Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи Част 1

Featured Replies

Mary Jo Putney - Дивачката наново http://account-co.net/torrents-details.php?id=2658

• Отговори 8,4k
  • Прегледи 1,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Категорично - НЕ! Като я искаш - можеш да си я закупиш било от книжарниците, било чрез директна поръчка! При положение, че този форум вдъхнови собственичките на издателството да я преведат и пусна

• Ясно,разбрах че тук няма да стане,ама аз ще си я намеря някъде,все някой ще я сканира!!! А мислех че тук всичко има ,и се изпълняват заявките

• От Розмари съм чела "Игра на любов" и "Среднощна красавица" - и двете ми харесаха. Вчера си изтеглих и останалите 6 нейни книжки, и, напук на всеобщото мнение, че били гадни, мисля да ги прочета вси

Публикувани изображения

Здравей и добре дошла, Ирина.

Ще се радваме на всяка книга, с която помогнеш за попълването на колекцията. Но аз имам предложение към теб, ако е удобно разбира се laugh.gif ти да направиш списък на заглавията си и вече ако някой си хареса нещо ще измислим как да се сканира cool.gif Току що видях, че си от София, и мога да кажа, че сканирането няма да е никакъв проблем!

Значи ще намеря малко врме да си направя каталог на книгите, които имам до момента.

Веднага щом е готов ще го постна където кажете.

Но всяка седмица се увеличават заглавията :sobbing:

Здравейте момичета ,

много ви моля , ако може някой да ми помогне. Става въпрос за романа на Сандра Браун -Сватбата". Този роман издаван ли е под друго име или не ? Ако не е много нахално моля ви за някакво резюме . :rolleyes:

post-219809-1250106467_thumb.jpg

Много книги много нещо, човек да не знае от къде да почне biggrin.gif

Направо ме засрамихте :rolleyes: , така че се напрегнах малко. Гане специално за теб, с големи благодарности за Портрета cool.gif

Нора Робъртс - Посланието

http://account-co.net/torrents-details.php?id=2665

ПС: Тихи, като един добър модератор, мисля че нещо не е съвсем в ред торента :rolleyes: . Би ли го погледнала, че ми е първи ;)

Редактирано от savagejo (преглед на промените)

Много книги много нещо, човек да не знае от къде да почне biggrin.gif

Направо ме засрамихте :rolleyes: , така че се напрегнах малко. Гане специално за теб, с големи благодарности за Портрета cool.gif

Нора Робъртс - Посланието

http://account-co.net/torrents-details.php?id=2665

ПС: Тихи, като един добър модератор, мисля че нещо не е съвсем в ред торента :rolleyes: . Би ли го погледнала, че ми е първи ;)

Всъщност проблема е в nfo файла. Тъй като съдържанието му е написано на кирилица, при вграждане четем йероглифчета. Затова ще си позволя да направя ново nfo с някои данни на книгата на английски. За книги не е нужно да слагаш такъв файл, по-добре пиши подробностите по книгата в описанието. Като например заглавие на англ., на бг, автор, издателство, поредица (ако е в някаква поредица книгата). А от тук може да погледнеш ббкодовете разрешени за сайта и да си избереш собствен стил за торентите, които качваш, като шрифт, цвят, големина на буквите на описанието и т.н. Иначе поздравления за първия ти торент. ;)

П.С. Сега ще сменя nfo файла и ще пипна описанието. ;)

Редактирано от Lindsey (преглед на промените)

Здравейте момичета ,

много ви моля , ако може някой да ми помогне. Става въпрос за романа на Сандра Браун -Сватбата". Този роман издаван ли е под друго име или не ? Ако не е много нахално моля ви за някакво резюме . :help:

Здравей :) Аз не съм чела нищо на авторката,а от доста време се каня,затова потърсих информация за тази книга ,но за съжаление не можах да открия абсолютно нищо...дано някой все пак да знае нещо и да ти помогне...така като гледам как си го сложила отдолу Джерард Бътлър със сигурност ще привлечеш вниманието на дамите :) Успех

П.С : Браво на всички за новокачените книжки :)

Здравейте момичета ,

много ви моля , ако може някой да ми помогне. Става въпрос за романа на Сандра Браун -Сватбата". Този роман издаван ли е под друго име или не ? Ако не е много нахално моля ви за някакво резюме . :huh:

Сандра Браун няма такъв роман. В това съм сигурна. Мисля, че става въпрос за романа на Даниел Стийл - The Wedding - Сватбата. Ако можеш да кажеш къде си го видяла?

ПС: Благодаря на всички за новокачените книжки, и най-вече на Дани и Пепи за Норчето. kiss.gif

Един въпрос към момичетата, които знаят повече за качването на торентите. На няколко пъти вече поручавам ЛС за въстановяване на торенти.Имам книжките, както е в случая. Какво трябва да направя за да могат отново да са активни. Изтрити са от торент - клиента като задача, но ги имам на харда.

Един въпрос към момичетата, които знаят повече за качването на торентите. На няколко пъти вече поручавам ЛС за въстановяване на торенти.Имам книжките, както е в случая. Какво трябва да направя за да могат отново да са активни. Изтрити са от торент - клиента като задача, но ги имам на харда.

Единственото, което трябва да направиш, е да "свалиш" наново торента, в същата директория, където ти е файла. :yanim:

Здравейте, момичета!

Страхотна работа вършите и благодарение на вас се сдобих с чудесни книжки! За съжаление нямам скенер и не мога да се включа с нищо, но имам една молба. Наскоро си купих книжката "Върни се при любовта" от Ейми Лорин - псевдоним на писателката Джоан Хол. Издадена е от Терзиев и синове, 1993 г. Проблемът е, че липсват от 49 до 64 страница включително. Ако някоя от вас може да ми сканира липсващите страници, ще ви бъда безкрайно признателна!!! :huh:

Благодаря предварително и желая на всички приятен и усмихнат ден!!!

Редактирано от stefanie (преглед на промените)

какво става с account-co.net защо не отваря само при мен ли е така пак ли ще трият торенти

какво става с account-co.net защо не отваря само при мен ли е така пак ли ще трият торенти

Не само при теб е така. Работи се явно по сайта. Нека имаме малко търпение.

Момичета,някой да има книгата Друга жена на Марго Далтън?

Ето първата част на поредицата Solomon Vs. Lord - "Зелено дайкири". :white flag:

В 4 сторинг, защото опитите ми за качване като торент получиха отговор - Прави се софтуерен ЪПДЕЙТ, моля опитайте по-късно! Дано това да е причината, а не че съм объркала нещата.

Надявам се по-късно да успея.

http://4storing.com/icknax/4125f91329e2768...ee7ee8c3bd.html

Здравей :P Аз не съм чела нищо на авторката,а от доста време се каня,затова потърсих информация за тази книга ,но за съжаление не можах да открия абсолютно нищо...дано някой все пак да знае нещо и да ти помогне...така като гледам как си го сложила отдолу Джерард Бътлър със сигурност ще привлечеш вниманието на дамите :speak: Успех

П.С : Браво на всички за новокачените книжки :P

Здравей,

много ти благодаря за бързият отговор. Просто си бях харесала няколко книжки, което едно момиче от форума продава , но искахи друго мнение за тази книжка. kiss.gif

post-219809-1250191332_thumb.jpeg

Разбиваш ме...честно biggrin.gif То и аз съм му фенка..тоя с маската отдолу кой мислиш,че е :speak:

Разбиваш ме...честно biggrin.gif То и аз съм му фенка..тоя с маската отдолу кой мислиш,че е :)

момичета кой е този хубавец,явно само аз не съм на ясно,я ме светнете ;)

благодаря за новите книжки вече си харесх няколко и започвам да чета cool.gif

Да отговоря аз: Джерард Бътлър е - съвършенният cool.gif и аз го харесвам много готин сладур, шотландец при това :) Наскоро гледах филма му "PS: I Love You" с Хилари Суонк оууууууу беше невероятен с тази негова завладяваща усмивка и страшно сексия поглед biggrin.gif

Да отговоря аз: Джерард Бътлър е - съвършенният cool.gif и аз го харесвам много готин сладур, шотландец при това :) Наскоро гледах филма му "PS: I Love You" с Хилари Суонк оууууууу беше невероятен с тази негова завладяваща усмивка и страшно сексия поглед biggrin.gif

Всъщност, за тези които не знаят, този филм е екранизация по романа на ирландската писателка Cecelia Ahern, която е само на 27 години, а романа е публикуван, когато е на 23.

Ето малко повече инфо за книгата на англ., а там има и препратка към профила на авторката.

P.S. I Love you

Момичета може ли да пусните в account книгата на Сандра Браун Тръпката на успеха. Ще съм ви много благодарна, защото нещо сайта в който е качена не мога да тегля от него. Благодаря предварително

Момичета може ли да пусните в account книгата на Сандра Браун Тръпката на успеха. Ще съм ви много благодарна, защото нещо сайта в който е качена не мога да тегля от него. Благодаря предварително

Ей сега ще я кача, заедно с "Не ми изпращай цветя"

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.