Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гласуването става задължително?

Гласуването става задължително? 195 гласували потребители

1. 1. Да бъде ли задължително гласуването?

• Да
      51%
      95
    • Не
      48%
      90

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Привет,

Виждам, че доста хора са изразили мнението си и собственото си виждане, но това което не виждам е решението на проблема.

Проблема не е във задължителното гласуване, проблема започва от самата конституция, а от там рефлектира, върху избирателният закон....

Много пъти съм споделял в този форум, че незивисимо със каква бюлетина ще гласуваш,червена, синя, зелена или пембява, единствено само комунисти ще вкарваш в Парламента, по простата причина, че та са написали правилата на играта. Това което правят от ВМРO във това число и АТАКА е да изместят истинският проблем, да ни накарат да мислим във угодна на олигархията посока, а не в правилната поска, която е МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ, и то не 50 на 50, а чисто мажоритарни избори.

Всички сте свидетели, как протече поредното гласуване за така наречените Европейските депутати, остава само да ми кажете, колко от вас, са участвали във съставянето на листите, или лансирането на преден план, на тези хора който бяха избрани????

За да се реши проблема, не трябва да се задължават хората да им играям по свирката на тази олигархия, а трябва да се променят,правилата на играта, трябва да се промени конституцията, а от там и избирателният закон, трябва да се премахнат тези ИМУНИТЕТИ зад който сега се крият и да се даде правото на хората, да участват във вземането на решения, а от там и в управлението на държавата. Да могат да избират свой-те народни представители, по места, мажоритарно, но да могат и да ги ОТЗОВАВАТ И СЪДЯТ, по всяко време, а не както е сега, имаме партиини представители, но не и народни. Колко от вас знаят кой е техният народен представител?? колко от вас са го виждали във приемните му дни???

Именно във това се състои неговато задължение, да свежда до ващо знание, законопроектите който МС внася във парламента, да ги дискутирате, да кажете вашето виждане и позиция по този проблем, дали да подкрепи този законопроект или НЕ, да го информирате за проблемите със който се сблъсквате по места, за да ги предложи този народен представител във парламена, да се дискутират и да се намери решение на тези проблеми. Защото ВИЕ сте НАРОДА вие сформирате държавата, вие създавате БВП на тази държава, а политиците трябва да приемат закони, който служат на ВАС да ни създават предпоставки, за по бързо развите на всяко едно бизнес начинание. Когато всяка община има избран СВОЙ народен представител, от самата община,който жвиее във тази община и милее за хората който живеят в тази община, няма как, Воелн, Дуган, Костов или Станишев да му казват как да гласува, защото той няма да бъде избиран от тях, а от хората който живеят в тази община. Ако този депутат реши да измени на хората той ще бъде ОТЗОВАН и СЪДЕН от тези хора, който са го избрали. Това е гражданско общество, за което толкова много говорят, олигарсите, това е да дедеш на гражданите възможността, да участват във управлението на държавата, това е до могат същите тези граждани да осъществявавт КОНТРОЛ върху самите тях.Когато, мажоритарно се избират на местните избори и шефове на полиця, съда, прокурори, даначни шефове, тогава тези хора ще служат на хората който са ги избрали по места, а не на тези който са ги назначили сега и са несменяеми. Нима тези шефове на съдилищата който ще бъдат избрани по общени, нима те немогат да сформират ГИЛДИЯ, да излъчат от между тях си ВСС,но да могат да бъдат ОТЗОВАВАНИ, във момента когато хората във тази община видят как се пуска, Вальо Топлото,как вина ИМА но виновни няма. Могат разбира се, но тогава как ще ги конролират олигарсите,та не виждате ли,че всяка партиика си има КВОТА, във този уж не зависим ВСС, нима не виждате как се избра Велчев, как нямаше никакви партиини интереси.Тези ПАРТИИ, отнемат нашите,лостове със който можем да указваме натиск, и да упражняваме КОНТРОЛ, върху тях, да ги накараме да се съобразявт със нас, защото ние сме държавта, ние сме хората, заради нас същесвува, тази държава България. Тогава хората ще излезнат да глаусавт, защото ще знаят,че нещо зависи от самите тях, че участват и са съпричестни към развитието на тази държава, че от тяхното решение зависи бъдещето на собствените им деца. А не както сега, някой попита ли ви дали България да участва във войната в Ирак??? попита ли ви някой????Но ако тези партиини представители, бяха избрани мажоритарно, ако всяко община имаше свой представител,избран от хората който жвиеят във тази община,а не спуснат от майната си във нечия партиина листа и да се кланян единственно и само на партияният вожд, какво щеше да се случи във Парламента когато той ви предостави това решение на министерски съвет, Вие какво щяхте да му кажите, да го подкрепи или НЕ, това решение на МС, какво щеше да бъде решението Ви??? От това се бой най много тази политическа олигархия от гражданският КОНТРОЛ, от това,че всичко трябва да бъде ПРОЗРАЧНО, всичко трябва да бъде изнесено черно на бяло във всяка община, да се знае кой сключва договори за концесии, как е спечелила дадена фирма,всичко това може да бъде поблукувано в интернет и всеки да си прави изводи, кой общински съветник как е глусавал, дали е защитил интересите на общината или не. Но какво би се получило ако изборите бъдат МАЖОРИТАРНИ, какв би станало със бастионите на ДПС дори и във Кърджали, може ли някой фес който неможе да говори български да на кара българите да гласуват за него, нима не виждате,че по този начин веднага се намалява влиянието на ДПС, колкото и да са много, те не са повече от българите по тези смесени региони, ще му трябва на феса и български гласове за да може да влезне във Парламента. Това е истината, иначе ще бъдем свидетели как излиза Волен и казва: това са хората който АЗ избрах подкрепети ги...същото ще правят и другите партии.........

Поздрави на всички, простете ми за правописните грешки който съм допуснал.

Нека БОГ да пази България!!!

И къде е решението на проблема ?

Ако е в даването на възможност на народа да си казва мнението, то и сега никой не му е забранил да си го казва, но нещо народа не му се говори вече. Той не се интересува кой ще го управлява, ти искаш да се интересува какви законопроекти се предлагали в НС.

Сам ако не си каже какво иска никой няма и да го попита ! Ей това е най-големия проблем, че хората от страх и от недоверие не си търсят правата. Но ако искат да контролират тези, които ги управляват друг начин няма !

• Отговори 249
  • Прегледи 27,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

И къде е решението на проблема ?

Ако е в даването на възможност на народа да си казва мнението, то и сега никой не му е забранил да си го казва, но нещо народа не му се говори вече. Той не се интересува кой ще го управлява, ти искаш да се интересува какви законопроекти се предлагали в НС.

Сам ако не си каже какво иска никой няма и да го попита ! Ей това е най-големия проблем, че хората от страх и от недоверие не си търсят правата. Но ако искат да контролират тези, които ги управляват друг начин няма !

Привет,

Не виждам смисъл да обеснявам на теб, къде е решението щом досега не си го видял.......

Хайде бегай да редиш партиини листи тогава белкем някой те чуе и се съобрази с мнението ти..... някой друг мисли вместо теб, ти просто само изпълняваш, или ти пишеш тези партиини листи и нареждаш депутатите там........

Нищо лично,

Привет,

Не виждам смисъл да обеснявам на теб, къде е решението щом досега не си го видял.......

Хайде бегай да редиш партиини листи тогава белкем някой те чуе и се съобрази с мнението ти..... някой друг мисли вместо теб, ти просто само изпълняваш, или ти пишеш тези партиини листи и нареждаш депутатите там........

Нищо лично,

Нещо много почнахме да командваме и да си вирим носа, още преди да са ни избрали.

Всичко е лично

А на българина му се събра доста и няма вечно да търпи да го тъпчат.

Да, трябва да започнем да мислим за себе си не като за свободен електрон, а като част от едно цяло.

Така е дойде ни в повече всичко за това и който може изчезва извън БГ...

Прав си стига с това тъпкане и презиране и ние сме хора и всички, ако не сме равни тогава има нещо сбъркано в държавата ни...

Част от едно цяло, какво е това цяло в което всеки гледа само себе си и не му пука за другите...

Аз обичам да казвам едно нещо и то е, нека за всички да е добре...понеже, ако на всеки е добре тук в БГ тогава и на мен ще ми е добре, не само защото хората ще са по-спокойни и усмихнати, но защото аз вярвам в това, че всеки заслужава да живее добре...не завиждам на имащите нито ще завидя...радвам се, ако видя успяващи хора...но не мога да се радвам да корупцията и несправедливостта, някой изкарва пари на чужд гръб...а другия мизерства това не е нормално...

Скоро бях в Гърция. Там гласуването е задължително, а гърците са 100 пъти по-добре от нас.

То да ти кажа не е от гласуването това, че те са по-добре от другаде идват нещата...

Никой народ, който е безверен не е проспериращ...

Не забеляза ли колко храмове имаше в Гърция?!?!Или това не ти прави впечатление, че почти навсякъде тези хора имат построен храм-църквичка и храмче, на всяко място можеш да се помолиш...Мен това ме изуми каква е тази вяра в тези хора, че навсякъде има храм на където и да се обърнех имаше...Останах изненадана от това и наистина им се възхищавам за Вярата в Бога....

Ами разликата е, че няма да си чешем езиците, ако отида само аз да гласувам. А може и празна бюлетина да пусна, тогава по всички правила на живота, вселената и всичко останало, аз трябва да ви управлявам vacation1.gif

Абе за парите... чак пък да нямаш 50 лева... Ще продадеш някоя и друга снимка и ще изкараш :)

ПоЗдрави cool.gif

Хаха, то ако е за продаване на снимки ще изкарам много повече :hush:

Бюлетини глупости, на кой е нужна тази парадност...нужно ни е повече от бюлетини в тази държава...топим се вече...

Даже и да ме глобят как ще ми вземат 50 лева? :hush:

Досега не съм гласувал,няма и да гласувам,не искам да давам доверието си на някой мошеник.

Добре дошъл в отбора, аз до сега това говорих... в случая писах...

Ангелче, рая да не е Варна? Идвам веднага :)

Близо, близо :)

И кво-под конвой ли ще ме закарат до урната angry.gif

Като не искам не искам и това е :angry22:

Появи ли се силна личност на небосклона и без да ме задължават ще си дам вота biggrin.gif

Аз гласувах негативно за подобна идея.

Не си спомням да съм пропускал избори, откакто съм станал пълнолетен, но отказвам да ми налагат със закон да го правя.

Винаги съм гласувал за аутсайдерите (последните избори гласувах за зелените).Но властта така се е сляла с икономически интереси, че и някой чист да влезе, то скоро след това е покварен.

Изходът не е в това да наредиш, а да убедиш.Когато се види, че някой действително прави нещо, а не мисли само за себе си и обкръжаващите го, тогава, когато излезе да агитира няма да дрънка глупости а ще показва факти и умните хора няма да изпитват апатия от празни въздухарски приказки, а ще решат да го подкрепят.Ако не се появят такива хора, дори да задължат хората да гласуват ще има невалидни бюлетини с чували.

В случая ще си изкривя душата, ако не подкрепя Tihichko .

Написах преди в тази тема, че в новата демокрация или по-точно вълчи шуробаджанашки политически капитализъм не е провеждано допитване до народа дали някакъв проект за реформа е приемлив от самият народ. Това допитване се нарича референдум.

Ако не принудим политическите гадини да се примирят и да се допитат до народа за такива важни моменти, жална ни майка! Vox populi, vox dei. Изразяващите "гласа на народа" в момента не са нищо повече от евтини и долнопробни добре облечени (от нашите данъци) лакоми и корумпирани цървули, които ни гледат сеира. Обаче ги е страх. Господ да им прости!:)

Редактирано от Mithu (преглед на промените)

Парламентът умува за 10 лв. на гласоподавател

Парламентът ще обсъжда поправка в закона за местния вот, предвиждаща възнаграждение в размер на 10 лв. за всеки, който се е явил пред урната в изборния ден, научи "Монитор". Независимият депутатът Минчо Христов увери, че ще внесе законопроект, който ще предложи финансов стимул на гласоподавателите, за да се повиши избирателната активност. Решението на Христов е продиктувано от факта, че депутатът не е съгласен с предложението на ВМРО избирателите да бъдат задължени да гласуват. "Не е коректно да принуждаваш хората да избират между калпавите. Тези около 40 млн. лв., които биха отишли за стимул на гласоподавателите са нищо в сравнение с ограбването на държавата. Сумата е съпоставима с държавната субсидия за партиите, която трябва да бъде премахната", посочи народният избраник.

Парламентът умува за 10 лв. на гласоподавател

Парламентът ще обсъжда поправка в закона за местния вот, предвиждаща възнаграждение в размер на 10 лв. за всеки, който се е явил пред урната в изборния ден, научи "Монитор". Независимият депутатът Минчо Христов увери, че ще внесе законопроект, който ще предложи финансов стимул на гласоподавателите, за да се повиши избирателната активност. Решението на Христов е продиктувано от факта, че депутатът не е съгласен с предложението на ВМРО избирателите да бъдат задължени да гласуват. "Не е коректно да принуждаваш хората да избират между калпавите. Тези около 40 млн. лв., които биха отишли за стимул на гласоподавателите са нищо в сравнение с ограбването на държавата. Сумата е съпоставима с държавната субсидия за партиите, която трябва да бъде премахната", посочи народният избраник.

А така! Някой да се сети да ползва идеите ми :speak: Стига сме умували за глобите, айде сега да умуваме за кебапчетата ;)

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Жалки отрепки!

Как може половината от вас да не осъзнават, че ножа е опрял до кокала? Единствения начин да се спре депесарската инвазия, купуването на гласовете, гласуването под строй... е чрез ЗАДЪЛЖИТЕЛНО гласуване. Единствения начин, деградиралия ни народ да се вдигне и да постъпи отговорно към Родината си е чрез ЗАДЪЛЖИТЕЛНО гласуване. Половината от вас турци ли са бе? Единствения печеливш от НЕгласуването на закон за задължително гласуване са ТУРЦИТЕ от ДПС. Вие турци ли сте или българи? angry.gif

Пий една студена вода и се успокой малко,че инфаркта чука на вратата... :)

Колко всезнайковци има на тоя свят...

Нещо неверно ли написах бе, айде кажи ми коя моя дума не е верна? Що за болни мозъци сте вие бе? Телета ли сте, патки ли сте, какво животно сте бе чак па толко дебилно и тъпоглаво? 50% от хората в тоя форум са ОТРЕПКИ и чрез мисленето си допринасят за обезбългаряването и турцизацията в смесените райони.

Ако един ден България се замеси в проблеми от типа на тези в бивша Югославия,основната вина ще е на хората като теб. Така че преброй до десет,успокой се и тогава давай определения и квалификации. Доста егоистично е да мислиш,че само ти си прав,а всички други грешат.

Значи заради хора като мен, които искат да се въведе задължително гласуване с крайна цел -> ДПС да намали властта си (чрез намаляване продуктивността на следните прийоми -> гласуване под строй, купуване на гласове), ще се стигне до ситуацията в бивша Югославия? angry.gif

Що за мозък може да роди такава причинно-следствена връзка? До колкото и да броя, квалификациите ми към индивиди като теб ще бъдат абсолютно същите като тия горе (за жалост вече изтрити...), защото те не са породени от емоции а от разум.

Имам предвид начинът ти на мислене,а не конкретната тема,която подкрепяш. Крайностите никога не водят до нещо добро... Хайде стига сме правили оффтопик. :yanim:

Това не е оффтопик а си е баш по топико...

Ти не ме познаваш, не знаеш нищо за начина ми на мислене. Сега говорим конкретно за задължителното гласуване, не за възродителния процес, не за въоръжена борба срещу мюсулманите, не за етническо прочистване...

След като говорим само за задължителното гласуване значи немаш право да казваш, че "заради такива като мен ще стане като в Югославия", основавайки се само на думите ми в тая (а и в другите) тема.

Искам да обориш с доказателства, че не съм прав в това, което съм написал в темата и да кажеш с каква логика ме нарече с ироничното "всезнайко"?

Редактирано от Tutankamon (преглед на промените)

Искам да обориш с доказателства, че не съм прав в това, което съм написал в темата и да кажеш с каква логика ме нарече с ироничното "всезнайко"?

Не е иронично. Респектиран съм от теб и интелекта ти! Хайде със здраве! biggrin.gif

Мнението ми по темата е на предишните страници,можеш да го прочетеш.Не смятам за нужно пак да се моря да се обяснявам...

Прочетох ти всички коментари в тая тема, макар и отзад напред, и не виждам да си дал некаква сериозна обосновка на позицията си. Срещу задължителното гласуване (и намаляването на обезбългаряването, турцизацията и безбройните армии от турци, цигани и червени бабички пред избирателните секции) ти поставяш просто един гол инат... Като не знаеш за кой да гласуваш пусни празен плик, това е твое право. Но требва да знаеш, че негласувайки, ти на практика даваш глас за ДПС! Ако нема за кой да гласуваме требва да търсим най-малкото зло. По-добре е човек да се разболее от грип, отколкото от рак нали така? А ДПС е тумор в тялото на България, тумор който ако не се окаже смъртоносен, ще доведе до изрязване на болното месо (разбирай автономия на турцизираните райони)

Единственото верно нещо, което си писал е за образователния ценз, който м-у др. е част от предлагания законопроект на ВМРО заедно със задължителното гласуване.

Що ли ми се струва,че малко наивно гледаш на нещата...Да,ДПС са вредни,но не те са най-големият проблем на тази държава. Много е лесно обаче да си затваряме очите за всичко и да викаме "турците са виновни". Всичко е много по-сложно, и интересите,заложени в управлението и развитието на страната,не са дори на местно ниво,а на международно. Считам,че от 89-та насам ни управлява една Мафия,под формата на различни партии,но с едни интереси, с благословията на заробващите "благодетели" от запад - Световната банка,Международният валутен фонд и т.н.

Краен песимист съм за това,че изобщо ще се оправим в близките 20-30 години,и затова ми е все едно кой точно мафиот ще управлява "държавата". А лековерните хорица нека се заблуждават и да водят своите малки битки срещу ДПС,БСП,СДС и т.н. :yanim:

Не аз а ти гледаш наивно. Просто не си запознат с фактите, не знаеш какво прави ДПС в турските и помашките райони, ако живееше там, едва ли щеше да разсъждаваш с такава апатия. Ако на теб ти харесва турци да управляват Родината ти благодарение на купенигласове, авобуси от Турция, заплахи над мюсулманското население... на мен не ми харесва. Предпочитам ГЕРБ, Атака и ВМРО избрани с гласовете на мнозинството българи пред коалиция на ДПС и бивши комунисти, избрани от турците, циганите и пенсионерките. Предпочитам докато сме в икономическа криза, в Родопите да не се пропагандира сепаратизъм и помаците да не придобиват турско етническо самозъзнание...

Не аз а ти гледаш наивно. Просто не си запознат с фактите, не знаеш какво прави ДПС в турските и помашките райони, ако живееше там, едва ли щеше да разсъждаваш с такава апатия. Ако на теб ти харесва турци да управляват Родината ти благодарение на купенигласове, авобуси от Турция, заплахи над мюсулманското население... на мен не ми харесва. Предпочитам ГЕРБ, Атака и ВМРО избрани с гласовете на мнозинството българи пред коалиция на ДПС и бивши комунисти, избрани от турците, циганите и пенсионерките. Предпочитам докато сме в икономическа криза, в Родопите да не се пропагандира сепаратизъм и помаците да не придобиват турско етническо самозъзнание...

Много Скат гледаш брат ми !!! Но те разбирам напълно за какво говориш . Карай по темата и не въвличай разни политически сили във нея . Тука изразяваме мисли и постъпки , така че недей казва кое е право и кое е криво .

Айде със здрави и по-спокойно . Няма вечни неща на тоя свят да знаеш - това е като отеха :yanim:

И аз да кажа нещо без да обиждам никой,от хората които искат задължително гласуване.Не искам да наричате който и да е че е жалка отрепка поради не съгласието си за задължително гласуване.И престанете да си измивате ръцете с ДПС че който не гласува прави добро на турците,само партия АТАКА се обявява открито против ДПС и това го знае всеки в скапаняшката ни държава.А защо не си признаете вий които се правите на умни че колкото мразите ДПС толкова мразите и партия АТАКА,а дали ги мразите е под въпрос имам в предвит ДПС.Всички знаят че ДПС е незаконна партия-така че не искам да я коментирам,просто трябва да се забрани и това е.Но другарите от мафията не искат да я забранят понеже ДПС е част от тях и ДПС са от другарите.Първо на първо никой няма да ни пита дали сме за или против задължително гласуване,просто си пускат въдицата и да ни гледат сеира как ще реагираме.Аз лично познавам доста партийни другари българи които са ДПС и кажете ми за какво става въпрос?По добре е да не се гласува за който и да е,а като мразите турците гласувайте за Атака те открито се обявяват против незаконната им партия.Що е нужно на сила да те карат да гласуваш/ще кажа защото така или иначе гласуваш за най-големите мафиоти независимо какъв цвят са/

И аз ще кажа така нищо лично към никой но да ме извенят другарите комунисти от разните партии включително и ДПС.

fireson,

не съм ти брат и не гледам Скат, ако не верваш -> обади се на кабелна ТВ "Пирин сот" в Благоевград. За разлика от теб, който вероятно разбира за ситуацията в страната главно от интернет и ТВ, аз живея в област, в която ДПС спечели изборите за евродепутати и виждам от близо как стоят нещата... така че, тия типично форумни "забележчици" и "съветчета" си ги давай на другите форумни човечета като теб...

Айде нема нужда... :hush:

Редактирано от Tutankamon (преглед на промените)

... така че, тия типично форумни "забележчици" и "съветчета" си ги давай на другите форумни човечета като теб...

Да се пита човек ти какво правиш :hush: Не се ли намираш във форума ? И престъни да обиждаш хората .....!

И престанете да си измивате ръцете с ДПС че който не гласува прави добро на турците,само партия АТАКА се обявява открито против ДПС и това го знае всеки в скапаняшката ни държава.

А не ели по-добре да пишеш в друг раздел на форумо, където не се обсъждат политически въпроси, след като очевидно грам не разбираш от това?

Против ДПС не е само Атака, против ДПС са и ВМРО, ГЕРБ, ДСБ, част от БСП и НДСВ. Защо все се бутате да пишете там дето нищо не разбирате? angry.gif И свали това знаме от подписо, не ти утива. По-добре сложи едно червено със звездичка и полумесец...

Да се пита човек ти какво правиш :hush: Не се ли намираш във форума ? И престъни да обиждаш хората .....!

Ами очевидно е, че не живея във виртуалното пространство, а в реалния свят, за нещата от живота не съдя по Скат и агенция Фокус...

А не ели по-добре да пишеш в друг раздел на форумо, където не се обсъждат политически въпроси, след като очевидно грам не разбираш от това?

Против ДПС не е само Атака, против ДПС са и ВМРО, ГЕРБ, ДСБ, част от БСП и НДСВ. Защо все се бутате да пишете там дето нищо не разбирате? angry.gif И свали това знаме от подписо, не ти утива. По-добре сложи едно червено със звездичка и полумесец...

Ами очевидно е, че не живея във виртуалното пространство, а в реалния свят, за нещата от живота не съдя по Скат и агенция Фокус...

Не е твоя работа къде и какво ще пиша и най вече какво ще си слагам за подпис.Мога да ти кажа ако има някъв форум на партийните другари там да си пишеш простотиите.Понеже там ти е мястото.

Дай цитат на мое изречение, което според теб е "простотия". Дай сериозна обосновка, или само така от скука праскаш коментари?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.