Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за продуктите на Comodo 3 - Antivirus, Internet Security-част 1

Featured Replies

Много благодаря за отделеното време на mihnev_sz и Fixer в една друга тема,но тази програма просто няма деинсталиране !

Комодо Интернет Секюрити я инсталирах преди ден,но никакви шансове нямах при опита да я деинсталирам !

• Отговори 1,3k
  • Прегледи 118,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Пенсиите са много далече...Значи ли, че би приел оценка за "мазето на неговите познания" за каквото и да било!?...Какво би могъл да ми "препоръча" той или някой като него!? Наборе, замисли се - пръв щ

• Новият им продукт е абсолютна глупост, а също и този System Cleaner. Не могат да си напрегнат мозъчните клетки върху CIS, тръгнали с такива неща да се занимават. Работа ли си нямат... Нито е добре реа

• В сайта на Комодо се препоръчва да се остави на Training mode защото има правила които са за Системата и Windows-а изобщо които трябва Комодо да им направи правилата в съотвествие на това кое ти трябв

Публикувани изображения

Много благодаря за отделеното време на mihnev_sz и Fixer в една друга тема,но тази програма просто няма деинсталиране !

Комодо Интернет Секюрити я инсталирах преди ден,но никакви шансове нямах при опита да я деинсталирам !

;) Сигурен сте ,че тези ги няма,питам,понеже този последния е най-виновен:

C:\WINDOWS\system32\drivers\cmdGuard.sys

C:\WINDOWS\system32\drivers\cmdhlp.sys

C:\WINDOWS\system32\drivers\inspect.sys

C:\WINDOWS\system32\guard32.dll

А опитахте ли да стартирате отново bat файлчето?

Спрете възможно повече ненужни процеси преди да го стартирате.Под safe mode опитахте ли да го стартирате,само него?

Да,разбира се !

Всичко от постовете го направих и в нормален и в safe mode ,като допълнително влизах отново и в двата режима да ги търся-вече ги нямаше,а накрая пуснах този .bat файл !

Редактирано от dimd (преглед на промените)

Да,разбира се !

.....като допълнително влизах отново и в двата режима да ги търся-вече ги нямаше,а накрая пуснах този .bat файл !

С търсачката на Windows и тя ли не открива въпросните остатъци?

Има напредък !

Отново влязох под safe mode ,търсих,пуснах и .bat файла ,но реших да проверя и в Кошчето,а там се оказаха три файла,които бяха непознати за мен,но иконките им бяха на GOM Player/този плеър използвам/. За жалост,разширението не го видях точно.

Изтрих ги и оттам,и след рестарт,се оказва,че КОМОДО го няма в Секюрити центъра-нито антивируса,нито защитната стена !

Свързах се с един приятел, който работи в антивирусната лаборатория на Comodo и той ме посъветва да прегледаш и пробваш нещата от тук:

http://forums.comodo.com/help_for_v3/full_...s-t17220.0.html

Може би си решил проблема си, но аз все пак те съветвам да разгледаш и това.

Има напредък !

Отново влязох под safe mode ,търсих,пуснах и .bat файла ,но реших да проверя и в Кошчето,а там се оказаха три файла,които бяха непознати за мен,но иконките им бяха на GOM Player/този плеър използвам/. За жалост,разширението не го видях точно.

Изтрих ги и оттам,и след рестарт,се оказва,че КОМОДО го няма в Секюрити центъра-нито антивируса,нито защитната стена !

Не бях сигурен ,че под safe mode може да се стартира въпросния bat файл,но все пак щом центъра не го отчита вече,определено си е свършил работата в безопасен режим.

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Fixer там има предимно проблеми като моят,но не мисля,отново да пробвам да я инсталирам !

Поне докато не понауча повечко за КОМОДО,които докато работеше /ден и половина/ определено ме впечатли !

РС-то е слабичко и въпреки големият инсталационен файл,се държеше нормално.

Благодаря Ви за отделеното време-на теб и разбира се и на mihnev_sz !

Иначе Fixer знаеш кое ми е слабост при защитата,но....!

mihnev_sz прилагам и снимка на работата на .bat файла под safe mode !

Редактирано от dimd (преглед на промените)

Моля! Ако има нещо, опитай го. Във всеки случай, ако е останало нещо и инсталираш ESET веднага ще го засече.

Разбира се, само един може да бъде №1 :ph34r:

mihnev_sz прилагам и снимка на работата на .bat файла под safe mode !

Да,определено работи!

Мерси :ph34r:

Преди броени минути излезе нова версия на:

COMODO Internet Security 3.10.101801.529

http://download.comodo.com/cis/download/se...P_Vista_x32.exe

http://download.comodo.com/cis/download/se...P_Vista_x64.exe

404 Not Found Нищо не мога да изтегля! Twister Anti-TrojanVirus сега охранява тази ОС. Някой знае ли защо така се получава?

404 Not Found Нищо не мога да изтегля! Twister Anti-TrojanVirus сега охранява тази ОС. Някой знае ли защо така се получава?

Явно проблемът е при теб. При мен всичко се тегли нормално, снимка:

20sysnt.jpg

Няма проблем за изтегляне от друг компютър с друга защита.Пробвал съм. Twister ли е причина и защо?

Няма проблем за изтегляне от друг компютър с друга защита.Пробвал съм. Twister ли е причина и защо?

Yes,

Разкарай тази смешна АВ и всичко ще се оправи....тази АВ е Бета от поне година

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

Yes,

Разкарай тази смешна АВ и всичко ще се оправи....тази АВ е Бета от поне година

Не е вярно - и кои са причините за подобна предубеденост!? Може ли по-конкретно.

Не е вярно - и кои са причините за подобна предубеденост!? Може ли по-конкретно.

Тази програма постоянно прави проблеми!Тя не различава Системните файлове и ако ти ги нарочи ще ти ги изтрие.Това е първото и второ не понася програми и един ден ще ти махне и тях!

Но ти сам виждаш,че не ти пyска да сваляш?това нормална програма ли е?

Не бих коментирал- ако програмата не ми е позната в подробности от няколко години подобно на Comodo. Twister-Comodo е азиатско противопоставяне и за незапознати е като "тъмна Индия". Добре е те да не вземат отношение в непозната материя.Може - ако са наясно.

Излезе нова версия:

COMODO Internet Security 3.10.102194.530

http://download.comodo.com/cis/download/se...P_Vista_x32.exe

http://download.comodo.com/cis/download/se...P_Vista_x64.exe

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Стената, антивирусът и defense+ на Comodo вече се разпознават от security center на Windows 7 след днешния ъпдейт :clap:

Въпреки трудностите,които имах вчера,мисля да я инсталирам отново !

Настройките ще са по подразбиране,освен ако не открия нещо препоръчително !

Всъщност започвам да чета от първа страница !

Поздрави !

Поздрави !

Ти пък не се притеснявай толкова, нали затова сме тук!

Ако имаш някакви въпроси, питай! :headphones:biggrin.gif

В темата имаше някъде ръководство за настройките на Комодо, които ще ти помогнат!

Това ти трябва на този етап:

Ръководство

Редактирано от IMG (преглед на промените)

Поздрави !

Надявам се в най-скоро време да си оправят де-инсталационния модул,нещо им куца там.За всеки случай пази bat файла.

Съгласен съм,определено има хора ,които са много добре запознати с Comodo и помагат много в тази тема,един от тях е IMG,например.

Поздрави!

Безплатният Comodo IS е доста интересен. Няколко пъти съм го инсталирал на нов Win XP SP3 и след няколко седмици съм го замествал със сродни обаче небезплатни програми - KIS, ESS, Twister, Avira PSS. Уж безпроблемни инсталации и деинсталации, а скоро настъпва загуба на скорост от и към Интернет. Връщам Comodo IS и всичко пак е шест. Не са само тоолбарчетата - тези хора ползват и други методи за "доубеждаване". С нищо не съм успял да установя нещо видимо. Ползваната ОС зацикля и започва да се тътри - трябва да преинсталираш Win или да върнеш Comodo IS.Първосигнално човек си помисля - ех колко са калпави и недовършени небезплатните програми. Затруднен съм да коментирам доколко подобна конкуренция е допустима. Споделям го само за информация - защото все повече са хората с желание да инсталират единствения безплатен пакет. Той и на мен ми харесва- обаче ми носи и съмнения за доста неща.

Туулбарчетата могат да не се инсталират, като се махнат отметките им!

Бъдете по-внимателни и търпеливи, когато инсталирате пакетът на Комодо, за да не пропуснете момента, когато трябва да махнете отметките им!

За мен лично е голяма изненада, как е възможно едни новаци като разработчиците на Комодо, които "отвчера" се пръкнаха за толкова кратко време да настигнат и задминат продукти, които при това са платени и са от дълги години на пазара - Касперски, Нортън, AVG, Панда и др.

Това за мен е индикация, че Комодо притежават може би най-добрите специалисти в бранша.

Защитната стена на Комодо се нарежда в челото заедно с Online Armour, малко след тях е Outpost според тестовете на Mautosec .

Не е случайно че пакетът за защита на Комодо го наричат: "Убиецът на комерсиалните продукти"!

Скоро и анти-вирусът ще се нареди сред най-надеждните...за стената знаем, че си менят първенството с Online Armour, само дето последната като безплатна е с доста орязани функции и няма да се хареса на маниаците, които искат те да държат "юздите" и да карат "магарето"! biggrin.gif:rolleyes:

.............

Не е случайно че пакетът за защита на Комодо го наричат: "Убиецът на комерсиалните продукти"!

...............

Абе моли се китайчето, дето се присъедини към Comodo и им прави HIPS да не отиде на друго място.

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.