Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вярвате ли в прераждането?

Featured Replies

Благодаря ти все пак.Това е много интересно.Не съм този фараон,данните които ти дадох не бяха мои.Ако се върнеш и прочетеш старите постове ,ще разбереш за какво говоря.Поздравления още веднъж,имаш наистина впечатляваща интуиция!

Няма значение кой сте,но горе знаят кой сте и аз даже си откривам още прераждания в момента още три си бях открила след първите - още съм била бедна норвежка, и още две си открих даже,но няма да кажа, защото пак ще кажете че само известна съм била. Затова си ги премълчавам. Въпреки, че си откривам и бедна норвежка. Значи съм открила бедна туркиня , бедна индийка и бедна норвежка.

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 164,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Всъщност има ли значение каква е била предишната личност ,след като и предстои да бъде толкова много неща. И всъщност по добре е човек да се оправи с настоящото си съществуване ,вместо да търси себе си някога преди. Аз лично вярвам в прераждането,по точно не вярвам убедена съм.Но това не е от голямо значение ,за който и да е освен ако няма специфични психологически проблеми .Тогава се пуска в ход регресивната хипноза за изясняване на преражданията и произтичащите от тях непреодолими проблеми. В противен случай ,това е безмислена информация -според мен.

Всъщност има ли значение каква е била предишната личност ,след като и предстои да бъде толкова много неща.

И всъщност по добре е човек да се оправи с настоящото си съществуване ,вместо да търси себе си някога преди.

Аз лично вярвам в прераждането,по точно не вярвам убедена съм.Но това не е от голямо значение ,за който и да е освен ако няма специфични психологически проблеми .Тогава се пуска в ход регресивната хипноза за изясняване на преражданията и произтичащите от тях непреодолими проблеми.

В противен случай ,това е безмислена информация -според мен.

Смисъла на тази информация виждам като възможност да реализираш някоя стара мечта например,или да поправиш стара грешка... Публикувано изображение

Всъщност има ли значение каква е била предишната личност ,след като и предстои да бъде толкова много неща.

И всъщност по добре е човек да се оправи с настоящото си съществуване ,вместо да търси себе си някога преди.

Аз лично вярвам в прераждането,по точно не вярвам убедена съм.Но това не е от голямо значение ,за който и да е освен ако няма специфични психологически проблеми .Тогава се пуска в ход регресивната хипноза за изясняване на преражданията и произтичащите от тях непреодолими проблеми.

В противен случай ,това е безмислена информация -според мен.

Диди как ще е безмислена информация. Напротив трябва да се знаят грешките,които сме допущали в миналите животи, за да не се допущат същите грешки в настоящето. Защото настоящето и бъдещето следват от миналите животи.

Затова преодоляваме много трудности в настоящето,защото допущаме същите грешки от миналите животи.

Още нещо когато примерно се знае,че ние българите сме били в минал живот брат или сестра с някой от етносите, така ще бъдем още по-добри и толерантни към тях и ще живеем в мир и разбирателство без етническа омраза.

Не ви ли се струва понякога че се разбирате примерно с турчин или циганин по-добре отколкото със собствената сестра или брат примерно? Ето това е странното. Това също доказва, че има прераждане и минали животи.

Допълнение - също и това е смисъла както казва Нео да реализираш една мечта, примерно ако хобито ти е да рисуваш или пишеш в настоящето и в минал живот си бил писател или художник - можеш да се реализираш като писател или художник, ако не си такъв в настоящето.

Връщането назад не е предимство. Ако си бил велик в изкуството значи си го отработил ине е нужно да се връщаш пак към това. Сега е може би момента да станеш музикант :rolleyes:. Всяко ново прераждане идва за да може личността да върви напред и да развива непознатите за нея качества. Мечта от минал живот не може ,а и не бива,да е мечта в този. Трудностите в настоящето идват за да бъдат преодолени по нов начин,като така личноста пораства и укрепва.

Връщането назад не е предимство.

Ако си бил велик в изкуството значи си го отработил ине е нужно да се връщаш пак към това.

Сега е може би момента да станеш музикант :rolleyes:.

Всяко ново прераждане идва за да може личността да върви напред и да развива непознатите за нея качества.

Мечта от минал живот не може ,а и не бива,да е мечта в този.

Трудностите в настоящето идват за да бъдат преодолени по нов начин,като така личноста пораства и укрепва.

Права си само ако мечтата е била осъществена.Ако по една или друга причина се е провалила,не е ли сега момента да се реализира? Публикувано изображение

Вярвам в прераждането и вярвам че след всяко ново прераждане,душата

се обогатява все повече и повече! Публикувано изображение

Всяко ново раждане е шанс. Но всеки пропуснат шанс е ново закопаване и пропадане. така че не е необходимо да се радваме на явлението прераждане.

"Който не вярва на камък да стане!" Тези думи преди години ги чух от устат на възрастна жена в очите на която имаше много сила и мъдрост.... веднага и зададох въпроса дали е потвърждение или клетва???? Лично аз вярвам в преражданията си и имам спомени от отминали животи.... Срещам хора с които сме живяли по един или друг начин в предишни животи,изживявям страпно много "дежаву" и определено срещнах душата с която сме ЕДНО ЦЯЛО!!!! :shy11:

По този въпрос са написани планини от хартия..... Но има хора които идват и ме питат -"Какъв съм бил в предишния си живот?" И аз има казвам-Откъде знаеш,че си живял преди? В момента според мен тук има много стари духове,но и много примитивни.... Повечето не осъзнават своята начална инкарнация и след като наизустяват информация свързана с материалния свят си мислят,че знаят всичко...а ТОВА ИЗОБщО НЕ Е ТАКА>>>>> Случвало ми се е да "бъда подложен"на разпит от такъв човек..и след тирадата от въпроси аз му казах: -Покажи ми какво знаеш за да знам как да ти отговоря.....ако не си достатъчно знаещ не е нужно да казвам неща които няма да разбереш...

"Ако известна Сила, която съществува в Природата, няма съотношение с нашите сетива, тя не може да реагира с тях. Допуснете, че вие се намирате при слепи хора и им запалите клечка кибрит. Светлината на последната съществува ли за тях? Не. Следователно всяка Сила, която действа в нашия Живот, ако не можем да я възприемем, т.е. ако не можем да възприемем Светлината на тази Сила, ние не можем да разберем и самата нея. Слепият може да пипне кибритената клечка и да каже: „Това е кибритена клечка.” Той може да си мисли, че разбира що е кибритена клечка, обаче всъщност той нищо не е разбрал. Тя наистина е кибритена клечка, но вътре в нея има нещо по-съществено – светлина. Ако очите ви могат да възприемат светлината, вие отваряте книга, четете и разбирате написаното в нея. " П.Дънов.

• 2 седмици по-късно...

Благодаря ти все пак.Това е много интересно.Не съм този фараон,данните които ти дадох не бяха мои.Ако се върнеш и прочетеш старите постове ,ще разбереш за какво говоря.Поздравления още веднъж,имаш наистина впечатляваща интуиция!

Нео и 100 пъти да си съобщаваш с различни имена горе знаят за кого става въпрос, тъй че ние имаме милиони прераждания и превъплъщения. Моят духовен учител ми е казал, доста повече за твоята личност от другите. Даже и моите прераждания са само 6 досега, но си открих още 4 превъплъщения таман и продължавам да си ги откривам.

Нео и 100 пъти да си съобщаваш с различни имена горе знаят за кого става въпрос, тъй че ние имаме милиони прераждания и превъплъщения. Моят духовен учител ми е казал, доста повече за твоята личност от другите. Даже и моите прераждания са само 6 досега, но си открих още 4 превъплъщения таман и продължавам да си ги откривам.

Разкажи ни малко от тях, на мен поне ми е интересно, понеже аз незнам моите Публикувано изображение

Очаквам да споделиш ;)

Разкажи ни малко от тях, на мен поне ми е интересно, понеже аз незнам моите Публикувано изображение

Очаквам да споделиш :)

Елман ами освен френската принцеса Изабел,руската писателка Елена Блаватска,атинянката Таис,бедна индийка,бедна

туркиня,и италианска еврейка, аз си открих още че съм била бедна норвежка по един сън /много рядко сънувам и не ги помня, но този ми беше много интересен/,още че съм била и бедна ирландка,жена на рибар и съм продавала риба /ето защо много обичам риба да ям/ още, че съм била и Хипатия /в Александрийската библиотека съм работила и ето защо

като малка много мечтаех да стана библиотекарка/, и сигурно по-нататък съм в процес на откриване на още мои прераждания.

Очаквам да споделиш :blink:

Ама ти сега завиждаш ли ми,че съм бил фараон?Духовния учител на Марушка ми беше слуга навремето,и сега си е. :rolleyes:

Да сте забелязали една интересна закономерност? Много от хората, ама наистина много, особено тези, които предсказват на другите какви са били в миналите си животи, самите те твърдят, че са били я Клеопатра, я Блаватска, я Александър Велики, я друга много известна и желана личност. Е кажете ми, при толкова много хора, които са били в миналият си живот Клреопатра или Александър Велики, не се ли усъмняват милите заблудени, че не може всички да са били Клеопатра? Ми не може бе. Кво мислите за това? Сигурно има хиляди хора, които са били Клеопатра в миналият си живот. Еййййй, голяма е конкуренцията.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Към всички които ми поставят диагнозата шизофреничка,луда и де жа вю -

Съвременната наука и съвременната медицина нямат право да поставят разни диагнози защото все още нищо не разбират от окултизма и мистиката.

Здравей,marushka

Скоро ще станат 3 години-откакто преживях смъртта

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=12997

До момента никой не ми е дал никакво НАУЧНО обяснение

Просто защото няма такова

:laughing5:

Вкараха ме в лудница,тъпкаха ме с наркотици и кво ли още не

Та не им обръщай внимание-

ИГНОР

Да сте забелязали една интересна закономерност? Много от хората, ама наистина мното, особено тези, които предсказват на другите какви са били в миналите си животи, самите те твърдят, че са били я Клеопатра, я Блаватска, я Александър Велики, я друга много известна и желана личност. Е кажете ми, при толково много хора, които са били в миналият си живот Клреопатра или Александър Велики, не се ли усъмняват милите заблудени, че не може всички да са били Клеопатра? Ми не може бе. Кво мислите за това? Сигурно ила хиляди хора, които са били Клеопатра в миналият си живот. Еййййй, голяма е конкуренцията.

Всеки иска да е бил някой известен, чак до степен, че някои си изграждат фалшиви спомени, които примерно в състояние на регрес си "спомнят". Вече бях споменал за това някъде из темата и че обикновено същите хора наистина са имали въплъщение по въпросното време, но не точно като личността, която си мислят, че са били.

Всеки иска да е бил някой известен, чак до степен, че някои си изграждат фалшиви спомени, които примерно в състояние на регрес си "спомнят". Вече бях споменал за това някъде из темата и че обикновено същите хора наистина са имали въплъщение по въпросното време, но не точно като личността, която си мислят, че са били.

Точно така.

:P

Казват, че и при хипнозата могат да се създадат фалшиви спомени, но не само нарочно, а поради некомпетентността на хипнотизатора.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Също и поради самото човешко естество. Но лъжливи, или не, тези импресии в редица случаи дават важни отговори на висящи в съзнанието въпроси. Може би се проявява ефектът на четния брой грешки. Съществува една странна теория (но и абсолютно нелогична практика), че като сгрешиш на четен брой места се получава верен резултат. Та фалшива импресия; фалшив отговор, верен извод. :ph34r:

Също и поради самото човешко естество.

Но лъжливи, или не, тези импресии в редица случаи дават важни отговори на висящи в съзнанието въпроси. Може би се проявява ефектът на четния брой грешки. Съществува една странна теория (но и абсолютно нелогична практика), че като сгрешиш на четен брой места се получава верен резултат. Та фалшива импресия; фалшив отговор, верен извод. :nono:

Дрън дрън.

Дрън дрън.

Публикувано изображение Дрън на квадрат. Четен брой, демек - вярна е грешката. Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.