Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Учителят Петър Дънов

Featured Replies

Пип, запознат ли си как дъновистите гледат (от гледна точка на прочутите му писания) на самоубийството? И защо избягват коментариите относно самообесването на божия пророк на земята - лидера си дънов?

http://karutzar.blogspot.com/2007/09/blog-post_9323.html

Ти цяла тема сформира тука за "самоубийството", но аз много не съм се замислял над тази тема, та камо ли -да изследвам различните общности какво отнощение имат по нея.

Наистина не знаех, че Дънов се е обесил сам? :cant believe: .. хм///по принцип знам, че Раците са много депресивни и песимисти, като всички водни. Имах близък приятел-Рак от детинство, и то с името 'Валентин', с който сме учили до 12 клас(заедно с техникума),който май се самообеси?.. Но там неща останаха в голяма мистериозност... :P

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 273,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Г-н ПАРА, преди всичко от тези неонови цветове, с които изпъстряш постовете си ме заболяват очите, затова бъди така добър да ги използваш по-малко, ако искаш да чета какво си написал. А ти си написал

• Въпросът е дали това, което се е именувало Бяло е наистина бяло, щото се сещам и за едно друго бяло братство от арийци. Точно. Всъщност аз не виждам какви чак толкова удивителни премъдрости се

• "Символ е кръстът. ... вие всички сте кръстове... вие сте живите кръстове... Човек е кръст. Вие сега туряте кръста вън от себе си. Вие сте, които клеймите кръста, вие сте, които го чистите. Живееш доб

Публикувани изображения

точно такива като вас опорочават всички учения и живота изобщо

хаха, какво 'сме опорочили' ние и какво конкретно аз?... Публикувано изображение

Аз имам Асендент Овен, който е малко bold на външен вид само, но Луната ми в Козирог е доста дисциплинирана.. Публикувано изображение

Да наистина, пуснах такава тема, но модераторите се уплашиха и я затвориха още същата вечер - даже не успях да си кажа мнението.

Щото темата е табу от 4ти век - създаване на християнството на Никейския събор - http://karutzar.blogspot.com/2008/03/life-...cide-death.html

Фразата "Ние вярваме в Бог" ("IN GOD WE TRUST") вече не е на новите $1 банкноти. Което ме навежда на някои изводи. Като например:

1. Бог не съществува.

или

2. Бог съществува, но не може да му се вярва.

или

3. На робите не е нужен Бог, а Господар.

Остава въпроса:

Кои са робите?

или

Кои ни считат за роби (ако приемем тезата, че ние сме роби)? И кои се нуждаят от робски труд?

Според моето скромно мнение (много държа на него - поради липса на друго) само некадърниците се нуждаят от някой, който да се грижи за техните нужди. Тези некадърници (не е задължително да са в червен цвят, да са били партийни секретари, или плужеци) може и да не са с дебели вратове и окичени с ланци. Но едно е общото в тях - първо са некадърници по дефиниция) и не могат да създадат нищо като творчество. Защото творческият процес при тях липсва - генетично. Значи са тъпандури©. От всякъде. И с претенции да НИ притежават. Ужасно нещо е тъпандура©, особено ако е седнал на тъпандурата (с други думи - в правителството и администрацията). И защо ли нещо ми нашепва ( не е баш шепнене - яко крещене си е), че им скърца капандурата на тези тъпандури©? Те даже не знаят, че Роб се става само доброволно. И се изживяват ( взимат се на сериозно - ужас - голямо психично отклонение) като творци и благодетели. Ама то бива, бива, ама цял вол за мезе не бива...

Алоууу, тъпандурите.... Скачайте от капандурите...

А Табуто е форма на ограничение - робство. Ментално Робство. А самоубиството би трябвало свободно (по Водолейски) да се дискутира публично. И без налагане на догматични ограничения. Без "чувство за вина" - такова, каквото имат дъновистите когато им споменеш за самоубийството на техния "гуру"...

Истината браткиш не се нуждае от "закрила" - само лъжата се нуждае от всекидневна медийна подкрепа.

Задай си въпроса (мнооого обичам да питам - щото съм любознателен Публикувано изображение ) "Защо темата самоубийство е Табу?" и ще ти светне под шапката (която нито имаш, нито носиш)... :cant believe: И какво се е случило на въображаемата среща между Сократ и Исус - Сократ среща Исус

В едно нещо не съм съгласен с теб - Духът ни не е прикован към тялото (телесното). Даже и душата не е. Всичко в триизмерното е дуализъм - - добро-зло, бяло-черно, мъжко-женско (начала), огън-вода. Да не ги изброявам... Даа! Светлината (неутрална - нито мъжка - нито женска - андрогинна) при изгубване на скоростта си (отново относителни термини ) "мутира" в материя - става "женска". А мъжкото начало "разширява" женското и го "връща" в спомените на благородното си произхождение, при което двете начала се сливат - стават андрогинни. И това (отново по скромното ми мнение) е и целта на нашето пребиваване в трето измерение.

А БАН са баннати по default. Ама не им знам системата (тъпандурска©2007) колко битова е...

http://karutzar.blogspot.com/2008/08/socra...meet-jesus.html

Да наистина, пуснах такава тема, но модераторите се уплашиха и я затвориха още същата вечер - даже не успях да си кажа мнението.

Щото темата е табу от 4ти век - създаване на християнството на Никейския събор - http://karutzar.blogspot.com/2008/03/life-...cide-death.html

1. Бог не съществува.

или

2. Бог съществува, но не може да му се вярва.

или

3. На робите не е нужен Бог, а Господар.

Остава въпроса:

Кои са робите?

или

Кои ни считат за роби (ако приемем тезата, че ние сме роби)? И кои се нуждаят от робски труд?

Според моето скромно мнение (много държа на него - поради липса на друго) само некадърниците се нуждаят от някой, който да се грижи за техните нужди. Тези некадърници (не е задължително да са в червен цвят, да са били партийни секретари, или плужеци) може и да не са с дебели вратове и окичени с ланци. Но едно е общото в тях - първо са некадърници по дефиниция) и не могат да създадат нищо като творчество. Защото творческият процес при тях липсва - генетично. Значи са тъпандури©. От всякъде. И с претенции да НИ притежават. Ужасно нещо е тъпандура©, особено ако е седнал на тъпандурата (с други думи - в правителството и администрацията). И защо ли нещо ми нашепва ( не е баш шепнене - яко крещене си е), че им скърца капандурата на тези тъпандури©? Те даже не знаят, че Роб се става само доброволно. И се изживяват ( взимат се на сериозно - ужас - голямо психично отклонение) като творци и благодетели. Ама то бива, бива, ама цял вол за мезе не бива...

Алоууу, тъпандурите.... Скачайте от капандурите...

А Табуто е форма на ограничение - робство. Ментално Робство. А самоубиството би трябвало свободно (по Водолейски) да се дискутира публично. И без налагане на догматични ограничения. Без "чувство за вина" - такова, каквото имат дъновистите когато им споменеш за самоубийството на техния "гуру"...

Истината браткиш не се нуждае от "закрила" - само лъжата се нуждае от всекидневна медийна подкрепа.

Задай си въпроса (мнооого обичам да питам - щото съм любознателен Публикувано изображение ) "Защо темата самоубийство е Табу?" и ще ти светне под шапката (която нито имаш, нито носиш)... :hush: И какво се е случило на въображаемата среща между Сократ и Исус - Сократ среща Исус

http://karutzar.blogspot.com/2008/08/socra...meet-jesus.html

Царю, душата става завършена, когато има ЦЯЛАТА опитност. Не може душата да е само 'Лъв-ска', знаеш. 'Риби' завършва опитността на душата. Тогава душата разбира какво е да нямаш много матер.енергия, но все пак си добронамерен.

Лъв е благороден, зареден с енергия винаги и винаги готов да помогне, но се замисли дали матер. енергия би свършила работа на всички? Някои хора се нуждаят просто само от святост.

Лъвът, царя въобще, трябва да следи дали материалната енергия се използва без переверзия. Под 'переверзия' се разбира обръщане на предназначението на дадена енергия. Така, че Тюксън, примерно, ако иска да си ползва сексуалната енергия не переверзия, но да си стои долу. Проблем ще е ако нейната сексуална енергия започне да оспорва божествеността и да иска да управлява чрез нея. Но да се кара цялото общество да бъде една 'дискотека' е почти същото, когато обществото е 'казарма'. Знаем от горчивия опит с другарите.

Обществото е структурирано по качества, така както космосът е.

Царят трябва да следи не дали всички работят, а дали всички служат. Благородният цар цени дори само доброто желание.

Както казах, царя има функция да предпазва обществото от демоните, напиращи отдолу. Богът е "царя сред хората".

Обществото браткиш е структурирано не от ХОРата. Поне не и в Кали юга.

А лъвове има много - изкачващи и слизащи... Знаеш какво говоря - нали

Ето тук ти давам снимка на такъв "слизащ" "лъв"

http://store5.data.bg/emicom//Pics/All/madona_naked.jpg

Публикувано изображение

Редактирано от Цар Кару І (преглед на промените)

Какво обиждаш Мадона? Не ми е любимка, но тя има изключителна самодисциплинираност, на която малко хора са способни. И е постигнала доста. Защо да е слизаща?

Обществото браткиш е структурирано не от ХОРата. Поне не и в Кали юга.

А лъвове има много - изкачващи и слизащи... Знаеш какво говоря - нали

Ето тук ти давам снимка на такъв "слизащ" "лъв"

http://store5.data.bg/emicom//Pics/All/madona_naked.jpg

Публикувано изображение

Да, всеки архетип си има другия край, като кремвришът Публикувано изображение няма идеални зоо-архетип, тъй като той би бил Богът.

Сега, аз не обвинявам Мамма Донна или Лъвът, като цяло, че е сексуален. Лъвът е нормално да е сексуален, той не асексуален, като Сатурн или Уран. Това е природата на архетипите. Това, което я првяи 'слизащ Лъв', както се изрази е начинът по който използва сексуалната енергия-НЕ ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ. Сексуалната енергия е енергия, която 'продължава душата в матрицата'. Този,който я ползва трябва да е сигурен, че ще може да се справи с енергията за да не изперверзи, т.е. 'да се наблегне на нея'(сексуалната енергия), като движещ мотив. Не, че самата енергия е лоша. Просто е вторична и активирането и води до активиране на кармични процеси,които душата не може да избегне, нещо повече-ангажира си енергията си да се 'справи'.

Мадона е типичен пример как либерализираното общество, където на жените са им дали 'равни права' с тези на мъжете, спекулира и не оправдава доверието.

Не се кахъри за съдбата на тази слизаща Лъвица. В следващата инкарнация може да е пак Лъвица, но този път в страна на рязани пластеличета. Тогава ще изпита душата и спекулацията с тази енергия, коато сега е правила.

Това не цар. Или царица. Царят или царицата, като архетипност няма за цел да предизвиква демоните(защото тя влияе само на демоничното съзнание, на мене ми е безразлична, но си казвам неодобрението на нейното поведение).

Слава на Бога, поне модераторите в тзои раздел имат фино чувство за хУ-мор, като са сложили за 'автор' на Кошче на раздела- Madonna.

За 'Водолеят' Христо 100-ичкиев също няма нужда да ти споменавам. Там нещата също са слизащи. Вместо да служи, като Водолейска оригиналност в позитивен план този индивид е примитив до мозъка на костите си.

"Каквото ви се случва в живота, зависи от вашите чисти мисли. Не ви върви, това зависи от вашите нечисти мисли, те са, които ви спъват. Или не ви върви животът. Нечистите желания ви спъват. Може тези нечисти желания да сте ги наследили от дедите си и от прадедите си. Дали вие съзнавате или не, те са една спънка в живота. Ще увеличите добрите си желания. Да ги намерите някъде, да ги изкопаете тъй, както хората изкопават златото и скъпоценните камъни и ги използуват, така и вие ще намерите тия, ценните мисли, ценните желания и ценните постъпки. Щом ги намерите, ще ви тръгне в живота. Чистите мисли откъде се добиват? – От Божествения ум. Чистите желания откъде се добиват? От Божественото сърце. А чистите постъпки? – От Божествената воля. Та законът ще знаете: От Божествения ум, от Божественото сърце и от Божествената воля ще добиете чистите мисли, желания и постъпки. Та когато казваме, че добре трябва да мисли човек, ние трябва да имаме онзи Божествен ум, с който всичките неща в света са се създали. Когато говорим за любовта, за чувствата, ние трябва да разбираме Божественото Слънце, от което всички желания, които излизат, са чисти. Когато говорим за чисти постъпки, разбираме Божествената воля, дето всяка постъпка е на място. Туй трябва да бъде едно възпитание за вас, ако искате да преодолеете, да се справите с мъчнотиите в живота ви. Има места, дето никой не може да ви помогне. Като дойде да заминете за другия свят, никой не може да ви помогне. Помогни си сам, за да ти помогне и Господ."/Беинса Дуно/

"Каквото ви се случва в живота, зависи от вашите чисти мисли. Не ви върви, това зависи от вашите нечисти мисли, те са, които ви спъват. Или не ви върви животът. Нечистите желания ви спъват. Може тези нечисти желания да сте ги наследили от дедите си и от прадедите си. Дали вие съзнавате или не, те са една спънка в живота. Ще увеличите добрите си желания. Да ги намерите някъде, да ги изкопаете тъй, както хората изкопават златото и скъпоценните камъни и ги използуват, така и вие ще намерите тия, ценните мисли, ценните желания и ценните постъпки. Щом ги намерите, ще ви тръгне в живота.

Чистите мисли откъде се добиват? – От Божествения ум. Чистите желания откъде се добиват? От Божественото сърце. А чистите постъпки? – От Божествената воля.

Та законът ще знаете: От Божествения ум, от Божественото сърце и от Божествената воля ще добиете чистите мисли, желания и постъпки. Та когато казваме, че добре трябва да мисли човек, ние трябва да имаме онзи Божествен ум, с който всичките неща в света са се създали.

Когато говорим за любовта, за чувствата, ние трябва да разбираме Божественото Слънце, от което всички желания, които излизат, са чисти. Когато говорим за чисти постъпки, разбираме Божествената воля, дето всяка постъпка е на място.

Туй трябва да бъде едно възпитание за вас, ако искате да преодолеете, да се справите с мъчнотиите в живота ви. Има места, дето никой не може да ви помогне. Като дойде да заминете за другия свят, никой не може да ви помогне. Помогни си сам, за да ти помогне и Господ."/Беинса Дуно/

"Божественото Слънце"?... Най-главната отличителна черта на Него от материалното Слънце е, че Първото е ЛИЧНОСТ, а второто-безличноист-МАТЕРИЯ. ;)

Дънката пак по инерция си я кара на БЕЗЛИЧНОСТИ... Публикувано изображениеМасонски почерк на 'божественост', наследен от абрахамизмът с духовете.... ;)

"Божественото Слънце"?... Най-главната отличителна черта на Него от материалното Слънце е, че Първото е ЛИЧНОСТ, а второто-безличноист-МАТЕРИЯ. ;)

Дънката пак по инерция си я кара на БЕЗЛИЧНОСТИ... Публикувано изображениеМасонски почерк на 'божественост', наследен от абрахамизмът с духовете.... ;)

Аз пък си мисля, че си искал да кажеш нещо, но всъщност мисълтта ти е едно нищо. Още повече помрачена от съзнание ограничило се само в едно и задачата му е да не се отклони от него. Цитата е казан, нека всеки да размисли според възможностите си без епитети..

Аз пък си мисля, че си искал да кажеш нещо, но всъщност мисълтта ти е едно нищо. Още повече помрачена от съзнание ограничило се само в едно и задачата му е да не се отклони от него. Цитата е казан, нека всеки да размисли според възможностите си без епитети..

Това ,че Ти не разбираш какво казва опонента ти, не ти дава право да наричаш мисълта му "едно нищо" .

Това ,че Ти не разбираш какво казва опонента ти, не ти дава право да наричаш мисълта му "едно нищо" .

Хахаха, Трихи, това е типичен спор между мистик и окултист - направо класика ;)

T.e. ако си кажа мнението е 'епитет-ично'?... Публикувано изображение Особено ако се разпиша след него?.. :P

Анонимно всеки може?.. и баба Меца може.. ;)

....какво изключва 'всеки да помисли според възможностите си', ако си кажа моето мнение?.. Ограничавам възможностите на всеки ли?... ;) или нещо друго?...

Първото което е, че „опонента” въобще си няма представа за какво става въпрос в това, което коментира, ти още по-малко. Наред с това, и двамата сте крайно предубедени. Всъщност като чета темите за мормоните, за исляма, за юдаизма, за библията и за кришна оставам с едно неприятно усещане, че тези теми се поддържат тенденциозно с единствената цел да злепостави въпросните религии и учения, и некоректното отношение в тях се толерира с видима радост и съвсем целенасочено от глобалния модератор Trichocephalus.

Никой никого не задължава да пише или чете мненията тук или някъде другаде.

2.14 Всички мнения и коментари, публикувани тук, изразяват личното отношение на потребителя и той носи цялата отговорност за него. Мненията не обвързват с нищо останалите потребители на форума или администрацията му.

В поста си казваш :

..... като чета темите за мормоните, за исляма, за юдаизма, за библията и за кришна оставам с едно неприятно усещане, че тези теми се поддържат тенденциозно с единствената цел да злепостави въпросните религии и учения...

Остана ли религия, която да не е изброена ?

Ако това не е "толерантност" към религиите - здраве му кажи. Всички еднакво биват критикувани . Аз нямам пристрастие към нито една от тях.

Всъщноист -отдавна не сме били "некоректни" към сатанистите, например, но това лесно може да се поправи.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Пип, това, че дъновистите говорят за Божественото Слънце, но не знаят как изглежда е отколешен факт. Всяка сутрин го гледат слънцето, но до него стигат - материалното слънце. Но иначе говорят прекрасни думи, добри мисли, назубрени внушения, А Брахманистки библейски измишльотини и прочие фантасмагории - лошо няма. Те са в "Коректива", а той е много полезен.

Трихи, а толерантност към мненията на всички има ли? http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=112974 Щото има някои, които не плащат данък на догмите и мислят различно. Но пък тяхното мнение се състои в заключена тема... ;)

Пип, това, че дъновистите говорят за Божественото Слънце, но не знаят как изглежда е отколешен факт. Всяка сутрин го гледат слънцето, но до него стигат - материалното слънце. Но иначе говорят прекрасни думи, добри мисли, назубрени внушения, А Брахманистки библейски измишльотини и прочие фантасмагории - лошо няма. Те са в "Коректива", а той е много полезен.

Същото като при кришнарите и останалите. Публикувано изображение

Трихи, а толерантност към мненията на всички има ли? http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=112974 Щото има някои, които не плащат данък на догмите и мислят различно. Но пък тяхното мнение се състои в заключена тема... ;)

Царю, ето до къде води "безличното божествено слънце" Публикувано изображение

Зидария. САТУРН! :P

Публикувано изображение

И после феновете на Дънката се обиждат, като ги наричаме ние, ваишнавите- ПРЕСТИЛКАДЖИИ. Публикувано изображение

Пип, браткиш, знаеш че съм алергичен към червения цвят (във всичките му отсенки), зидаро-мазачески замазани "Фирми", пергели, Очи, бетони (комуноидни) и прочие фантасмагории, половината ат които са извлечени (като мошето от вода) от 1001 нощ, а другата половина от единствената книга, заглавието на която нещо ми убягва... ;)

Самоубийствата са друга бира.

Тук влизат освен възрастни неуравновесени психопати като нас, ами и млади хора (деца) . Няма нужда да им пълним главите с идеи.

Не, не става дума за съд.Форумите на kaldata.com си имат правила, с които всички мие , при регистрацията си тук сме се съгласили и всяко мнение, което отговаря на тях е добре дошло.То не ангажира никого другиго, освен пишещият го.Това, че някой не е съгласен с мнението на другиго не е проблем.Просто може да бъде оборен с аргументи.

Когато аз пиша в някоя тема не пиша като модератор, ами като потребител - като теб, като всички други.

В интеренетима сайтове на всички хора.

Има си сайт и форум на почитателите на Дънов ( аз даже имам регистрация там и от време на време пиша, когато уловя нещо хубаво).има си сайтове и на католици, и на правослвни, и на мюсюлмани.

Даже сатанистите си имат сайт и форум.

Не очаквай обаче тук само хвалебствия за която и да е религия или учение.

Ако си последовател на някое учение или религия -защити я. Имаш моята подкрепа - както и всички останали, които пишете тук.

Но когато мнението не отговаря на правилата на форума - то ще отиде в коша, както ще отиде и моят собствен пост след малко.

Снимките и "простотиите" отиват в коша.

А в католицизма и непогрешимостта на папата има още повече повярвали човешки души.

Какво правим ?

Дънов ли е прав или папата ?

Ще ти кажа и съм го казвала, всички са прави. Дънов е за дъновистите папата за католиците, иначе нямаше да ги има и какво, да да се гаврим с човешката култура и духовно развитие ли. Ако има човк и мъничко духовност знае, че всяка религия си има предназначение и за определени хора тя е значима.

Правиш си базик с един Мирови учител, в който са повярвали милиони човешки души и се мислиш за съвършен. Правя си извода и потвърждавам мнението на Shinidsu, че всъщност в нищо не си убеден, а ти и някои хора пишат из всички форуми негативи за да избиват комплекси. Отворена е тема Петър Дънов, което подразбира, че тук трябва да се обсъждат въпроси свързани с неговото учение, а не да се пускат скандални снимки и простотии.

По-скоро МИРажен. ;) Ученик на Рудолф Щайнер, луцеферианина.

Дънката е луцеферианин, докато държавното християнство и абрахамозмът като цяло са т.нар. 'ариманически'.

Това, че е проповядвал немесоядство Дънката ие от смесването на кабала с това що е видял като индиански практика отвъд Голямата вода. Публикувано изображение Но и Хитлер, като съ-ложик на Щайнер е бил вегетаринец. Това още нищо не значи.... Публикувано изображение Но Хитлер е принасял в жертва човеци...нали разбираш? ... Публикувано изображение

..е аз само на базик... Публикувано изображение на живо няма никога да го кажа... обичам лек базик...леек не дебелашки...имам Асендент Овен и Меркурий във Водолей в 11 дом... ;)

здравей, знаеш ли кого са наричали У РАА, правейки си базик с пратеника не си ли правиш базик и с Тоз който го праща,а най-смешното е че без да си разбрал собствения си учител се базикаш с нещо пред което учителя ти се прекланя

здравей, знаеш ли кого са наричали У РАА, правейки си базик с пратеника не си ли правиш базик и с Тоз който го праща,а най-смешното е че без да си разбрал собствения си учител се базикаш с нещо пред което учителя ти се прекланя

И кой е ТОЗИ, който Го праща ? :speak:

правейки си базик с пратеника не си ли правиш базик и с Тоз който го праща

И аз съм "Пратеник". Той и с мен се бъзика както му дойде, ама аз не протестирам по "пионерски": "Другарко, пък той ме наби...", пък и не му се сърдя. Напротив, винаги оценявам изблиците на Истина в проявите на интелекта му. Пък и АЗ Съм "мирови учител" със световна (не)известност...

И не ме обиждай за да не обидиш "Този, който ме праща"... Публикувано изображение

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.