книга за бога ? Много ме обърка. :rolleyes:

Еми аз съм я чела, като цяло книгата си е любовен роман, в стила на Джоана, с нейния си хумор,....но книгата се развива в някакво доста далечно бъдеще, между герои които са от различни планети, и действието е общо взето следното, главната се прибира на своята планета за нещо като празник и там среща главния, който е гост. Още като се виждат,пламва адска страст и в тези времена секса е доста хмм как да го кажа, абе като днес правиш го с когото искаш, както искаш и където искаш. Та главния я награбва главната, носи я в неговата палатка и правиха квото правиха, ама на главната й беше за пръв път и голяма болка голямо чудо(пък тя не носеше много на болка) и избяга от него. И оттук трябваше главния да я намери и да й докаже колко е яко всъщност изживяването, и накрая се влюбват и следва една междупланетна сватба.

Ако успееш да се абстрахираш от отклоненията в стил "междузвездни войни" или "стартрек" може и да ти хареса книгата, знам че има момичета които са се изказвали ласкаво за идеята, но аз лично не съм от тях и това е роман, който не бих прочела втори път, просто защото фантасмагориите ми идват в повече, за да няма сърдити отново подчертавам това е личното ми мнение и допълвам, че има момичета които я харесват (особено Инчето)!

Току що започнах да чета на Джоана Линдзи- Синеокия варварин. Много странна книга, стигнах до 7 страница май, и много много не схванах. Говори се за компютри, роботи и планети и т. н. Ако някой я е чел да каже каква е тази книга за бога ? Много ме обърка. :rolleyes:

и аз я прочетох бях с големи очаквания това е единствената книга на Джоана Линдзи която на съм чела не ме впечатли особено странен любовен роман

Любовен роман,чието действие се развива на планети с ясно изразен патриархат.В общи линии главната героиня търси Мъжът с главно "М"и когато го откри падна голямо бягане от него.Според мен повече клони към Фентъзи,всъщност не е лоша,но тази част с наказанията на провинилите се половинки направо ме хвърли в смут ohmy.gif

Може на теб да ти хареса :)

Еми аз съм я чела, като цяло книгата си е любовен роман, в стила на Джоана, с нейния си хумор,....но книгата се развива в някакво доста далечно бъдеще, между герои които са от различни планети, и действието е общо взето следното, главната се прибира на своята планета за нещо като празник и там среща главния, който е гост. Още като се виждат,пламва адска страст и в тези времена секса е доста хмм как да го кажа, абе като днес правиш го с когото искаш, както искаш и където искаш. Та главния я награбва главната, носи я в неговата палатка и правиха квото правиха, ама на главната й беше за пръв път и голяма болка голямо чудо(пък тя не носеше много на болка) и избяга от него. И оттук трябваше главния да я намери и да й докаже колко е яко всъщност изживяването, и накрая се влюбват и следва една междупланетна сватба.

Ако успееш да се абстрахираш от отклоненията в стил "междузвездни войни" или "стартрек" може и да ти хареса книгата, знам че има момичета които са се изказвали ласкаво за идеята, но аз лично не съм от тях и това е роман, който не бих прочела втори път, просто защото фантасмагориите ми идват в повече, за да няма сърдити отново подчертавам това е личното ми мнение и допълвам, че има момичета които я харесват (особено Инчето)!

и аз я прочетох бях с големи очаквания това е единствената книга на Джоана Линдзи която на съм чела не ме впечатли особено странен любовен роман

Mного благодаря за бързия отговор, малко ме обърква тази фантастика но ще видя може и да я довърша като така и така съм я почнала, а ако ми дойде прекалено да я сложа в папка " започнати" и никога да не я завърша biggrin.gif

Редактирано от djeni_993 (преглед на промените)

Момичета ТОВА успях да събера за поредицата "Made in USA". Ще се радвам да помогнете да я съберем цялата като информация. biggrin.gifcool.gif

Момичета ТОВА успях да събера за поредицата "Made in USA". Ще се радвам да помогнете да я съберем цялата като информация. biggrin.gifcool.gif

Аз имам няколко книжки у дома и ще ги погледна, за да ти помогна ;)

Прочетох Пирати на любовта cool.gif книжката е доста интересна,благодаря ;) като обаче се изключат частите в които я изнасилва главния или в които я удря ohmy.gif който я прочете да сподели мнение

Прочетох Пирати на любовта cool.gif книжката е доста интересна,благодаря :singer: като обаче се изключат частите в които я изнасилва главния или в които я удря ohmy.gif който я прочете да сподели мнение

И на мен не ми харесаха тези части (особено, когато беше пиян и наистина я изнасили, защото първия път май не се броеше тъй като тя го била искала), но като цяло е интересна наистина. Бях прочела някъде, че има продължение. Някой знае ли нещо повече за това ;)

И на мен не ми харесаха тези части (особено, когато беше пиян и наистина я изнасили, защото първия път май не се броеше тъй като тя го била искала), но като цяло е интересна наистина. Бях прочела някъде, че има продължение. Някой знае ли нещо повече за това :)

Мда. Продължението е също от поредицата "Романтични времена" и се казва "Необуздана страст". Ето и резюмето: cool.gif

Лейди Кетрин е намерила щастието си: тя живее с някогашния пират Джонатан Хейл в една плантация в американските южни щати. Но като посещава родителите си в Англия, съдбата й се преобръща. Бракът й с Джонатан е невалиден, а съпругът й е хвърлен в затвора и осъден на смърт. Той може да бъде спасен само по един начин - ако тя се откаже от него и се омъжи за лорд Стенхоуп, когото не обича.

Ооо, страхотно biggrin.gifbiggrin.gif А дали книжката ще бъде сканирана или ще трябва да ходя до любимото ми пазарче, за да я издиря sad.gif

И ако може някой да ми помогне за една книжка, зашото тия дни се убих да ровя в книгите, които съм свалила, но така и не успях да я намеря. Значи бях я започнала по едно време, но бързо я оставих и после с течение на времето не помня нито име, нито автор. Такаа, последното, което помня бе, че главната се оказваше на някакъв кораб май и много се дърпаше на главния, който искаше да спи с нея (може и да излъжа ама той май беше някакъв принц или шейх нещо от тоя род) За да "помогнат" така да се каже на главния, неговите хора и дават някакво възбудително лекарство и оттам се сещате почват "големите мъки" на нашата. Главния й беше обещал, че повече няма да се повтори това, но по нататък в книгата пак беше взела от тази билка.

Ооо, страхотно biggrin.gifbiggrin.gif А дали книжката ще бъде сканирана или ще трябва да ходя до любимото ми пазарче, за да я издиря sad.gif

И ако може някой да ми помогне за една книжка, зашото тия дни се убих да ровя в книгите, които съм свалила, но така и не успях да я намеря. Значи бях я започнала по едно време, но бързо я оставих и после с течение на времето не помня нито име, нито автор. Такаа, последното, което помня бе, че главната се оказваше на някакъв кораб май и много се дърпаше на главния, който искаше да спи с нея (може и да излъжа ама той май беше някакъв принц или шейх нещо от тоя род) За да "помогнат" така да се каже на главния, неговите хора и дават някакво възбудително лекарство и оттам се сещате почват "големите мъки" на нашата. Главния й беше обещал, че повече няма да се повтори това, но по нататък в книгата пак беше взела от тази билка.

според мен става въпрос за Прелъстена невинност на Джоана Линдзи-има я сканирана.

Редактирано от kasiljs (преглед на промените)

според мен става въпрос за Прелъстена невинност на Джоана Линдзи-има я сканирана.

Определено е "Преъстена невинност" :)

Олеее тя е! biggrin.gifbiggrin.gif Благодарности много, много :) Измъкна ме от поредното голямо търсене biggrin.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.