Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 3 - Antivirus, Internet Security-част 1

Featured Replies

Абе не е точно така, но както и да е. Не знам колко от феновете на Comodo инсталираха и пробваха новата версия на Comodo Internet Security. Засега май само аз съм я инсталирал. Нещо няма коментари и отзиви...

Аз също но ме отрязаха отдавна ;) затова няколко пъти писах,че не е това което се пише непрекъснато тук.Не е безгрешна...чака се отговор от потребителя и това доста безотговорно.Антивирус...ами ХайДжак не вижда да има такъв :P

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 116,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Пенсиите са много далече...Значи ли, че би приел оценка за "мазето на неговите познания" за каквото и да било!?...Какво би могъл да ми "препоръча" той или някой като него!? Наборе, замисли се - пръв щ

• Новият им продукт е абсолютна глупост, а също и този System Cleaner. Не могат да си напрегнат мозъчните клетки върху CIS, тръгнали с такива неща да се занимават. Работа ли си нямат... Нито е добре реа

• В сайта на Комодо се препоръчва да се остави на Training mode защото има правила които са за Системата и Windows-а изобщо които трябва Комодо да им направи правилата в съотвествие на това кое ти трябв

Публикувани изображения

Аз също но ме отрязаха отдавна :ph34r: затова няколко пъти писах,че не е това което се пише непрекъснато тук.Не е безгрешна...чака се отговор от потребителя и това доста безотговорно.Антивирус...ами ХайДжак не вижда да има такъв :baby:

CurrPorts също не вижда касперски да „слуша”на портовете но дали е така.ХайДжак вижда само аматьорските антивируси истинските са дълбоко законспирирани в ОС и би трябвало да са невидими дори и за ХайДжак.

Нови технологии какво да ги правиш невидими са действат от засада. ;)

CurrPorts също не вижда касперски да „слуша”на портовете но дали е така.ХайДжак вижда само аматьорските антивируси истинските са дълбоко законспирирани в ОС и би трябвало да са невидими дори и за ХайДжак.

Нови технологии какво да ги правиш невидими са действат от засада. :huh:

Аааа,разбрах...истинските антивирусни не се появяват на бял свят. Те стоят тихо и не реагират дори при засечена заплаха :rolleyes: Нови технологии им позволяват по мистериозен начин да се борят със заразите. Добре,че стената е на ниво,че иначе...става весело :rolleyes:

Мерси за пояснението

6 парчета, братле!!!

Бая си бил непослушен, щом Авира, която е с доста параноичен скенер не ги е засекла тези паразити. biggrin.gif

И какво правим в случая, ако юзерът "Comodo" е начинаещ и нищо не разбира?!

Гарантирам, че ако няма анти-вирус, тези гадини ще поискат достъп до мрежата и глей кво става тогава!

Сканирай с програмите:

Super

Malware

Инсталирай ги, ъпдейтваш и сканирай!

6 парчета, братле!!!

Бая си бил непослушен, щом Авира, която е с доста параноичен скенер не ги е засекла тези паразити. biggrin.gif

И какво правим в случая, ако юзерът "Comodo" е начинаещ и нищо не разбира?!

Гарантирам, че ако няма анти-вирус, тези гадини ще поискат достъп до мрежата и глей кво става тогава!

Сканирай с програмите:

Super

Malware

Инсталирай ги, ъпдейтваш и сканирай!

авирата беше с макс настройки ...както са тези във форума .няма значение разкарах ги но защо тя не ги е видяла а комодото значи доста напредват

авирата беше с макс настройки ...както са тези във форума .няма значение разкарах ги но защо тя не ги е видяла а комодото значи доста напредват

Само ще ви помоля да не бързате с решенията на новия Комодо Антивирус..........преди малко ми каза,че Аuslogics Registry Defrag ми е троянец

Новата добавка Huristics дава Фалш-ове!!!!!

Внимавайте да не ви затрие компа

я вижте тук хората дори какви настройки предлагат http://www.kiosks.ru/yaf/Default.aspx?g=po...625&#132625 това показва че пакетът е с доста разширени възможности ..........всеки може да го настрои по собствени преценки че да му върши работа.въпрос на личен избор. :)

я вижте тук хората дори какви настройки предлагат http://www.kiosks.ru/yaf/Default.aspx?g=po...625&#132625 това показва че пакетът е с доста разширени възможности ..........всеки може да го настрои по собствени преценки че да му върши работа.въпрос на личен избор. :speak:

Да, доста добро попадение. В допълнение: Comodo Internet Security си има ръководство за потребителя (PDF): Comodo Internet Security User Guide.

Как така,нали нямало уж такава опасност :)

Е нали чичо Ванчо е първенец карантинирал explorer.exe-то :) то бива излагация но дотам.Чул ли си/прочел ли си стена да трие/карантинира файлове?

П.С. nologo Това което го пише в това ръководство всичко е вярно,но ти не си го чел,не си ползвал програмата и заради това спориш.

Редактирано от tanganika (преглед на промените)

Преди известно време написах, че нямам никакво намерение да отговарям на коментарите на един-единствен потребител. Това е този, който пише в доста силен офтопик в зелен фон по-горе. Ще се радвам, ако и той спре да отговаря на моите коментари с поредната глупост, както се очакваше...

Преди известно време написах, че нямам никакво намерение да отговарям на коментарите на един-единствен потребител. Това е този, който пише в доста силен офтопик в зелен фон по-горе. Ще се радвам, ако и той спре да отговаря на моите коментари с поредната глупост, както се очакваше...

Силна мотивация да се докаже laugh.gif

Този Антивирус докъто мълчеше като риба,сега с новата добавка е нещо непоносимо.....Половината ми програми са Вируси и постоянно иска да ги трие....Такава напаст не съм виждала.

Радвам се за развитието на Комодо,но на този етап Антивируса не е за препоръчване на никакви потребители(напреднали или начинаещи)

Стената е добра и това е от Комодо!

p.с. и BoClean е добре... :(

Този Антивирус докъто мълчеше като риба,сега с новата добавка е нещо непоносимо.....Половината ми програми са Вируси и постоянно иска да ги трие....Такава напаст не съм виждала.

Радвам се за развитието на Комодо,но на този етап Антивируса не е за препоръчване на никакви потребители(напреднали или начинаещи)

и аз полека лека взех да се разочаровам вижте http://i43.tinypic.com/1zm1ixy.jpg май ще махам антивируса но стената остава.

и аз полека лека взех да се разочаровам вижте http://i43.tinypic.com/1zm1ixy.jpg май ще махам антивируса но стената остава.

Tи си късметлия на мен 14 ми намира за вируси.

Просто отвратителен.....До кuто kоригират всичките фалшове ще проплачат хората.

Те си правят Експерименти с нас

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

Защо не пробваш да намалиш докрай евристиката на антивируса на Comodo IS: Antivirus -> Scanner Settings -> Real Time Scanning -> Heuristics Scanning/Level на Low(слабо ниво на евристика) или Off (изключен).

Eто картинка:

ofpkic.jpg

Забележка: Използвам Comodo IS в този случай на реална машина, за да няма излишни въпроси. :angry:

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Тези евристики ще им създадат много работа.

Имам чувството,че си правят експерименти,определено не би трябвало да я пускат все още за публично сваляне.Вчера сложих най-актуалната до момента 3.8.64263.468 ,по-подразбиране Defense+модула на Comodo Firewall ми блокира dwm.exe /taskeng.exe ,сложих отново 3.0.13.268 Final без да и позволя да се обнови и всичко е ОК.

602908e.jpg

602910p.jpg

P.s. Това е констатирано под Windows Vista Ultimate

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Пуснах един скенер на моята машина и при мен всичко си е наред - няма вируси, няма и фалшове!

604263f.jpg

mihnev_sz преди време ми поиска лог файл от HijackThis след деинсталация на Comodo Firewall Free за да ми докажеш че е шпионска програма.Миналата седмица деинсталирах старата версия и инсталирах последната

CIS 3.8.64263.468 в архива който няма парола е лог файла от HijackThis и самия файл AppInit_DLLs който нито една антивирусна програма не го вижда като вирус. http://4storing.com/i66lu/89883baf70644aa0...a65e5ec270.html Преди да я деинсталирам този AppInit_DLLs го нямаше в лог файловете и на домашния и на работния компютър появи се след деинсталацията на CIS.

Heuristics Scanning/Level на Low(слабо ниво на евристика) - Така е при настройки по подразбиране. Завиших го на Medium и при пълно сканиране ми "намери" 4 вируса след Avira, NIS 2009 - постави ги автоматично в карантина, понеже така съм го настроил. GOM Player го определя като непрепоръчителен (като Twister)- но той си работи и след тези събития. Оставям Comodo IS Free на един компютър, защото е интересен- започва да прилича на работещите "като с шкурка" Ikarus и Twister.Веднага извод - дали е за начинаещи ползватели? Май не е подходящ. Поздрави P.S. http://www.greatis.com/appdata/d/a/appinit_dlls.htm

Редактирано от TNN (преглед на промените)

Heuristics Scanning/Level на Low(слабо ниво на евристика) - Така е при настройки по подразбиране. Завиших го на Medium и при пълно сканиране ми "намери" 4 вируса след Avira, NIS 2009 - постави ги автоматично в карантина, понеже така съм го настроил. GOM Player го определя като непрепоръчителен (като Twister)- но той си работи и след тези събития. Оставям Comodo IS Free на един компютър, защото е интересен- започва да прилича на работещите "като с шкурка" Ikarus и Twister.Веднага извод - дали е за начинаещи ползватели? Май не е подходящ. Поздрави

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif Край от утре всички антивирусни с развалени евристики и който засича най-много файлове в компютъра влиза в топ 500! А за тези, които засичат Windows XP/Vista, като потенциално опасни приложения и ги премахва успешно парична награда от независимите организации!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.