Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Резултати от тестове на софтуер за защита

Featured Replies

В тоя форум вече всякакви балъци почнаха да се правят на компетентни.Явно и теб са те зомбирали от кошмарски.

Есет-Нод32 като продукт е перфектно изработен и може да защтитава системата на 100% няма да си кривя душата признавам го.Но винаги има едно Но!!!

От 10 нови заплахи есет успава да улови едва 3,4 страда от липса на дефиниции."Пробвано лично от мен,а и тестовете на батетата от В.Б го доказват.

vasilevsa чети повече и пробвай преди да излизаш неподготвен с подобни глупави мнения...

Не се изказвам неподготвен заразлика от голямо множество хора тук. Вече 5-та година с това се занимавам. Продукт,който защитава системата на 100% не е измислен, в това сум се убедил сам. А ти щом го твърдиш показваш, че си напринципа крадеца вика дръжте крадеца. Ако знаш колко десетки забатачени машини с нод 32 съм оправял бедна ти е фантазията и ако си мислиш, че няма да вярвам на очите си а на приказки на такива като теб се лъжеш.

Що не кажеш дали при вашите рекламирани софтуерчета има опция за запис на настройките в кфг файл за лесно възстановяване при упгрейд?

Твърдението, че страда от липса на дефиниции, защо не погледнеш броя на дефинициите му и не ги сравниш с броя на същите при Авира например?

Редактирано от vasilevsa (преглед на промените)

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 160,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ами аз като ви говорех,че PC Tools ще падне вие не вярвахте.Комодо и Online Аrmor винаги са били челни...а и в Форума на Комодо четох че ще има изненади!

• По молба на stefanvalja пускам обобщените резултати. Прието е средноаритметично осредняване на резултатите от "активно"-то и проактивното засичане за последните 5 теста. "Осредняването" е прието като

• Момче, за последен път влизам в диалог с теб! За по нататък ще ти давам директен- игнор! 1. Никъде не казано, че НОД или която е да е друга програма, трябва задължително да засече даден непознат

Публикувани изображения

"SEP 12 така се дъни,че и да искат вече безплатно да ми го дават ще има да духат супата" Nikssi, да не се подведеш отново по някоя псевдопромоция... Проверяваш ли ги изобщо дали са валидни?

За любопитните - слагам Symantec AV и жална му майка,ако се издъни - ще Ви проглуша ушите biggrin.gif

Абе Дикси кой е тоя дето ти го бил дал безплатно endpoint protection?Някой ъп от унова смотано торент тракерче маймунда нет ли?

Ти хептен си изтряскал.Като си мислиш че,прескачаш при инсталацията да добавиш компютъра си в безопасната мрежа на симантек и се

залъгваш че,работи нормално,да ама не и никога няма да работи правилно един продукт като endpoint protection свален от торент тракер.

Дай снимка как са ти добавили компютъра от симантек в тяхната мрежа при инсталацията му,и тогава ще ти повярвам че,е легален.

На страница 7 на документа е показано как се тества мрежата на endpoint.

http://www.av-comparatives.org/images/stor...ntec_corp09.pdf

Редактирано от C4SSL (преглед на промените)

"SEP 12 така се дъни,че и да искат вече безплатно да ми го дават ще има да духат супата" Nikssi, да не се подведеш отново по някоя псевдопромоция... Проверяваш ли ги изобщо дали са валидни?

Ако се върнете малко назад из постовете по темата за ловенете ще видите и лиценза и връзката от където я свалих,като триална версия.

Като бонус ще ви дам и снимка от акаунта в Symantec и пощата,както и връзка към триала.

Абе Дикси кой е тоя дето ти го бил дал безплатно endpoint protection?Някой ъп от унова смотано торент тракерче маймунда нет ли?

Странна работа - когато Symantec се дъни си траем или просто се правим на идиоти,не че не се вижда истината biggrin.gif

А аз мога с легален SEP 11 да проверявам и съпоставям установеното от Nikssi. Не мога обаче да си отговоря на един въпрос - защо кралският китаец не класифицира за заплахи толкова много нов вредоносен код, а след него е чисто!? Излиза, че заплахи за Касперски изобщо не са заплахи за Kingsoft. Явно вредоносният код е сътворен да преодолява конкретна програма - а при някои други изобщо не може да се задейства и те дори го пропускат. Поздрави

Ако се върнете малко назад из постовете по темата за ловенете ще видите и лиценза и връзката от където я свалих,като триална версия.

Като бонус ще ви дам и снимка от акаунта в Symantec и пощата,както и връзка към триала.

Странна работа - когато Symantec се дъни си траем или просто се правим на идиоти,не че не се вижда истината biggrin.gif

Nikssi знам за това файлче,много преди да пуснеш линка ве,успокой се:wors:

като гледам тука каспера се спука да лови http://www.virustotal.com/analisis/dc72e05...21b3-1249807159

Несъм изобщо неспокоен biggrin.gif при мене такива положения са изключителна рядкост и едва ли ще се издразня от някой като тебе.Просто те провокирам biggrin.gif

Ти хептен си изтряскал.Като си мислиш че,прескачаш при инсталацията да добавиш компютъра си в безопасната мрежа на симантек и се

залъгваш че,работи нормално,да ама не и никога няма да работи правилно един продукт като endpoint protection свален от торент тракер.

Дай снимка как са ти добавили компютъра от симантек в тяхната мрежа при инсталацията му,и тогава ще ти повярвам че,е легален.

На страница 7 на документа е показано как се тества мрежата на endpoint.

http://www.av-comparatives.org/images/stor...ntec_corp09.pdf

Я,виж снимките и тогава приказвай за маймуна тракери. Това да не ти е Танганайка biggrin.gif

Несъм изобщо неспокоен biggrin.gif при мене такива положения са изключителна рядкост и едва ли ще се издразня от някой като тебе.Просто те провокирам biggrin.gif

Я,виж снимките и тогава приказвай за маймуна тракери. Това да не ти е Танганайка biggrin.gif

Добре:wors: Сложи истински ловец като нис-2010 за какво ти е този корпоративен endpoint?Щом става въпрос за ловене...

Добре:wors: Сложи истински ловец като нис-2010 за какво ти е този корпоративен endpoint?Щом става въпрос за ловене...

Ами нали според TNN бил по удачният вариант,и второ след като е корпоративен продукт и същевременно по скъп трябва да е и по на ниво ;)

А аз мога с легален SEP 11 да проверявам и съпоставям установеното от Nikssi. Не мога обаче да си отговоря на един въпрос - защо кралският китаец не класифицира за заплахи толкова много нов вредоносен код, а след него е чисто!? Излиза, че заплахи за Касперски изобщо не са заплахи за Kingsoft. Явно вредоносният код е сътворен да преодолява конкретна програма - а при някои други изобщо не може да се задейства и те дори го пропускат. Поздрави

Стига с този Касперски и моля те престани да пееш една и съща песен,че ни хванаха мазоли ушите biggrin.gif

А аз мога с легален SEP 11 да проверявам и съпоставям установеното от Nikssi.

По добре виж снимките,че май пак не си в час? Каква пиратска версия те гони бре човече biggrin.gif

Явно вредоносният код е сътворен да преодолява конкретна програма - а при някои други изобщо не може да се задейства и те дори го пропускат.

Я,обясни по ясно какво имаш впредвид и откъде го изсмука това

TNN има желанието да хвали различни китайски продукти като Rising и Кингсофт. Втората в интерес на истината не съм я пробвал и занея нищо няма да кажа. Ще Ви споделя опита си с Rising. Инсталирах тази програма и една колежка дойде с флашка и ме зарази с баналния червей наречен printer.exe, след което компютъра ми започна да се рестартира сам и трябваше да бутвам с Alkid live CD и да пускам антивируси да оправят системата, от тогава не си правя опити с китайски програми, щото благодарение на посочената изгубих 2 ценни часа.

Поздрави на всички

Никъде не съм намерил тестове с лидери китайски продукти. Обаче откровено ги хвалят в някои славянски непрепоръчителни портали - това ми е достатъчно като обосновки за пробвания. Пазят добре - но през цялото време работят по доста начини за авторите си. Това е извод от сродни форуми и го потвърждавам. Нямам причина да ги рекламирам - нека другите са наясно предварително. Поздрави

Tnn при качването na опасни файлчета чрез java script забелязвам че,китайските продукти почти нямат пропуски на новия зловреден код,ловят го

та се чудя що все пишеш че,нищо не ловяли?Жуангмин се представя доста прилично за разлика от някои лидери.Поздрави.

Tnn при качването na опасни файлчета чрез java script забелязвам че,китайските продукти почти нямат пропуски на новия зловреден код,ловят го

та се чудя що все пишеш че,нищо не ловяли?Жуангмин се представя доста прилично за разлика от някои лидери.Поздрави.

Jiangmin е тежко въоръжен - в някои сайтове пише, че разполага с вградена защитна стена, но не е така. Също е ефективен мълчаливец и превъзхожда по ефективност повечето Европейски антивируси - това обаче ни най-малко не променя предното ми мнение. Нека ги пробват уверените кога как да действат - без да досаждат с куриозни въпроси за затруднения или несправяния в подобни форуми. Поздрави

Jiangmin е тежко въоръжен - в някои сайтове пише, че разполага с вградена защитна стена, но не е така. Също е ефективен мълчаливец и превъзхожда по ефективност повечето Европейски антивируси - това обаче ни най-малко не променя предното ми мнение. Нека ги пробват уверените кога как да действат - без да досаждат с куриозни въпроси за затруднения или несправяния в подобни форуми. Поздрави

Пише че,има Firewall...

Jiangmin Antivirus Software 10.00.600

Jiangmin Antivirus Software KV2008 description

Jiangmin Antivirus KV2007(KV2007 for short) is Jiangmins newest antivirus software. It provides real-time protection with powerful intelligent antivirus engine to prevent, detect and remove potential threats from your computer. It adopts the latest technologies, including System Security Monitor, Trojan Defense and Advanced Firewall. Furthermore, its light features also include Active Virus Defence, Innovative System Monitor, Update for CD Autoscanning , Intelligent Uninstallation of Spyware and Adware, Anti Browser Hijacker,etc. Powerful yet easy to install and use, suitable for individual, small and mid-sized businesses, and large enterprises, it automatically updates itself to protect your computer against the latest threats. Jiangmin antivirus KV2007 is your best choice to protect the security, availability, and integrity of your most important asset â?” information. New features in KV2007 Advanced Intellectualized Antivirus Engine: Scan and remove all known viruses and Trojans according to classification with higher scanning and killing speed. Advanced Active Virus Defence: Detect most unknown threats and malicious programs on the basis of behaviors of viruses, and support adding virus samples to swatch library, White and Black list manually. Malware Remover:Completely remove malware from your computer. Advance "BootScan":Detect and remove viruses (especially I-Worm/Blaster, I-Worm/Sasser, etc.) with powerful killing efficiency before Windows starts. It is displayed in Chinese, which is added in KV2007. Innovative System Behavior Monitor:Monitor system behaviors from Registry, processes, memory, network, etc. Protect your system against viruses completely. Self-updating by running Jiangmin CD:Run KV2007 installation disk with network connection to update, or update by auto-loading Powerful Password Protector Advanced Anti-Trojan Detector

Download

http://wareseeker.com/download/jiangmin-an...8.rar/20cd92a8c

Jiangmin Антивирусно Софтуерно решение (KV2008) описание Jiangmin Антивирусен KV2007 и по късен е нов антивирусен софтуер. Това осигурява реална по време защита с силна интелектуална антивирусна машина да предотврати, разкрие и отстрани потенциални заплахи от вашия компютър.

Jiangmin "съдържа" най-новите технологии, включително Системен Защитен Монитор, Троянска Защита и Модерна Защитна Стена.

Редактирано от C4SSL (преглед на промените)

http://global.jiangmin.com/ 90-дневен триал за още един сериозно окомплектован китайски продукт. Стори ми се по-тромав от Twister,Rising,Kingsoft. Пробвах го само за два дни - може изводът ми да е прибързан. Поздрави
http://virusinfo.info/index.php?page=tests AVG като позиция е новия момент при тези тестващи. Поздрави

AVG все още не съм я пробвал на Уиндоус 7 вкъщи, но тези резултати поне ме заинтригуваха.

F-Secure също е на ниво, особенно в резултата Април- Май. Ще я задържа по-дълго, и след време ще видим............

Microsoft и DrWEB са се придвижили към групата на най-ловящите, а Нод32 и Касперски не са така близо до тях. Блокатор с възможностите на Jiangmin е на дъното - тези хора изглежда само по ловене правят класирането си. Доста хора искат компютърът им да е чист и изобщо не ги интересува колко лови защитната им програма.

Microsoft и DrWEB са се придвижили към групата на най-ловящите, а Нод32 и Касперски не са така близо до тях. Блокатор с възможностите на Jiangmin е на дъното - тези хора изглежда само по ловене правят класирането си. Доста хора искат компютърът им да е чист и изобщо не ги интересува колко лови защитната им програма.

За Dr.Web не съм съгласен че е от най-ловящите, мисля че имат доста още какво да доразвиват в програмата си липсва им класа. Онзи ден пробвах и впечатленията сами не особено добри - фалшиви детектвания, много тежка при скенирания за менюто да не говорим пълна скръб. Пропука се на няколко места та се наложи да си оправям системата с батко и Касперски. Моя опит с нея е негативен

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?act=boardrules

miihnev_sz

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.