Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Расовата омраза.Вашето мнение ?

Featured Replies

Тая тема ми мязи на приказката "много мразим расисти и цигани...".

Снимките са си отново еврейска пропаганда.

Ще ме извинявате.

Цялото ми уважение към Израел, ама до кога, ще го пропагандират тоя геноцид?

Минало е време, да, умрели са. Жестоко дори. Нечовешко.

Ама и на арменците и камбоджанците не им е било лесно, ама не се фишкат с геноцида си, нали?

И не правят през 2 години филми за него.

Както и да е.

Няма значение дали съм расистка или не. Това, което има значение е, че не сме родени да разбираме някой раси и за това ако може всеки да си стои в неговата си половинка от земното кълбо, че Европа заприлича на бит пазар. И на всякъде са започнали да вдигат ръце от middle east, ама лошото, е че вече и от Източна Европа вдигат ръце.

• Отговори 188
  • Прегледи 17,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Тоя Петър от Биг Брадър е гати расиста

Направо ми домъчня за Самие

То бива злоба-ама от него направо прелива и залива

sad.gif

А как не, ако например твоята вила я обират два пъти и ти знаеш, че това са циганите които живеят на другия склон, най-малкото

защото при втория им обир си заварил двама да изнасят неща от вилата ти...

Ако трима цигани при нормална разхдока в парка са обрали приятеля ти и са му взели ценни вещи, фотоапарат професионална серия, мобилен телефон, както и портфейла...

Ако цигани са те пребивали само защото като малък си бил с дълга коса и си слушал рок...

Ако цигани са изнасилвали твоя съученичка...

Ако цигани са убивали твой съсед... само за да му вземат пенсията или 20 лева останали от нея...

Кажи ми беден българин ще направи ли такива неща?! Ако да, то значи 20% от българското население в момента би трябвалои да ги прави.

Вкарали тенденциозно едно циганче, което не е само с цигански произход ОБАЧЕ, желаещо малко или много да се измъкне от заображдащата го мангасарщина в това просташко предаване Биг Брадър, но то може само да се сравнява с току що завърнала се от море българка с подобаващ тен.

Толерантността ни 3 пъти ни е докарвала робства:

византийско

турско-чифутско (кой отваря посред нощ портата на крепостта Царевец?)

съветско-чифуто-комунистическо

Остава само циганите да ни поробят и вече няма да може да чупим яйца като сядаме на тях!

adXok, не си прави труда да им обясняваш, няма да те разберат. Това са хора с промито от еврейските медии съзнание, за които "расист" и "нацист" са мръсни думи. Както казва Волен Сидеров, не са българи, а булгаристанци.

Какво да правим, като булгаристанецът е все още по-тъп, отколкото беден? Прибират ни 70% от доходите (около 50% за всякакви данъци и осигуровки и още 20% ДДС на всичко, което можеш да купиш с парите си) и с тях издържат цигани, които нямат един работен ден през живота си, но на 25 имат семейство със 7-8 деца. Вдигат цените на ток и вода, за да покриваме разходите на циганските гета, които от години не плащат нито лев. И булгаристанското говедо тегли покорно хомота, три седмици в месеца работи, за да издържа мангала, обаче е дресирано добиче и предпочита да се мъчи, но не и да бъде расист и нацист.

Еврейските банкери (защото всички банки, без изключение, са собственост на евреи) дерат по три кожи на работещия народ. Искаш да си купиш жилище - кредит с 10% годишна лихва. Минимум. За 20 години го плащаш три пъти. Ако не успееш да го платиш, чифута си присвоява жилището ти и го продава на следващия балама. Пак с 10% годишна лихва. Хората по света изнемогват, не успяват масово да си плащат лихвите на евреите и какво правят последните? Обявяват "банкова криза". Пак прибират жилищата на длъжниците, но не ги продават евтино, да не се минат. А искат държавата да възстанови "загубите" им с парите от данъците. От същите 70%, които народът плаща покорно.

Имам позната, която е акушерка в АГ-Варна. И от нея зная ужасяващи неща. На всички лекари от АГ-болниците е забранено със заповед, чието нарушаване се наказва с дисциплинарно уволнение, да дават каквато и да е статистическа информация за процентното съотношение на новородените по етноси. Защото истината е кошмарна - от 10 новородени 7 са циганчета, 2 турчета и едно българче. И това във Варна, където циганите са сравнително малко. Не ми се мисли във вътрешността на страната какво е. Докато булгаристанецът работи и издържа циганите, те се плодят като плъхове.

Обаче булгаристанецът гледа поръчковите филми на Спилбърг и "Биг Брадър", просълзява се за измислените еврейски жертви и "бедните, нещастни циганчета", псува под нос, като прочете за поредната циганска кражба, убийство или изнасилване, а на следващия ден пак работи като вол. И не смее да надигне глас, да не го обвинят, че е расист или нацист. Много точно го е казал на времето Славейков: "Не сме народ, а мърша!".

Редактирано от потребителско име (преглед на промените)

^ нямам какво да добавя.

За ваше сведение Самие е туркиня,а не циганка

И мозъка си ми е много наред-споко

Никой не може да ми го промие

Опаааа

Че има расизъм - то е ясно

Че ще го има и в......бъдещето - то пак е ясно

Но

Защо трябва от сега да се самоизяждаме

Споко бе хора

Не се нападайте, като освирепели канибали

Хора сме все пак та, ако ще не черни, жълти, бели - та и зелени да сме

Интересно ми е едно, расистчетата се оправдават с циганите, че не работели,че крадели, че имали по 5-6 деца, че държавта ги изхранвала, и накрая за всичко това обвиняват нас турците :P Абе как става тази метаморфоза biggrin.gif

Интересно ми е едно, расистчетата се оправдават с циганите, че не работели,че крадели, че имали по 5-6 деца, че държавта ги изхранвала, и накрая за всичко това обвиняват нас турците :P Абе как става тази метаморфоза biggrin.gif

Те не правят разлика явно-слагат всички под общ знаменател

Между другото най-добрите ми приятелки в училище бяха туркини и циганки

Всички се отнасяха с пренебрежение и страняха от тях

Аз бях единствената,с която говореха и дружаха

нямам нищо протв против която и да е раса. считам негри и жълти като равни. учителят ми по френски е негър най-много него уважавам, най-големия пич biggrin.gif "Първо сме хора после сме различни".

Единствено мразя циганите, щото те вече не спадат към човешката раса, а към животинската. тяхното място не е по градовете и селата, а по горите и полята.

Интересно ми е едно, расистчетата се оправдават с циганите, че не работели,че крадели, че имали по 5-6 деца, че държавта ги изхранвала, и накрая за всичко това обвиняват нас турците :angry: Абе как става тази метаморфоза biggrin.gif

Вас, турците? Ето това е проблема. Ти си роден в България, Израстнал си в България. Учил си в българия. Но се самоопределяш като турчин, а не като българин от турски произход.

Никой не те обвинява за простотиите на циганите. Познавам много българи от турски произход, с някои от тях сме много добри приятели, живял съм и повече от година с такова момиче... Но никой от познатите ми не се смята за турчин. Някои от тях дори гласуват за "АТАКА". Чул съм само веднъж един от тях да спомене произхода си, и то в ироничен контекст - когато един друг от компанията нещо ревнуваше, той го закачи: "Ти си по-голям турчин и от мене бе!" :)

Но съм категорично против тези, които живеят в България, а се смятат за турци. Които демонстративно отказват да говорят на български и сами се разграничават от останалите българи. Които на изборите под строй отиват да гласуват за ДПС, защото това е тяхната, турската партия. Знаеш ли примерно, че родителите на бившата ми приятелка от турски произход, които са от едно село, изгубиха работата си, защото техен съсед ги чул, че говорят на български у дома си и докладвал за това на следващата сбирка на ДПС? Знаеш ли, че в това село в един магазин се опитаха да откажат да ме обслужат, защото говоря на български? Не че успяха, де :) Знаеш ли, че ученичките в региони с преобладаващо население от турски произход получават пари от ДПС, за да носят забрадки?

Нацизмът и расизмът не означават сляпа омраза към всеки, който е от различен произход и националност. Означава нулева толерантност към тези, които не се адаптират, а се опитват да наложат собствените си неприемливи обичаи и модели на поведение в обществото, в което живеят.

нямам нищо протв против която и да е раса. считам негри и жълти като равни. учителят ми по френски е негър най-много него уважавам, най-големия пич biggrin.gif "Първо сме хора после сме различни".

Единствено мразя циганите, щото те вече не спадат към човешката раса, а към животинската. тяхното място не е по градовете и селата, а по горите и полята.

За жълтите съм съгласен. Честни и трудолюбиви хора, с достойнство и с традиции. Където и да отидат се адаптират към средата и не създават проблеми. Освен това през втората световна демонстрираха смелост и мъжество, с които би се гордял и най-чистокръвният ариец.

Виж, за негрите не мисля, че си прав. Между тях също има свестни, но са изключение. И това са най-вече негри, израстнали сред бели хора. То и сред циганите, израстнали в обкръжение на българи има свестни. И маймунка да уловиш от гората и да я възпиташ, и тя ще се научи да яде с прибори и да ползва тоалетната :) Но събереш ли няколко хиляди негра или циганина да живеят на едно място - това място след 10-20 години го отпиши. Ще се превърне в бордей и клоака.

Вас, турците? Ето това е проблема. Ти си роден в България, Израстнал си в България. Учил си в българия. Но се самоопределяш като турчин, а не като българин от турски произход.

Но съм категорично против тези, които живеят в България, а се смятат за турци. Които демонстративно отказват да говорят на български и сами се разграничават от останалите българи.

Да, ние сме турци драги, потомци на дошлите племена , турски и тюркски по балканите, майчиния ни език е турски, имаме почти еднакви неща като бит, фолклор, религия, език , и история донякъде като нашите братя турците в Турция, Ирак, Иран, балканите, дори тези от бившия ССССР.....

Аз не съм българин от турски произход, аз съм български гражданин, но съм по етнос турчин, нека не бъркаме етноса с гражданството, защото за вас българин, значи не само български етнос, но и гражданствеността.... И за това м/у другото можеш да благодариш на братята си българи за това :blink:

А по второто, смешник си, категорично отказвали да говорят български :) Явно пропагандата на АТАКА ти е промила мозъка драги .....Да ме виждаш да отказвам, че и да пиша на български :) Че и да не кажа голяма дума , 100 пъти по-добре от доста от твоите братя етно-българи ....

Редактирано от Diin (преглед на промените)

Но съм категорично против тези, които живеят в България, а се смятат за турци. Които демонстративно отказват да говорят на български и сами се разграничават от останалите българи.

Да, ние сме турци драги, потомци на дошлите племена , турски и тюркски по балканите, майчиния ни език е турски, имаме почти еднакви неща като бит, фолклор, религия, език , и история донякъде като нашите братя турците в Турция, Ирак, Иран, балканите, дори тези от бившия ССССР.....

Аз не съм българин от турски произход, аз съм български гражданин, но съм по етнос турчин, нека не бъркаме етноса с гражданството, защото за вас българин, значи не само български етнос, но и гражданствеността.... И за това м/у другото можеш да благодариш на братята си българи за това ;)

А по второто, смешник си, категорично отказвали да говорят български :) Явно пропагандата на АТАКА ти е промила мозъка драги .....Да ме виждаш да отказвам, че и да пиша на български ;) Че и да не кажа голяма дума , 100 пъти по-добре от доста от твоите братя етно-българи ....

Много по-грамотен и по-ерудиран си от много "българи"

Браво!

:yanim:

2.12 Пропагандирането на всякакви противозаконни идеи и цели е забранено. Не се допускат публикации на произведения, рецензии, лични коментари и др., които нарушават законодателството (съдържащи призиви за насилствена смяна на обществения ред, към етническа и верска омраза и други). Не се допускат коментари популяризиращи противозаконни и дискриминационни нацистки/фашистки и расистки идеи. Не се допускат дискриминация и проява на нетърпимост на основата на възраст, пол, раса, етнос, националност, вероизповедание, образователен ценз, социален статус и сексуалност.

2.13 Забранява се употребата на заплахи, вулгарни думи, цинизми и обиди, както в коментари по темите, така и в лични съобщения. Ако подобни неща станат чрез лични съобщения, трябва само да се уведоми член на администрацията и ще бъдат взети съответните мерки за предотвратяването им.

90 дни да се поохладиш!

stanley56 :yanim:

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Аз не съм българин от турски произход, аз съм български гражданин, но съм по етнос турчин, нека не бъркаме етноса с гражданството, защото за вас българин, значи не само български етнос, но и гражданствеността.... И за това м/у другото можеш да благодариш на братята си българи за това ;)

А по второто, смешник си, категорично отказвали да говорят български :P Явно пропагандата на АТАКА ти е промила мозъка драги .....Да ме виждаш да отказвам, че и да пиша на български ;) Че и да не кажа голяма дума , 100 пъти по-добре от доста от твоите братя етно-българи ....

Добре е човек да има самочувствие... Още по-добре е, ако поставя запетаите на местата им, структурира си правилно изреченията и знае как се съкращава "Съюз на Съветските Социалистически Републики". А ако разбира какво означава тавтология и как да я избягва е просто чудесно :)

Но иначе си прав, за турчин владееш добре българския ;)

Добре е човек да има самочувствие... Още по-добре е, ако поставя запетаите на местата им, структурира си правилно изреченията и знае как се съкращава "Съюз на Съветските Социалистически Републики". А ако разбира какво означава тавтология и как да я избягва е просто чудесно :P

Но иначе си прав, за турчин владееш добре българския :)

Може би ти с турския език ще се справиш по-добре?

Може би ти с турския език ще се справиш по-добре?

Бъди уверена, че ако бях роден, израстнал и учил в Турция - щях. Или, ако не мога да се справя, поне нямаше да ставам смешен с претенции, че владея добре езика :P

Интересно ми е едно, расистчетата се оправдават с циганите, че не работели,че крадели, че имали по 5-6 деца, че държавта ги изхранвала, и накрая за всичко това обвиняват нас турците :laughing5: Абе как става тази метаморфоза biggrin.gif

Не смятах пак да се меся в спора, но... Познат ми помак, който естесвено(?) е мюсулманин и вероятно се пише турчин когато го попитат, изпусна една интересна информация докато си говорехме днес! Когато му се оплаках, че след смяната на електромера ми през лятото на 2007г., сметките ми за ток са скочили над два пъти и зимата на 2007-2008г., достигнаха до 160лв. за месец януари(2008г.) в сравнение с 58лв. за януари(2007г.), той каза следното:

"Ние плащаме сметки за ток между 8 и 25лв. в зависимост от това дали е лято или зима! Греем се с климатици(мн.ч)! Бойлер, хладилници, фризери, автоматична пералня, готварска печка и т.н. ел. уреди се използуват редовно".

Хайде сега, обясни ми, как аз с изключен хладилник и работещ 1(един) климатик(Twin Inverter),(защото е единствен), готварска печка и телевизор, а щях да забравя компа, който през зимата рядко пускам, плащам през студеният сезон средно 120лв. ток месечно, а приятеля ми "турчин" примерно 25лв.?

Кой плаща разликата? Ако:

1. Моята сметка е вярна, кой доплаща неговата?

2. Ако неговата е вярна, за кого доплащам аз?(И то, толкова много!)

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Не смятах пак да се меся в спора, но... Познат ми помак, който естесвено(?) е мюсулманин и вероятно се пише турчин когато го попитат, изпусна една интересна информация докато си говорехме днес! Когато му се оплаках, че след смяната на електромера ми през лятото на 2007г., сметките ми за ток са скочили над два пъти и зимата на 2007-2008г., достигнаха до 160лв. за месец януари(2008г.) в сравнение с 58лв. за януари(2007г.), той каза следното:

"Ние плащаме сметки за ток между 8 и 25лв. в зависимост от това дали е лято или зима! Греем се с климатици(мн.ч)! Бойлер, хладилници, фризери, автоматична пералня, готварска печка и т.н. ел. уреди се използуват редовно".

Хайде сега, обясни ми, как аз с изключен хладилник и работещ 1(един) климатик(Twin Inverter),(защото е единствен), готварска печка и телевизор, а щях да забравя компа, който през зимата рядко пускам, плащам през студеният сезон средно 120лв. ток месечно, а приятеля ми "турчин" примерно 25лв.?

Кой плаща разликата? Ако:

1. Моята сметка е вярна, кой доплаща неговата?

2. Ако неговата е вярна, за кого доплащам аз?(И то, толкова много!)

А аз пък познавам доста мои колеги- БЪЛГАРИ, които дори се хвалеха как крадат ток... И това са военни представи си, не че са закъсали дотам да не могат да плащат..виждал съм как крадат и от парно, виждал съм как се краде и от работата ми... и това не са цигани или ние турците...

И какво излиза, сега ще мерим пишките кой повече краде ли.. май ще се окаже че точно българите крадете най-много..

Кой можеше да краде от държавата я ми кажи, нима циганина кокошкар, или тия които бяха на държавни и властови позиции, и колко от тях бяха цигани или турци ... Почти никой не беше от етносите..

Затова недей парадира с помака, който ти бил казал еди какво си.. Когато се замислш къде отиде държавната пара от учреждения , заводи, банки, тогава ще можеш да говориш....

Още ли държиш да говорим за кражби в Бг ....

И кой доплаща сметките питам, аз честния турчин, оправям бакиите на многото повече нечестни цигани и българи....

Защото съм свикнал да си плащам, да съм честен, да не крада, защото плащам и историческа дан, защото имам чест, имам достойснтво, не викам че щом държавното е общо, значи е мое... защото немога да си позволя да изпадна на нивото на тия нечестни българи, които ми парадират че държавата е тяхна и аз съм само гост или наемател дори ....и на всичкото отгоре плюят че аз съм ги крадял... че съм предател и незнам какво си още....

Май се оказва че най силно Дръжте крадеца вика точно този който краде, и то яко краде, не се занимава с кокошкарски истории...като циганите....

Бъди уверена, че ако бях роден, израстнал и учил в Турция - щях. Или, ако не мога да се справя, поне нямаше да ставам смешен с претенции, че владея добре езика :P

Ами ти пак си си смешен, с претенциите си за познания.....и за расова омраза.... Особено доводите ти са номер едно, в няколко твои поста......като за смъртта на Хайдер например...или когато правиш анализ на допуснати правописни грешки ..

А аз пък познавам доста мои колеги- БЪЛГАРИ, които дори се хвалеха как крадат ток... И това са военни представи си, не че са закъсали дотам да не могат да плащат..виждал съм как крадат и от парно, виждал съм как се краде и от работата ми... и това не са цигани или ние турците...

И какво излиза, сега ще мерим пишките кой повече краде ли.. май ще се окаже че точно българите крадете най-много..

Кой можеше да краде от държавата я ми кажи, нима циганина кокошкар, или тия които бяха на държавни и властови позиции, и колко от тях бяха цигани или турци ... Почти никой не беше от етносите..

Затова недей парадира с помака, който ти бил казал еди какво си.. Когато се замислш къде отиде държавната пара от учреждения , заводи, банки, тогава ще можеш да говориш....

Още ли държиш да говорим за кражби в Бг ....

И кой доплаща сметките питам, аз честния турчин, оправям бакиите на многото повече нечестни цигани и българи....

Защото съм свикнал да си плащам, да съм честен, да не крада, защото плащам и историческа дан, защото имам чест, имам достойснтво, не викам че щом държавното е общо, значи е мое... защото немога да си позволя да изпадна на нивото на тия нечестни българи, които ми парадират че държавата е тяхна и аз съм само гост или наемател дори ....и на всичкото отгоре плюят че аз съм ги крадял... че съм предател и незнам какво си още....

Май се оказва че най силно Дръжте крадеца вика точно този който краде, и то яко краде, не се занимава с кокошкарски истории...като циганите....

Ами ти пак си си смешен, с претенциите си за познания.....и за расова омраза.... Особено доводите ти са номер едно, в няколко твои поста......като за смъртта на Хайдер например...или когато правиш анализ на допуснати правописни грешки ..

Г-н Дийн, не знам как четете поста ми, но никъде не съм споменал, не само термина кражба, но и не може да се направи съответният еднозначен извод от прочетеното между редовете като подтекст? Ако трябва и кражбите да включа в конструктивният(иска ми се) диалог, темата съществено ще натежи и ще я отклоним от тематиката, която засяга! Странно е, как с опитността на врял и кипял политик, започнахте да извъртате посоката й?! Впрочем кражбата е спомената именно от Вас, без да съм дал реален повод в тази посока! Чудя се, би ли хрумнала на човек, който няма съответният опит, когото макар и коствено и без реално намерение съм настъпил по "мазола"? Твърде силно се отбранявате, направо съмнително, срещу атака, която не се е състояла!

Г-н Дийн, не знам как четете поста ми, но никъде не съм споменал, не само термина кражба, но и не може да се направи съответният еднозначен извод от прочетеното между редовете като подтекст? Ако трябва и кражбите да включа в конструктивният(иска ми се) диалог, темата съществено ще натежи и ще я отклоним от тематиката, която засяга! Странно е, как с опитността на врял и кипял политик, започнахте да извъртате посоката й?! Впрочем кражбата е спомената именно от Вас, без да съм дал реален повод в тази посока! Чудя се, би ли хрумнала на човек, който няма съответният опит, когото макар и коствено и без реално намерение съм настъпил по "мазола"? Твърде силно се отбранявате, направо съмнително, срещу атака, която не се е състояла!

Аз не се отбранявам господине, просто споделих кой краде повече, понеже вие насочихте темата натам, и на нейна база оправдавате своята расова омраза ... :) давате пример с това че някой краде ток, а вие плащате , мисля че поста ви е еднозначен, нищо че не е спомената думата "кражба" -тя се подразбира.....

И после имате наглостта да ми държите сметка че съм използвал думата която вие не сте посмели..... Ами това си е кражба, по всички закони и правилници на Република България....Айде да не бъдем много свенливи, или просто да бъдем честни....

П.С Достатъчно лицемерие съм виждал, за да го различа и във сегашния ви пост господинчо...

Аз не се отбранявам господине, просто споделих кой краде повече, понеже вие насочихте темата натам, и на нейна база оправдавате своята расова омраза ... :) давате пример с това че някой краде ток, а вие плащате , мисля че поста ви е еднозначен, нищо че не е спомената думата "кражба" -тя се подразбира.....

И после имате наглостта да ми държите сметка че съм използвал думата която вие не сте посмели..... Ами това си е кражба, по всички закони и правилници на Република България....Айде да не бъдем много свенливи, или просто да бъдем честни....

П.С Достатъчно лицемерие съм виждал, за да го различа и във сегашния ви пост господинчо...

Казал съм единствено, че потребен от някого ток е плащан от част от българският народ - от етническите българи! Дали този ток е откраднат, както се опитвате да сложите Ваши думи в моята уста или просто е надписан на мен, а не във фактурите на реално изразходвалите го, е отделен въпрос, който нямам намерение да засягам! Ще кажа единствено, и само, че не е проблем само кражбата от частни лица, но и от фирми, притежавани от "наши" хора приближени или участвуващи в политическият елит на партиите, управлявали България през протежението на целият преход, които са били във властта и са се ползвали от нея благодарение, често, на намесата на незаконната партия ДПС! Справка конституцията на РБ. Която я има и благодарение на финансовата и всякаква друга подкрепа на тайните служби на Турция(MIT)! Което не е нищо друго, освен груба намеса във вътрешните работи на суверенна Република България, понастоящем член на Европейският Съюз!

Бих желал, да се държите по-културно в обръщението си към мен и да не използувате определения като: господинчо, лицемерен и други! Те не позорят мене, а този който ги употребява, когато няма реални доводи, да обори дадена теза!

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Казал съм единствено, че потребен от някого ток е плащан от част от българският народ - от етническите българи! Дали този ток е откраднат, както се опитвате да сложите Ваши думи в моята уста или просто е надписан на мен, а не във фактурите на реално изразходвалите го, е отделен въпрос, който нямам намерение да засягам! Ще кажа единствено, и само, че не е проблем само кражбата от частни лица, но и от фирми, притежавани от "наши" хора приближени или участвуващи в политическият елит на партиите, управлявали България през протежението на целият преход, които са били във властта и са се ползвали от нея благодарение, често, на намесата на незаконната партия ДПС! Справка конституцията на РБ. Която я има и благодарение на финансовата и всякаква друга подкрепа на тайните служби на Турция(MIT)! Което не е нищо друго, освен груба намеса във вътрешните работи на суверенна Република България, понастоящем член на Европейският Съюз!

Бих желал, да се държите по-културно в обръщението си към мен и да не използувате определения като: господинчо, лицемерен и други! Те не позорят мене, а този който ги употребява, когато няма реални доводи, да обори дадена теза!

Казахте това което казахте господинчо ( а е господинчо като умалително на господин, защото сте по-малък от мен ), и то се вижда добре от всички....да превръщаме темата в политическа дискусия няма нужда, има си теми за политика.. и там ще ви докажа колко сте сляп и предубедено късоглед....Ставаше въпрос за вашите думи, за вашия пример за кражба на ток, както и да го погледнете и оправдавате.... и съответното ви оправдание за расова омраза....

Сега няма смисъл да ми мъкнете вода от десет кладенеца за да се оправдавате... Точно вие не ми говорете за законите на република България, знам ги по-добре от вас, както и Конституцията....

Това че етнически българи крадат главно от държавата, а обвиняват други етноси е факт, и прехвърлянето на вината е оправдание за вас да сте расист.. и националфашист...

Намесването на партии и политика е същия факт, оправдание за българския етнос, да имат някой друг виновен, за да го мразят, за да прехвърлят историческата си омраза към някого, независимо дали е така или не е така....

Извъртаниците си ги правете пред някой, пред когото ще минат.. ако не ви достига смелост да казвате истината, или сте заблуден като кон с капаци,какво изобщо сте тръгнали да спорите.....

П.С Ще чакам тема в раздел политика, з да видим кой на какви служби служи, и на чии интереси слугува....

Казахте това което казахте господинчо ( а е господинчо като умалително на господин, защото сте по-малък от мен ), и то се вижда добре от всички....да превръщаме темата в политическа дискусия няма нужда, има си теми за политика.. и там ще ви докажа колко сте сляп и предубедено късоглед....Ставаше въпрос за вашите думи, за вашия пример за кражба на ток, както и да го погледнете и оправдавате.... и съответното ви оправдание за расова омраза....

Сега няма смисъл да ми мъкнете вода от десет кладенеца за да се оправдавате... Точно вие не ми говорете за законите на република България, знам ги по-добре от вас, както и Конституцията....

Това че етнически българи крадат главно от държавата, а обвиняват други етноси е факт, и прехвърлянето на вината е оправдание за вас да сте расист.. и националфашист...

Намесването на партии и политика е същия факт, оправдание за българския етнос, да имат някой друг виновен, за да го мразят, за да прехвърлят историческата си омраза към някого, независимо дали е така или не е така....

Извъртаниците си ги правете пред някой, пред когото ще минат.. ако не ви достига смелост да казвате истината, или сте заблуден като кон с капаци,какво изобщо сте тръгнали да спорите.....

П.С Ще чакам тема в раздел политика, з да видим кой на какви служби служи, и на чии интереси слугува....

Въобще не криете наглостта си г-н Дийн! Нямате никакво уважение към мнения, освен Вашето и тези, които го поддържат! Имате някой зад гърба си изглежда, или се ползувате от добри финансови възможности! И тъй като декларирате принадлежноста си към турският етнос, мога да предположа, че Сте свикнал, ние "гяурите" да навеждаме гръб и да си траем от Вашите издевателства! Няма да го бъде, "старче", както сам се определихте спрямо мен! Расова омраза точно Вие предизвиквате лично и нарочно, даже я употребявате! Аз на расова основа, никого не мразя! Мразя личности и маси от хора, които се обогатяват, или ги преференцират за сметка на моите права! Мразя и тези(властимащите), които осъществяват тази дискриминация, срещу части от българският народ в полза на други! Това че, дискриминирано е мнозинството(от етнически българи), в полза на малцинствени групи е факт! Разбира се има дискриминация и на бедни спрямо богати, но това е друга тема!

Въобще не криете наглостта си г-н Дийн! Нямате никакво уважение към мнения, освен Вашето и тези, които го поддържат! Имате някой зад гърба си изглежда, или се ползувате от добри финансови възможности! И тъй като декларирате принадлежноста си към турският етнос, мога да предположа, че Сте свикнал, ние "гяурите" да навеждаме гръб и да си траем от Вашите издевателства! Няма да го бъде, "старче", както сам се определихте спрямо мен! Расова омраза точно Вие предизвиквате лично и нарочно, даже я употребявате! Аз на расова основа, никого не мразя! Мразя личности и маси от хора, които се обогатяват, или ги преференцират за сметка на моите права! Мразя и тези(властимащите), които осъществяват тази дискриминация, срещу части от българският народ в полза на други! Това че, дискриминирано е мнозинството(от етнически българи), в полза на малцинствени групи е факт! Разбира се има дискриминация и на бедни спрямо богати, но това е друга тема!

Офотпика ви е за другаде... Моята личност ако ви вълнува питайте на ЛС... За мен вие сте наглия , който е свикнал ние турците да му бъдем под нивото само защото вие сте българин нали, но дълбоко греши... И оправданията за партии или държавна полтика ги забравете, личността ви срещу моята показвам, не месете някакви протекторати които са ви явно фикс идея, не само за мен, но и за всичите ми братя и сестри....

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.