Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сутрeшна закуска

jackass

Препоръчан отговор

Аз в студените зимни дни закусвам и с гореща супа Най-обичам супа от топчета-правя я страхотно Иначе има и сухи супи за една чаша,ако имаш микровеле стават за нула време На мен ми харесват много,мързелешка работа :P

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 458
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Не обичам да ям на закуска, но за сметка на това обичам да пия :P - разбира се кафе по много, може и плодов сок. А за да не ми простъргва и да имам енергия поне до обяд си правя следното - прясно мляко 300 гр, един банан вътре, една чаена лъжица мед и две сусамов тахан, разбито с миксер, приятно е за пиене и дава бързо много и само полезна енергия ;) Друга алтернатива - плодове от компот - праскови, кайсии, ягоди, круши с част от сока ги заливаш с гъсто кисело мляко, по-кремообразно и не много кисело , а ако имаш време, може да добавяш и нарязани пресни плодове всякакви :P адски е освежаващо и антиоксидиращо, но ще ти простъже по-скоро :)

Редактирано от ajaxx (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не обичам да ям на закуска, но за сметка на това обичам да пия ;) - разбира се кафе по много, може и плодов сок.

А за да не ми простъргва и да имам енергия поне до обяд си правя следното - прясно мляко 300 гр, един банан вътре, една чаена лъжица мед и две сусамов тахан, разбито с миксер, приятно е за пиене и дава бързо много и само полезна енергия ;)

Друга алтернатива - плодове от компот - праскови, кайсии, ягоди, круши с част от сока ги заливаш с гъсто кисело мляко, по-кремообразно и не много кисело , а ако имаш време, може да добавяш и нарязани пресни плодове всякакви :) адски е освежаващо и антиоксидиращо, но ще ти простъже по-скоро :)

това с халвата ми звучи супер подсилващо.Браво!
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аз в студените зимни дни закусвам и с гореща супа

Най-обичам супа от топчета-правя я страхотно

Иначе има и сухи супи за една чаша,ако имаш микровеле стават за нула време

На мен ми харесват много,мързелешка работа

;)

Предпочитам да закусвам супа,отколкото нещо сладко.Гади ми се от сладко (само сутрин).

И на мен топчетата ми се отдават :) По едно време само това си правех,изяждах си бая големи количества Публикувано изображение

Готовите също ги харесвам,но само на Маги.Тези за 1 чаша особено са супер.На тази с пилето им добавям малко лимонов сок и сол,черно пиперче и става страшна.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Предпочитам да закусвам супа,отколкото нещо сладко.Гади ми се от сладко (само сутрин).

И на мен топчетата ми се отдават :) По едно време само това си правех,изяждах си бая големи количества Публикувано изображение

Готовите също ги харесвам,но само на Маги.Тези за 1 чаша особено са супер.На тази с пилето им добавям малко лимонов сок и сол,черно пиперче и става страшна.

Хехе,ти си от нашата партия-на соленчовците

:P

Всичко на Маги е вкусно,и аз добавям чер пипер,понякога и настърган картоф

На пилешката слагам и естрагон (тарос)

Веднъж се излъгах да пробвам суха супа на Галина Бланка-голяма грешка,ужъсия,блъскаше на нафталин или нещо подобно

Гадно-хем не беше с изтекъл срок на годност (аз това гледам винаги)

Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Няма по-добра закуска за мен от чаша мляко с нес и банан. Ако няма банан, мога да го заместя с някакви шоколадови бисквити тип Траяна и Престиж Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 3 месеца по-късно...

Тази сутрин закусих с домашна баница, една кофичка кисело мляко, и едно кафе в добавка. Много добра комбинация за закуска.Може да твърдите, че е прозаична, но пък засища добре :speak:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Абе вие не сте ли чували за принца, който целунал жабата и тя се превърнала в принцеса ?

Абе не беше ли принцесата целунала жабока и той се превърнал в принц?

П.П. А по темата...след сутрешното кафе изпитвам единствено нужда от течности- сокче, айран... или плодове.

А на доктора щом са му направили баница..добре се е представил снощи

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тази сутрин закусих с домашна баница, една кофичка кисело мляко, и едно кафе в добавка.

Много добра комбинация за закуска.Може да твърдите, че е прозаична, но пък засища добре :)

И аз искам домашна баница за закуска, ама в момента няма. Тази сутрин дори не закусих, което е доста необичайно за мен. Ама сега ще ходя да наваксам. За закуска обикновено ям сандвич. Може и нещо сладко или плод за десерт, а може и двете за десерт.

Обичам баница със сирене, със сирене и яйца и с ябълки и канела. Публикувано изображение

Публикувано изображение то е нещо като подкуп -дано да се представя добре довечера Публикувано изображение

;)

Това го кажи на един кришнар от форума, който се е отказал освен от месото и от секса! :clap:

Редактирано от tuksum (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Обичайното Сандвич или кроасан+кисело мляко ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

От както се помня всеки божи ден ям принцеси на микровълновата (филия + маргарин + кренвирш + кашкавал + кемион + малко вода в чинията да станат по-мекички)...Чудя се как не са ми писнали

Редактирано от trabant4e (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Попара: Сухар (или по-стар хляб), сирене, захар, топло прясно мляко (некои добавят и малко масло). При случай, че няма мляко, може и с чай или просто гореща вода. Засища добре и се отразява на домашния бюджет още по-добре...

Кафето (Арабика) после...

:scared:

Здравейте и тука! Дайте ми някой идеи за сутришна закуска, че всяка сутрин се чудя кво да хапвам и ми омръзнаха филиите с малсо и т.н. ТРябва обаче да е бърза, защото нямам много време преди работа! Благодаря!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Попара: Сухар (или по-стар хляб), сирене, захар, топло прясно мляко (некои добавят и малко масло). При случай, че няма мляко, може и с чай или просто гореща вода. Засища добре и се отразява на домашния бюджет още по-добре...

Кафето (Арабика) после...

:eek:

Има и попара със запържен червен пипер. Сигурно на някого му звучи ужасно, но който е ял, знае колко е вкусна :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Сутрин -кафе с цигара , някакъв плод най-често грейпфурт, всичко това , за да мога да се надъня здраво на обяд Публикувано изображение

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Сутрин -кафе с цигара , някакъв плод най-често грейпфурт, всичко това , за да мога да се надъня здраво на обяд Публикувано изображение

Боже,не съм само аз!

Но последно приготвих на сина ми сандвичи със печени чушки (смени на пюре) и разбити с натрошено сирене.Много ги хареса.Опитайте и вие-може да ви се понрави!

Редактирано от beli99 (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 1 месец по-късно...

Напоследък закусвам банан и мюсли с мляко, понякога и сладка царевица, а след това цигара и кафе. ;) За 10 мин съм закусил, а това рано сутрин дето не мога да уцеля тоалетната като пикая и не знам къде се намирам да седна да правя някакви принцеси, палачинки и тем подобни храни изискващи време и волско търпение си е направо висша форма на мазохизъм

Редактирано от d1saster (преглед на промените)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Знам че яйцата по панагюрски се заливат с запържения червен пипер, но не за попарата. Интересно наистина...

:doh:

Има и попара със запържен червен пипер. Сигурно на някого му звучи ужасно, но който е ял, знае колко е вкусна :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 4 месеца по-късно...

Аз съм голям фен на запържената попара със сирене!!! Любима закуска от детството :P А за бърза сутрешна закуска- макарони, или 1-2 плодчета (хем е вкусно, хем полезно), мюсли ... Аз сутрин обичам препечена филийка, а според настроението може да е сладка (с мед или сладко) или солена- сирене, сол, саламче, домат, краставица. Като ги комбиниреш тези продукти и ще имаш различна закуска за всеки ден. :P Много често отделям малко време и правя баница,кекс, някакви кифлички -така закуска сутрин има за доста време :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи това в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
  • Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.
    Абонирайте се
  • Добави ново...