Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Резултати от тестове на софтуер за защита

Featured Replies

това е от архива на Михнев той какъв е бил не зная но Ikarus го изтри напълно въпреки че откри само един вирус

http://prikachi.com/files/436572G.jpg

утре ще го пробвам и със архив V4 защото мисля че съм го пробвал но за по-сигурно.досега винаги когато не съм го изключвал преди да тегля архив с вируси директно отива в карантината.

При разархивиране не ги ли засече,то че има проблеми с архивите е факт .Няма ли опция да се спре това "автоматично действие" да изтрива заразения файл?

А какво има вътре в архива и аз не мога да ти кажа с точност,знам със сигурност само,че заплахите в архива са от "ново поколение".

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 160,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ами аз като ви говорех,че PC Tools ще падне вие не вярвахте.Комодо и Online Аrmor винаги са били челни...а и в Форума на Комодо четох че ще има изненади!

• По молба на stefanvalja пускам обобщените резултати. Прието е средноаритметично осредняване на резултатите от "активно"-то и проактивното засичане за последните 5 теста. "Осредняването" е прието като

• Момче, за последен път влизам в диалог с теб! За по нататък ще ти давам директен- игнор! 1. Никъде не казано, че НОД или която е да е друга програма, трябва задължително да засече даден непознат

Публикувани изображения

При разархивиране не ги ли засече,то че има проблеми с архивите е факт .

А какво има вътре в архива и аз не мога да ти кажа,знам със сигурност само,че заплахите в архива са от "ново поколение".

при него не се стига до разархивиране директно отива в карантина и го трие целия.

Androcure06

Да това е нормалното поведение на Икарус 1Rar=1 вирус!!!

Едно от нещата които ми харесват при Икарус(дори Avira не прави това)е,че почиства много точно без да прави поразии на компа

Това е вярно напълно съм съгласен три само това което е нужно.Единствено Ikarus открива вируса във FlexType-а трие го без да уврежда програмата,защото след това Twister не се занимава с FlexType-а при условие че преди да ползвам Ikarus го е трил без предупреждения.

при него не се стига до разархивиране директно отива в карантина и го трие целия.

Защо си мислиш,че подобно поведение е присъщо само за него?Това не е никакъв +

При автоматичен избор на действие ще го прати там, как иначе,но не ми отговори конкретно на въпроса:

Няма ли настройка да не е така,да решаваш ти, какво да правиш с въпросния файл?

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Защо си мислиш,че подобно поведение е присъщо само за него?Това не е никакъв +

При автоматичен избор на действие ще го прати там, как иначе,но не ми отговори конкретно на въпроса:

Няма ли настройка да не е така,да решаваш ти, какво да правиш с въпросния файл?

Михнев,това което е дал Nikssi(shot-а)горе е "4-те скан-а" на Икарус.

1.Compleat Scan

2.Fast scan

3.Amovilnia disc

4.И зададени от теб неща да сканира

А това са всички настройки на Икарус(останалото e UpDate и Quarantina)

IKARUS Security Software_virus.utilities 1.0.91 тест V4

Сканиран беше тестовият архив.Представям снимките от сканирането,като умишлено съм заличил бройката открити

Отваряне на папката където е архива.Икарус мълчи "партизански" никаква реакция.Сканиране на файла ВИЖ

Снимка 1: сканиране на архива - открит един заразен обект

438928X.jpg

Снимка 2 : Заразеният обект - какъв е той и предложение за карантина не е карантиран.

438929H.jpg

Снимка 3 : Следва повторно сканиране

438939U.jpg

Снимка 4 : Отварям папката с архива и следва трето сканиране на НЕРАЗХИВИРАН АРХИВ:

438940f.jpg

Снимка 5-2 : Разхивирах файла :huh: тогава вече Икарус почна да засече останалите вътре архиви.

438941G.jpg

Снимка 6-2 :... и ги трие показвам и папката,където са били и как изчезват постепенно.Да няма после реплики.

438955i.jpg

Снимка 7 : След приключване на обработката - файлове които са останали в папката и НЕОБРАБОТЕНИ както и НЕЗАСЕЧЕНИ от Икарус:

438956d.jpg

Изводът,който си направих е следният.Икарус НЕ се справя с многократно пакетирани архиви.

Затова казах,че теста беше доста поучителен ;)

Допълвам само за протокола,че тестваните от мене NIS2009,F-Secure,CA-AntiVirus след сканиране изтриха НАПЪЛНО архива.

NOD 32 - ми предложи изтриването на необработените файлове ръчно,като ми отвори прозорец към файла.АVG 8 също :)

Единствено Икарус НЕ предложи нищо. Системата е чиста :P

Извинете ме за снимковият материал,но напоследък за Икарус пишат съсперлативи,затова реших да го пробвам.Не бих го оставил да пази системата ми - нещо повече НЕ БИ ПРИПАРИЛ ДО НЕЯ.

Поздрави

Tъй като не ми бе трудно да прогнозирам крайния извод на Nikssi - деинсталирах пакета на Авира и го заместих с Икарус - бързо се върна на позиция до Mamutu 1.7 и Spybot. При четирите си сканирания намери само един Trojan - PWS.Win32.Delf.pb във фонетичния файл BGPhon09.zip и акуратно го отстрани. Поведението към архивите явно е предопределено от авторите му и това не го прави по-лош.Явно му е зададено да ги съхранява до определен етап. Сега считам Авира за по-добра от Касперски , а Икарус всеки път си намира нещо след Авира. Не е ли по-добър ? Nikssi, как би коментирал това ? Поздрави

Tъй като не ми бе трудно да прогнозирам крайния извод на Nikssi - деинсталирах пакета на Авира и го заместих с Икарус - бързо се върна на позиция до Mamutu 1.7 и Spybot. При четирите си сканирания намери само един Trojan - PWS.Win32.Delf.pb във фонетичния файл BGPhon09.zip и акуратно го отстрани. Поведението към архивите явно е предопределено от авторите му и това не го прави по-лош.Явно му е зададено да ги съхранява до определен етап. Сега считам Авира за по-добра от Касперски , а Икарус всеки път си намира нещо след Авира. Не е ли по-добър ? Nikssi, как би коментирал това ? Поздрави

Икарус не намери нищо дори при следващото му пускане след F-Secure,след него Кав 2009 намери три гадини в архива който му бях оставил.Нали за това питаше?Както и да е.Важно за мене беше да го почуствам понеже толкова го превъзнасяте biggrin.gif

Не си ли съгласен с това,че има проблем при архивите?Или както винаги когато нещо не е както трябва в ползваните продукти ще замълчим, и ще критикуваме тези които не харесваме...и при първият удобен случай,например засечен някой кейген ще викаме колко е добър Икарус?

Защо се проваля със засичането на фалшивите антивирусни и спай програми? Не случайно върви назад и това не е добре според мене.

Авира се движи напред,а редом с Касперски е най критикуваният от теб продукт :angry: Като гледам май Касперски върви нагоре :huh:

Защо трябва да слагам програмите които хвалите,че да се убедя че не е вярно всичко ...това все ме питат.Интересно ми е затова.

NIS e класи над Ikarus при проверка на архивите.NORMAN излови страшно много гадини но пък е тежък и сканира ужасно дълго.

Не съм пробвал архив V4 умишлено с Касперски да няма после това онова.Програмите на които бих имал доверие са три AVIRA,KIS,NIS

Поздрави

Nikssi,никога не съм превъзнасяла Икарус!!!Винаги съм казвала(може да прочетете постовете ми),че проблема на Икарус е RAR-не ги сканика-и фалс поситиф(Както и преди съм казвала това не ме притеснява)Аз и с най тупата програма да съм пак знам как да се предпазя от зарази.Не превъзнасям никоя програма просто ги познавам повечето и знам от коя какво да о4аквам.Моите прдпочитания са към Avira(заради лекотата и бързината),Kaspersky(заради цялостен продък на които може да се довериш),Ikarus(заради семплоcта и доброто чистене),Trustport(но тук ми трябва добър net)

Сканиран беше тестовият архив.Представям снимките от сканирането,като умишлено съм заличил бройката открити

Отваряне на папката където е архива.Икарус мълчи "партизански" никаква реакция.Сканиране на файла ВИЖ

438928X.jpg

Както винаги предпочитам сам да проверя това което казваш и не съжалявам че го направих.

http://prikachi.com/files/439066h.jpg

Архива е на харда и още не съм активирал Ikarus

http://prikachi.com/files/439067t.jpg

Задавам ръчно сканиране

http://prikachi.com/files/439068o.jpg

Както съм писал по-рано открива само един вирус давам NEXT

http://prikachi.com/files/439069b.jpg

и е в карантината му след което избирам да трие това което е открил http://prikachi.com/files/439096X.jpg

И тук вече се вижда че архива е изчезнал напълно

http://prikachi.com/files/439099M.jpg

А ето какво става когато не съм му изключил защитата директно отива в карантината му.

http://prikachi.com/files/439105a.jpg

Следва опит за разархивиране и ето резултата

http://prikachi.com/files/439124m.jpg

Извод влезе ли в карантината няма излизане и няма вируси докато не бъде изключен.

След това повторих опита като го изключих за да не го карантинира за да успея да го разархивирам.Зададох му да сканира папка V4 последва броене,карантина и триене на откритите вируси.Броя няма да го казвам.

Тук се виждат изтритите обекти

http://prikachi.com/files/439229B.jpg

А пък тук се вижда че не е открил само два вируса от всички. http://prikachi.com/files/439246d.jpg

Следва справка с VirusTotal за двата неразкрити които наистина са вируси.

http://www.virustotal.com/analisis/ee44bf5...7fc2d10eef67e22

http://www.virustotal.com/analisis/37f7ef1...e5be6893b8aa3b2

Но за неразкритите имам Mamutu на втора линия.

Краен резултат установих че все пак Ikarus може да ги брои и показва прилежно пълна информация за разкритите.Наистина доста поучителен тест разбрах че могъл да брои заразите и не можеш да разархивираш архив с вируси когато е активен.

Странно защо ли има разминаване във твоя и моя тест с Ikarus.Защо при мен отиде директно в карантината когато активирах Ikarus след сваляне на архива и цъкнах върху него не мълчи „партизански”? http://prikachi.com/files/439541w.jpg Отговора е следния показал си му архива но му е била изключена защитата и си го разархивирал докато е бил деактивиран поради тази причина не е отишъл в карантината му и си успял да видиш папката V4 с вирусите във нея.Руската предубеденост и нечестност в тестовете пак е налице.Защо ли?Кажи ми как да ти имам доверие в това което казваш?Съжалявам но по този начин няма да ме убедиш че касперски е най-добрия.

Редактирано от tanganika (преглед на промените)

Tanganika При Икарус всичко което сваляш и е вирус отива при quarantina докуто при Каспер при сваляне ако има вирус той стопира свалянето и не разрешава да влезе в компа!!!Това е по-правилно според мен

Tanganika При Икарус всичко което сваляш и е вирус отива при quarantina докуто при Каспер при сваляне ако има вирус той стопира свалянето и не разрешава да влезе в компа!!!Това е по-правилно според мен

Съгласен съм но nikssi е предоставил невярна или непълна информация относно това как работи Ikarus.Можеш да провериш кой от двамата предоставя пълната информация относно теста с архив V4,нали ползваш Ikarus.

Съгласен съм но nikssi е предоставил невярна или непълна информация относно това как работи Ikarus.Можеш да провериш кой от двамата предоставя пълната информация относно теста с архив V4,нали ползваш Ikarus.

Моя комп е в моя приятел а аз съм с неговия!!!С Kaspersky е той и не мога да my го разбъзиквам,но като си го взема ще го пробвам

1.Обвиняваш ме за нещо което не съм направил.

2.Това,че Икарус се издъни при проверката е повече от очебийно ясно.

3.Че,няма да повярваш това не ме касае хич.Не мислех да публикувам снимките защото знаех твоят и на Тошко отговорите - той поне усети какво казвам...за разлика от тебе.

4.Не съм спирал защитата - ГЛЕДАЙ ИКОНАТА В ТРЕЯ

5.Папката с архива може да се отвори докато тече скана

6.Може да накараш програмата да пропусне обработката на файла

7.После при сканиране не го засича-защото вече го е видял един път...глупав като гъска

8.Разхивирах архива и той почна да обработва...

9.Къде Лъжа..ти повтори почти всички мои снимки макар и с разлика в коментара отдолу biggrin.gif Разликата беше,че понеже исках да видя колко ще сканира и дали ще намери просто му дадох да пропусне файла...и при следващо сканиране не намира нищичко,а файла си беше вътре angry.gif

За сведение NIS 2009 обработи и изтри накрая архива.Не съм споменавал,че съм тествал Касперски

Допълвам само за протокола,че тестваните от мене NIS2009,F-Secure,CA-AntiVirus след сканиране изтриха НАПЪЛНО архива.

NOD 32 - ми предложи изтриването на необработените файлове ръчно,като ми отвори прозорец към файла.АVG 8 също smile.gif

Единствено Икарус НЕ предложи нищо. Системата е чиста mad.gif

Чети по внимателно.

Моя комп е в моя приятел а аз съм с неговия!!!С Kaspersky е той и не мога да my го разбъзиквам,но като си го взема ще го пробвам

Ще се радвам да пробваш,но те предупреждавам не е игра ;)

Аз бях сигурен,че единствено Танганайка и TNN ще имат съмнения.

Ясно защо...някои са заслепени от калпавият продукт,докато други тестват непознати за тях продукти непрекъснато.

Твърдението е вярно само за тези вируси, които са установими за двата продукта - според германските изследвания Икарус вижда доста повече от Касперски http://mtc.sri.com/live_data/av_rankings/ Аз пет пъти редувам Авира и Икарус през последните 2-3 месеца и всеки път при съпоставката стигам до еднакъв извод -иначе харесвам и двете програми. На мен и Касперски би ми харесал - ако не ставаше неадекватен при среща с непознат за него вредоносен код. Май е време да го пробвам отново. Nikssi, нямам съмнения - имам лични впечатления за тестваната двадесетица и затова кой знае колко това не ми е интересно - пробвал съм от любопитство над 80 % от защитните продукти през последните години.Вчера например ме разочарова Jiangmin Antivirus - доста далече е от нивото на Twister,Kingsoft,Rising. Поздрави
Твърдението е вярно само за тези вируси, които са установими за двата продукта - според германските изследвания Икарус вижда доста повече от Касперски http://mtc.sri.com/live_data/av_rankings/ Аз пет пъти редувам Авира и Икарус през последните 2-3 месеца и всеки път при съпоставката стигам до еднакъв извод -иначе харесвам и двете програми. На мен и Касперски би ми харесал - ако не ставаше неадекватен при среща с непознат за него вредоносен код. Май е време да го пробвам отново. Nikssi, нямам съмнения - имам лични впечатления за тестваната двадесетица и затова кой знае колко това не ми е интересно - пробвал съм от любопитство над 80 % от защитните продукти през последните години.Вчера например ме разочарова Jiangmin Antivirus - доста далече е от нивото на Twister,Kingsoft,Rising. Поздрави

Може би нямах впредвид точно тебе :lol6: Както каза и по горе Androcure06 пък и ти самият си го казвал мога да мина с каквато си искам антивирусна.

Икарус става за контролно сканиране и толкова.

Касперски как при мене не се е огънал досега,или пък аз не посещавам достатъчно непрепоръчителни портали според тебе?

Искаш да го пробваш отново ...може спокойно да поизчакаш или да участваш бета тестването на новият емулатор :hush:

Някои да не ги споменавам не са дали и един заразен адрес,ама иначе са най големите спецове...то като гледам и едно смислено мнение нямат.

Форум,не означава непременно спор.Някои не са изживяли детството си.

Оле,Привет няма теб в предвид знаеш си го :lol6:

438928X.jpg

Снимка 2 : Заразеният обект - какъв е той и предложение за карантина не е карантиран.

438929H.jpg

Снимка 3 : Следва повторно сканиране

438939U.jpg

Снимка 4 : Отварям папката с архива и следва трето сканиране на НЕРАЗХИВИРАН АРХИВ:

438940f.jpg

Снимка 5-2 : Разхивирах файла :dancing18: тогава вече Икарус почна да засече останалите вътре архиви.

438941G.jpg

Снимка 6-2 :... и ги трие показвам и папката,където са били и как изчезват постепенно.Да няма после реплики.

438955i.jpg

Снимка 7 : След приключване на обработката - файлове които са останали в папката и НЕОБРАБОТЕНИ както и НЕЗАСЕЧЕНИ от Икарус:

438956d.jpg

Изводът,който си направих е следният.Икарус НЕ се справя с многократно пакетирани архиви.

Затова казах,че теста беше доста поучителен :super:

NOD 32 - ми предложи изтриването на необработените файлове ръчно,като ми отвори прозорец към файла.АVG 8 също :lighter:

Единствено Икарус НЕ предложи нищо. Системата е чиста :)

Извинете ме за снимковият материал,но напоследък за Икарус пишат съсперлативи,затова реших да го пробвам.Не бих го оставил да пази системата ми - нещо повече НЕ БИ ПРИПАРИЛ ДО НЕЯ.

Поздрави

Продължаваш с лъжите и даже не се усещаш.Погледни последния си шот и ще видиш че иконата в трея на Икарус е отрязана.Когато и зададеш да сканира ръчно даден архив докато е деактивирана и открие вирус иконата става червено-жълта и е пълна не одрязана.Докато не изтриеш вирусите които са и в карантината след това пак става червено-бяла и одрязана като на последния ти шот.Даже не знаеш какво си правил по време на твоя тотално аматьорски тест с Икарус,защото целта ти е била да оплюеш продукта или толкова си можеш в което вече не се съмнявам.Някое дете може и да успеш да излъжеш но не и мен.По същия начин фантазираше за аваст че не сканирал архиви с настройки по подразбиране.

1. На първия шот е червено-жълта и цяла,защото дори и да е била изключена когато открие вирус става такава,но не може да постави архива под карантина защото е изключена може само да трие вирусите ако и дадеш ръчно.

2. На втория шот си и казал да трие и както съм писал по-горе след изтриване на вирусите пак става червено-бяла,но отрязана като на третия ти шот признак че преди да зададеш да сканира е била изключена.

3. На четвъртия шот пак се вижда много ясно че сканираш докато е изключена иконата и в трея е отрязана.

4. След това на петия шот когато и задаваш да сканира защото докато е изключена тя не сканира архиви иконата и пак е станала червено-жълта и пълна както и на шестия шот защото още не ги е изтрил от карантината.

5. След това на седмия ти последен шот когато е изтрил вирусите пак иконата в трея е червено-бяла и отрязана което значи че е бил изключен преди да и зададеш да сканира.Та не разбирам кой мислиш че можеш да излъжеш и защо е нужно да се излагаш.По-плитка и лесна за разобличаване лъжа не бях срещал.Сега всеки може да повтори теста и лично да се убеди че това което съм писал е 100% вярно.

Продължаваш с лъжите и даже не се усещаш.Погледни последния си шот и ще видиш че иконата в трея на Икарус е отрязана.Когато и зададеш да сканира ръчно даден архив докато е деактивирана и открие вирус иконата става червено-жълта и е пълна не одрязана.Докато не изтриеш вирусите които са и в карантината след това пак става червено-бяла и одрязана като на последния ти шот.Даже не знаеш какво си правил по време на твоя тотално аматьорски тест с Икарус,защото целта ти е била да оплюеш продукта или толкова си можеш в което вече не се съмнявам.Някое дете може и да успеш да излъжеш но не и мен.По същия начин фантазираше за аваст че не сканирал архиви с настройки по подразбиране.

1. На първия шот е червено-жълта и цяла,защото дори и да е била изключена когато открие вирус става такава,но не може да постави архива под карантина защото е изключена може само да трие вирусите ако и дадеш ръчно.

2. На втория шот си и казал да трие и както съм писал по-горе след изтриване на вирусите пак става червено-бяла,но отрязана като на третия ти шот признак че преди да зададеш да сканира е била изключена.

3. На четвъртия шот пак се вижда много ясно че сканираш докато е изключена иконата и в трея е отрязана.

4. След това на петия шот когато и задаваш да сканира защото докато е изключена тя не сканира архиви иконата и пак е станала червено-жълта и пълна както и на шестия шот защото още не ги е изтрил от карантината.

5. След това на седмия ти последен шот когато е изтрил вирусите пак иконата в трея е червено-бяла и отрязана което значи че е бил изключен преди да и зададеш да сканира.Та не разбирам кой мислиш че можеш да излъжеш и защо е нужно да се излагаш.По-плитка и лесна за разобличаване лъжа не бях срещал.Сега всеки може да повтори теста и лично да се убеди че това което съм писал е 100% вярно.

Напротив на вторият шот не съм трил архива.Толкова и познаваш програмата.Ако го бях направил нямаше да мога да сканирам с отваряне на архива.

Толкова си навътре,че чак...Добре ще направя нов тест да видя как ще намери горните вируси след като съм я спрял според тебе.

Ако не е активна как ще сканира после при разхивирането angry.gif Защо ми е да плюя.То е запазена търговска марка за тебе.Ти това и правиш винаги.Питах те преди време НА КОЛКО ХОРА СИ ПОМОГНАЛ ПРИ ПРОБЛЕМИ.Няма отговор защото на никого.

Ами да си повтарят теста които искат,аз за себе си разбрах истината.

Защо ли ти отговарям изобщо.Прави са хората не си струва да се спори с радиоточка

Напротив на вторият шот не съм трил архива.Толкова и познаваш програмата.Ако го бях направил нямаше да мога да сканирам с отваряне на архива.

Толкова си навътре,че чак...Добре ще направя нов тест да видя как ще намери горните вируси след като съм я спрял според тебе.

Ако не е активна как ще сканира после при разхивирането angry.gif Защо ми е да плюя.То е запазена търговска марка за тебе.Ти това и правиш винаги.Питах те преди време НА КОЛКО ХОРА СИ ПОМОГНАЛ ПРИ ПРОБЛЕМИ.Няма отговор защото на никого.

Ами да си повтарят теста които искат,аз за себе си разбрах истината.

Защо ли ти отговарям изобщо.Прави са хората не си струва да се спори с радиоточка

Виж на третия,четвъртия и седмия шот иконата в трея на Икарус а твърдиш че не е бил изключван при теста опашата лъжа.Пак ти обяснявам че иконата става така когато е бил изключен Икарус преди сканиране червено-бяла и одрязана.Ако го беше активирал след сваляне на архива при само едно кликване върху архива става това http://prikachi.com/files/439541w.jpg и нямаше да можеш да го разархивираш ето виж http://prikachi.com/files/439124m.jpg Има ли смисъл да продължавам да ти разяснявам как си работил вече го направих не ми се спори с лъжци.

Виж на третия,четвъртия и седмия шот иконата в трея на Икарус а твърдиш че не е бил изключван при теста опашата лъжа.Пак ти обяснявам че иконата става така когато е бил изключен Икарус преди сканиране червено-бяла и одрязана.Ако го беше активирал след сваляне на архива при само едно кликване върху архива става това http://prikachi.com/files/439541w.jpg и нямаше да можеш да го разархивираш ето виж http://prikachi.com/files/439124m.jpg Има ли смисъл да продължавам да ти разяснявам как си работил вече го направих не ми се спори с лъжци.

На мене също не ми се спори с разни ....но го правя заради другите.Добре.

При сканиране колко заразени файла откри вътре-един

Едва при разхивиране открива другите ...какво е това според тебе. Няма проблем с архивите ли?

Не обиждай ако обичаш.Вече прекаляваш

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

... Икарус става за контролно сканиране и толкова...

Ей това не разбрах от цялата дандания - какво означава "контролно сканиране"? Никси?

Ей това не разбрах от цялата дандания - какво означава "контролно сканиране"? Никси?

Ами контролно сканиране...сканиране за кейгени останали по някакъв начин на компа ти.

Прочетеното в куп страници назад не ми дава основание дори и за тази цел да я използвам, та затова и попитах. Има и друго - кейгени ще има само ако ги пусна, т.е. не аз, а KIS или Avira Premium, в зависимост от това къде ги тегля. Сложих на лаптопа F-Secure 8, та и там да видя кое как е - програмата е станала още по-бърза, за надеждността й едва ли има съмнения.

Поздрави на всички ентусиасти, тестващи програмите си и публикуващи резултатите. Когато имам време чета с интерес постовете и комнетарите ви, момчета и момиче, полезни са. Жалко, че не мога да се включа по-активно.

На мене също не ми се спори с разни ....но го правя заради другите.Добре.

При сканиране колко заразени файла откри вътре-един

Едва при разхивиране открива другите ...какво е това според тебе. Няма проблем с архивите ли?

Не обиждай ако обичаш.Вече прекаляваш

Видя ли че е бил изключен Икарус а ти твърдеше обратното или греша но не можеш да се отречеш защото има твои шотове трети,четърти и седми виж ги хубаво и не се обиждай иконата в трея показва,че е бил изключен през цялото време.Нямаше да можеш да го разархивираш ако беше активен защото щеше вече да е под карантина http://prikachi.com/files/439124m.jpg и ако кажеш да трие това което е открил изчезва целия архив без да видиш бройката,поради тази причина десен клавиш на мишката върху архива сканиране с Икарус и виждаш всички зарази в клетката му.След това слагаш отметка на select all избираш да трие избраните обекти и накрая като отвориш архива ще видиш още два архива разархивираш ги и виждаш двата вируса които не ги вижда не защото са били два пъти архивирани а защото просто не ги вижда.

Видя ли че е бил изключен Икарус а ти твърдеше обратното или греша но не можеш да се отречеш защото има твои шотове трети,четърти и седми виж ги хубаво и не се обиждай иконата в трея показва,че е бил изключен през цялото време.Нямаше да можеш да го разархивираш ако беше активен защото щеше вече да е под карантина http://prikachi.com/files/439124m.jpg и ако кажеш да трие това което е открил изчезва целия архив без да видиш бройката,поради тази причина десен клавиш на мишката върху архива сканиране с Икарус и виждаш всички зарази в клетката му.След това слагаш отметка на select all избираш да трие избраните обекти и накрая като отвориш архива ще видиш още два архива разархивираш ги и виждаш двата вируса които не ги вижда не защото са били два пъти архивирани а защото просто не ги вижда.

Пак не отговори на въпросите ми.За това дали е бил изключен.Не съм го изключвал.Може и да съм сгрешил нещо.Ако щеш вярвай не ми дреме.

Бутона temp.unblock какво означава?Това ли спира защитата му?Но факта си остава - а те са два броя фактите.Ти сам ги потвърди.

438956d.jpg

Как е спряна защитата,виж какво пише. Иконата пак и дялната и аз не знам защо е така.

1.При сканиране на архива намира само един - експлойта

2.Едва при разхивиране намира останалите.

Повече от достатъчно е!

И не разбрах извиняваш ли се или не?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.