Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Anti-Virus & Internet Security 7xx - дискусия

Featured Replies

• Автор
От известно време насам имам големи затруднения с ъпдейта на КИС, в момента от 20 мин. ми стои на 19% и не мърда повече. :P Вие имате ли такъв проблем в момента?

На мен преди няколко часа ми се ъпдейтна,даже ми поиска рестарт .

Kaspersky Internet Security 6.0.0.303 e

Signatures:12.10.2006 12:58:44

Number of signatures:231042

Сега обаче не може и сваля i0607g.xml и до там sad.gif

• Отговори 794
  • Прегледи 131,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• след всеки ъпдеит три рестарта и тогава ми пуска нета...

Публикувани изображения

В момента има проблем със сървърите за ъпдейт. Изчакайте известно време и ще ги оправят. Имат проблем с ASAP, който в момента се отстранява! :P

В момента има проблем със сървърите за ъпдейт. Изчакайте известно време и ще ги оправят. Имат проблем с ASAP, който в момента се отстранява! ;)

Ето това исках да разбера, значи действително има проблем с ъпдейтващия сървър!

Благодаря за отговора, майсторе! :)kiss.gif;)

Имаше проблем, ама вече се ъпдейтва нормално - току що за проверка опитах ръчен ъпдейт и веднага "захапа".

А що се отнася до рестарта след днешен ъпдейт, то май вече стана символ за появата на нова финална версия, нещо като кокичето за настъпващата пролет ;)

Е аз от месеци наред нямам абсолютно никакви проблеми с моята антивирка Ф-секюре,но днес ще се преглежда един комп с КИС,заради проблемите които създава.Най вероятно ще му теглим ножа :ph34r: и ще сложим нещо по безпроблемно.

Редактирано от Morfey_A (преглед на промените)

Проблеми с КИС няма!!!

просто се лицензираите.

Използвам касперски от 5 години

и досега проблеми никакви.

минах към 6-та весрсия преди месец

като до сега ползвах KAV WS 5.0.....

за последните 16 месеца не съм си сканирал

диска.

Бях много доволен,

след слагането на КИС-а

сканирах хард диска си за пръв път

от година и половина. Изненадах се от бързината

и се зарадвах като не откри скрити троянци и прочие.

Отдавна съм убеден че с лицензирарн КАСПЕРСКИ

Няма Проблеми.

Пък и лесно се пазарува по интернет в България от

www.lekarstvo.com

Здравейте и от Пловдив :clap: На всичките приятели инсталирам финалната за сега KIS. Питам ги как се държи, блокира ли им антихакера Интернета, червени алерти получават ли често. Отговора е почти отрицателен. В комплект обаче с автоматичните настройки за дезинфекция, преди това компа съм го пипнал с тази програмка, а така също и съм спрял някои опасни services.

Четох някъде теми от рода на KIS се бил сринал... Все едно че да отвориш широко прозореца и после да се вайкаш защо било студено при положение че имаш PVC дограма.

Поздрави

Здравейте и от Пловдив :baby: На всичките приятели инсталирам финалната за сега KIS. Питам ги как се държи, блокира ли им антихакера Интернета, червени алерти получават ли често. Отговора е почти отрицателен. В комплект обаче с автоматичните настройки за дезинфекция, преди това компа съм го пипнал с тази програмка, а така също и съм спрял някои опасни services.

Четох някъде теми от рода на KIS се бил сринал... Все едно че да отвориш широко прозореца и после да се вайкаш защо било студено при положение че имаш PVC дограма.

Поздрави

Няма такива работи. Касперски е и ще е номер 1. Аз от години го ползвам и нямам никакви проблеми. Само че съм с КАВ защото ползвам Агнитум Аутпост.

Редактирано от MDMA (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

здр. аз работя от 1 година с KAspersky Anti-Virus Personal и съм доволен от нея ,но днес [10.11.2006]

като си пуснах компа и ми даде някаква грешка в която пише :

The anti-virus database cannot be update.A valid license key ,required to perform this task, is missing.

моля кажете какво трябва да направя ???

здр. аз работя от 1 година с KAspersky Anti-Virus Personal и съм доволен от нея ,но днес [10.11.2006]

като си пуснах компа и ми даде някаква грешка в която пише :

The anti-virus database cannot be update.A valid license key ,required to perform this task, is missing.

моля кажете какво трябва да направя ???

Ами казва ти, че нямаш валиден лиценз! Ключът, който си използвал сигурно е изтекъл вече, трябва да го подновиш и да сложиш друг!

Ами казва ти, че нямаш валиден лиценз! Ключът, който си използвал сигурно е изтекъл вече, трябва да го подновиш и да сложиш друг!

а как мога да го подновя или нещо от сорта ??? sad.gif

Ами като си закупиш нов лиценз. В България също имат партньори. Може и тях да потърсиш!

ами ако например си изтегля по нова версия няма да ми иска лиценз нали то ше си има ?

ами ако например си изтегля по нова версия няма да ми иска лиценз нали то ше си има ?

Ами незнам, пробвай да си изтеглиш нова версия тогава!

С пари.. А другия вариант е:

Стабилна и пълнофункционална версия, на която ще е базиарана крайната, официална, комерсиална MP1, която ще бъде анонсирана скоро. С едната разлика, че тази е безплатна, ето и инструкции как се подкарва с бета кодове, които също са написани под "огледалата"

KIS/KAV 6.0.1.411 pre MP1 rebuild

• 3 седмици по-късно...

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконни програми, кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

Редактирано от tigertron (преглед на промените)

От 2 дни Kaspersky anti virus 6.0.1.411 при стартиране на програми ми изкарва съобщения за "Riskware invader". Като риск "Riskware" определя дори explorer.exe и firefox.exe. Някой знае ли как да премахна тези предупреждения защото са много изнервящи.. PLS :clap:

От 2 дни Kaspersky anti virus 6.0.1.411 при стартиране на програми ми изкарва съобщения за "Riskware invader". Като риск "Riskware" определя дори explorer.exe и firefox.exe. Някой знае ли как да премахна тези предупреждения защото са много изнервящи.. PLS :wors:

Това съобщение е защото тези програми извикват и използват други програми и/или DLL файлове във фонов режим (скрито). Та това действие е характерно за вирусите и затова Касперски ти го изкарва! Най-добрият вариант е да добавиш explorer.exe и firefox.exe в надеждната зона (Настройки-Надеждна Зона...). Така няма да ти изкарва съобщението за тези програми и същевременно, ако злонамерен процес се опита да извърши подобно действие ще бъде "хванат" от Касперски!

От 2 дни Kaspersky anti virus 6.0.1.411 при стартиране на програми ми изкарва съобщения за "Riskware invader". Като риск "Riskware" определя дори explorer.exe и firefox.exe. Някой знае ли как да премахна тези предупреждения защото са много изнервящи.. PLS :P

Тия бъгове си стоят откакто има шеста версия........Е.........аз вече ги нямам.

Тия бъгове си стоят откакто има шеста версия........Е.........аз вече ги нямам.

Първо, не са бъгове! Второ - написал съм какво да направи и да разреши проблемът! А има и трето - Мнението ти е безсмислено, постарай се да имаш по-малко такива некомпетентни мнения!

Реших и аз да споделя мнението си за Kaspersky. Ползвал съм страшно МНОГО анти-вирусни програми, по-леки, по-тежки, "по-ефективни" на думи и т.н. След като попаднах на Касперски реших, че тя е поредната... такава, но се убедих, че не е така, наистина Касперски е една от най-добрите антивирусни програми. С голяма защита, лесна за употреба и доста доста ефективна... Можем само да благодарим на руснаците, че са създали такъв страхотен продукт ! Благодаря братушки :P

Първо, не са бъгове! Второ - написал съм какво да направи и да разреши проблемът! А има и трето - Мнението ти е безсмислено, постарай се да имаш по-малко такива некомпетентни мнения!

Хич даже ни най-малко не ми е некомпетентно мнението.Поне три пъти съм включвал програми в зоната

exclude from scan или trusted -как мислиш,дали спря да ги засича? Да не говорим за mirc !

Пък в случая човекът говори за експлоръра си......... laugh.gif Това ако не е бъг,не знам какво е !

Чакай да му засече целия уиндоус като malware или riscware invader,няма да се учудя много....... :P

Хич даже ни най-малко не ми е некомпетентно мнението.Поне три пъти съм включвал програми в зоната

exclude from scan или trusted -как мислиш,дали спря да ги засича? Да не говорим за mirc !

Пък в случая човекът говори за експлоръра си......... laugh.gif Това ако не е бъг,не знам какво е !

Чакай да му засече целия уиндоус като malware или riscware invader,няма да се учудя много....... :P

Ти въобще четеш ли? Мисля, че много добре съм обяснил защо засича експлорера и други програми! Това е от допълнителната защита. Ако искаш само антивирусна без допълнителна защита изключи си проактивната такава и няма да ти изкарва такива съобщения и няма да ти засича програмите като опасни! Най-добрите антивирусни експерти я оценяват като изключително полезна и добре направена!

Ти въобще четеш ли? Мисля, че много добре съм обяснил защо засича експлорера и други програми! Това е от допълнителната защита. Ако искаш само антивирусна без допълнителна защита изключи си проактивната такава и няма да ти изкарва такива съобщения и няма да ти засича програмите като опасни! Най-добрите антивирусни експерти я оценяват като изключително полезна и добре направена!

tigertron,хубаво си обяснил,но в момента говориш не особено умни неща,да се изразя деликатно.

Това е explorer.exe!!! не е зелева чорба!!! Отде-накъде точно той и riskware?

Малко повече обективност не вреди никому,ще знаеш!!!!

tigertron,хубаво си обяснил,но в момента говориш не особено умни неща,да се изразя деликатно.

Това е explorer.exe!!! не е зелева чорба!!! Отде-накъде точно той и riskware?

Малко повече обективност не вреди никому,ще знаеш!!!!

Ама хич не разбираш какво съм написъл:

Това съобщение е защото тези програми извикват и използват други програми и/или DLL файлове във фонов режим (скрито). Та това действие е характерно за вирусите и затова Касперски ти го изкарва!

Разбираш ли защо го изкарва. Защото при работата на операционната система експлорера извиква някои програми и/или DLL файлове (примерно когато маркираш изпълним файл в папка), които не са сертифицирани с подписа на Майкрософт. Ако си хванал непознат вирус и експлорера е раразен, то този вирус ще прави точно това! Поради тази причина обичайни действия на познати програми се засичат като опасни действия (инвейдъри, лоадери и т.н.), защото това са действия, изпълнявани под влиянието на вирус! Моля те, прочети повечко информация, запознай се повече и тогава пиши. Сигурен съм, че тогава няма да пишеш безсмислици!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.