Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вярвате ли в прераждането?

Featured Replies

Много интересна идея...

Но прераждане по избор не се случва на всеки.

Нямам пред вид прераждане по избор.Макар че и това е интересна идея.То и раждането не е по избор на раждащия се,нали? :cheers:

някой от мистиците беше писал, че за създаването на един Човек са необходима квинтесенцията от изгарянето на 4 звезди...

Добра метафора.А може и да не е метафора ,а самата истина.

Редактирано от neo2311 (преглед на промените)

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 164,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Добра метафора.А може и да не е метафора ,а самата истина.

От гледна точка на шебешката мъдрост Е неоспорима истина, в която вЕрваме всинца :ph34r:

Да, Инфи, не е точно по "твой избор" новата опаковка, но желанията винаги ни се "вземат в пред вид". Причината да не е точно същото е, че от преди има стара карма. Все едно да се смесят "нова" и "стара" манжда за нова консумация. Това е и смисълът на кармичния закон. При преражданието действа все още кармичния закон, който доста отричат, тъй като "карма" и "прераждание" са свързани пряко("дупе" и "гачи")

http://www.youtube.com/watch?v=GHOizMhsOh4...re=channel_page Публикувано изображение

Много интересна идея...

Но прераждане по избор не се случва на всеки.

Именно, прераждането е карма.

Идването на земята в човешка форма /или няколко/ по избор се случва на необременените кармично, по желание - буди, лами... месии, пророци, светли и прочее и пак е вид прераждане, но от друг вид Публикувано изображение и те са извън причинно-следствения цикъл. А един обикновен човек няма начин да се прероди в 4 деца, или в каквото си иска.

Идването на земята в човешка форма /или няколко/ по избор се случва на необременените кармично, по желание - буди, лами... месии, пророци, светли и прочее и пак е вид прераждане, но от друг вид Публикувано изображение и те са извън причинно-следствения цикъл. А един обикновен човек няма начин да се прероди в 4 деца, или в каквото си иска.

така е, пък в моя случай е още по` така - представи си, че се преродя в ЧЕТИРИ шебека....божкееее, направо ми се пререва за околните :ph34r:

така е, пък в моя случай е още по` така - представи си, че се преродя в ЧЕТИРИ шебека....божкееее, направо ми се пререва за околните :ph34r:

Един да си го запазя от сега за домашно отглеждане, може ли...

Постоянният физически атом, т.е. физическия център около който се образува физическото тяло е един. Човек може да има две тела едновременно, но едното от тях трябва да е създадено с крияшакти (чрез мисълта). Неговата цялост се поддържа от съзнанието на създателя му, без което то бързо се разпада. Това важи всъщност за всички материализации създадени със силата на мисълта. Човек не може да има четири отражения в едно огледало. В случая огледалото е материалния план, който е един единствен.

Точно! За това те са толкова безстрашни и говорят Истината. Не насилват, но не се и само-насилват. Публикувано изображение

Аз винаги познавам даден пратеник на Бога по това, че НЕ НАСИЛВА, но и знае "ТОЧНО КАК ДА УДАРИ В ДЕСЯТКАТА", т.е. -да раздразни материалната власт. Публикувано изображение

Материалната власт е 'сериозна, като в тоалетна' . Публикувано изображение

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

Точно! За това те са толкова безстрашни и говорят Истината. Не насилват, но не се и само-насилват. Публикувано изображение

Аз винаги познавам даден пратеник на Бога по това, че НЕ НАСИЛВА, но и знае "ТОЧНО КАК ДА УДАРИ В ДЕСЯТКАТА", т.е. -да раздразни материалната власт. Публикувано изображение

Материалната власт е 'сериозна, като в тоалетна' . Публикувано изображение

Shiniasu, мерси...

Ура, чакай да те раздразня тебе малко - те онези дето са с избора, не знаят друго освен Истина. ;)

Shiniasu, мерси...

Ура, чакай да те раздразня тебе малко - те онези дето са с избора, не знаят друго освен Истина. ;)

Тъй като знаят ПРАВИЛНИЯ избор. :lol6:

Когато знаеш всички числа от тото-то какъв избор имаш?... Публикувано изображение

Тъй като знаят, ПРАВИЛНИЯ избор. ;)

Когато знаеш, всички числа от тото-то какъв избор имаш?... Публикувано изображение

В пространствата, в които танцуват Те, няма правилно и неправилно.

Е, още не съм била там, но така ми се струва Публикувано изображение

Да играеш или да не играеш тото.

При тях е изключена такава мисъл. Те познават абсолютното състрадание, иначе защо ще идват пак тук?! Никой с акъл не би дошъл...

Да, разбира се, че е изключена мисълта за тото.

А дадох примера от гледна точка на това, че материалистичното съзнание има стремеж към печалба.

Но тъй като чистото трансцеденталното съзнание знае ТОЧНО какво, как, къде и кога, то знае, КОЯ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ПЕЧАЛБА(а и менно, че всяка материална победа се заплаща с нова карма в материята). Публикувано изображение

В този аспект Кант е умствен спекулант. Нещо, като да изработва теории на вероятностите за печалба от тотото.

Целта на истинската медицина е да лиши хората от необходимост от нея. Но така медицината няма печалба. Защото не е истинска. Публикувано изображение

В пространствата, в които танцуват Те, няма правилно и неправилно.

Е, още не съм била там, но така ми се струва Публикувано изображение

Да играеш или да не играеш тото.

При тях е изключена такава мисъл. Те познават абсолютното състрадание, иначе защо ще идват пак тук?! Никой с акъл не би дошъл...

Ох, ето още едно потвърждение за кармичния ми генезис: Вчера женами сподели, че винаги е искала да има маймунка. Единствено я спирало силното влечение на маймуните да дефикират на по-видните места из къщи. И ето че сега била щастлива Имала си цели ТРИ май-муна, при това ползвали тоалета - аз и синковците... :scared: ============ Инфи, кое си избираш от снимката в профила ми -Мижо /дето мижа/ или Кокорко?

Редактирано от valentinus (преглед на промените)

Ох, ето още едно потвърждение за кармичния ми генезис:

Вчера женами сподели, че винаги е искала да има маймунка.

Единствено я спирало силното влечение на маймуните да дефикират на по-видните места из къщи.

И ето че сега била щастлива

Имала си цели ТРИ май-муна, при това ползвали тоалета - аз и синковците... :speak:

============

Инфи, кое си избираш от снимката в профила ми -Мижо /дето мижа/ или Кокорко?

И трите, дедо попе Публикувано изображение

И трите, дедо попе Публикувано изображение

Миииии....твои сме, всинца!

...пък ти ни бери кахъра за кармичното и кръвно наследство Публикувано изображение

Хем и възпитанието,

хем и препитанието

и наааай -вече ОБРАЗОВАНИЕТО!

онагледяване/озвучаване:

Миииии....твои сме, всинца!

...пък ти ни бери кахъра за кармичното и кръвно наследство Публикувано изображение

Хем и възпитанието,

хем и препитанието

и наааай -вече ОБРАЗОВАНИЕТО!

онагледяване/озвучаване:

И маймуните могат да научат разни номера, с които да удивяват хората. Публикувано изображение

Чудя се дали някой, който е бил човек, може в следващото си прераждане да бъде маймуна. :speak: :speak:

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Мисля, че не е нужно някой да чака чак толкова дълго... може да стане маймуна и без да стане време за прераждане.

ха, Нел, славно време е 1975 г. Любимито ми. Публикувано изображение Led Zeppelin издават любимият ми "Physical Graffiti", Pink Floyd- любимият ми "Wish you were here".

В братска СССР се занимават с Вьйсоцки, който, както виждаме, е под влияние на западаната мода, но немецът,който го интервюра му задава провокативни въпроси, но едва ли знае, че съветската власт му позволява(на Висоцки) малко "отпускане", тъй като е просто хазар. :jeer:

Обърни внимание на 2:22 мин. тука: http://www.youtube.com/watch?v=gKBi74Vjx40...feature=channel

В соц. лагерът дисидентите се избираха от самата власт. :ass: Истинските дисиденти се затриваха.

"Но если жил ты как свинья -

Останешься свиньею."

Публикувано изображение

Публикувано изображение Висоцки има една сладка песничка-отговор на въпроса ти, Тук съм Публикувано изображение

песничка за прераждането

Колкото и да ми се иска да ти противореча... У.ра! просто съм съгласна с думите ти.

напълно

без прекословие Публикувано изображение

Мисля, че не е нужно някой да чака чак толкова дълго... може да стане маймуна и без да стане време за прераждане.

Така е, високообичана премъдра Инфи, точно това се случи с мен.

Ма няма да рева, а ще се готвя за следващото прераждане - тогава явно от мнооооого начетеност ще се преродя като бухал. И тогава...БУ, БУ, БУ... :help:

Мислех че ти е омръзнало да се прераждаш. Иначе горенаписаното по би паснало на мен.

Мислех че ти е омръзнало да се прераждаш.

Иначе горенаписаното по би паснало на мен.

И аз си мислех, че ми е омръзнало...но пуста шебешка кръв - ври, кипи и избива на ...шебештини.

Та работата е ясна - ще има "БУ-БУ-БУУ"!

И аз си мислех, че ми е омръзнало...но пуста шебешка кръв - ври, кипи и избива на ...шебештини.

Та работата е ясна - ще има "БУ-БУ-БУУ"!

Хех, вече бях започнала да се притеснявам, че сама тук ще умра от скука... Публикувано изображение

Хех, вече бях започнала да се притеснявам, че сама тук ще умра от скука... Публикувано изображение

Малко шегичка. Един мой познат много иска да се прероди в магарешки бодил, така, че никой да не се възползва от него. :cheers:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.