Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 3 - Antivirus, Internet Security-част 1

Featured Replies

Деинсталирай го по нормалния начин не пробвай с други деинсталатори вероятно проблемите тръгват от там.Аз съм го деинсталирал много пъти и не съм имал никакви проблеми с нито една програма.Не се знае какво друго е деинсталирал Revo Uninstaller.

да и аз така правя пускам му на ново ехето и то там пише инистал и няма проблем

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 116,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Пенсиите са много далече...Значи ли, че би приел оценка за "мазето на неговите познания" за каквото и да било!?...Какво би могъл да ми "препоръча" той или някой като него!? Наборе, замисли се - пръв щ

• Новият им продукт е абсолютна глупост, а също и този System Cleaner. Не могат да си напрегнат мозъчните клетки върху CIS, тръгнали с такива неща да се занимават. Работа ли си нямат... Нито е добре реа

• В сайта на Комодо се препоръчва да се остави на Training mode защото има правила които са за Системата и Windows-а изобщо които трябва Комодо да им направи правилата в съотвествие на това кое ти трябв

Публикувани изображения

Деинсталирай го по нормалния начин не пробвай с други деинсталатори вероятно проблемите тръгват от там.Аз съм го деинсталирал много пъти и не съм имал никакви проблеми с нито една програма.Не се знае какво друго е деинсталирал Revo Uninstaller.

Revo Uninstaller ползва собствените деинсталатори на програмите и почиства добре регистрите след всяка деинсталация. Файлът на Dr.Web Curelt при подобни проблеми трябва да се преименува преди да се стартира. Сещате се защо. Аз също многократно съм инсталирал и деинсталирал Comodo IS Free - но за пръв път съм с такива констатации. Единствено защото ми е интересно, досега не съм заличил тази инфектирана ОС. Не е ли странно - тази система сега приема единствено този продукт !? Пробвах и с PC Tools IS - тук пък бе блокирана и инсталацията на този пакет. GMER нищо не установява също. За да работи този компютър задължително трябва да е с Comodo IS ...Скоро не ми е било така интересно и любопитно. Тези неща не е лесно да се постигнат - могат ги само творци със сериозни възможности. А аз ще пробвам да обезсмисля някое от творенията им. Когато ми омръзне - следват форматиране и преинсталация на Win. По прицип много безплатни програми не са безвредни. Поздрави

Здравейте !

Днес изтеглих и инсталирах Comodo Internet Security = Comodo AntiVirus + Comodo Firewall, уж всичко е наред, но защитната ми стена на тази програма е с тази иконка > Цък

А другото което е пак проблемно, като отворя програмата (цъкайки на иконката, която показах по-горе) ...Излиза това:

Цък 2

Как се фиксира този проблем, ако е проблем ..Предполагам, че е ...

Мерси! :ph34r:

След инсталацията, рестартира ли машината и ъпдейства ли се нормално?

Отиди на менюто Miscellaneous и избери опцията - Diagnostics!

Но първо рестартирай!

След инсталацията, рестартира ли машината и ъпдейства ли се нормално?

Отиди на менюто Miscellaneous и избери опцията - Diagnostics!

Но първо рестартирай!

Да самата програма поиска рестарт и съответно рестартирах ;)

Като ида на менюто и цъкна там където казваш, ми излиза същото: 'The diagnostics utility did not find any problems with your instalation.'

Да самата програма поиска рестарт и съответно рестартирах :)

Като ида на менюто и цъкна там където казваш, ми излиза същото: 'The diagnostics utility did not find any problems with your instalation.'

Предлагам ти да си инсталираш програмата teamviewer да дадеш временен достъп на някой до компютъра ти така ще стане най-бързо,а след това ще пишем тук къде е бил проблема.Впротивен случай ще стане много бавно откриването на причината.

Може да я изстеглиш от тук:

http://www.teamviewer.com/index.aspx

Предлагам ти да си инсталираш програмата teamviewer да дадеш временен достъп на някой до компютъра ти така ще стане най-бързо,а след това ще пишем тук къде е бил проблема.Впротивен случай ще стане много бавно откриването на причината.

Може да я изстеглиш от тук:

http://www.teamviewer.com/index.aspx

То хубаво, но да каже този който разбира и е съгласен.

И ако е възможно да разменим скайп-вете си, защото там е по-динамична връзка, за да можем да се разберем, когато аз и другия човек имаме свободно време ? :)

* Сега пак рестартирах, в началото иконката беше без този червения знак върху нея, но после пак се появи, мъча да ъпдейтна но не ъпдейтва, мисля че е защото няма друга версия която да ъпдейтни аз проверих и тази в сайта им и моята са една и съща :)

Имам въпрос мога ли да се заразя докато сърфирам ако вирусите нямат достъп до драйверите и регистрите?

613001K.jpg

Танганика, аз да те попитам, защо слагаш в My Protected Files поддиректории и съдържащити се файлове на директория,която е вече защитена като цяло, в смисъл Host файла не е ли защитен след като цялата директория System32 е защитена и няма смисъл да се протектва отделно файл hosts и директория drivers, след като те се намират вътре в System32, или ако се дължи на някаква друга идея, моляте обясни....

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

Здравейте !

Днес изтеглих и инсталирах Comodo Internet Security = Comodo AntiVirus + Comodo Firewall, уж всичко е наред, но защитната ми стена на тази програма е с тази иконка > Цък

А другото което е пак проблемно, като отворя програмата (цъкайки на иконката, която показах по-горе) ...Излиза това:

Цък 2

Как се фиксира този проблем, ако е проблем ..Предполагам, че е ...

Мерси! :headphones:

Ако си пуснал това съобщение: тук, в темата HiJackThis/Log : Дискусия/анализ/ревю и става дума за проблеми със зарази, отговори първо на Fixer и пусни там лог на ComboFix. Инсталирането на други програми за сигурност няма да ти помогне...

Comodo IS ми се UpDate-на преди 15 мин!!!!!

Има нова версия ето и промените в нея:

Versia 3.8.64739.471

Промените в тази версия са:

* FIXED! AV engine crashes while scanning some files

* FIXED! Firewall blocks all the traffic in some vista PCs when checksum verification is enabled

* FIXED! Some applications consume 100% CPU while CIS is installed

Comodo IS ми се UpDate-на преди 15 мин!!!!!

Има нова версия ето и промените в нея:

Versia 3.8.64739.471

..............

True, true...

1zfmlox.jpg

И на официалния сайт има нов линк: http://eu5.download.comodo.com/cis/downloa...P_Vista_x32.exe

Странно, при мен Comodo IS не пожела да се обнови автоматично на една система с Windows XP SP3, а на Vista нямаше проблем. След ъпдейта Comodo IS поиска рестарт на системата.

Ако си пуснал това съобщение: тук, в темата HiJackThis/Log : Дискусия/анализ/ревю и става дума за проблеми със зарази, отговори първо на Fixer и пусни там лог на ComboFix. Инсталирането на други програми за сигурност няма да ти помогне...

Умишлено запазих лог-а, който направи въпросната програма и нарочно не съм го пуснал, поради причината че нещата се влошиха много и на ново всичко.Форматирах и инсталирах въпросния 'комодо'*.Сега проблем ми е това, че не е с отметка ами все едно е зачеркнат пък и примерно стана от компютъра и ме няма някакъв интервал от време, като се прибера и седна на компютъра, нета ми е спрял и не мога да дискънектна кънекшъна си и да пробвам да се свържа с нета отново, за това трябва да рестартирам и да си пусна нета на ново...

Поради причина, че мрежата към която съм е бъкана с вируси, смятам да мина към варианта, който мисля, че ще ми е и решение - бтк ...

* Ако е нужно, ще публикувам въпросният файл, но както се подразбира той ми е все едно за миналата инсталация на уиндоус ...Извинявам се отново :|

Dr.Web Curelt 5.0 се присъедини към нищо ненамиращите програми при охрана на Comodo IS Free.Пропуснах само да спомена, че безплатният интегриран пакет при параноично-агресивни настройки бе терминирал 3 броя Application.Win32.Fraud Tool.MacroVirus, 1 брой Heur.Pe Bomb, 1 брой Heur.Packed.Uknown - видно от логовете му. Пак всичко изглежда нормално .... Явно няма да се разделим с Comodo IS Free точно днес. Бих желал да подскажа на Tanganika да се замисли как изглеждат някои съобщения при частично увреден Win... Той отлично знае как изглеждат съобщенията от Comodo и от различните браузъри.С доста от тях защитната стена няма нищо общо.... Поздрави

Умишлено запазих лог-а, който направи въпросната програма и нарочно не съм го пуснал, поради причината че нещата се влошиха много и на ново всичко.Форматирах и инсталирах въпросния 'комодо'*.Сега проблем ми е това, че не е с отметка ами все едно е зачеркнат пък и примерно стана от компютъра и ме няма някакъв интервал от време, като се прибера и седна на компютъра, нета ми е спрял и не мога да дискънектна кънекшъна си и да пробвам да се свържа с нета отново, за това трябва да рестартирам и да си пусна нета на ново...

Поради причина, че мрежата към която съм е бъкана с вируси, смятам да мина към варианта, който мисля, че ще ми е и решение - бтк ...

* Ако е нужно, ще публикувам въпросният файл, но както се подразбира той ми е все едно за миналата инсталация на уиндоус ...Извинявам се отново :|

Уфф. Ти вероятно не си разбрал за какво става дума. Имам въпроси:

1. Как инсталира Windows; каква е версията му; самоделка ли е от тракерите; коя ти е бъканата с вируси мрежа?

2. Случайно да си трил всички партишъни (дялове) и да си почнал на чисто? Никъде не споменаваш това.

3. След като ти написаха да пуснеш лог на ComboFix в тази тема защо не го направи?

4.Според теб ние идиоти ли сме, след като се опитваме да ти помогнем, вместо да ти четем прозата?

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Dr.Web Curelt 5.0 се присъедини към нищо ненамиращите програми при охрана на Comodo IS Free.Пропуснах само да спомена, че безплатният интегриран пакет при параноично-агресивни настройки бе терминирал 3 броя Application.Win32.Fraud Tool.MacroVirus, 1 брой Heur.Pe Bomb, 1 брой Heur.Packed.Uknown - видно от логовете му. Пак всичко изглежда нормално .... Явно няма да се разделим с Comodo IS Free точно днес. Бих желал да подскажа на Tanganika да се замисли как изглеждат някои съобщения при частично увреден Win... Той отлично знае как изглеждат съобщенията от Comodo и от различните браузъри.С доста от тях защитната стена няма нищо общо.... Поздрави

При мене всичко е перфектно няма никакви съобщения от нищо.Може би при тебе проблемите идват от антивируса.

True, true...

1zfmlox.jpg

И на официалния сайт има нов линк: http://eu5.download.comodo.com/cis/downloa...P_Vista_x32.exe

Странно, при мен Comodo IS не пожела да се обнови автоматично на една система с Windows XP SP3, а на Vista нямаше проблем. След ъпдейта Comodo IS поиска рестарт на системата.

Да рестартира се защото го видях да инсталира DLL

При мене всичко е перфектно няма никакви съобщения от нищо.Може би при тебе проблемите идват от антивируса.

Аз не съм и намекнал да имам проблеми, а ти просто помисли....Нормално е човек да може да се справя сам при всички варианти - а ако не може, редно е да се научи... Поздрави

Уфф. Ти вероятно не си разбрал за какво става дума. Имам въпроси:

1. Как инсталира Windows; каква е версията му; самоделка ли е от тракерите; коя ти е бъканата с вируси мрежа?

2. Случайно да си трил всички партишъни (дялове) и да си почнал на чисто? Никъде не споменаваш това.

3. След като ти написаха да пуснеш лог на ComboFix в тази тема защо не го направи?

4.Според теб ние идиоти ли сме, след като се опитваме да ти помогнем, вместо да ти четем прозата?

Малко грубо от твоя страна, но едно нещо като не ти е на главата, просто на чуждия гръб си е друго.

Веднага след като се опита въпросната програма да си направи съответния лог файл, се прецака уиндоуса и трябваше да форматирам и инсталирам на ново.

* ДА уиндоуса е самодялка, версия XP SP2

* Мрежата ми е (едва ли я знаеш, квартален интернет) - отворко.

* Не съм трил дяловете, форматирам само C: и тогава на него инсталирам уиндоус

* По третия въпрос отговорих, просто нямах тази възможност, само успях да запазя лог-а в друг дял и веднага след това се развали цялата работа, след което последва формат и нова инсталация.

* Не вярвам да е от моя уиндоус, защото не си го слагам за 1-ви, 2ри път.Просто доставчика ми си смени, неговия интернет доставчик и дойдоха по локален път много вируси (факт, не само аз се оплаквам от това)

Ако съм направил голям проблем, извинявам се.

* Да вметна, тази сутрин отново се развали цялата работа и сега пак 'старата песен, на нов глас' ...

П.С. Сега след като на ново започнах всичко и реших да не слагам ъпдейта до SP3 и когато влязох в сайта на КОМОДО* да го сваля, забелязах че е за уиндоус SP2 и може би от това, че бях ъпдейтнат до SP3 моя комодо* беше с такъв знак (като задраскан /забранен/).

Сега всичко е наред иконката си му е нормална ! И пише, че работи идеално!

Благодаря на всички които ми дадоха съвети, надявам се да нямам повече проблеми, пък ако не пак ще Ви потърся cool.gif

П.С.2 Пак аз ...Да запитам, понеже ми трябва порт 80 да не се блокира, а да е свободен (понеже го играя на хостинг, за един сайт) ...Та как да го фиксирам проблема, с това че сега сайта не се зарежда на никому? Мерси отново !

Редактирано от Lam3r4e (преглед на промените)

Порт 80 не се блоква от стената:

612661a.jpg

Виж там с коя игра играеш, даваш й права за достъп до мрежата и нямаш грижи, така разбираш ли:

612670Y.jpg

Порт 80 не се блоква от стената:

....

Виж там с коя игра играеш, даваш й права за достъп до мрежата и нямаш грижи, така разбираш ли:

....

@IMG, първо премахнах програмата ми от там, от където си показал да се добавя и си я добавих с опция - custom /избрах trusted application/, но ефекта - нулев, отново нямам достъп до сайта си ? :>

Редактирано от Lam3r4e (преглед на промените)

Би ли посочил този сайт. Нека го проверим - може да е съмнителен. Поздрави

Дай да видя един скрийн, на Network Security Policy!

Искам да видя абсолютно всички програми, които са там...нещо блокнато имаш!

Добре, след като инсталира CIS, когато поиска да играеш он-лайн стената не те ли попита нещо?

Би трябвало веднага да реагира и да те уведоми, кой файл, на коя програма иска достъп до еди къде си...

Androcure06, благодаря ти за информацията относно промените в новата версия! Заради тези тъпанари, имаше оплаквания към ESET за причина за CPU. Некадърници........

Fixer, защо според теб не успях да обновя ESET SS и да пробвам програмата на БГ език за първи път - виж коментар 799. Случвало ли ти се е подобно нещо ? Защо не уточняваш кои некадърници визираш? Ние да не сме гадатели... Поздрави

Fixer, защо според теб не успях да обновя ESET SS и да пробвам програмата на БГ език за първи път - виж коментар 799. Случвало ли ти се е подобно нещо ? Защо не уточняваш кои некадърници визираш? Ние да не сме гадатели... Поздрави

Кой го казва само....

Да не съм гадател аз? Съкращава се ESS и под "Не ми се обновява ESET SS" мога ли да разбера нещо? Чувал ли си за логове, информация дали си променял настройките, с коя версия си, с триал/платена/фиксната? Ако искаш да ти се помогне ще ми пратиш тази информация и тогава.

Разработчиците на Comodo, за кои други може да говоря. Ти елементарни неща не разбираш, не очаквам да разбереш това.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.