Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 3 - Antivirus, Internet Security-част 1

Featured Replies

Би ли посочил този сайт. Нека го проверим - може да е съмнителен. Поздрави

Сайта е : ЦЪК

* Няма какво да му е съмнителното ...

Дай да видя един скрийн, на Network Security Policy!

Искам да видя абсолютно всички програми, които са там...нещо блокнато имаш!

Добре, след като инсталира CIS, когато поиска да играеш он-лайн стената не те ли попита нещо?

Би трябвало веднага да реагира и да те уведоми, кой файл, на коя програма иска достъп до еди къде си...

Заповядай: Част 1 от снимката | Част 2 от снимката

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 116,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Пенсиите са много далече...Значи ли, че би приел оценка за "мазето на неговите познания" за каквото и да било!?...Какво би могъл да ми "препоръча" той или някой като него!? Наборе, замисли се - пръв щ

• Новият им продукт е абсолютна глупост, а също и този System Cleaner. Не могат да си напрегнат мозъчните клетки върху CIS, тръгнали с такива неща да се занимават. Работа ли си нямат... Нито е добре реа

• В сайта на Комодо се препоръчва да се остави на Training mode защото има правила които са за Системата и Windows-а изобщо които трябва Комодо да им направи правилата в съотвествие на това кое ти трябв

Публикувани изображения

Internet Explorer cannot display the webpage И аз не го отварям. Име на хост Неизвестен Интернет доставчик Неизвестен

Държава България Код на държава BG (BGR)

Град Sofia Регион Grad Sofiya

IP адрес 94.156.83.249

Нека Fixer да обясни - за да не се чудя какво прави и в тази тема... Елементарни неща били... Поздрави

Малко грубо от твоя страна, но едно нещо като не ти е на главата, просто на чуждия гръб си е друго.

........................

* ДА уиндоуса е самодялка, версия XP SP2

* Мрежата ми е (едва ли я знаеш, квартален интернет) - отворко.

* Не съм трил дяловете, форматирам само C: и тогава на него инсталирам уиндоус

....................

Благодаря ти за отговора, нямам повече въпроси. Не виждам как може да искаш някаква реакция на коментарите ти, след като имаш някакво си окастрено Windows дистро.

При теб има събития, които ни предоставяш изключително прозаично и те нямат някаква сериозна връзка с Comodo. Не пожела да дадеш лог на ComboFix досега, правиш някакво театро с "проблеми", които изникват по няколко пъти на ден. Наистина не те разбирам...

Препоръчвам ти да си инсталираш (не да преинсталираш) читав Windows и тогава да пишеш тук.

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Не ми отговори на въпроса, след като инсталира Комодо ИС и се опита да играеш он-лайн защитната стена не се ли обади да те извести, че даден файл на програма иска достъп до мрежата?

Като изключиш Комодо ИС свързваш ли се?

Сайта, който си дал и аз не мога да го отвора?

Да не си омотал нещо бре?!

Редактирано от IMG (преглед на промените)

какви са тия настройки кадето ги виждам.В самата тема има шотове на IMG и tanganika виж там.Примерно mozilla я правиш в кадегория уеб браузар......и така нататък.Виж разгледай питай направи всичко както трябва тогава дай снимки на проблемите и веднага ще ти се помогне

Доказателство от лог файл на Gmer че Комодо изсползва виртуализация.Всяко ново приложение което иска достъп до харддиска първо попада в тази изолирана среда това го бях чел някъде в официалния сайт на Комодо.Не съм писал за това защото нямах доказателство.

7259Screenshot-99.jpg

Това е доказателство че Комодо си има вграден „презерватив” и вирусите нямат абсолютно никакви шансове да минат през него.Стената е всевиждаща това няма как да се отрече.

Извод:

Не обвинявайте мен че ползвам „презервативи” а тези които са създали Комодо те са му го поставили не аз.

Защо дори по невнимание на потребителя да попадне вирус(който няма нужда да бъде стартиран за да направи поразии)на компютър охраняван само от стената Комодо няма никакви шансове за успех?Този вирус няма нужда да бъде стартиран за да инфектира ОС,но когато бъде рестартиран компютъра създава „задна врата”.

h p://66.29.31.3/~rivux/PIC2009-02-15-JPG.exe

9534Screenshot-425.jpg

При настройките показани на тези снимки стената следи за стартиране на нови приложения за които няма създадени правила,създаване на библиотеки и т.н. още преди да са достигнали оперативната памет.Този случай доказва че стената се зарежда преди всичко и блокира всички опити за промени и блокира вируси които притежават „собствен екстрактор”(Win32 Cabinet Self-Extractor).

5165Screenshot-426.jpg

9944Screenshot-427.jpg

„Блокиране на всички неизвестни искания ако заявлението е затворен - проверка на това поле ще блокира всички непознати искания (тези, които не са включени във вашия компютър политиката на сигурност), ако Comodo Internet Security не се изпълнява / е бил изключен.”

8844Screenshot-428.jpg

При тези възможности на Comodo Firewall Free защо ми е антивирусна програма?Ако в този случай потребителя ползва антивирусна и тя не лови този вирус,защото няма дефиниции кой ще го опази от заразата?

Дали да сменя nod32 с Comodo firewall free защото като гледам бая е добра или ако мога да ги ползвам и двете :angry:

Дали да сменя nod32 с Comodo firewall free защото като гледам бая е добра или ако мога да ги ползвам и двете :bye1:

;) добави CONODO без да махаш NOD32.Правиш ли разлика между Firewall и Anti-virus.

Дали да сменя nod32 с Comodo firewall free защото като гледам бая е добра или ако мога да ги ползвам и двете :rolleyes:

Недей се залъгвай от коментарите в тази тема.

Недей се залъгвай от коментарите в тази тема.

Имам един въпрос след като нод32 е най-добрата антивирусна защо препоръчваш скан със MBAM защо разчиташ на нея да разчиства вирусите,а не на нод32 ?Това което пиша аз за Comodo Firewall е истина винаги има снимки и всеки може да провери дали казвам истината или залъгвам някого.По същия начин мога да си инсталирам 30 дневна пробна версия на нод32 (легална)и да проверя колко е добра на практика снимковия материал ще бъде в изобилие + точни обяснения кое как е станало.Ти кога ползва Comodo Firewall кога провери написаното от мен та даваш съвети и определяш авторитетно кой лъже и кой не ?Fixer ти се изскара по-голям специалист от създателите на Комодо и всъщност излиза че те залъгват потребителите.Това го пиша не защото ми пука за Комодо,а защото въпроса е принципен защитавам винаги истината никога не съм предубеден.Вероятно и тук залъгват целия свят с техните тестове

http://www.matousec.com/projects/firewall-...nge/results.php

Разбери че вирус който няма досег до регистри,драйвери,не може да създава собствени динамични библиотеки или няма досег до тези на компютъра и т.н. няма какво да прави с "вързани ръце е".

Имам един въпрос след като нод32 е най-добрата антивирусна защо препоръчваш скан със MBAM защо разчиташ на нея да разчиства вирусите,а не на нод32 ?Това което пиша аз за Comodo Firewall е истина винаги има снимки и всеки може да провери дали казвам истината или залъгвам някого.По същия начин мога да си инсталирам 30 дневна пробна версия на нод32 (легална)и да проверя колко е добра на практика снимковия материал ще бъде в изобилие + точни обяснения кое как е станало.Ти кога ползва Comodo Firewall кога провери написаното от мен та даваш съвети и определяш авторитетно кой лъже и кой не ?Fixer ти се изскара по-голям специалист от създателите на Комодо и всъщност излиза че те залъгват потребителите.Това го пиша не защото ми пука за Комодо,а защото въпроса е принципен защитавам винаги истината никога не съм предубеден.Вероятно и тук залъгват целия свят с техните тестове

Разбери че вирус който няма досег до регистри,драйвери,не може да създава собствени динамични библиотеки или няма досег до тези на компютъра и т.н. няма какво да прави с "вързани ръце е".

Доколкото имам бегли спомени Fixer май ползваше Comodo с антивируса NOD32 ако не се лъжа(ако е така се извинявам).Второ всяка АВ пропуска пък и дори да е "най-добрата''(ако може така да се каже0 пак бих посъветвал да се прави една подсигуряваща пробверка с МBAM и SASF ,не че защитавам ESET но си е така;)

Comodo BoClean Info!

Инструмент в борбата срещу шпионски софтуер от всички видове: keylogger, rootkit, шпионски софтуер pseudorootkits, похитители, рекламен, annoyware, имейл релета, пълномощни спам, спам релета и др ...

Тя предпазва компютъра ви в реално време. Той поставя основата му към днешна дата.

Тя помага за унищожаване на вредни файлове и ключове в регистъра и опити за прекъсване на връзката, без да изключвате вредни или OBLIQ да рестартирате компютъра си.

Тя не е сканиране на файлове, за текущите режим само пребивава в памет intercepting злонамерени изпълнимите, когато те се управляват. Тя е много лека при използването на ресурсите, в сравнение с повечето други анти-шпионски и анти-троянски. Много лесна за използване, програмата не идентифицира присъствието си, когато тя открива нещо. Той винаги е възможно да сканирате файл поотделно с местене на файл за интерфейса BOClean.

NSclean(предишното my име)е закупен о Комодо Company където се превръща в Comodo BoClean.

Тя не сканираща файлове програма,той работи единственно само в Ресидентна защита!

Тя е много лека при използването на ресурсите, в сравнение с повечето други анти-шпионски и анти-троянски. Много лесна за използване, програмата не идентифицира присъствието си!

Аз не съм TNN или някой от вас, за да залъгвате и да се правите на хитри. Проверих ти лога и там имаше остатъци, не ми се отваряй пък точно на мен, защото ти знам положението и не си в позиция нито да ми даваш акъл, нито да ме обвиняваш. Ако поне 50% от България не използваха версия 2 + NOD32 Fix, нямаше да се налага да препоръчвам каквото и да било. Аз отбягвам да се занимавам с тази програма, аз искам сам да си свърша работата, защото вече и тя започна да ме разочарова. Точно ти го каза..... Този, който си прави тестовете, а след това сканира с MBAM и се радва, като не открие нещо, толкова не се сещаш, че MBAM може да не го засече, защото MBAM не е NOD32. Знам те, на какво разчиташ и ти знам и възможностите, които не са въобще големи и точно на мен да държиш сметка - не си познал! Аз ти знам положението с твоя Comodo и това не е антивирусна програма, не можеш да очакваш някой средностатистически български потребител да разчита на няколко въпроса, за да се защити. Аз съм ползвал Comodo около 2 месеца и е видях какво представлява. Аз не съм се изкарал специалист, още повече тези от Comodo, ако са специалисти..... Не, те не залъгват, а ти ги залъгваш, което е много по-зле и ако още не си видял, всички спряха да ти ходят по умствените възможности, дори TNN спря, което като го видях... само лошо говори за теб. Каквото си искаш защитавай, въобще не ме засяга. Аз пък пиша това, защото ми пука за потребителите с няколко добре известни изключения. MatoUsec залъгват много, но ти твърде избързваш с материала, който не ти е известен. Ти, който не можеш да си почистиш един вирус без MBAM ли си взел да ми обясняваш, как стоят нещата?

Отдавна зарязах Comodo Firewall и не възнамерявам да се връщам.

Предлагам за да няма спорове Танганика най накрая да ни покаже снимков материал с настройките.

Снимки 1 след друга не разхвурляни тук там!!!

Да обясни кое как е за да може да бъде разбран.

p.s.Днес обаче ми се наложи да дръпна една програмка!

Когато я дръпнах по време на дърпанете авира изпищя и я спря!!!

Питам Ако нямах Авира и както Комодо не ме спря да я изтегля....и както веднага щях да я инсталирам какво щеше да стане?

Предлагам за да няма спорове Танганика най накрая да ни покаже снимков материал с настройките.

Снимки 1 след друга не разхвурляни тук там!!!

Да обясни кое как е за да може да бъде разбран.

p.s.Днес обаче ми се наложи да дръпна една програмка!

Когато я дръпнах по време на дърпанете авира изпищя и я спря!!!

Питам Ако нямах Авира и както Комодо не ме спря да я изтегля....и както веднага щях да я инсталирам какво щеше да стане?

Програмка, ами Comodo vs Conficker = no шанс ;)

Аз не съм TNN или някой от вас, за да залъгвате и да се правите на хитри. Проверих ти лога и там имаше остатъци, не ми се отваряй пък точно на мен, защото ти знам положението и не си в позиция нито да ми даваш акъл, нито да ме обвиняваш. Ако поне 50% от България не използваха версия 2 + NOD32 Fix, нямаше да се налага да препоръчвам каквото и да било. Аз отбягвам да се занимавам с тази програма, аз искам сам да си свърша работата, защото вече и тя започна да ме разочарова. Точно ти го каза..... Този, който си прави тестовете, а след това сканира с MBAM и се радва, като не открие нещо, толкова не се сещаш, че MBAM може да не го засече, защото MBAM не е NOD32. Знам те, на какво разчиташ и ти знам и възможностите, които не са въобще големи и точно на мен да държиш сметка - не си познал! Аз ти знам положението с твоя Comodo и това не е антивирусна програма, не можеш да очакваш някой средностатистически български потребител да разчита на няколко въпроса, за да се защити. Аз съм ползвал Comodo около 2 месеца и е видях какво представлява. Аз не съм се изкарал специалист, още повече тези от Comodo, ако са специалисти..... Не, те не залъгват, а ти ги залъгваш, което е много по-зле и ако още не си видял, всички спряха да ти ходят по умствените възможности, дори TNN спря, което като го видях... само лошо говори за теб. Каквото си искаш защитавай, въобще не ме засяга. Аз пък пиша това, защото ми пука за потребителите с няколко добре известни изключения. MatoUsec залъгват много, но ти твърде избързваш с материала, който не ти е известен. Ти, който не можеш да си почистиш един вирус без MBAM ли си взел да ми обясняваш, как стоят нещата?

Отдавна зарязах Comodo Firewall и не възнамерявам да се връщам.

Аз одавна знам че съм прав за всичко което пиша ще дойде време и ти да го разбереш но може би трябва да го прочетеш от някой чуждестранен форум или да ти го кажат от ESET.На моя компютър си открил някакви жалки остатъци от напъните на някой „много страшен Conficker” който се е опитал да направи поразии,но уви оставил е само безопасни боклуци. Fixer Comodo Firewall Free не е шега работа за нея ще е нужен специално създаден рууткит който да я преодолее,а създаването на подобен вирус е по-трудно от това да се създаде програма като Комодо.

Аз одавна знам че съм прав за всичко което пиша ще дойде време и ти да го разбереш но може би трябва да го прочетеш от някой чуждестранен форум или да ти го кажат от ESET.На моя компютър си открил някакви жалки остатъци от напъните на някой „много страшен Conficker” който се е опитал да направи поразии,но уви оставил е само безопасни боклуци. Fixer Comodo Firewall Free не е шега работа за нея ще е нужен специално създаден рууткит който да я преодолее,а създаването на подобен вирус е по-трудно от това да се създаде програма като Комодо.

Ако искаш да бъдеш разбран то трябва да предоставиш материал.

От такива подхвърлени думи нищо не се разбира.

Направи представяне и се обясни в него какво си открил и защо мислиш,че само със стена и Хипс ще сме защитени.

Направи го от кога те карам!!!

защо мислиш,че само със стена и Хипс ще сме защитени.

Не съм го измислил аз това са принципи на които се подчиняват вирусите за да правят поразии.Досега не съм срещнал вирус който да не желае достъп до Win32(първото от многото препятствия)ами няма да го получи посмъртно защото докато съм в нета винаги съм на параноичен режим,но до ден днешен още не ме е попитала стената за нищо,самото заявление за достъп до ОС от вирус бива блокирано без аларма,защото то не се намира на харддиска ми то е някъде там далеч от компа ми.Когато на всички пищяха антивирусните от аватара на хакера M-Power че било експлоит аз така и не получих въпрос от стената дали да блокира нещо.А беше реален вирус с който на един от форумците безплатната Авира не се справяше и му даваха съвети какво да прави за да се отърве.

Деинсталирах Comodo Internet Security ползвайки собственият му деинсталатор обаче ми се струва,че има остатъци

Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2

Scan saved at 11:04:01, on 25.2.2009 a.

Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600)

MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16735)

Boot mode: Normal

Running processes:

C:\WINDOWS\System32\smss.exe

C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe

C:\WINDOWS\system32\services.exe

C:\WINDOWS\system32\lsass.exe

C:\WINDOWS\system32\svchost.exe

C:\WINDOWS\System32\svchost.exe

C:\WINDOWS\Explorer.EXE

C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe

C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe

C:\Program Files\Virtual Machine Additions\vmsrvc.exe

C:\Program Files\Virtual Machine Additions\vpcmap.exe

C:\Program Files\Virtual Machine Additions\vmusrvc.exe

C:\Program Files\COMODO\SafeSurf\cssurf.exe

C:\Program Files\WinZip\WZQKPICK.EXE

C:\WINDOWS\system32\wscntfy.exe

C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe

C:\post\post.exe

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.google.bg/

R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157

R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896

R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896

R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157

R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant =

R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch =

O2 - BHO: IE 4.x-6.x BHO for Download Master - {9961627E-4059-41B4-8E0E-A7D6B3854ADF} - C:\PROGRA~1\DOWNLO~1\dmiehlp.dll

O3 - Toolbar: DM Bar - {0E1230F8-EA50-42A9-983C-D22ABC2EED3C} - C:\Program Files\Download Master\dmbar.dll

O4 - HKLM\..\Run: [VMUserServices] C:\Program Files\Virtual Machine Additions\vmusrvc.exe

O4 - HKLM\..\Run: [COMODO SafeSurf] "C:\Program Files\COMODO\SafeSurf\cssurf.exe" -s

O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe

O4 - HKUS\S-1-5-19\..\RunOnce: [nltide_2] regsvr32 /s /n /i:U shell32 (User 'LOCAL SERVICE')

O4 - HKUS\S-1-5-20\..\RunOnce: [nltide_2] regsvr32 /s /n /i:U shell32 (User 'NETWORK SERVICE')

O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')

O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\system32\CTFMON.EXE (User 'Default user')

O4 - Global Startup: WinZip Quick Pick.lnk = C:\Program Files\WinZip\WZQKPICK.EXE

O8 - Extra context menu item: Закачать ВСЕ при помощи Download Master - C:\Program Files\Download Master\dmieall.htm

O8 - Extra context menu item: Закачать при помощи Download Master - C:\Program Files\Download Master\dmie.htm

O9 - Extra button: Download Master - {8DAE90AD-4583-4977-9DD4-4360F7A45C74} - C:\Program Files\Download Master\dmaster.exe

O9 - Extra 'Tools' menuitem: &Download Master - {8DAE90AD-4583-4977-9DD4-4360F7A45C74} - C:\Program Files\Download Master\dmaster.exe

O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe

O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe

O16 - DPF: {6414512B-B978-451D-A0D8-FCFDF33E833C} (WUWebControl Class) - http://www.update.microsoft.com/windowsupd...b?1228127712896

O20 - AppInit_DLLs: C:\WINDOWS\system32\cssdll32.dll

--

End of file - 3561 bytes

Това дали е нормално при коректна деинсталация на този продукт

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Не съм го измислил аз това са принципи на които се подчиняват вирусите за да правят поразии.Досега не съм срещнал вирус който да не желае достъп до Win32(първото от многото препятствия)ами няма да го получи посмъртно защото докато съм в нета винаги съм на параноичен режим,но до ден днешен още не ме е попитала стената за нищо,самото заявление за достъп до ОС от вирус бива блокирано без аларма,защото то не се намира на харддиска ми то е някъде там далеч от компа ми.Когато на всички пищяха антивирусните от аватара на хакера M-Power че било експлоит аз така и не получих въпрос от стената дали да блокира нещо.А беше реален вирус с който на един от форумците безплатната Авира не се справяше и му даваха съвети какво да прави за да се отърве.

И защо остана с впечатление, че безплатната Авира не се е справила с експлойта?

nikssi успя ли да затвориш Комодо от трея?Май не си успял cool.gif

Сори,ама вече ми писнаха твоите измислици

Преди да пиша първо проверявам на практика всичко и както винаги пак излизам прав не са измислици.

Редактирано от tanganika (преглед на промените)

nikssi успя ли да затвориш Комодо от трея?Май не си успял cool.gif

Преди да пиша първо проверявам на практика всичко и както винаги пак излизам прав не са измислици.

О,да затворих го но въпреки това процеса стоеше в таск менажера.Стоеше дори и при деинсталацията biggrin.gif Тези и горните неща ме навеждат отново към едничката мисъл,че COMODO защитава добре,но наистина си е жив Adware biggrin.gif

Не ми отговори на горното питане,но това е разбирамо ;)

При затваряне на програмата,въпреки че процеса и не е прекратен и продължава да работи това не означава че ще работи напълно коректно стената.В този случай колегата NOLOGO е напълно прав но ти и това не разбираш или така ти харесва :)

Кога ще качиш шотове с подробни обяснения под формата на едно ръководство,как според тебе да са настройките със съответните забележки естествено за плюсове и минуси :rolleyes:

О,да затворих го но въпреки това процеса стоеше в таск менажера.Стоеше дори и при деинсталацията Тези и горните неща ме навеждат отново към едничката мисъл,че COMODO защитава добре,но наистина си е жив Adware

Мдаа сега от Комодо са ти откраднали паролите и са ги продали да изскарат някой долар от теб.

Не ми отговори на горното питане,но това е разбирамо

След Аваст също остават драйвери но това не означава че те следят

При затваряне на програмата,въпреки че процеса и не е прекратен и продължава да работи това не означава че ще работи напълно коректно стената.В този случай колегата NOLOGO е напълно прав но ти и това не разбираш или така ти харесва

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...&start=1065

Коментар: #1067

Повече от коректно и пълнофункционално.Тук не виждам съобщение от уина че стената ми е изключена и правилно Комодо работи напълно нормално.Колегата NOLOGO пак ползва заучени фрази хубаво е преди това да проверява,но по-лошото е че се доверяваш сляпо.

3853Screenshot-437.jpg

Кога ще качиш шотове с подробни обяснения под формата на едно ръководство,как според тебе да са настройките със съответните забележки естествено за плюсове и минуси

Минуси още не съм открил в тази програма а не виждам смисъл да пиша ръководство така или иначе ще бъде опорочено от няколко човека.Който има желание и мотивация да я разучи и ползва назад в темата съм писал много.Ето аз сега пиша за определена възможност на програмата а вие какво правите без да сте го проверили практически,пишете ей така без доказателства това не е градивно никой нищо не печели.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.