Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вегетарианец или не?

Вегетарианец ли сте? 335 гласували потребители

1. 1. Вегетарианец ли сте?

• Да
      14%
      48
    • Не
      85%
      274

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Те се хвалят, че ухаят приятно, а ние, дето ядем месо, воним на мърша :D

Затва ме избягвали гейовете.........не че имам нещо против, де.....

• Отговори 3,3k
  • Прегледи 279,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ужасно обичам плодове и зеленчуци, но няма как да стана вегетарианец по неволя. Ако някога изчезне или забранят месото, почвам да се изхранвам с вегетарианци

• Trichocephalus
    Trichocephalus

Признаха вегетарианците за психично болни novini.bg Мнозинството вегетарианци в целия свят са в шок от новината, че експерти от Световната здравна организация ги смятат за психически болни,

• Един виц по темата: Веганите не ядат животни! Те ги подяждат.

Публикувани изображения

Те се хвалят, че ухаят приятно, а ние, дето ядем месо, воним на мърша :D

Не искам никого да обидя,но това наистина е така,има разлика дори и по отношение на уханието на тялото!

хм, до тук аз факти не видях

може и да съм пропуснала нещо

има здрави и при едните и при другите

Ами аз в повечето от моите постове преди това пуснах доста видеа,където има предостатъчно факти,но,или си пропуснала да ги видиш,или си ги видяла,но не желаеш!

Хората,които,след като видят грешките си,имат смелостта да променят своите навици,ще открият,че процесът на реформа изисква борба и голяма упоритост.

Когато се оформи правилният вкус,те ще осъзнаят,че яденето на храна,смятана преди за безвредна,всъщност бавно и сигурно е водила към диспепсия и други болести. ;)

Редактирано от Eternal Life (преглед на промените)

Не искам никого да обидя,но това наистина е така,има разлика дори и по отношение на уханието на тялото!

Интересно, на мен пък веганите ми миришат на ацетон :tongue2:

По скоро е оправдание,за да не се чувстваш зле. :P

Когато се оформи правилният вкус,те ще осъзнаят,че яденето на храна,смятана преди за безвредна,всъщност бавно и сигурно е водила към диспепсия и други болести. ;)

виж, аз нямам нищо против всеки да си яде каквото когато и както си поиска

но защо си решил/а че това е правилния вкус?

и всички които не се хранят по правилния начин висят в тоалетната?

ти си веган - ами супер

чувстваш се о.к. - чудесно

аз пък ям месо

всъщност ям това което ми се яде и тогава когато ми се яде

абсолютно се доверявам на тялото си

мога да остана гладна ако няма това което искам да ям в момента

пия само каквото ми се пие и само когато ми се пие

мога да пия само една чаша на ден защото не съм жадна

а на другия ден мога да пия вода през половин час

защото съм жадна

и изобщо не ме интересува дали е вредно или не е вредно

Хората,които,след като видят грешките си,имат смелостта да променят своите навици,ще открият,че процесът на реформа изисква борба и голяма упоритост.

Ако нещо изисква толкова борба и упоритост, което си е чисто насилие върху организма, дали си заслужава... Не мисля, че нещо, срещу което организма толкова се бори, може да е чак толкова полезно, колкото го описвате.

виж, аз нямам нищо против всеки да си яде каквото когато и както си поиска

но защо си решил/а че това е правилния вкус?

и всички които не се хранят по правилния начин висят в тоалетната?

ти си веган - ами супер

чувстваш се о.к. - чудесно

аз пък ям месо

всъщност ям това което ми се яде и тогава когато ми се яде

абсолютно се доверявам на тялото си

мога да остана гладна ако няма това което искам да ям в момента

пия само каквото ми се пие и само когато ми се пие

мога да пия само една чаша на ден защото не съм жадна

а на другия ден мога да пия вода през половин час

защото съм жадна

и изобщо не ме интересува дали е вредно или не е вредно

Аз съм длъжен да ти предоставя информацията,а оттам насетне какво ще правиш ти решаваш!

Бати ви Мушкато, си има една душичкааааааа....И си и угаждаааа, не си я лишавам от нищичко. А най-хубавото е, че имам тази възможност :whist:

Бати ви Мушкато, си има една душичкааааааа....И си и угаждаааа, не си я лишавам от нищичко. А най-хубавото е, че имам тази възможност :whist:

Ти като онова борче във вица, дето викало - нека да сме живи, че много здрави умряха...

По скоро е оправдание,за да не се чувстваш зле. :P

Май си гузен :D :D :D

Аз съм длъжен да ти предоставя информацията,а оттам насетне какво ще правиш ти решаваш!

всички знаем как се прави "информация"

че някой бил направил клипче - сигурна съм че има същото но с точно обратното доказателство

важното е да се чувстваш добре в кожата си

и ако за да се усещаш добре условието е да не ядеш месо и животински храни - супер. Яж каквото ти е необходимо. И няма нужда да си го доказваш и да се старае да убеждамаваш хората че постъпваш правилно. Това е твой избор и за теб той е правилен.

Ти като онова борче във вица, дето викало - нека да сме живи, че много здрави умряха.

А не е ли така? Живота е кратък и  достатъчно тежък, затова не виждам смисъл да се утежнява допълнително с лишения.....Ама всеки си шета на акъла.......

Ако нещо изисква толкова борба и упоритост, което си е чисто насилие върху организма, дали си заслужава... Не мисля, че нещо, срещу което организма толкова се бори, може да е чак толкова полезно, колкото го описвате.

Не,не е така,насилие върху организма е всекидневната ни злоупотреба с храната която ни се предлага в супермаркитете и т.н. ,промяната си заслужава определено!

А,щом така ги виждате нещата,добре,вие си знаете!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Нима ще понижим способностите на умовете си и ще унищожим талантите си чрез погрешно хранене?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Май си гузен :D :D :D

Защо,няма такова нещо?!

А не е ли така? Живота е кратък и  достатъчно тежък, затова не виждам смисъл да се утежнява допълнително с лишения.....Ама всеки си шета на акъла.......

Нямам против. Всъщност всеки е свободен сам да решава как да живее живота си. Никой не може да каже кое е за добро и кое е за лошо.

Всички сме чували за здравословностите, но живота точно за това е шарен, защото много здравословници умират нелепо и в пълно здраве, а хора с висок холестерол и кръвно я карат до дълбока старост.

С една дума - никой от нищо не е застрахован и никой няма право да обяснява на другия, че е обречен, защото хапва месо.

Нямаш представа колко колеги имам, с напълно нормално тегло, с напълно здравословен живот и всички с рак поне във втори стадий... Така че...

Не,не е така,насилие върху организма е всекидневната ни злоупотреба с храната която ни се предлага в супермаркитете и т.н. ,промяната си заслужава определено!

Насилие, е това което ти и подгласничката ти се опитвате да правите. Как прецени, че аз се храня неправилно а ти правилно? Коя храна е вредна и коя не? И кой си ти, че да ми държиш сметка?

Променил си начина си на хранене, добре....не ми пречиш....Но да ми натякваш и да ми постваш колко съм зле и колко не съм здрав и колко ти си повече от мен, ми идва малко в повече.....

10 човека ти казваме, че всеки си избира сам начина на живот. И дали е правилен или не, си е мой проблем. ОК?

Защо,няма такова нещо?!

Аз бих се чувствала гузна, ако обидя толкова много месоядни хора в Калдата, казвайки че миришат лошо.

Не мислиш ли, че постъпката ти не е етична, пък вие веганите имате претенции да сте най-етичните същества на тази планета?

и защо ли са тъжни - поне тия, които познавам, са тъжни

Аз бих се чувствала гузна, ако обидя толкова много месоядни хора в Калдата, казвайки че миришат лошо.

Не мислиш ли, че постъпката ти не е етична, пък вие веганите имате претенции да сте най-етичните същества на тази планета?

Няма смисъл......без да искам да обидя никой, ама имам подозрение, че са зомбирани.....Оборете ме, че не съм прав, като се извините на всички нас, които имаме друго виждане за здравословно и пълноценно хранене. Както и аз се извинявам искрено, ако съм обидил някой вегетарианец....неволно разбира се.....

Насилие, е това което ти и подгласничката ти се опитвате да правите. Как прецени, че аз се храня неправилно а ти правилно? Коя храна е вредна и коя не? И кой си ти, че да ми държиш сметка?

Променил си начина си на хранене, добре....не ми пречиш....Но да ми натякваш и да ми постваш колко съм зле и колко не съм здрав и колко ти си повече от мен, ми идва малко в повече.....

10 човека ти казваме, че всеки си избира сам начина на живот. И дали е правилен или не, си е мой проблем. ОК?

Приятел аз подавам информацията,която смятам за правилна,не съм задължил никого с нищо,така че си успокой и не ми дръж такъв тон,а кой съм и какъв съм това не те засяга,не съм те обидил с нищо,така че бъди коректен!

Не,не мисля,но щом ти го мислиш,ще ти кажа : Sorry! 

Лека нощ на всички,утре ще продължим темата пак! ;)

и защо ли са тъжни - поне тия, които познавам, са тъжни

Не съм ги душила вегани и не знам на какво миришат, просто провокирах Eternal Life, за да видя реакцията му, а тя беше такава, каквато очаквах.

Не само са тъжни, а и абнормно чувствителни.

Причината е в начина им на хранене, но те не го осъзнават.

Няма смисъл......без да искам да обидя никой, ама имам подозрение, че са зомбирани.....Оборете ме, че не съм прав, като се извините на всички нас, които имаме друго виждане за здравословно и пълноценно хранене. Както и аз се извинявам искрено, ако съм обидил някой вегетарианец....неволно разбира се.....

Да, приличат на зомбирани...

Лека нощ на всички,утре ще продължим темата пак! ;)

Темата е изчерпана.....Постовете и тезите са ясни, от тук насетне, трябва да се повтаряме, потртваме до безкрайност.....А и не получих извинение, нито аз нито другите "миришещи на мърша", а нови неоснователни обвинения и общи ориказки от 1001 нощ. Не виждам никакъв смисъл, да се оправдавам за неща които не съм казал и да доказвам неща, които няма да проумеете, от чист инат....

Аз пък виждам ,че месоядната мафия напада горките (двама) вегетарианци и аз като едно ангелче небесно веднага заставам на вегетарианска страна и ще се сражавам за правата немесоядна вяра

Аз пък виждам ,че месоядната мафия напада горките (двама) вегетарианци и аз като едно ангелче небесно веднага заставам на вегетарианска страна и ще се сражавам за правата немесоядна вяра

А дали няма да постна в кулинарния раздел, рецепта за задушено ангелче с арпаджик и червено вино, а :rolleyes:

А дали няма да постна в кулинарния раздел, рецепта за задушено ангелче с арпаджик и червено вино, а :rolleyes:

нИ тЪ и срам

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.