Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Резултати от тестове на софтуер за защита

Featured Replies

Ефективна и добра програма като XoftSpySE липсва, версиите са стари, а австрийската програма за комплексна защита е на 10-то място ! Нямам думи - тези "съставители" дали са ги пробвали изобщо - може-би не знаят за новите версии на продуктите !? Защо трябва да си правят труда да следят развитието - явно и така може... Поздрави

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 1,4k
  • Прегледи 160,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ами аз като ви говорех,че PC Tools ще падне вие не вярвахте.Комодо и Online Аrmor винаги са били челни...а и в Форума на Комодо четох че ще има изненади!

• По молба на stefanvalja пускам обобщените резултати. Прието е средноаритметично осредняване на резултатите от "активно"-то и проактивното засичане за последните 5 теста. "Осредняването" е прието като

• Момче, за последен път влизам в диалог с теб! За по нататък ще ти давам директен- игнор! 1. Никъде не казано, че НОД или която е да е друга програма, трябва задължително да засече даден непознат

Публикувани изображения

Test Comparatif Antivirus 2009 sur Clubic en Français!!!Sorry

http://www.clubic.com/article-77079-1-guid...-antivirus.html

доколкото разбрах от написаното поставят като цяло NAV 2009 и TrendMicroAV на по-високо ниво от КАСПЕРСКИ.правилно ли съм разбрал?

доколкото разбрах от написаното поставят като цяло NAV 2009 и TrendMicroAV на по-високо ниво от КАСПЕРСКИ.правилно ли съм разбрал?

Ами аз да ти кажа много задълбочено този тест не съм го чела,видях резултатите и малко се смях защото са направили показ на програми които те са си избрали.Avira са си избрали Free версията вместо Да сложат Premium(ясно е че сканира по-малко в теста има spyware,adware и т.н. free версията няма такъв модъл)За новия НОРТЪН пише,че има доста подобрения от предишните версии,че има прекрасен вид но ако си по-напреднал няма да го избереш защото почни няма настройки и всичко е автомат!Пише че от Free най-добре се е справила Avast......(аз тук не и вярвам)Каспер и BitDefender са общо взето водещи като на първо място както винаги е GDATA!!!!!!Защо ли!Ако се интересyвате от статията ще се опитам да ви я преведа в резюме

Пише че от Free най-добре се е справила Avast......(аз тук не и вярвам)

Че, те не са кой знае, колко много.Защо да не вярваш,аз специално съм очарован от версия 4.8 нищо общо с 4.7.Току що сканирах с 3 програми при Full режим и ми откриха общо 45 бисквитки с малък риск и нищо повече.Програмите са:

a-squared Free

Malwarebytes' Anti-Malware

SUPERAntiSpyware

Не съм проверявал от 1.09.2008

п.с . и като имаш на в предвид ,двама малчугани ползват този компютър.

Че, те не са кой знае, колко много.Защо да не вярваш,аз специално съм очарован от версия 4.8 нищо общо с 4.7.Току що сканирах с 3 програми при Full режим и ми откриха общо 45 бисквитки с малък риск и нищо повече.Програмите са:

a-squared Free

Malwarebytes' Anti-Malware

SUPERAntiSpyware

Не съм проверявал от 1.09.2008

п.с . и като имаш на в предвид ,двама малчугани ползват този компютър.

честно казано доста съм чела и всеки казва различни неща!Мен лично ме отблъсква тази програма....нещо вътре в мен ме е карало вина ги да нямам желание да я пробвам а и за капак ...каkув е този skin!!!Коя според теб от Free е най-добра

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

За новия НОРТЪН пише,че има доста подобрения от предишните версии,че има прекрасен вид но ако си по-напреднал няма да го избереш защото почни няма настройки и всичко е автомат!Пише че от Free най-добре се е справила Avast......(аз тук не и вярвам)Каспер и BitDefender са общо взето водещи като на първо място както винаги е GDATA!!!!!!Защо ли!Ако се интересyвате от статията ще се опитам да ви я преведа в резюме

Потвърждавам,че наистина нямаш много възможности да променяш настройките при NORTON - NIS 2009 за Антивируса не знам.Красив външен вид,системата не се товари както при 2008 версия.Подобрено сканиране на архиви-в това се убедих лично,според мене с това филтриране на трафика малко са грешка,но предполагам ще подобрят това.Производителността може да се постигне по други начини,но не и за сметка на сигурността.Ако погледнем световната карта - къде са най заразените райони,с най регистрирани инфекции дори и ...Това са Руската част,Америка,Китай ...Несъмнено тяхните продукти трябва да са на повисоко ниво.

Поздрави

• 2 седмици по-късно...

Разглеждам този "тест-резултат" и си спомням за бълбукащата защитна стена на Kingsoft - тя не даваше "пиле да прехвръкне" без да са изяснени всички факти за това "пиле"... Тя тук липсва. Всички тестове са си относителни. Поздрави

Онзи ден сложих BitDefender Internet Security 2009 и да Ви кажа направо ме изуми "неприятно" този пакет. :rolleyes:

Първо чаках като улав да ми се обнови...все стигаше до 100 и не приключваше.После като ме ядоса пробвах деинсталация и ...ОФФФ беше направо ужасно да се махне това нещо.То не бяха искания за отзиви то не бяха упражнения...Със специалния деинсталатор пак не всичко се изчисти,а следвах точно инструкциите.

Заслужено и е това място според класацията...още повече че не намери след КИС нищо,макар че бях оставил нещичко за Румънеску ;) Сканира ми компа бавно,уж дълбоко сканиране ...а пък нищичко не намери ;)

Досега с най приятни впечатления оставам от F-Secure,KIS2009,NIS 2009 :P

Онзи ден сложих BitDefender Internet Security 2009 и да Ви кажа направо ме изуми "неприятно" този пакет. :lol6:

Първо чаках като улав да ми се обнови...все стигаше до 100 и не приключваше.После като ме ядоса пробвах деинсталация и ...ОФФФ беше направо ужасно да се махне това нещо.То не бяха искания за отзиви то не бяха упражнения...Със специалния деинсталатор пак не всичко се изчисти,а следвах точно инструкциите.

Заслужено и е това място според класацията...още повече че не намери след КИС нищо,макар че бях оставил нещичко за Румънеску ;) Сканира ми компа бавно,уж дълбоко сканиране ...а пък нищичко не намери :)

Досега с най приятни впечатления оставам от F-Secure,KIS2009,NIS 2009 :)

Мисля да сложа Outpost Security Suite Pro 2009 (6.5.2358.316.0607)

http://www.kaspersky.ru/news?id=207732832

«Лаборатория Касперского» предупреждает о необходимости установить новое обновление для операционной системы Windows

...Уже известно, что существует вредоносная программа Trojan-Spy.Win32.Gimmiv.a, которая распространяется благодаря описанной уязвимости. Этот троянец был добавлен в антивирусные базы «Лаборатории Касперского» в ночь на 24 октября, и представляет собой программу-шпиона, нацеленную на кражу паролей пользователей. ....

За месец октомври 2008 Secunia предоставят резултати за тест на следните програми от типа Internet Security:

• McAfee Internet Security Suite 2009

• Norton Internet Security 2009

• Windows Live OneCare

• ZoneAlarm Security Suite 8

• AVG Internet Security 8.0

• CA Internet Security Suite 2008

• F-secure Internet Security 2009

• TrendMicro Internet Security 2008

• BitDefender Internet Security Suite 2009

• Panda Internet Security 2009

• Kaspersky Internet Security 2009

• Norman Security Suite 7.10

Ето какво представлява тестът:

2qi5m4j.jpg

Резултати (онагледени от мен, същите са във PDF файла по-долу):

23vc9wx.jpg

Справка (PDF)

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Symantec beats the competition...

16:00 CET on the 13th October 2008. Entry written by Thomas Kristensen.

With a mind-blowing detection rate, almost 10 times higher than the nearest competitor, Symantec has beaten eleven other Internet Security Suites by offering a superior detection rate of exploits.

Congratulations, Symantec!

Secunia has tested the ability of twelve different Internet Security Suites to find out what level of protection they offer against 300 exploits targeting vulnerabilities in various high-end, high-profile programs.

So, does this mean that Symantec customers can feel safe surfing the Internet?

By no means!

Even the "high" score from Symantec was disappointing. Symantec detected a mere 64 out of 300 exploits, or less than one-fourth, leaving 236 exploits undetected!

А,сега де :mark:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Tanganika пробва обединения австрийски продукт - аз още не съм го инсталирал, но очаквам да "вижда" повече от всички в таблицата- Икарус е вътре.Сигурно понякога пак ще има някоя друга фалшива тревога. За мен е абсурдно 7 продукта да са над Икарус - пробвал съм ги и вярвам на своите съпоставки. Усеща се и ненужно антиамериканско отношение към продуктите им, а те са си доста добри. Нека си вярват щом им харесва... Поздрави

За мен е абсурдно 7 продукта да са над Икарус - пробвал съм ги и вярвам на своите съпоставки. ...Нека си вярват щом им харесва... Поздрави

438149a.jpg

Донякъде съм съгласен с тебе.Даде адреса на линка затова попитах.Може ли да коментираш тази снимка?

Искам да ми стане ясно как така,не вижда всичко това което е вътре?

Поздрави

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Виждам, че Икарус не е сканирал с нито един от четирите си вида сканирания. Смяташ, че не проверява архиви ли ? Поздрави

Виждам, че Икарус не е сканирал с нито един от четирите си вида сканирания. Смяташ, че не проверява архиви ли ? Поздрави

Да смятам,че има проблем с двойно и тройно опаковани архиви.

Не съм пускал да сканира цялата ми система умишлено.

Беше обновен и му беше представен файл за сканиране.

Същият файл бях го отворил за да видя как ще реагира...защото нито NIS нито KIS ми позволяват така да го отворя.

Но нали сам каза нека си вярват,щом така желаят.

Поздрави cool.gif

Да смятам,че има проблем с двойно и тройно опаковани архиви.

Не съм пускал да сканира цялата ми система умишлено.

Беше обновен и му беше представен файл за сканиране.

Същият файл бях го отворил за да видя как ще реагира...защото нито NIS нито KIS ми позволяват така да го отворя.

Но нали сам каза нека си вярват,щом така желаят.

Поздрави cool.gif

това е от архива на Михнев той какъв е бил не зная но Ikarus го изтри напълно въпреки че откри само един вирус

http://prikachi.com/files/436572G.jpg

утре ще го пробвам и със архив V4 защото мисля че съм го пробвал но за по-сигурно.досега винаги когато не съм го изключвал преди да тегля архив с вируси директно отива в карантината.

TNN обясни на суфорумците кой са тези 4 вида сканиране на Икарус????

това е от архива на Михнев той какъв е бил не зная но Ikarus го изтри напълно въпреки че откри само един вирус

http://prikachi.com/files/436572G.jpg

утре ще го пробвам и със архив V4 защото мисля че съм го пробвал но за по-сигурно.досега винаги когато не съм го изключвал преди да тегля архив с вируси директно отива в карантината.

Да това е нормалното поведение на Икарус 1Rar=1 вирус!!!

Едно от нещата които ми харесват при Икарус(дори Avira не прави това)е,че почиства много точно без да прави поразии на компа

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.