Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Препоръчан отговор


Панирани филии на фурна по рецепта на пеполина. Хем не са пържени и не се мотка човек покрай тигана, хем вкусът им е даже с един плюс отгоре.

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

4 Яйца с бекон и извара-бързо,лесно,вкусно!!!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Колко е важно да закусим?

Публикувано изображение

Колко е важно да си осигуриш добро начало на деня, което ще ти помогне да се чувстваш чудесно до вечерта?

И колко от нас считат закуската за наистина важен елемент от ежедневието?

С тези въпроси Actualno.com се обърна към различни граждани като част от съвместната си кампания с с belVita "Сутрешен старт".

Мненията на почти всички интервюирани дотук са, че закуската е най-важното хранене за деня, но често много от нас я пропускат.

"Закуската е задължителен елемент от здравословния режим на съвременния човек. Тя ни дава енергия и подпомага физическата активност на организма през целия ден", споделя проф. Донка Байкова, д.м. специалист по хранене и диететика.

И мнението й се споделя от мнозина.

Какво пък споделят включилите се в кампанията на Actualno.com може да следите в секцията ни "Сутрешен старт с belVita".

actualno.com

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Две филийки намазани с маргарин, малко сиренце и чайче! Всеки божи ден го ям :)


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Много харесвах соления кейк, който правеше майка ми.

Този кейк се приготвя бързо и лесно и е чудесен за закуска.

Солен кейк

Продукти

1 чаена чаша кисело мляко;

4 яйца;

1 пак.краве масло от 125г (може да се замени с олио или маргарин);

250 г сирене

2.5 чаени чаши брашно;

1 чаена лъжичка сода за хляб;

В голяма купа се слагат последователно и разбиват с миксер яйцата, омекналото масло, сиренето, "угасената" в кис.мляко сода, брашното.

Готовата смес се излива в намаслена и набрашнена тавичка и по желание се наръсва със счукан ким или друга подходяща подправка (аз го предпочитам без подправки).

Пече се в умерена фурна, като от време на време се проверява дали е изпечен с клечка за зъби или дървено шишче.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Чувсвам се на седмото небе : лек неангажиращ сутрешен спам със стабилна закуска: :lol6:

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
Гост
публикувано (редактирано)

Чувсвам се на седмото небе : лек неангажиращ сутрешен спам със стабилна закуска: :lol6:

Хич не е лошо за...ам.... Редактирано от Гост (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Хич не е лошо за...ам....

ти си мръвоядец кат мене та за нас и за писаната те тва

:P

Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Чувсвам се на седмото небе : лек неангажиращ сутрешен спам със стабилна закуска: :lol6:

С тия цени на яйцата, ,,богата,, ти е закуската :D Редактирано от shefkata (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Най-добрата закуска "за мен" е кисело мляко с бисквитки.... : )

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Най-добрата закуска "за мен" е кисело мляко с бисквитки.... : )

...бисквитки с вкус на масло ...и за вечеря не ги отказвам :D

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Обикновено принцеси от тънки филийки с мнооого кашкавал и маслини в добавка. Може и с варено яйце. Друг вариант е прясно мляко с мюсли и отделно разтворим протеин.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

палачинките с готовата смес са страхотни, е това с обръщането не го мога ама карай

:pancake:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Закусвам винаги с 3 рохки яйца ( по възможност XL) :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Закусвам винаги с 3 рохки яйца ( по възможност XL) :)

Преди много години работех на една вила, за ловен туризъм.Та , един германец искаше за закуска всяка сутрин рохки яйца.Трябваше да врат точно 3 мин, и да се охлаждат 11 секунди.И всичко това засечено по неговия часовник.Не признаваше времето на друг :D

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Преди много години работех на една вила, за ловен туризъм.Та , един германец искаше за закуска всяка сутрин рохки яйца.Трябваше да врат точно 3 мин, и да се охлаждат 11 секунди.И всичко това засечено по неговия часовник.Не признаваше времето на друг :D

Какво да ги правиш - германци... :D

Аз ползвам яйцеварка :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Какво да ги правиш - германци... :D

Брат ми разказваше за един свой колега, който точно в 10 часа е спирал карането на ски (това на Банско), свалял е ръкавиците, вадел е вареното си яйце от вътрешния си джоб и го изяждал на пистата...Това всеки ден...Накрая такава атракция е станал, че румънците (а и другите чужденци ), че го чакали със заредени фотоапарати и камери.... :lol6:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Аз допреди година закусвах само с плодове, но откакто започнах да хапвам яйца се чувствам много по-добре.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Аз ползвам яйцеварка :)

Май трябва да се обзаведа с яйцеварка -

това с рохките не ми се получава пък много ги обичам точно така, с течен жълтък

:)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
публикувано (редактирано)

Аз допреди година закусвах само с плодове, но откакто започнах да хапвам яйца се чувствам много по-добре.

Ще се сетиш. Организмът има нужда и от протеин и мазнини, не само от въглехидрати. Не ги знам вегетарианците, еле па веганите, защо така се измъчват. Редактирано от badsector (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ще се сетиш. Организмът има нужда и от протеин и мазнини, не само от въглехидрати. Не ги знам вегетарианците, еле па веганите, защо така се измъчват.

Добре ги знам вегетарианците, защото бях от тях. :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добре ги знам вегетарианците, защото бях от тях. :)

Мазохистка :P

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Добави ново...