Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 3 - Antivirus, Internet Security-част 1

Featured Replies

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=55475

Пък и можеш да се обърнеш лично към някой от най-активните абонати в тази тема(например IMG), предполагам няма да ти откажат помощ.

Слагай Комодо , няма да съжаляваш.....

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 116,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Пенсиите са много далече...Значи ли, че би приел оценка за "мазето на неговите познания" за каквото и да било!?...Какво би могъл да ми "препоръча" той или някой като него!? Наборе, замисли се - пръв щ

• Новият им продукт е абсолютна глупост, а също и този System Cleaner. Не могат да си напрегнат мозъчните клетки върху CIS, тръгнали с такива неща да се занимават. Работа ли си нямат... Нито е добре реа

• В сайта на Комодо се препоръчва да се остави на Training mode защото има правила които са за Системата и Windows-а изобщо които трябва Комодо да им направи правилата в съотвествие на това кое ти трябв

Публикувани изображения

От версия 3.0.25.378 насам допълнителнaта функция SafeSearch(май така беше) е Адуер,но по време на инсталацията може да се премахне без проблем.

прочетох всичко което е писано за comodo но някъде в постовете пишеше че в една от версиите имало adware но в коя не разбрах.

Добре, де защо не преместиш въпросите си в темата за стената, вече двама ти я написахме

Това е тема за интегрирания пакет.....

с аваст 4.8 про сработва ли се?има ли значение кога да се инсталира преди или след аваст?

с аваст 4.8 про сработва ли се?има ли значение кога да се инсталира преди или след аваст?

Сработва се много добре,по-добре я инсталирай след Аваст,изключи преди това Windows FireWall .

Сработва се много добре,по-добре я инсталирай след Аваст,изключи преди това Windows FireWall .

comodo ще забавя ли нета?

comodo ще забавя ли нета?

При мен не го забавя,не съм и чувал подобни констатации за нея.

При мен не го забавя,не съм и чувал подобни констатации за нея.

благодаря ти за търпението и отговорите още тази вечер ще го инсталирам.

благодаря ти за търпението и отговорите още тази вечер ще го инсталирам.

Comodo Firewall Pro – кратко ревю препоръчвам ти този вариант когато те попита по време на инсталацията. + Leak Protection (Recommended) така или иначе Defense пак ще ти е активен.

8.gif

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Comodo Firewall Pro – кратко ревю препоръчвам ти този вариант когато те попита по време на инсталацията. + Leak Protection (Recommended) така или иначе Defense пак ще ти е активен.

8.gif

за съжаление съм я инсталирал преди да ми дадеш този съвет и аз съм избрал firewall with defense+(recommended) сега мога ли да го променя?по този начин по-слаба ли е защитата на стената?също пропуснах да махна отметката да не се инсталира сейф сърф пробвах да го деинсталирам с aceutilities поиска рестарт но след рестарта пак си е там.как да деинсталирам това чудо?хубаво е че е на интернет експлорера защото ползвам опера.това ли е единия adware за който говориш?

Редактирано от tanganika (преглед на промените)

за съжаление съм я инсталирал преди да ми дадеш този съвет и аз съм избрал firewall with defense+(recommended) сега мога ли да го променя?по този начин по-слаба ли е защитата на стената?също пропуснах да махна отметката да не се инсталира сейф сърф пробвах да го деинсталирам с aceutilities поиска рестарт но след рестарта пак си е там.как да деинсталирам това чудо?

Деинсталирай я цялата,рестартирай и дай на ново,какво я мислиш толкова.Тя поне се деинсталира безпроблемно.И изключи ли уиндоуската стена преди това?

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Деинсталирай я цялата,рестартирай и дай на ново,какво я мислиш толкова.Тя поне се деинсталира безпроблемно.И изключи ли уиндоуската стена преди това?

деинсталирах я след това успях да деинсталирам и тулбара от IE.когато пак я инсталирах обаче опцията leak protektion(recommended) я нямаше сигурно защото след деинсталирането не изтрих остатъците ръчно.сложил съм я на обучаващ режим,не бави нета прав си,след като поставих биткомет в "доверени" няма никакви проблеми,само иконата в трея на аваст не спира да се върти,но след като поставя "стандартен щит"на нормална защита спира да се върти.при втората инсталация на стената не съм деинсталирал аваст и засега не съм забелязал проблеми.колко време трябва да е в обучаващ режим?

Някой има ли проблем с Crash Dump? Инсталирах CIS на виртуалката и след рестарта, даде съобщение за грешка с причина "Crash Dump", писах на поддръжката, отговориха ми да им дам един файл и край...

моля някой да ми обясни какво върши,каква функция изпълнява defens на comodo firewall ?

Defense+ e модул, който следи коя програма къде бърка и какво прави, но е адски досадна, мен лично ми писна от нея на втория ден.

Обяснения, колкото искаш:

http://www.kaldata.com/articles.php?action...1&pagenum=1

Defense+ e модул, който следи коя програма къде бърка и какво прави, но е адски досадна, мен лично ми писна от нея на втория ден.

благодаря ти Fixer вярно че там го е писало,всичко съм прочел но това съм го пропуснал така че ми помогна много.

Извинявай,но ако ти на HIPS казваш"Дефенсе е модул, който следи коя програма къде бърка и какво прави, но е адски досадна, мен лично ми писна от нея на втория ден"

То тогава аз не виждам защо си сложил комодо!!!!!!

Точно този hips я прави по-различна от другите програми......щом той ти е досаден защо не си стоишс Windows Firewall???

laugh.giflaugh.giflaugh.gif

Аз използвам Firewall без Defense+. Ти ползвал ли си Comodo с Defense+? Знаеш ли колко пъти, трябва да си играеш, да му повтаряш едно и също, докато го научи и спре да те пита постоянно? Явно не си запознат изобщо какво е положението при Defense+. Аз си решавам с какво ще бъда!

Аз използвам Firewall без Defense+. Ти ползвал ли си Comodo с Defense+? Знаеш ли колко пъти, трябва да си играеш, да му повтаряш едно и също, докато го научи и спре да те пита постоянно? Явно не си запознат изобщо какво е положението при Defense+. Аз си решавам с какво ще бъда!

Fixer, ще те помоля да коментираш неща, с които си запознат и разбираш добре, защото в противен случай объркваш юзърите!

Няма такова нещо, на Comodo Firewall Pro с включен Defense+ не се налага да повтаряш, когато дадена програма иска да се активира, или достъп до мрежата.Аз указвам само веднъж и повече не повтарям, но е така защото смея да твърдя, че познавам защитната стена и навиците й...Все пак от 5 месеца съм с нея!Някой, ако не разбира нещо, да пита!

Fixer, тя е точна в преценката си ... А ти си само на 15 години и доста неща тепърва ще ги възприемаш - това е нормално . И не прибързвай - защото бързата работа .... нали знаеш... Поздрави

Ти пък за мен изобщо недей говори!

Fixer, ще те помоля да коментираш неща, с които си запознат и разбираш добре, защото в противен случай объркваш юзърите!

Няма такова нещо, на Comodo Firewall Pro с включен Defense+ не се налага да повтаряш, когато дадена програма иска да се активира, или достъп до мрежата.Аз указвам само веднъж и повече не повтарям, но е така защото смея да твърдя, че познавам защитната стена и навиците й...Все пак от 5 месеца съм с нея!Някой, ако не разбира нещо, да пита!

И да молиш и да не молиш, аз лично съм го използвал, доста време, така че няма смисъл. Не се налага? biggrin.gif Аз го правих по 3 пъти. Каквото и да познаваш, при мен нещата са различни.

И да молиш и да не молиш, аз лично съм го използвал, доста време, така че няма смисъл. Не се налага? biggrin.gif Аз го правих по 3 пъти. Каквото и да познаваш, при мен нещата са различни.

Ами, прави го и по 100 пъти ако искаш, като не ти са ясни нещата!

Как при мен се случва така, че указвам само веднъж на защитната стена за дадено приложение, а ти го правиш по 5 пъти и пак не става?!

Като не ти е ясно, не взимай отношение за да не объркваш останалите!

Няма нищо срамно в това, когато човек не знае да попита, вместо да се инати като магаре!

Това е тема за интегрирания пакет - ако Fixer го инсталира ще установи, че подобни въпросителни липсват. Но за него Нод 32 е над всичко . А младият Comodo Antivirus дали и той скоро няма да го достигне като ниво ? Времето ще покаже . Поздрави

Това е тема за интегрирания пакет - ако Fixer го инсталира ще установи, че подобни въпросителни липсват. Но за него Нод 32 е над всичко . А младият Comodo Antivirus дали и той скоро няма да го достигне като ниво ? Времето ще покаже . Поздрави

Имам го инсталиран на виртуалната машина, открих бъг, писах в форума им, казаха ни OK прати ни еди кой си файл, пратих го - край... никакъв отговор :angry: И това им било поддръжка. Comodo Antivirus щял да достигне NOD32, оле ти наистина не си добре.

Когато ползвах Нод 32 им изпращах стотици съмнителни файлове - любимият ти антивирус не виждаше нищо, а стената на Комодо с право ги спираше. Вярно - беше миналата година. Fixer, нямам за цел да те дразня - ще пробвам този пакет и то точно след Икарус . Ще го разходя из места, които си зная . И пак ще им изпращам съмнителни файлове - но за го правиш, с нещо първо трябва да ги "хванеш" . Не става с НОД 32 ! Поздрави

Аз също се ровя, изпращат ми ги най-различни познати. И идея си нямаш колко открития имам за ESET. Една, може да се каже голяма бройка от тях се засичаше в началото само от ESET, сега не знам. Опитай ще видиш, че антивирусната им е много назад с материала.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.