Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вегетарианец или не?

Вегетарианец ли сте? 335 гласували потребители

1. 1. Вегетарианец ли сте?

• Да
      14%
      48
    • Не
      85%
      274

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Не, обикновено първо минават през хранителните разстройства и през психиатриите. :(

Малцина успяват да преодолеят тежкото психическо и физическо състояние, в което ги е вкарал един неестествен за човека хранителен режим.

Това е абсолютна лъжа!

Напротив, организма ти става като на бебе! ;)

Редактирано от Aumi (преглед на промените)

• Отговори 3,3k
  • Прегледи 279,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ужасно обичам плодове и зеленчуци, но няма как да стана вегетарианец по неволя. Ако някога изчезне или забранят месото, почвам да се изхранвам с вегетарианци

• Trichocephalus
    Trichocephalus

Признаха вегетарианците за психично болни novini.bg Мнозинството вегетарианци в целия свят са в шок от новината, че експерти от Световната здравна организация ги смятат за психически болни,

• Един виц по темата: Веганите не ядат животни! Те ги подяждат.

Публикувани изображения

И аз така ги обичам.....огризвам ги с такъв кеффффф......Оня ден си купих на крилцата бутчетата....та мисля да ги панирам, ама с домашни яйца оплодени ;)

бе, сякаш все ми се струва че остават сурови като се пържат......................

А някой по-горе каза, че вегетарианците били агресивни...

Къде видя агресия :ohmy:  Споделих факти :whist:

бе, сякаш все ми се струва че остават сурови като се пържат......................

Първо се сваряват....по принцип, всичко което се панира е добре да се бланшира поне, иначе остава жилаво...

Колко такива познаваш?  :whist:

аз познавам дядо ти Доробанов - готин е :)

Колко такива познаваш?  :whist:

Ти кажа, немам намерение, както споменах по нагоре, 128 поста да ти обяснявам нещо....

Хората са сякаш безразлични към проблемите на здравето и действат упорито за своето унищожение. Когато бъдат съкрушени и омаломощени физически и умствено, викат доктора и се тровят с лекарства.

Първо се сваряват....по принцип, всичко което се панира е добре да се бланшира поне, иначе остава жилаво...

е, че то аз като го сваря и ще го обезкостя и ще га забъркам с яйца, брашенце, чесънче, малко босилек и куркума, че и джинджифил и с лъжицата в тигана :whist:

Хората са сякаш безразлични към проблемите на здравето и действат упорито за своето унищожение. Когато бъдат съкрушени и омаломощени физически и умствено, викат доктора и се тровят с лекарства.

аз съм отвратително здрава

обаче пия по две чаши вино на ден

и ям много чесън

Това е абсолютна лъжа!

Истина е, за съжаление.

По-голямата част от анорексиците са започнали с изключване на месото от менюто си, след това постепенно са изключили другите продукти и са се оставили само на морковчета и лимони.

е, че то аз като го сваря и ще го обезкостя и ще га забъркам с яйца, брашенце, чесънче, малко босилек и куркума, че и джинджифил и с лъжицата в тигана :whist:

Като ползвам куркума и оцветявам на една кака онва в жълто.....Много ми боядисва езика....

Остави ги! Каквото и да им говориш, няма да те разберат.Никой не може да разбере това което казваме, докато не му дойде времето.

Редактирано от Aumi (преглед на промените)

Остави ги! Каквото и да им говориш, няма да те разберат.Никой не може да разбере това което казваме, докато не му дойде времето.

ти сега да не се обиди нещо?

Това е абсолютна лъжа!

Напротив, организма ти става като на бебе! ;)

И килограмите също :D

Истина е, за съжаление.

По-голямата част от анорексиците са започнали с изключване на месото от менюто си, след това постепенно са изключили другите продукти и са се оставили само на морковчета и лимони.

Анорексията няма нищо общо с вегетарианството. Те се отказват по принцип от всякаква храна, а не само от месо.

аз съм отвратително здрава

обаче пия по две чаши вино на ден

и ям много чесън

Дано,щом казваш!

За да запазим здравето,е необходима умереност във всичко - умереност в работата, умереност в храненето и пиенето.

И килограмите също :D

Напротив, има много пълни вегетарианци. Затова само вегетарианство не е достатъчно, ако искаш да се храниш здравословно, защото има вегетарианци и вегани, които също не се хранят здравословно, въпреки, че не ядат месо. Вегетарианството е само част от пътя към по-здравословен начин на живот.

Дано,щом казваш!

За да запазим здравето,е необходима умереност във всичко - умереност в работата, умереност в храненето и пиенето.

Аз не съм умерен- ям, пия, пуша, бачкам, онва другото и него правя и съм в прекрасно здраве-психическо и физическо......Ама кво ли ти обяснявам...нали затова ми завиждаш ;)

Анорексията няма нищо общо с вегетарианството. Те се отказват по принцип от всякаква храна, а не само от месо.

Има.

Повечето от анорексиците са станали първо вегани, пише го в предишния ми пост.

ти сега да не се обиди нещо?

Разбира се че не, защото просто няма защо.. :)

щом казваш.........

но първо трябва да си с акъла си

ама здраво с акъла си

здрав дух в здраво тяло помниш ли го лозунга? Е, прави са били хората. Като ти е в ред /баланс/ чантията - всичко ще ти е шес. :)

Разбира се че не, защото просто няма защо.. :)

супер :)

Напротив, има много пълни вегетарианци. Затова само вегетарианство не е достатъчно, ако искаш да се храниш здравословно, защото има вегетарианци и вегани, които също не се хранят здравословно, въпреки, че не ядат месо. Вегетарианството е само част от пътя към по-здравословен начин на живот.

Да, сред вегетарианците има много хора със затлъстяване, но то е в резултат на прекомерна употреба на въглехидратни храни или лакомия.

Вегетарианството, което изключва само употребата на месо не е опасно за здравето, опасно е веганството.

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

Така е няма общо с вегетарианството,но здравия разум тук липсва,както се вижда!

Това е болест, при която,болния/болните мисли/мислят че е/са прекалено пълен/пълни и ако случайно е/са ял/яли нещо,веднага след храна си бърка/бъркат в гърлото с пръст и повръща/повръщат храната!

Принципите на здравословното живеене имат голямо значение за нас не само като отделни личности,но и като народ. ;)

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.