Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Резултати от тестове на софтуер за защита

Featured Replies

Необичайно високи и странни резултати.Примерно Jiangmin не е по-добър от Kingsoft - според моите впечатления. Щом се влага труд за тестове - явно има кой да им вярва. Поздрави

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 163,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ами аз като ви говорех,че PC Tools ще падне вие не вярвахте.Комодо и Online Аrmor винаги са били челни...а и в Форума на Комодо четох че ще има изненади!

• По молба на stefanvalja пускам обобщените резултати. Прието е средноаритметично осредняване на резултатите от "активно"-то и проактивното засичане за последните 5 теста. "Осредняването" е прието като

• Момче, за последен път влизам в диалог с теб! За по нататък ще ти давам директен- игнор! 1. Никъде не казано, че НОД или която е да е друга програма, трябва задължително да засече даден непознат

Публикувани изображения

Само качвам фотосите да се виждат от всички :rolleyes:

457759I.png

457760f.png

Androcure06 интересно само не видях каква е класацията.

1.A-Squared

2.

3.

4.

Ето и други тестове /може някой да ги знае, но аз сега ги виждам/....лидерите май са същите...

май 2008: http://www.av-comparatives.org/seiten/erge...se/report18.pdf

август 2008: http://www.av-comparatives.org/seiten/erge...se/report19.pdf

както се вижда....едни и същи са в челото..... cool.gif

И още един тест от друг источник: още един тест....дано не ставам досаден... cool.gif

Не,защо да си досаден,напротив.

Някой знае ли нещо за програмата най-в дясно .Потърсих в Google ,но.......Google отново :angry:

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Ей,къде ти отиде руският език бре biggrin.gif я питай онзи чичко на Декстопа ти :P

Безплатните решения за защита,напредват осезаемо.Редовните обновявания на софтуера е една от причините.

Например, Аваст за 4 дни изкараха 3 нови версии: 1282/1287/1290 наистина се работи здраво по тази програма.

п.с. Онзи с "палеца" почива ,сега е този наред. :wub:

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

http://mtc.sri.com/live_data/av_rankings/ Германците май се увлякоха в някои неща - Gdata с двата енджина е по-назад от съставките си, AVG вече е на второ място, Webwasher-Gateway е чак на 28-мо място...Виждате къде са Панда и НОД32 ! Липсва a-squared Anti-Malware 4.0 - според мен тя е изключително добра и също е с два енджина. Поздрави

Онзи ден четох статия,че тези дни AVG е повредила компиyтрите на ползващите програмата.Изтрила е някакъв тип DLL и е направила поразии на хората.AVG веднага са пуснали UpDate с които да не се пипа този тип DLL!!!

Като утеха е дадено на клентите Link към които да си изтеглят и заменят изтрития DLL!!!

След което на изtsите е даден безплатен лиценз за 1 година.

Ако намеря пак статията ще ви а пусна само,че е на френски!!!

p.s.Намерих го!Cтава въпрос за 32DLL

http://www.avg.com/fr.faq.num-1579#faq_1580

http://www.avg.com/fr.faq.num-1574#faq_1574

http://www.libellules.ch/actu/news/news.php?id=79

http://www.libellules.ch/actu/news/news.php?id=81

И наградата като извинение

http://www.libellules.ch/actu/news/news.php?id=83

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

• Автор
http://ssupdater.com/modules/Forums/index.php?showtopic=3746 Това сме го пропуснали в края на миналия месец. Поздрави

Пропуснал си го само ти ;)

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...t&p=1136155

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Със някои от първите поп-програми са гарантирани силните осещания

На колегата-инженер бих препоръчал да ги пробва всички за няколко години и сега да не пише прибързано странни неща и абсурдности. Не влагам нищо лично - ние не се познаваме. Поздрави

engineer, доста интересен анализ си представил.

P.S. За трендовете и за количествените моменти в бъдеще може да опитваш да речем симплекс метод, но това е само закачка. ;)

На колегата-инженер бих препоръчал да ги пробва всички за няколко години и сега да не пише прибързано странни неща и абсурдности. Не влагам нищо лично - ние не се познаваме. Поздрави

TNN ca c'est pour toi :rolleyes::):P;):wors: :wors: :wors: :wors: :wors: le reste c'est de la merde!!!

Това, което казваш има някаква логика, но само в инцидентни, единични тестове, правени от малки организации. Не виждам, как във 20 теста, в течение на 5 години, може да има някаква реклама, спонсори и т.н.... това са само сухи цифри. Лично аз не виждам да има някакъв "афинитет" към конкретна програма. 20 последователни теста....това не е шега работа!

Не се ли усещаш,че тези тестове в тази организация са манипулирани? ;) Напразно си се трудил.Но ти признавам труда.

Абе стига вече глyпости писахте!!!Nod най-добрата Антивирусна....Aвира била добра....абе я вземи пробвай всичките поне за по седмица пък тогава пиши глyпости.Добре си се занимавал да си правиш тестчета ама по-добре ги пробвай всичките за да знаеш за какво пишеш.Стига вече....тук говорим само за Nod и Kaspersky....

p.s.Пишите за програми на които можете да се добaрате до някои key.Защо не пишете за Gdata или WebWasher...да ама няма key и значи не са ви удобни.Като нещо ви хареса ще намерите начин да си го купите щом е най-доброто.Българска работа,все трябва да е на аванта

..........................

Защо не пишете за Gdata или WebWasher...да ама няма key и значи не са ви удобни.

..........................

Аз ще инсталирам каквото мога на WebWasher и обещавам да пиша. Съвсем забравих...

Ех момче, момче, как много ми се искаше да ми признаеш труда. Знайш ли, че няма да спя тая нощ за дето не си ме призанал.... ;)

А ако трябва да говоря сериозно- честно казано не виждам къде те стяга чепика :shake_puter: ??? Любимата ти програма е сред отличниците, кво се косиш...или нещо си нервен, че не е преди Нод-а? Ами кво да направя? В тези тестове не е. И сигурно затова те са нелигитимни? cool.gif

Аки мислиш, че съм привърженик на НОД, Касперски или която и да е програма- грешиш! няма такава! Смея да твърдя обаче, че за "нормални" потребители, ползващи "нормални" сайтове и нетърсещи всякакви щуротии, напълно достатъчна е БЕЗПЛАТНАТА Авира, комбинирана с някоя от безплатните стени. Ако щещ даже вземи AVG Free или Avast- за нормална "консумация" на интернет са напълно достатъчни. Може да излиза към 5 лв на месец да ползваш Нод или Касперски, НО защо да ги даваш след като съществуват БЕЗПЛАТНИ решения гарантиращи същия ефект, пак подчертавам, при "нормално" ползване на интернет. това биха били грешни пари.

Не разбирам къде е твоят проблем колега.Аз проблеми нямам.Какво ме интересува точно твоето мнение?

Престани да ме репликираш по този начин.Пък и другите колеги във този форум.

За трудът ти пиша ти 6 за графиките и 1 за класификацията.Може да не ти харесва но ти сам си каза,че нямаш опит с повечето програми...

Какво намесваш Касперски?Сега съм с три различни програми и всичките ми харесват.Дори се чудя на себе си вече.ESS е сред тях и досега нямам забележки към нея.Кой го стяга чепика?Май не съм аз biggrin.gif

"В службата ми сървара е с Аваст, а всички останали компютри са с АВГ. И няма нито един бацил!" Ако е така - защо с такъм плам се включи по своему в тази тема? Нужно ли е да ги обработиш всичките тестове по този начин ? Всеки път ще си с различни резултати ... Времето си е твое - но вместо похабено така, можеше да пробваш примерно 1-2 непознати за теб продукти. Когато пък всички ги опознаеш - не ще можеш вече така лесно да ги класираш. Поздрави

И да добавя достатъчно е да се разходиш в yahoo и ще разбереш какво ще ти се случи.За руски и китайски портали няма да казвам нито дума.

Интернет за какво е?Връзка с целият свят.Ако ще се ползва само за поща и чат...може и без сериозна защита.

"В службата ми сървара е с Аваст, а всички останали компютри са с АВГ. И няма нито един бацил!" Ако е така - защо с такъм плам се включи по своему в тази тема? Нужно ли е да ги обработиш всичките тестове по този начин ? Всеки път ще си с различни резултати ...

Може би сам ти отговори на въпроса ти с отговора към мене.Излишно...според мене.И аз това се и питах,какво толкова се подпали с тия тестове ohmy.gif

Напротив.Лъжеш се и четеш отгоре отгоре.Лично това,което аз прочетох някъде съм го чел...констатациите също и ми направи впечатление сходството им.Съвпадението е поразително.Имаше един комикс в Касперски Фен клуб именно с такава интерпретация кой как реагира на заплахата.Във форум на Есет в Русия го имаше подобно на твоето изказване също.Нищо не те обвинявам просто съвпадение предполагам.Аз трудът ти е достоен за уважение - какво съм скочил срещу него?

Всички програми имат трески за дялане.Някои преживяват застой но в същност не е така.Правят се нови разработки,така изведнъж не става ...само с напред не е възможно.

"легитимно проведени тестове при сторого определени условия" Това все още е мечта - не е осъществено и всички тестове са манипулирани. Поздрави

"легитимно проведени тестове при сторого определени условия" Това все още е мечта - не е осъществено и всички тестове са манипулирани. Поздрави

Дай доказателства за това, че всички тестове били манипулирани. Аз правих четири тестови архива. Как се манипулира? Ако можеш, направи манипулиран тест и го пусни тук. :computer8:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.