Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Резултати от тестове на софтуер за защита

Featured Replies

• Автор
Когато аз ти казах да я пробваш ти не искаше и ми каза,че никога не би я сложил.Обаче щом Night_Raven го казва значи е супер.

Защо приказваш глупости ? :dancing18:

1. Outpost съм тествам много преди да ми кажеш. Да на безплатната версия ти беше откривателката, но все си остава Outpost !

2. Аз скоро тази стена няма да я сложа (без значение колко е добра и кой го казва), защото ми прави конфликт със защитите на интернет доставчика ми. С нея не минавам и един онлайн тест (при всякакви настройки), без нея (и дори само със тената на Win => всички портове са ми Stealth).

3. Night_Raven също не я е инсталирал. Сложил я бе на виртуална машина (експерименти за които аз нямам време) и в един тяхен спор с tanganika ме учуди представянето и. Трябва не само да се инсталира, но и човек да знае как да я използва ! При tanganika се получиха някок конфузни ситуации, коити при Night_Raven нямаха покритие...

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 160,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ами аз като ви говорех,че PC Tools ще падне вие не вярвахте.Комодо и Online Аrmor винаги са били челни...а и в Форума на Комодо четох че ще има изненади!

• По молба на stefanvalja пускам обобщените резултати. Прието е средноаритметично осредняване на резултатите от "активно"-то и проактивното засичане за последните 5 теста. "Осредняването" е прието като

• Момче, за последен път влизам в диалог с теб! За по нататък ще ти давам директен- игнор! 1. Никъде не казано, че НОД или която е да е друга програма, трябва задължително да засече даден непознат

Публикувани изображения

Защо приказваш глупости ? :rolleyes:

1. Outpost съм тествам много преди да ми кажеш. Да на безплатната версия ти беше откривателката, но все си остава Outpost !

2. Аз скоро тази стена няма да я сложа (без значение колко е добра и кой го казва), защото ми прави конфликт със защитите на интернет доставчика ми. С нея не минавам и един онлайн тест (при всякакви настройки), без нея (и дори само със тената на Win => всички портове са ми Stealth).

3. Night_Raven също не я е инсталирал. Сложил я бе на виртуална машина (експерименти за които аз нямам време) и в един тяхен спор с tanganika ме учуди представянето и. Трябва не само да се инсталира, но и човек да знае как да я използва ! При tanganika се получиха някок конфузни ситуации, коити при Night_Raven нямаха покритие...

Не го казвам за да се сърдиш, а за да на се ....подценяваш....Твоето ниво е доста добро и не ти трябва да четеш коментарите на когото и било...бъди уверен в себе си...аз съм ти Fen

Защо приказваш глупости ? :angry:

Ей това се разбра доста бързо там biggrin.gif не че не се предполагаше но...Аре стига спорове.Стената е наистина добра,сега дори имаме възможност да я ползваме безплатно макар и с орязани модули,които според мене изобщо не и трябват biggrin.gif При инсталация с Касперски тези модули са спрени по подразбиране,същото важи и за Авира ако е инсталирана преди стената.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Хора съжеляжам 4е се отклонявам от темата но можете ли да ми кажете има ли Spyware програма която при отваряне на определен саит да праи Screenshoot

Твоето ниво е доста добро и не ти трябва да четеш коментарите на когото и било.....

От това изречение оставам с усещането, че ти май доооста се притесняваш от това, какво впечатление ще оставиш за себе у околните. cool.gif Да ни си на някакво състезание и конкурс по оценяване на знанията? Не се взимай толкова на сериозно! Уверявам те, на никого не му дреме, колко "знае" другия или самият той...не забравяй, че това е просто...един форум! :)

От това изречение оставам с усещането, че ти май доооста се притесняваш от това, какво впечатление ще оставиш за себе у околните. cool.gif Да ни си на някакво състезание и конкурс по оценяване на знанията? Не се взимай толкова на сериозно! Уверявам те, на никого не му дреме, колко "знае" другия или самият той...не забравяй, че това е просто...един форум! :)

Хайде да те помоля да не се месиш в чужди диалози!Ако имаш нещо да казваш по темата казвай,на точното място си....и за в бъдеще съм те помолила да не се обръщаш към мен(нямаме какво да си кажем ,знаеш ли?)

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

1. Avira AntiVir Personal Edition Premium – 99.43%

2. a-squared Anti-Malware – 99.37%

3. G DATA Antivirus – 99.18%

4. avast! Professional Edition – 98.95%

5. Kaspersky Antivirus – 98.64%

6. Norton Antivirus – 98.58%

7. BitDefender Antivirus – 98.49%

8. ZoneAlarm Security Suite – 98.36%

9. F-Secure Antivirus – 98.16%

10. Nod32 Antivirus – 97.83%

Да и аз така съм си ги определила само,че Каспер е на 4 място а на 5-то е Аvast

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

2.12 Не се допускат дискриминация и проява на нетърпимост на основата на възраст, пол, раса, етнос, националност, вероизповедание, образователен ценз, социален статус и сексуалност.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?act=boardrules

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Все ми се струва, че любимката ми Авира "случайно" се е озовала около първото място. Защото на практика също като другите не е вездесъща и често се дъни. Да, но доста от другите не се ли дънят още повече? Какви са тези пак 98-99 %?Едва ли и 85-90 % могат да осигурят. Защото пак ми се губи част от интернет-трафика и ще трябва да изследвам и издирвам причини... Може и да не ги намеря.Ако ми омръзне да търся следва преход към свеж Win. Множеството тестове съвсем объркват изводите - най-добре е човек сам да пробва и пак ще се чуди кое с какво бе по-добро от останалите... Поздзрави

Все ми се струва, че любимката ми Авира "случайно" се е озовала около първото място. Защото на практика също като другите не е вездесъща и често се дъни. Да, но доста от другите не се ли дънят още повече? Какви са тези пак 98-99 %?Едва ли и 85-90 % могат да осигурят. Защото пак ми се губи част от интернет-трафика и ще трябва да изследвам и издирвам причини... Може и да не ги намеря.Ако ми омръзне да търся следва преход към свеж Win. Множеството тестове съвсем объркват изводите - най-добре е човек сам да пробва и пак ще се чуди кое с какво бе по-добро от останалите... Поздзрави

Аз не говоря за процентите ,а за местата!

За процентите едвали някои може да каже с точност...при положение колко неизвестни вируси има.За да се говори в проценти трябва да се знае точната бройка на всички вируси и тогава да се дават 99,9%...

Това е нелепо

Процентите не са за всички съществуващи вируси/заплахи, а само за тези включени в теста, затова всичко е възможно.

Да разбира се ...но това на практика не означава,че дадена програма засича 99,9...в теста да ,но на практика не е същото.

Искам да ви питам МБАМ, а-squared или superantyspyware е по-добро? Знам, че всичко е относително но все пак...

Искам да ви питам МБАМ, а-squared или superantyspyware е по-добро? Знам, че всичко е относително но все пак...

В кое точно да е по-добър? Не знам въобще защо a-squared е в списъка ти, но какъвто и да е въпросът ти - a-squared не е.

Нищо не пречи да бъдат ползвани и трите безплатни програми. A-squared 4 Free ползва дефинициите и на Ikarus - МБАМ и Superantyspyware според мен не са на австрийското ниво на справяне с непознат вредоносен код. Тези програмки са специфични и е абсурдно да се сравняват с вирусните лаборатории разработили двата австрийски антивирусни енджина. Поздрави

Ами точно затова - Икарус енджина. Това че има енджин на антивирусна значи ли, че открива освен спай,троянци и т.н. и някой и друг вирус? Сега съм и с двете а-скуаред и мбам. А иначе въпроса ми е следствие от 1 класация дето четох в топтенревюс - мбам беше 4, супер-а 6ти 9мисля), а а-скуаред го нямаше и затова се зачудих след като Икаруса е според доста хора от най-добрите защо а-скуаред го няма в класацията?

Този сайт дава толкова грешна информация, колкото и TNN. A-squrared е под всякаква критика. Откривал скрити шпиони? Извинявай, обаче тези "скрити шпиони" ги открива само той, как нито един антивирусен/антишпионски/антималуер не ги открива? Използвай си MBAM и SuperAntiSpyware и можеш да си спокоен. Не си експериментирай с A-Square.

А иначе въпроса ми е следствие от 1 класация дето четох в топтенревюс - мбам беше 4, супер-а 6ти 9мисля), а а-скуаред го нямаше и затова се зачудих след като Икаруса е според доста хора от най-добрите защо а-скуаред го няма в класацията?

Хвърли едно око на последните 4-5 страници от темата: a-squared/Free/ Anti-Malware - Версия 4.0 - мнения, въпроси и сам прецени дали да я ползваш.

asdfag, не знам от къде се появи, но както мнозинството тук, въобще не ти е ясно как стоят нещата, явно броя на тези, които им са ясни нещата (или поне малко от малко) могат да ми се поберат на едната ръка.

В интернет пространството съществуват общества, в които се обучават потребители (Аз лично участвам в едно от най-големите такива), които имат средно ниво на компютърна грамотност как да се борят с вирусите/заплахите. Освен това, там има и специални раздели, в които потребителите могат да получават помощ от тези хора да им почистят системите. Ако продължително следиш различните теми можеш да видиш как (или поне до колко) се е справил антивирусния продукт. Американците масово ползват: AVG, McAfee и Trend Micro. В България най-вече се използва AVG. Често казано, от тази антивирусна по-зле няма. Реших да разгледам една страница от един раздел за помощ в такава общност. Избрах това да е форума на MalwareBytes' Anti-Malware. Напоследък там имат наистина много работа и предимно тежка и затова е добър избор. Разгледах всички теми от първата страница, които бяха 22. В раздела хората, които имаха проблеми използваха следните продукти: AVG(10), Avast(2), Avira(5), McAfee(1), F-Secure(1), Norton(1), NOD32(1), Panda(1), Kaspersky(1), CA(1) . Цифрите в скобите след продукта са бройката хора, които са били с инфектирани системи, въпреки използването на тези продукти, които трябва да ги защитават. Мнозинството бяха с AVG. Това е тест на антивирусната програма в реални условия. За съжаление, тези резултати на AVG можете да ги срещнете навсякъде и то по много. Като цяло американците имат много проблеми, от части заради това, че използват продукти, като AVG, McAfee и Trend Micro, които не вършат никаква работа.

1 е ясно от всичките тестове - ClamWin е най-долу :) иначе за McAfee & Trend Micro чак пък да не вършат работа .......

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.