Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за браузъра Opera - част 1

Featured Replies

Пуснал си турбото. Публикувано изображение

• Отговори 1,7k
  • Прегледи 299,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• the professor
    the professor

тоя браузър стана много скапан като мина на версия 10... същото е с FF който обаче е боклук с няколко години по отдавна...

• Някой си беше играл да комбинира в едно български и английски речник - така например няма да ти маркира в червено написаното на английски, ако в момента ползваш българския речник. По този начин се ели

• Писал си противоречиво и неясно, неграмотно. Трябва ли да те цитирам?... "Явно е само при Opera проблема" "... не мога да влизам в сайта, в който се опитвам да вляза, и от IE, Safari, Chrome" "Сам

Публикувани изображения

Инсталирах си Opera 10,искам да си прехвърля всички линкове от bookmarksa от 9ката в 10тката.Как да стане това.А също можели да си прехвърля от интернет експлорера в opera.

• 1 месец по-късно...

Здравейте,коя отметка трябва да премахна за да неми трие запаметените саитове в лентата с адреси,когато дам изтриване на лични данни.Благодаря предварително

Когато цъкнеш на "Подробни настройки"ще намериш решението на проблема ти.Успех

Когато цъкнеш на "Подробни настройки"ще намериш решението на проблема ти.Успех

Малко помошт досега ползвах мозила по различене начинаещсам,post-231307-1251313360_thumb.jpg

Публикувано изображение

Може ли някой да ми помогне. Възникна ми проблем при работа с Операта, вече не мога да я използвам щото непрекъснато ми изписва едно и също съобщение . Ще приложа снимка за да се вижда за какво става въпрос. Публикувано изображение

МОЛЯ ВИ помогнете ми, вече се чудя какво да правя, опита х какво ли не: деинсталирах операта и отоново я инсталирах но не става, и така и не може да ми отвори какъвто и да е прозорец. Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Какво да правя?

post-184099-1251372944_thumb.png

Редактирано от chudeska (преглед на промените)

Здравейте,каде е тази мултимедиа задаси оправя настроиките нея намирамpost-231307-1251375443_thumb.jpg

Kak стои въпросът за проверката на правописа, откъде се настройва? Другото, което е... как да махна тоя вграден мениджър за сваляне?

Помагай народе .....Когато ми се застои курсора , и изчезва .....Само в Опера ми прави тоя проблем . Верията ми е 9.63

ВИДЕО

Редактирано от palavata_tanq (преглед на промените)

Kak стои въпросът за проверката на правописа, откъде се настройва?

Другото, което е... как да махна тоя вграден мениджър за сваляне?

Preferences > Advanced > Browsing > Check Spelling (най-долу) - трябва да е маркирано.

А какво ти пречи вградения мениджър?

Да, това го знам, но защо ми подчертава всяка дума? 

Сигурно, защото пиша на български, на английски като пиша го няма този проблем. Май  трябва да сменя езиците...

Направих грешката да пробвам имейла, който са направили и почна да се появява Публикувано изображение Как да го премахна? Във форума прочетох, че  трябвало да минат 60 дни  Публикувано изображение

Редактирано от d1saster (преглед на промените)

Здравейте! Проблема съм го описал в заглавието на темата. Доста теми прегледах за Опера, но не намерих отговор Ако някои може да помогне ще съм му благодарен.

F12 и цъкни на отметката

Моля за отговор на следните въпроси:

1. Колко МВ кеш в диска задавате в маркираното поле?

2. Автоматичният режим на кеша в паметта ли е оптималният вариант?

Публикувано изображение

Благодаря.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

При мен са 20 в паметта и 50 на диска и се зачистват при изход. А ти може също да забраниш сверяването на изображения, по този начин рендва една идея по-бързо.

Благодаря, така и ще направя.

Нещо не е станало ясно. Идеята е, не че не искам да ползвам proxy(това не зависи от мен), а да не ми излиза всеки път(при отваряне на нов сайт) един прозорец в който да си пиша user/pass(Proxy Autentification). При FFox нямам такъв проблем, вкарани са настройките и не ми ги иска всеки път. В Опера-та също съм ги запаметил, но въпреки това всеки път ми иска потвърждение.

Това са моите настройки:

Публикувано изображение

Никога не съм ги пипал, и нямам оплаквания от скоростта на работа.

Ползвам Opera 9.64 Portable.

Ctrl+Enter е за друго.Използва за да ти вкара автоматично името и паролата за пощата да речем, като за целта преди това трябва да си ги запаметил.

Проблема при мене, че ми иска за всеки сайт автентификация за Proxy-то.

Все още няма речник на български език, нормално е да работи само на английски. A aко няма да ползваш поща/IRC , затрий всичко от Tools > Mail and Chat Accounts.

Има бг.речник, но трябва допълнително да се изтегли и активира.

имам следният проблем като направя опера браузер по подразбиране и цъкна да отворя някой сайт (я от пряк път, я от линк) ми отваря 2 пъти сайта + един празен подпрзоред няма значение от версията на операта някакви идей?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.