Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вярвате ли в прераждането?

Featured Replies

Малко шегичка. Един мой познат много иска да се прероди в магарешки бодил, така, че никой да не се възползва от него. :cheers:

Няма живинка, от която живота да не се възползва.

Бодилите не ги ли похапват магаретата... Публикувано изображение

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 165k
  • Създадено
  • Последен отговор

като си мисля, бухал не е лошо - бухаш си цяла нощ, кокориш се, гониш си на воля бухалките и през деня си спиииииш, без да ти се налага да гледаш всякакви мерзости. Направо - мечта! Нали?! :cheers:

Мда, особено частта за съня...

Ще помисля. Публикувано изображение

Само Всевластния да не се обърка и да ме прати кукумявка.

като си мисля, бухал не е лошо - бухаш си цяла нощ, кокориш се, гониш си на воля бухалките и през деня си спиииииш, без да ти се налага да гледаш всякакви мерзости. Направо - мечта!

Нали?! :cheers:

Грешиш! Бухалът има много отговорности. Преди всичко, той трябва да е мъдър. Знаеш, че бухалът е символ на мъдростта. Трябва да оправдаеш оказаното ти доверие. Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Грешиш! Бухалът има много отговорности. Преди всичко, той трябва да е мъдър. Знаеш, че бухалът е символ на мъдростта. Трябва да оправдаеш оказаното ти доверие. Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ети ти още един подобен Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

И яде змии... гадост! Горките змии. Пък и те нали също са символ на мъдростта?

Без да се правя на интересна аз съм сънувала преражданията си, хората, с които съм живяла, ;естата, страните.

Моите сънища в годините са се сбъдвали и аз си им вярвам и понякога се съобразявам с тях

http://www.vbox7.com/play:29ef584e

да не би да намеквате, уважаема, с посоченото клипче, че нашата бухалска "мъдрост" кореспондира с нарицателното "патица"...?! :speak:

Да, ще ги ям!

Пък дано тогава вдигна Кундалини /пък и други неща... :speak: , к`вито паднат/

И мишки ще ям, дано жена ми се отврати от мен и ме остави на рахат Публикувано изображение

-------------

изобщо, светли бъднини ме чакат при следващата инкарнация, нали?

Ети ти още един подобен Публикувано изображение

Публикувано изображение

тоа "бръмбър" май го помня...може и от предишна инкарнация...

:speak:

Не са ли наистина забавни преражданията в раздела ни.

Малко шегичка. Един мой познат много иска да се прероди в магарешки бодил, така, че никой да не се възползва от него. ;)

Сладки илюзии - ами магаретата!!

На този, който трие постовете съм много нажалена и озверена - ако не съм Ви толкова интересна - и с какво ли наистина - кажете ми, ще се изнеса от форума - много ми е интересен. Тук пак сте ми трили от слиндана отпреди няколко часа.

:huh:

Не са ли наистина забавни преражданията в раздела ни.

Да, ето кой ме е изтрил - слиндана ми беше - отговор за темата на песента за съня - тук бях, а сега на това място е Инфинити - ЧАКАМ ОБЯСНЕНИЕ! ако може де...

Сладки илюзии - ами магаретата!!

На този, който трие постовете съм много нажалена и озверена - ако не съм Ви толкова интересна - и с какво ли наистина - кажете ми, ще се изнеса от форума - много ми е интересен. Тук пак сте ми трили от слиндана отпреди няколко часа.

Да, ето кой ме е изтрил - слиндана ми беше - отговор за темата на песента за съня - тук бях, а сега на това място е Инфинити - ЧАКАМ ОБЯСНЕНИЕ! ако може де...

Не е била Инфинити. Пробвай пак да познаеш.

Обяснения не дължим.

Скоро ще метем, пишете по темите само, като не искате да ви трият.

Иначе да не търсиш това ти мнение?

Редактирано от infinity1305 (преглед на промените)

Скоро ще метем, пишете по темите само, като не искате да ви трият.

"If there's a bustle in your hedgerow

Don't be alarmed now

It's just a spring clean for the May queen ..."

off 'Stairway to Heaven' 1970 Публикувано изображение

Хм, сега разбирам защо когато някой ми зададе въпроса кои са любимите ми животни, ми идва да отговоря - хората.

Някак си невярвам в прераждането, за мен смъртта е края т.е. после няма нищо.

Инфинити - за метенето викайте мен, аз съм щатна метачка.

А за мненията ми - вече нв зная какво търся, пък и дочката ми рече да не се излагам в умните форуми с дебилския си стил - така ли е, ако да, имате карт-бланш да ме триете. А с това съм свикнала - отвсякъде - в живота ми - ме трият.

http://www.vbox7.com/play:eaf89600

Ами, много отрицателно мислиш. Първо, трябва да си промениш мисленето. Когато това стане, ще се промени и поведението ти, а после и животът ти, ако си упорита. Трябва да се мисли положително. Публикувано изображение

Някак си невярвам в прераждането, за мен смъртта е края т.е. после няма нищо.

Смърт няма, следователно няма и раждане. Има битие.

2.9 Не е желателно публикуването на коментари, в които се критикуват други потребители за неспазване на правилата, както и за техния правопис. За тази цел ползвайте бутона "Докладвай", намиращ се под всеки един пост. Използвайте тази функция САМО, за да докладвате за съдържанието на дадено съобщение, което според Вас трябва да бъде модерирано, а не като средство за комуникация с модератор с други цели. Постове, излизащи извън рамките на изискването, ще бъдат трити или редактирани.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Смърт няма, следователно няма и раждане. Има битие.

"невярвам " се пише разделено - Публикувано изображение поне така ни учеха в уроците по граматика в началното училище...

Че, откъде сме се пръкнали ние, след като освен смърт, нямало и раждане??? :lol6:

Че, откъде сме се пръкнали ние, след като освен смърт, нямало и раждане???

Този въпрос занимава по-голяма част от РаЗумното човечество от момента когато Ева изпапкала ябълката... Публикувано изображение

Че, откъде сме се пръкнали ние, след като освен смърт, нямало и раждане??? :yanim:

Илюзия си бе мило, също като мен. Публикувано изображение

Илюзия си бе мило, също като мен. Публикувано изображение

Инфи, питай Тюки, щом толкова разчита на 'силата на мисълта'-- по време на секс мисли ли?.... :yanim: не говорим -преди или след... Публикувано изображение

Инфи, питай Тюки, щом толкова разчита на 'силата на мисълта'-- по време на секс мисли ли?.... :yanim: не говорим -преди или след... Публикувано изображение

В дебелите книги пишело, че само в момент на оргазъм егото липсвало.

по време на секс мисли ли?

:speak: Ама мисленето причинява болка на мутроидите и мангалолюбци - не знаеш ли? А и Секса се състои в Даване. Което по силата на Закона за Равновесието става Получаване.

Но при животинските инкарнации този закон не важи - нали не са ХОРа. Те затова и се ходи при жриците на Бог Кама - да се получи нещичко поне... :lol6:

В дебелите книги пишело, че само в момент на оргазъм егото липсвало.

Да бе - по принцип е така. Но попитай някой Телец или Риби те как го чувстват относно егото и оргазма...

:speak: Ама мисленето причинява болка на мутроидите и мангалолюбци - не знаеш ли? А и Секса се състои в Даване. Което по силата на Закона за Равновесието става Получаване.

Но при животинските инкарнации този закон не важи - нали не са ХОРа. Те затова и се ходи при жриците на Бог Кама - да се получи нещичко поне... :lol6:

Да бе - по принцип е така. Но попитай някой Телец или Риби те как го чувстват относно егото и оргазма...

Аз съм телец бре. Искам вечен оргазъм щото не ща его.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Хм, с това си желание в к`во ли ще се преродиш?! :speak:Публикувано изображение

пък като решиш, земи ме и мен там...

Публикувано изображение

:speak: Вечна е само Праната, ама в ноща на Брама и тя секва...

Инфи, рисуваш ли добре? Щото Телците сте много надарени в тази област.

:speak: Вечна е само Праната, ама в ноща на Брама и тя секва...

Инфи, рисуваш ли добре? Щото Телците сте много надарени в тази област.

Аз рисувам добре и съм Телец. Ама иначе не рисувам отдавна. Мисля, че е за добро, защото иначе прекалено ми се развива въображението. А и изплуват разни образи от подсъзнанието, от колективното несъзнавано. Разни интересни образи от минали епохи. Даже ми се струва, че някои неща от минали епохи като дете ги виждах, изплували от пъдсъзнанието ми, даже преди да ги видя някъде на картинка или да чуя за тях. Ама май с всеки е така.

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.