Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Препоръчан отговор


Поздравления за това, че закусваш сутрин. При всички положения, каквото и да избереш, е хубаво да прибавиш и някакъв плод към закуската. Не избирай сладки храни или сладкиши, защото дават бързо енергия, но с краткотраен ефект ;) Както и достатъчно течности, особено ако пиеш сутринта кафе, както прредполагам. ПП. 30 минути са много, прекалено много за кайма за принцеси. Това не е кайма за шницели или кюфтета.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

ПП. 30 минути са много, прекалено много за кайма за принцеси. Това не е кайма за шницели или кюфтета.

Те хубавите работи бавно стават

А и поне 10 минути я връщам сместа в хладилника-както му викат да си обиколи нивата

Аз не съм лапачка-искам да ми е вкусно-а не да си напълня търбуха

Има разлика

:huh:

Който бърза-да гълта

Негов проблем

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Поздравления за това, че закусваш сутрин. При всички положения, каквото и да избереш, е хубаво да прибавиш и някакъв плод към закуската. Не избирай сладки храни или сладкиши, защото дават бързо енергия, но с краткотраен ефект thumbsdownsmileyanim.gif Както и достатъчно течности, особено ако пиеш сутринта кафе, както прредполагам.

ПП. 30 минути са много, прекалено много за кайма за принцеси. Това не е кайма за шницели или кюфтета.

А ако не закусваме сутрин :P и пием само кафета и пушим цигари :huh:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

А ако не закусваме сутрин :P и пием само кафета и пушим цигари :huh:

10 причини защо наистина се нуждаете от закуска

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Както и достатъчно течности, особено ако пиеш сутринта кафе, както прредполагам.

Кафето го спрях заради цигарите, защото докато пиех кафе неоможах да откажа цигарите.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Една чашка кафе на ден е полезно да се пие,особено от хора с по-ниско кръвно.Моята "закуска" обикновено е кафе и Ред Бул,вече без цигара :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Те хубавите работи бавно стават

А и поне 10 минути я връщам сместа в хладилника-както му викат да си обиколи нивата

Аз не съм лапачка-искам да ми е вкусно-а не да си напълня търбуха

Има разлика

:P

Който бърза-да гълта

Негов проблем

За принцеси каймата изобщо няма значение дали ще престоява или не – ама ти щом така си се успокояваш – ок, хахаххаха. Пак повтарям и съм абсолютно категорична - престоява каймата за кюфтета, шницели и подобни, за колбаси и т.н, защото се слагат и други продукти освен подправки и там си има престояване, което понякога е половин час, понякога е 2 часа, понякога е дооста повече.

Второ – това за обикалянето на нивата се казва за питка. Въобще поговорките невинаги са добър спътник в кулинарията Публикувано изображение

А пък кой как яде няма никаква, ама никаква връзка с това кой какво и колко дълго прави.

Та така.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

По голяма глупост не бях чувала.Е как да няма значение престоя на каймата?Чуй ме(ПРАВЯ ГО ОТ ГОДИНИ):омесвам каймата като за кюфтета-с чубричка,яйчеце,чер пипер,шарена сол и др.по вкус от предната вечер,оставям в хладилника и поне три сутрини забравям за проблема какво да триготвя сутринта.Я пробвай с овкусена каймичка и пиши тогава..... Ето с какво закусва моето семейство: -спагети,кус-кус,макарони и др. -палачинки -пържини филии -бърза баница от кубчета сух хляб -всякакви видове сандвичи -нескуик -палачинково руло(СТАВА ТОЧНО ЗА 10 МИН.) -кроасани от бутер тесто и мн. други ПРИЯТЕН АПЕТИТ!!!!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Внимателно с квалификациите, защото много добре знам какво говоря! А какво съм пробвала или не съм, не знаеш. Сместа за принцеси с кайма се различава от тази на кюфтета с кайма. Това, че на теб ти харесва да слагаш яйце вътре и си я приготвяш от вечерта, защото при теб вече става дума за удобство - това е съвсем различно. Престоят на каймата в кои ястия е от значение съм писала вече преди малко.

Редактирано от chain_reaction (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Слушам само майка си!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

За принцеси каймата изобщо няма значение дали ще престоява или не – ама ти щом така си се успокояваш – ок, хахаххаха. Пак повтарям и съм абсолютно категорична - престоява каймата за кюфтета, шницели и подобни, за колбаси и т.н, защото се слагат и други продукти освен подправки и там си има престояване, което понякога е половин час, понякога е 2 часа, понякога е дооста повече.

Второ – това за обикалянето на нивата се казва за питка. Въобще поговорките невинаги са добър спътник в кулинарията Публикувано изображение

А пък кой как яде няма никаква, ама никаква връзка с това кой какво и колко дълго прави.

Та така.

1.Има,има-стават по-сочни и по-пухкави Принцесите

2.За всяко нещо,дето не се яде веднага,се казва така

Поговорката е тръгнала от питката на Ангел Каралийчев

И 3.Ти на мене кулинарни съвети не ми давай изобщо

Публикувано изображение

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Големи кулинари се появиха тук :) а въпроса беше "бърза закуска". Приятел, върви хапни една шкембе-чорба в най-близката закусвалня, която я предлага.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Големи кулинари се появиха тук :) а въпроса беше "бърза закуска".

Приятел, върви хапни една шкембе-чорба в най-близката закусвалня, която я предлага.

Тя темата си е в раздел "Кулинар"

Някой като го мързи и няма табиет-негов проблем

Хората му дават акъл-то не вдява

Публикувано изображение

Пък такава бльоджа гадна като шкембе чорбата не всеки яде

;)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Айде стига сте се карали за тези принцеси. Аз като си правя такива си купувам готова кайма за принцси от магазина и готово ;)

Една чашка кафе на ден е полезно да се пие,особено от хора с по-ниско кръвно.Моята "закуска" обикновено е кафе и Ред Бул,вече без цигара :)

Кафето ги спрях и заради язвата!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Тя темата си е в раздел "Кулинар"

Някой като го мързи и няма табиет-негов проблем

Хората му дават акъл-то не вдява

Публикувано изображение

Пък такава бльоджа гадна като шкембе чорбата не всеки яде

:)

Кой знае какво са ти пробутали за шкембе чорба.

И мен ако ме питаш филия с кайма няма нищо общо с принцеса, ама си мълча.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Големи кулинари се появиха тук :) а въпроса беше "бърза закуска".

Приятел, върви хапни една шкембе-чорба в най-близката закусвалня, която я предлага.

Оф това за шкембето или някаква друга супичка е идея, но за обед. Сутрин няма време а и подобно консумирам само след тежка вечер ;)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Яко фафли шоколади и всякакви сандвичи за закуска, разбира се със сокче или кафе. Зависи кога съм се прибрал вечерта :);)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Кой знае какво са ти пробутали за шкембе чорба.

И мен ако ме питаш филия с кайма няма нищо общо с принцеса, ама си мълча.

Напълно подкрепям!Естествено,че няма нищо общо-едното е овкусено а другото не.Кое ще е по-вкусно?

Сетих се,че можем да приготвим за сутрешна закуска и различни видове омлети-за любителите на яйца.

Приятно хапване!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове
:yanim: Ако някой ми покаже мой пост където съм написала, че каймата за принцеси е неовкусена и че принцесата с кайма е филия с кайма, браво ще му кажа. Пишете наизуст.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

:) Ако някой ми покаже мой пост където съм написала, че каймата за принцеси е неовкусена и че принцесата с кайма е филия с кайма, браво ще му кажа. Пишете наизуст.

При такъв качествен аватар само лумпенизирани елементи могат да пишат наизуст и да твърдят обратното!

Думата "неовкусена" за мен е нова. Да не би това да е кайма от кучета, картон, крака, уши и прочие изкушения за кулинари?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

При такъв качествен аватар само лумпенизирани елементи могат да пишат наизуст и да твърдят обратното!

Думата "неовкусена" за мен е нова. Да не би това да е кайма от кучета, картон, крака, уши и прочие изкушения за кулинари?

Мисля че всички разбраха какво значи "неовкусена" кайма .......Аватара и пък да не те дразни...... ;)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Абе вие не сте ли чували за принца, който целунал жабата и тя се превърнала в принцеса ?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Абе вие не сте ли чували за принца, който целунал жабата и тя се превърнала в принцеса ?

;)

Изводът е: Никакви принцеси, ако не искаш да те наричат жабар.Публикувано изображение

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте и тука! Дайте ми някой идеи за сутришна закуска, че всяка сутрин се чудя кво да хапвам и ми омръзнаха филиите с малсо и т.н. ТРябва обаче да е бърза, защото нямам много време преди работа! Благодаря!

1. филия с масло и мармалад

2. 2-3 обикновени вафли с кофичка кисело

3. плодове,заляти със сладка сметана

4. настъргани орехи с мед

5.предварително накиснати от предната вечер овесени ядки в подсладено кисело мляко се смесват с 1 голяма настъргана ябълка. Добавя се 1-2 лъжици лимонов сок, пожелание мед. Обърква се добре и се яде.

6.Сварено жито с мед

7. Юфка

8. Загрей в микровълновата купичка прясно мляко и го надроби с обикновени бисквити 4-6 броя

9. Пържените филии се приготвят за 5 мин. на газов котлон

Да ти е сладко!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Добави ново...