Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

ohmy.gif Пете, тези вече са качени, но поотделно и то в акаунт:

94622540.jpg98858280.jpg18819979.jpg

На Мариане Уилман нещо не можах да я намеря при линковете. Даже в последния торент с редакции присъстват и четирите. sad.gif

Опааа, яко съм се объркала, жалко, да бях сканирала някоя друга, здраве да е...

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

има тегля го от http://account-co.net/ и вместо текст ми излизат ироглифи какво трябва да направя помогнете моля ви

Във форума на акаунт е обяснено кои формати с кои програми се отварят. Накратко rtf и doc се отварят с Microsoft Word или WordPad, txt с Notepad, a pdf с Adobe Reader. Ако може да конкретизираш кой от всичките формати ти прави проблем и с коя програма го отваряш, ще имаме възможност да помогнем по-ефективно. :)

Здравейте! :P

Обикновено не сканирам книги от този жанр, но от време на време прочитам по някоя книжка от тук. Понякога съм предлагала, чрез Хеси, книги от други жанрове, но в момента тя се е загубила някъде и не мога да я открия.

Днес обаче реших, да ви зарадвам с един типичен любовен роман (не го открих в ничий списък, както и в линковете) и понеже не знам как да го кача кото торент (Къде си, Хеси? :P ) го качих в 4storing.

Сладка лятна буря

Ако някой го качи като торент ще съм много признателна.

Дано не съм объркала нещо.

Един нелош роман на Джейн Фийдър - "Брачно предложение" cool.gif

Голямо мерси Боби, ти прочети ли я, ако да искаш ли да разкажеш малко подробности, имам спомен че нещо коментирахте с Инчето, ама не мога да се сетя какво!

може ли някой да качи като торент Сладка лятна буря,че дава,че е изчерпано за днес и не се тегли,предварително благодаря cool.gif

може ли някой да качи като торент Сладка лятна буря,че дава,че е изчерпано за днес и не се тегли,предварително благодаря cool.gif

Ако никой не се е заел, я качвам веднага

ПП: Заповядайте Сладка лятна буря ;)

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Голямо мерси Боби, ти прочети ли я, ако да искаш ли да разкажеш малко подробности, имам спомен че нещо коментирахте с Инчето, ама не мога да се сетя какво!

Ами, да, мила - прочетох я и определено ми стана сред любимите книги от тази авторка с малки изключения и резерви ohmy.gif Като цяло е итригуваща и те държи в напрежение през цялото време. Напомня ми като стил "Бившият годеник" и "Жена с минало" от тази авторка. Само последните 30-тина страници нещо хич не ми се вързаха с действието в романа - когато главния се затърча да спасява сестра си от затвора повреме на Френската революция, а главната припна след него да спасява и двамата (и брата, и сестрата). Иначе спокойно си причислих романа към категорията "книги за препрочитане".

Главната е голяма сладурана - доста опака, жена с характер, която не се дава лесно. Но природения й брат я проиграва на карти заедно със семейното имение и естествено е спечелена от главния, който иска да се ожени за нея заради отмъщение към брат й. Да ама нашата се дърпа ... :P

Момичета, искам да споделя с Вас нещо, което току що много ме зарадва и не мога да запазя само за себе си. Нашата приятелка Линдзи, която вие много добре познавате като едно от най-отзивчивите, умеещи и знаещи момичета във форума, и която не веднъж ни е помагала като забатачим с нещо било от незнание, било от технически проблеми с компютрите вече е модератор в тракера, където се намират всичките ни съкровища - сиреч торентите на книжките, за които полагаме толкова труд. Не можах да се сдържа да не я поздравя най-искрено с новия напълно заслужен пост. Знам, че ще го направите и вие.Нека бъде все същата- не щадяща сили да помогне с уменията си фурия.

И сега нещо лично: БРАВО БЕБЕ ГОРДЕЯ СЕ С ТЕБ

ЕЕЕе това наистина е чудесна новина!!!! Тихи, ние всички много те обичкаме!!! Пожелавам ти само хубави работи да ти се случват, успех на новия пост :-)))) сигурна съм че ще се справиш със всичко!!! Целувки!!!

Тихи честито и от мен! Напълно заслужаваш такова признание, заради отзивчивостта с която отговаряш на всеки при проблемите му и заради креативността си !

Пожелавам ти спорна работа и много прекрасни торенти!

Целувки!

Слънчо, ти веднага надуши, а? Много благодаря на всички за поздравите и пожеланията! Иде ми да ви разцелувам! kiss.gif Няма червяща се емотиконка, иначе и нея щях да изтипосам тук. Силно се надявам да оправдая очакванията ви и да се справя максимално добре на новия си пост в акаунт. Стискайте палци, все пак има още доста да уча. :)

Слънчо, ти веднага надуши, а? Много благодаря на всички за поздравите и пожеланията! Иде ми да ви разцелувам! kiss.gif Няма червяща се емотиконка, иначе и нея щях да изтипосам тук. Силно се надявам да оправдая очакванията ви и да се справя максимално добре на новия си пост в акаунт. Стискайте палци, все пак има още доста да уча. :)

палците няма що да ги стискам щот никой не мож ме убеди, че няма да се справиш пък и то ще се види. кога не е ставало както ти кажа. успех слънце дерзай.

Честито Тихчо ;) напълно заслужено признание- успех мила :) kiss

Момичета...

Трябва ми помощ. Довършвам редакцията на една от книжките на Сандра Браун- "Голямата новина".

За съжаление при сканирането са изпуснати 2 странички. Ако някой има възможност нека да ми ги сканира и прати.

Благодаря ви предварително! Става дума за страници - 156 и 157.

И една друга книжка не мога да довърша - "Синя кръв" на Трейси Козънс - там ми липсват отново две странички. 10 и 11. Дано някой да я има. Сканът е много лош и се налага да преписвам почти цялата книга.

Гане,благодаря че се отзова толкова бързо на молбата ми kiss.gif

Линдзи,честито и от мен,мила biggrin.gifbiggrin.gif радвам се много за теб :shake_puter:

Честито Тихчо :P напълно заслужено признание- успех мила :angry: kiss

Тихи, много се радвам за теб biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif . Честито и от мен и ти пожелавам много успехи. ;):gift: :gift:

мили момичета както вече веднъж ви писах аз наистина имам голяма колекция исторически любовни романи но до сега ниамах копирна машина сега почвам да копирам всичко което имам и не в форума затова искам да ви попитам искате ли да сканирам

Дивачката - Мери Джо Пътни The Wild Child (1998) Дивачката

Лейди Мериъл страни от обществото и прекарва дните си в усамотение, далеч от кошмара, който едва не я е погубил като дете. Тя е щастлива в своя свят, докато един ден непознат красавец нахлува в живота й и събужда мечтите й за щастие и любов. Той усеща безпокойството й, пробуденото й желание и отгатва истинската й същност. В същото време Мериъл безмълвно се опитва да научи Доминик да разбере и оцени великолепието на нейния свят...

Жената на разбойника Кони Мейсън ( продалжението на пламък) ако я искате е моето друго предложение

Редактирано от marsei (преглед на промените)

Във форума на акаунт е обяснено кои формати с кои програми се отварят. Накратко rtf и doc се отварят с Microsoft Word или WordPad, txt с Notepad, a pdf с Adobe Reader. Ако може да конкретизираш кой от всичките формати ти прави проблем и с коя програма го отваряш, ще имаме възможност да помогнем по-ефективно. :)

благодаря ти много Adobe Reader ми свърши отлична работа много благодаря :baby:

Момичета...

...

И една друга книжка не мога да довърша - "Синя кръв" на Трейси Козънс - там ми липсват отново две странички. 10 и 11. Дано някой да я има. Сканът е много лош и се налага да преписвам почти цялата книга.

Мила, доколкото си спомням, "Синя кръв" я сканира Stontonina още преди Нова година и май я беше взела от библиотека. Така че ако някой друг я има, дано да помогне. За съжаление, лично аз я нямам книжката sad.gif

мили момичета както вече веднъж ви писах аз наистина имам голяма колекция исторически любовни романи но до сега ниамах копирна машина сега почвам да копирам всичко което имам и не в форума затова искам да ви попитам искате ли да сканирам

Дивачката - Мери Джо Пътни The Wild Child (1998) Дивачката

Лейди Мериъл страни от обществото и прекарва дните си в усамотение, далеч от кошмара, който едва не я е погубил като дете. Тя е щастлива в своя свят, докато един ден непознат красавец нахлува в живота й и събужда мечтите й за щастие и любов. Той усеща безпокойството й, пробуденото й желание и отгатва истинската й същност. В същото време Мериъл безмълвно се опитва да научи Доминик да разбере и оцени великолепието на нейния свят...

Жената на разбойника Кони Мейсън ( продалжението на пламък) ако я искате е моето друго предложение

Мила, щом ги няма сканирани, спокойно можеш да ги подхванеш. Можем само да ти бъдем благодарни kiss.gif

Здравейте, въпросът ми към вас не свързан точно със романите , но се надявам да ми помогнете. Значи аз търся от доста време картини и снимки подобни на кориците на историческите любовни романи или като аватрите на hol back girl и marsei но така и не откивам. Та някой ако знае сайт със подобни снимки и картини ще съм много благодарна!

Здравейте, въпросът ми към вас не свързан точно със романите , но се надявам да ми помогнете. Значи аз търся от доста време картини и снимки подобни на кориците на историческите любовни романи или като аватрите на hol back girl и marsei но така и не откивам. Та някой ако знае сайт със подобни снимки и картини ще съм много благодарна!

Преди време Деси бе дала линк към тези снимки ето го отново:

Romance

а също така ги има и в форума на Ганинка:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?au...blogid=781&

Преди време Деси бе дала линк към тези снимки ето го отново:

Romance

а също така ги има и в форума на Ганинка:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?au...blogid=781&

Много много благодаря! Съжалявам че съм пуснала повторно този въпрос . Искренно ти благодаря!

най накрая прочетох,книжката на Фийдър,много добре е написана,както каза някой,накрая главния ни в клин ни в ръкав тръгва да спасява сестра си но главната натрупва точки като му помага :P

та който се колебае да я почва cool.gif

Здравейте момичета, някоя от вас има ли последната книга на Джоана Линдзи от серията Малори сатва въпрос за no choice but seduction много ви моля ако някоя я има да я качи дори и да е на английски благодаря предварително

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.