Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox 2.x.x - въпроси и проблеми

Featured Replies

Здравейте, след като стартирам Mozilla ми се появява долу в лентата на състоянието един надпис <label id="ff-load-label" value="&ff.preview.loading.label;"/>-------^, незнам откъде и защо. Моля, ако някой знае какво е това и как да го махна от там да ми помогне.Благодаря!

post-86560-1212527827_thumb.jpg

• Отговори 820
  • Прегледи 126,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Здравейте, след като стартирам Mozilla ми се появява долу в лентата на състоянието един надпис <label id="ff-load-label" value="&ff.preview.loading.label;"/>-------^, незнам откъде и защо. Моля, ако някой знае какво е това и как да го махна от там да ми помогне.Благодаря!

Имаш като моя проблем.Причината е в ползваните от теб добавки (add-ons) най-вероятно след обновяване с по-нова версия.

Вероятността се засилва и ако си си направил Mozilla Firefox от about:config на BG език...

Виж тази тема (а иначе можеш да пробваш да изключваш добавките една по една и да рестартираш браузъра до изчезването на проблема и откриването на виновния плъгин)...

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...st&p=943582

PS: Сега водях снимката, най-вероятно е заради Forecastfox => използвай фикса на Fingli от темата към която съм те насочил или изтегли новата версия от днес 0.9.7.6 :huh:

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Благодаря ти B-boy[styLe] ! Изтеглих си новата версия на Forecastfox от днес 0.9.7.6 и се оправи. Още веднъж мерси!

Има ли добавка,която да зумва цялата страница,а не само текста.

виж това PageZoom https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1499 :)

ColorZilla https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/271 също има такава функция ohmy.gif

Редактирано от emil644466 (преглед на промените)

Здравейте!Имам два странни проблеми с Мозилата.Първият е:Когато искам да вляза в сайтове като:Калдата,Замунда,Гугъл,ВБокс7 и други не ми зарежда въпросните сайтове.А когато съм с Експлорер влиза на всякъде(в момента съм с него) да обаче съм свикнал с Мозилата...По-удобно ми е...Въпроса ми е как да го оправя това?

Втория проблем е следния:Когато вляза в сайт с банери,страницата се рефрешва сама и вместо банерите се появяват от онези гадни банери:You are 4837487234 visititor and you won 1,000,000 $ и т.н. Има ли начин да ги махна...

Благодаря предварително!

Редактирано от anchodark (преглед на промените)

Здравейте!Имам два странни проблеми с Мозилата.Първият е:Когато искам да вляза в сайтове като:Калдата,Замунда,Гугъл,ВБокс7 и други не ми зарежда въпросните сайтове.А когато съм с Експлорер влиза на всякъде(в момента съм с него) да обаче съм свикнал с Мозилата...По-удобно ми е...Въпроса ми е как да го оправя това?

Втория проблем е следния:Когато вляза в сайт с банери,страницата се рефрешва сама и вместо банерите се появяват от онези гадни банери:You are 4837487234 visititor and you won 1,000,000 $ и т.н. Има ли начин да ги махна...

Благодаря предварително!

за първия проблем пробвай като изчистиш кеша и бисквитките(Ctrl+Shift+Del),за втория - махни добавката на Скайп-а,изобщо тя прави големи мизерии,включително и ауторефреш ohmy.gif

Имам странен проблем с Firefox под Vista Ultimate SP1. От време на време, без определена закономерност, ми изчезват бутоните STOP, HOME, NEW TAB, адрес бар-а и лентата за търсене в Гугъл. Това става във версия 2.0.0.14 и RC-тата на 3.0. Във форума на mozilla намерих една сходна тема и там имаше два метода за разрешаване на подобен проблем. Изтриване на localstore.rdf и под сейф-моуд да се ресетнат тулбаровете и бутоните. И с двата метода не се получи разрешение. Някой имал ли е такъв проблем и успял ли е да го оправи по някакъв начин?

Имам странен проблем с Firefox под Vista Ultimate SP1. От време на време, без определена закономерност, ми изчезват бутоните STOP, HOME, NEW TAB, адрес бар-а и лентата за търсене в Гугъл. Това става във версия 2.0.0.14 и RC-тата на 3.0. Във форума на mozilla намерих една сходна тема и там имаше два метода за разрешаване на подобен проблем. Изтриване на localstore.rdf и под сейф-моуд да се ресетнат тулбаровете и бутоните. И с двата метода не се получи разрешение. Някой имал ли е такъв проблем и успял ли е да го оправи по някакъв начин?

Аз съм с Firefox 2.0.0.14 и Vista SP1 Ultimate и не съм имал никакви проблеми. Да не си с някакъв скин?

Аз съм с Firefox 2.0.0.14 и Vista SP1 Ultimate и не съм имал никакви проблеми. Да не си с някакъв скин?

Не съм, ползвам оригиналната тема на Firefox-а. Освен да пробвам да го преинсталирам... знам ли...

едновременно ли ползваш 2-ка и 3-ка т.е. имаш ги и двете инсталнаи в различни папки или....?

ако е така това може да се получи от допълнителен бутон в едната версия който не се поддържа в другата .... но само гадая

Каква добавка се инсталира на Mozilla Firefox.При показване на дадена дума с мишката,думата се превежда от Engl на Руски.Преди я бях сложил но след пеинсталаия на ОС не мога да се сетя каква беше.

Значи проблема а следния - когато искам да отворя някоя изображение без значение от кой сайт ми се изписва следното:

Изображението <link> не може да бъде изобразен,защото съдържа грешки.

Мога да кажа само,WTF?! ;) това да сега не ми е ставало.Как да го опрая

Значи проблема а следния - когато искам да отворя някоя изображение без значение от кой сайт ми се изписва следното:

Изображението <link> не може да бъде изобразен,защото съдържа грешки.

Мога да кажа само,WTF?! ;) това да сега не ми е ставало.Как да го опрая

Ако имаш скайп плъгин го деинсталирай

и аз имам следният проблем с лисичето:значи отскоро е проблема и той е ,отварям си лисичето и ми излиза един прозорец на който пише "някой скрипт от тази страница може все още да работи,а може и да е спрял да отговаря.можете да спрете скрипта сега или да продалжите,за да видите дали скриптът ще завърши" и ми дава два варианта "спиране на скрипта" и "продалжаване".след като дам на продалжаване пак ми излиза този прозорец и нищо а след като дам на спиране на скрипта чак тогава ме пуска в нета.как мога даго оправя този проблем,ако някой може дами помогне ще сам му много благодарен.иначе ще трябва да сменя лисичето с някое друг браузер. sad.gifsad.gifsad.gif

Махни мозилата,после изтрии след ните папки

C:\Program Files\Mozilla Firefox

C:\Documents and Settings\акаунта ти\Application Data\Mozilla

C:\Documents and Settings\акаунта ти\Local Settings\Application Data\Mozilla

също и тея редове във регистрите

HKEY_CURRENT_USER\Software\Mozilla

HKEY_CURRENT_USER\Software\MozillaPlugins

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Mozilla

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MozillaPlugins

демек 100% ънинсталация,след това рестартираи и я сложи наново

мерси много ми помомгна ако не беше ти нямаше да мога дасе оправя,благодаря много за помоща.ако те познавах щях дате почерпя. :yanim::clap: :clap: :doh:

кои линкове? ако става въпрос за отметките има 2 начина:

1.

C:\Documents and Settings\user\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\Текущ потребител\bookmarkbackups и го отваряш с "отметки-управление на отметките-файл-внасяне-от файл"
- ето тук ти се намира най-скорошния бекъп на отметките, запазваш някъде където няма да изтриеш и след това импортваш

2. чрез адон: Moz Bаckup примерно (аз предпочитам да използвам FEBE, но не ми върви все още на 3-ката)

Едитче: за почерпката,...от Пазарджик съм ако нещо, но май ще си останем с виртуалната бира :rolleyes:

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

здравейте, преди няколко дни се записах за участие в Firefox World Download Day 2008 за поставяне на рекорд на Гинес за най-много свалени копия за 24 часа (на финалната версия на Firefox 3). в сайта, а и по и-мейл получих датата 17.06.2008 за сваляне, но нещо ми излиза "FF3 Coming soon":

age965.png

някой знае ли дали финалната версия на "тройка" е излязла вече?

здравейте, преди няколко дни се записах за участие в Firefox World Download Day 2008 за поставяне на рекорд на Гинес за най-много свалени копия за 24 часа (на финалната версия на Firefox 3). в сайта, а и по и-мейл получих датата 17.06.2008 за сваляне, но нещо ми излиза "FF3 Coming soon":

age965.png

някой знае ли дали финалната версия на "тройка" е излязла вече?

излезе има в началната страница на калдата

а аз искам да попитам как да направя ,че да ми изкарва само написаните от мен прозорци на не всички отворени...

защото сега са така а искам само да излизат даречем kaldata.com,abv.bg,и т.н ,а не kaldata.com,kaldata.com forum,и така

Редактирано от coolmeen (преглед на промените)

излезе има в началната страница на калдата

абе малко ме съмнява дали е финална или е просто последен RC, защото нито на сайта на даунлоуд денят я има, нито на официалния, а в Калдата да я има...

абе малко ме съмнява дали е финална или е просто последен RC, защото нито на сайта на даунлоуд денят я има, нито на официалния, а в Калдата да я има...

И аз така мисля

Редактирано от Molester (преглед на промените)

Незнам каква е,но Интернет Експлорър,вече не ми се отваря ! :speak:

Чукам на иконата му,а се отваря Лисицата !

Върнах си 2.0.0.14 БГ ! Ще чакам БГ версия !

Редактирано от dimd (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.