Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя антивирусна програма предпочитате и защо? (част 1)

Featured Replies

Ако според броя на опитите за хакване на програмите се измерва тяхната полезност, мога да ти кажа, че чехите все имат работа да блокират лицензни ключове, които се пуснати във форумите.

Както казах и преди, причината AVG да се представя като слаба е че хората, които ползват хакерски ключове, ги намират трудно (особено да са работещи ключове). И по тази причина се насочват към програми, които Вие изброихте, и които се отключват нелегално много по-лесно, отколкото AVG (Ей Ви Джи). С други думи, действа се на принципа за киселото грозде.

Въпросът за моята заплата не е уместен в този форум.

<{POST_SNAPBACK}>

Аха,чехите имали много работа с блокирването на нелегалните лицензионни ключове, а в Касперски, трева пасат хората там, или чепкат вълна?! И по този критирий ако щеш да ги сравняваме програмите, Ай Ви Джито пак ще е някъде далеч, далеч. Ако Ай Ви Джито наистина си стува, скоро ще бъде хакнато и ми се ще да ти видя физиономията тогава. Аз ти казвам, недей да дърпаш дявола за опашката, ти пак мускули пъчиш. Друг е въпроса дали си струва, след като има по добри решения за защита от Ай Ви Джито.

Въпросът ти дали съм си закупила Касперски също е неуместен в този форум.

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 242,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

...Не говорим по принцип, а за конкретната ситуация - сканиране на файл и предаване на друг. Тук е важен скенера колко дълбоко проверява файла и може ли да се довери човек на него и да предаде на приятел без интернет и да не стане фал с данните му, като накрая аз да съм виновен и да ми е гузно.

...

<{POST_SNAPBACK}>

Зависи в какъв вид са били файловете - ако вирусът се намира в инсталационен файл, примерно, файлът ще бъде засечен със сигурност при инсталиране, когато се инсталират и самите вируси - ако, разбира се, съответната АВ програма има резидентен щит (или както се нарича съответния модул).

Зависи в какъв вид са били файловете - ако вирусът се намира в инсталационен файл, примерно, файлът ще бъде засечен със сигурност при инсталиране, когато се инсталират и самите вируси - ако, разбира се, съответната АВ програма има резидентен щит (или както се нарича съответния модул).

<{POST_SNAPBACK}>

Извинявай ама ти май наистина се правиш на глупак, човекът много точно и ясно ти обясни ситуацията и ти пак резидентния щит ще я хване, ами като няма резидентен щит какво ще правим? :sobbing:

Напротив, спайуера може да е причината за голяма загуба на данни, повярвай ми. Затова е много важно каква част от спайуера ти засича антивирусната, защото обикновените вируси вече всички АВ-та ги засичат.  :sobbing:

<{POST_SNAPBACK}>

Спайуера има за цел реклама обикновено(адуер) Инфо по въпроса:

Шпионските приложения, познати и под името spyware, представляват "бръмбари" в системата, които следят действията на потребителя и пращат доклади към сървър, който от своя страна връща персонализирана реклама. Следят се страниците, които потребителят посещава, тяхното естество, времето, по което е онлайн и т.н

С името Adware се означават приложенията с рекламна цел, които се инсталират заедно с други програми. В повечето случаи това е напълно легално, тъй като потребителят дава съгласието си тези допълнителни приложения да се инсталират. Често той няма друг избор – ако откаже да инсталира допълнителните приложения, може да не му бъде позволено да ползва програмата, която всъщност е искал да инсталира. В други случаи пък, дори да се деинсталира "ракетата носител" (програмата, към която са прикрепени допълнителните програми), другите рекламни приложения остават "вечно" в Program Files.

Ако има за цел да повреди данните или просто ги изтрие, това вече си е вирус. Трябва да се разграничават понятията.

Извинявай ама ти май наистина се правиш на глупак, човекът много точно и ясно ти обясни ситуацията и ти пак резидентния щит ще я хване, ами като няма резидентен щит какво ще правим?  :sobbing:

<{POST_SNAPBACK}>

Като няма резидентен щит, значи не е антивирусна програма от сегашно поколение.

Като няма резидентен щит, значи не е антивирусна програма от сегашно поколение.

<{POST_SNAPBACK}>

Ама ти май наистина се правиш на ................. Става въпрос когато даден файл се пренася от един компютър на друг, който няма антивирусна. Значи файлът се сканира на първия компютър и антивирусната казва няма вирус. Добре пращаме файла на компютъра без антивирусна, той го инсталира и опаааааааааааа взима че се заразява. Това се има в предвид тук и такива ситуации се срещат често (при мен по няколко пъти на ден). Тогава как ще кажеш на другия ми аз го сканирах с антивирусна програма и тя каза че няма вирус? Ами последствията ............ Това се има в предвид и всеми малко влез в час, моля те.

Спайуера има за цел реклама обикновено(адуер) Инфо по въпроса:

Шпионските приложения, познати и под името spyware, представляват "бръмбари" в системата, които следят действията на потребителя и пращат доклади към сървър, който от своя страна връща персонализирана реклама. Следят се страниците, които потребителят посещава, тяхното естество, времето, по което е онлайн и т.н

С името Adware се означават приложенията с рекламна цел, които се инсталират заедно с други програми. В повечето случаи това е напълно легално, тъй като потребителят дава съгласието си тези допълнителни приложения да се инсталират. Често той няма друг избор – ако откаже да инсталира допълнителните приложения, може да не му бъде позволено да ползва програмата, която всъщност е искал да инсталира. В други случаи пък, дори да се деинсталира "ракетата носител" (програмата, към която са прикрепени допълнителните програми), другите рекламни приложения остават "вечно" в Program Files.

Ако има за цел да повреди данните или просто ги изтрие, това вече си е вирус. Трябва да се разграничават понятията.

<{POST_SNAPBACK}>

Много добро разграничение направихте!

За съжаление зловредните програми от всички класове, не са чисти представители на тези класове - с други думи, един downloader в повечето случаи не е единствено downloader, ад-уерът има и троянски елементи, и т.н.

По този начин един файл може едновременно да инсталира няколко нежелани програми, които да изтеглят още няколко програми от интернет, и изведнъж машината, на която работи човек, се оказва блокирана от много вируси.

Ама ти май наистина се правиш на ................. Става въпрос когато даден файл се пренася от един компютър на друг, който няма антивирусна. Значи файлът се сканира на първия компютър и антивирусната казва няма вирус. Добре пращаме файла на компютъра без антивирусна, той го инсталира и опаааааааааааа взима че се заразява. Това се има в предвид тук и такива ситуации се срещат често (при мен по няколко пъти на ден). Тогава как ще кажеш на другия ми аз го сканирах с антивирусна програма и тя каза че няма вирус? Ами последствията ............ Това се има в предвид и всеми малко влез в час, моля те.

<{POST_SNAPBACK}>

В такъв случай е препоръчително първо да се инсталират файловете на компютъра с антивирусната, и после, ако няма вируси, да се носят на компютъра без антивирусна.

А защо втория комютър няма антивирусна? Ако проблемът е в липсата на интернет - винаги може да се слага последния обновен инсталационен пакет на AVG (ако става дума за AVG Free), или файла с дефиниициите на AVG (в случай на платена версия) ,или дефинициите на другите АВ програми (ако се ползват други АВ програми).

В такъв случай е препоръчително първо да се инсталират файловете на компютъра с антивирусната, и после, ако няма вируси, да се носят на компютъра без антивирусна.
ама по гръб не падаш, хайде поне захвърли вратовръзката и кажи "Еми програмата ни е такава, каквоя да я правя, не е идеална, има пропуски, има още много работа по скенера!!!"

За съжаление зловредните програми от всички класове, не са чисти представители на тези класове - с други думи, един downloader в повечето случаи не е единствено downloader, ад-уерът има и троянски елементи, и т.н.

Факт. В такива случаи обаче Касперски например съм забелязвал, трие всеки отделен елемент - засича в едно exe частите със спайуер, вируси и отделя чистите. Това се вижда ясно във file scanner-a в сайта на Касперски лабс.

ама по гръб не падаш, хайде поне захвърли вратовръзката и кажи "Еми програмата ни е такава, каквоя да я правя, не е идеална, има пропуски, има още много работа по скенера!!!"

Факт. В такива случаи обаче Касперски например съм забелязвал, трие всеки отделен елемент - засича в едно exe частите със спайуер, вируси и отделя чистите. Това се вижда ясно във file scanner-a в сайта на Касперски лабс.

<{POST_SNAPBACK}>

В този форум има двама потребители от no-invite.com - AVGBulgaria и no-invite.com - единият е със снимчицата с вратовръзка, а другия няма картинка. Моля, не ни бъркайте cool.gif

Идеална антивирусна програма няма, но темата е "Кой антивирус предпочитате?" и ако някой твърди, че AVG или друг софтуер не си върши работата както трябва, то той/тя трябва да доказва това с примери. Има много антивирусни продукти - повечето от тях са много качественни и AVG е един от тях. Не мога да разбера как хора, които не са дали един лев за антивирусната си, нито са имали възможност да видят коментираните комерсиални програми в реални условия твърдят че са прави.

Вярно е, че някои програми сканират по-дълбоко в определени ситуации, но за сметка на това при тях системата не може да се ползва въобще. Това е така поне докато те извършват това сканиране. Всичко става толкова е тромаво и затормозено, че човек може да загуби хъс за работа. Ако трябва да имам защита бих избрал такава, която не ми пречи да работя, а същевременно ме пази. Не бих избрал антивирусна, която използва компютъра ми, като че ли е единственото и най-важното приложение. В края на краищата, антивирусната е необходимост, но не си я инсталираме за да заема 80-90% от работната мощност на машината.

Точно по тази причина по-бързите антивирусни ползват сканиране при отваряне, стартиране на файла или запис на файла, и не правят всеки път пълен дълбок скан. От друга страна почти всички леки антивирусни имат такива опции за настройка, че при максимално натоварване (ако е зададено такова) достигат конкурентите си без проблем както при дълбокото сканиране, така и при откриването, а и при консумация на ресурси.

Кой антивирус предпочитам?

Този, които е лесен за използване, лек за системата и безмилостен към вирусите. В моя случай от 3 години е AVG, а от 6 месеца AVG+Firewall. Нямам нито един пропуснат вирус или повреден файл... За мен това е показателно. Фен съм на AVG не защото го продавам, а защото си заслужава. Фирмата ни продава AVG едва от една година, но AVG се ползва от доста преди това.

Сега гледай каква е картинката. Сигурността винаги е за сметка на ресурсите. Затова ако веднъж се тегли файл от непознато място, е хубаво да се пусне един virusscan.jotti.org и така ще се види има ли вирус в него или не. Така е най-, ама най-сигурно. Хем системата не е с инсталирана АВ програма, която прави от машина с AMD Athlon 64 на AMD Athlon XP без ни най-малки съображения. Това обаче не се харесва на АВ компании, защото губят клиентелата си и почват да си фантазират какви ли не глупости, само и само да си изкарат месечните доходи. Затова поне ако някой "се излъже"(всичко това е лично мнение разбира се) да сложи АВ програма, то нека тя е с дълбок скенер, защото в случая с пълна сила важи правилото "по-добре максимална сигурност или нищо"

П.П. да, два потребителя са, вече не знам кой кой е. Извинявам се за недорозуменията, за нещастие съм сигурен, че ще има още такива, но поне ще се постарая да внимавам.

Мммм AVGBulgaria(и за двамата) аз от както имам интернет(мн дълго време)първа та ми АВ беше AVG добре никви проблеми идеално върви лека,сама се оправя и изобщо ма изобщо не товари pc-to викам си мечта няма по-добра идеална. Но един слънчев ден реших да я сменя еи така да изпробвам новата антивирусната(Norton 2005 Pro). Мдамм пускам я и АЛЛЛЛЛЛЛ кво да вида Чичо Нортон ми фана отвратително ного вируси и AVG просто ме ужаси и я намразих. Но Чичо-ти Нортон не е съвършен тежък и товари pc-to НО това не пречи и оп по едно време гледам излиза AVG+FIREWALL и си викам да и дам 2-ри шанс инсталках я и пак същото удивителна лека,FIREWALL които е мн добър,лек и пак изобщо ма изобщо не товари pc-to казвам аз МЕЧТА МЕЧТА но се сещам за миналия провал и си решам да и направя няколко теста. Инсталкам си фаилове които знам че имат вирус и оставям фаилове които не съм инстлкал но знам че имат вируси. Малко 60% засича вирусите(демек от 10-т опита 6-ст е засекъл) с Чичо Нортон 100% успех с Касперски 100%. Затова съм против нея(тя е мн ама мн хубава де самоче мен ме предаде и затова нея искам,лично мнение нали знаете!!!). И затова при мен челните места на наи-добрите АВ програми са 1-Нортон,2-Каспрески,3-АВГ+Фирелал. Това е от мене и сичко е лично мнение лично.

@Lorenzo това сам да изпробваш антивирустните не е съвсем правилно ,но от друга страна това спомага за твоята собствена по-точна оценка.Когато се тестват антивирустни те се тестват на много вируси и различни видове.Някои рограми ловят повече tojan-ци , други червеи , трети разни шпиони.Да не говорим,че някои програми трудно засичат вируси през архив.Поне според мен това е най-големият проблем на АВ,че трудно засичат през архиви.

В този форум има двама потребители от no-invite.com - AVGBulgaria и no-invite.com - единият е със снимчицата с вратовръзка, а другия няма картинка. Моля, не ни бъркайте  cool.gif

Идеална антивирусна програма няма, но темата е "Кой антивирус предпочитате?" и ако някой твърди, че AVG или друг софтуер не си върши работата както трябва, то той/тя трябва да доказва това с примери. Има много антивирусни продукти - повечето от тях са много качественни и AVG е един от тях. Не мога да разбера как хора, които не са дали един лев за антивирусната си, нито са имали възможност да видят коментираните комерсиални програми в реални условия твърдят че са прави.

Вярно е, че някои програми сканират по-дълбоко в определени ситуации, но за сметка на това при тях системата не може да се ползва въобще. Това е така поне докато те извършват това сканиране. Всичко става толкова е тромаво и затормозено, че човек може да загуби хъс за работа. Ако трябва да имам защита бих избрал такава, която не ми пречи да работя, а същевременно ме пази. Не бих избрал антивирусна, която използва компютъра ми, като че ли е единственото и най-важното приложение. В края на краищата, антивирусната е необходимост, но не си я инсталираме за да заема 80-90% от работната мощност на машината.

Точно по тази причина по-бързите антивирусни ползват сканиране при отваряне, стартиране на файла или запис на файла, и не правят всеки път пълен дълбок скан. От друга страна почти всички леки антивирусни имат такива опции за настройка, че при максимално натоварване (ако е зададено такова) достигат конкурентите си без проблем както при дълбокото сканиране, така и при откриването, а и при консумация на ресурси.

Кой антивирус предпочитам?

Този, които е лесен за използване, лек за системата и безмилостен към вирусите. В моя случай от 3 години е AVG, а от 6 месеца AVG+Firewall. Нямам нито един пропуснат вирус или повреден файл... За мен това е показателно. Фен съм на AVG не защото го продавам, а защото си заслужава. Фирмата ни продава AVG едва от една година, но AVG се ползва от доста преди това.

<{POST_SNAPBACK}>

Още ли ще си говорим за AVG или НОД (не се отнася за теб). И пак ли ще ми кажеш че тези резултати не са верни. А тук не се ли използва последната версия на антивирусните продукти :ph34r:

При сканиране на рискова програма се получи това:

http://tigertron-bg.hit.bg/virusscan.jotti.org.jpg

При сканиране на архивиран инсталационен файл, който съдържа спай и троянец де получиха следните резултати:

http://tigertron-bg.hit.bg/virusscan.jotti.org2.jpg

Оставям избора на антивирусна програма на вас самите, фактите достатъчно говорят сами за себе си :wub:

@gronkjaer Аз с това изказах мое лично мнение при мене как върви АВГ а тя не върви добре но Касперски и Чичо Нортон вървят и имам предвид че АВГ не е по-добра от тях(но все пак е изключително добра).

Я , ClamAv го е засекло , има бъдеще в тази програма.

Като използвате jotti-то , можете да натиснете немското знаменце и да ви пренесе в немски мирър , там е доста по-ненатоварено.

Lorenzo, за споменатата от теб програма, за която твърдиш че е по-добра от AVG, ако знаеш какви резултати съм виждал след като е била ползвана продължително и после се сложи AVG, ще ти стане зле...

Още ли ще си говорим за AVG или НОД (не се отнася за теб). И пак ли ще ми кажеш че тези резултати не са верни. А тук не се ли използва последната версия на антивирусните продукти  :ph34r:

tigertron,

Не става ясно с кое AVG се тества - платено или Free, не е ясно как се тества - всички антивируси на една машина ли? Ако е така по-добре забравете за реални тестове. И аз отново питам къде е файла, за който говорите. Пратете ни го на virus[at]no-invite.com и после ще видим реалността - може да сте прав, а може и да се окаже че тези тестове са напълно подвеждащи. Дайте ни тествания файл или линк към него!

Ти и при мене да видиш след кът качих Нортон и манах АВГ ще ти стане зле. Но както казах тва беше при мене и е мое лично мнение и пак ще го кажа

1-Нортон

2-Касперски

3-АВГ+ФиреЛал

Господин Тинчев, аз лично съм конфигурирал машина WinXP SP2 с качени Зон Аларм и АВГ безплатната версия. Момчето, което ползваше компютъра, не разбира много, но се оправя като цяло. Оставих я в перфектно състояние. След 1 месец, даже и по-малко, системата беше в трагично състояние, нямаше нет, 1/3 от програмите не работеха и някои инсталационни msi и exe трябваше да бъдат изтрити от мен перманентно. Стана ми ясно, че трябва да му сложа нещо по-сериозно, изборът ми бе F-secure client security 2006 и вече 3-ти месец момчето е много доволно! Онзи ден го навестих и системата беше каквато я оставих. Бях много приятно изненадан. Щастлив съм, че му помогнах и може да си ползва машинката, която е 750 мегахерцов процесор, 256 мб памет и едно старо дъно и видео. Наистина в такива ситуации човек си дава сметка за някои неща, мисля че казах достатъчно. Оставам на вас да си помислите по тази проблематика.

Разбира се, на такъв потребител, който дори не е инструктиран от мен, не мога да го накарам да кара като мен. Не че не мога да го накарам да седнем на по бира и му разясня нещата от живота, но така съм някак си по-спокоен.

Според мен всяка една антивирусна хваща вирусите за които има дефиниций, това че някоя не може да ги улови,занчи че неяма дефиниций за този вирус.Друг е въпроса за спай, адс, и злонамерен софтуеар, който на последак е повече от вирусите. За това за мен добра антивирусна е тази която хваща и допалнителни гадини преди да са се инсталирали, освен вируси! :eek:

Господин Тинчев, аз лично съм конфигурирал машина WinXP SP2 с качени Зон Аларм и АВГ безплатната версия.

Напълно Ви вярвам и проблема на приятеля Ви не е случаен. AVG Free е антивирусна програма за защита и премахване САМО от вируси и троянци. За нея няма осигурено осъвременяване 24 часа. Ако сървърите са претоварени е възможно да не се изтеглят осъвременяванията навреме (дори до няколко дни), което може да се окаже фатално...

Ако искате пълна защита - AVG + Firewall. Платено, но безкомпромисно решение.

Съжалявям за тия които имат слаби ПСта, но ако някой просто пробва новата Pandа Platinum IS 2006 просто ще остане възхитен и не мисля, че в момента има по-добро от нея! Всеки може да я свалил и пробва от M$ за 3м. -90 дни с оригинален user i pass от ТУК

Напълно Ви вярвам и проблема на приятеля Ви не е случаен. AVG Free е антивирусна програма за защита и премахване САМО от вируси и троянци. За нея няма осигурено осъвременяване 24 часа. Ако сървърите са претоварени е възможно да не се изтеглят осъвременяванията навреме (дори до няколко дни), което може да се окаже фатално...

Ако искате пълна защита - AVG + Firewall. Платено, но безкомпромисно решение.

<{POST_SNAPBACK}>

Така, проблема беше с вируси (пуста памет, за съжаление въобще ми обягва името на вирусите, те бяха няколко) Разбрах, че осъвременяването е по-бавно, но не мисля, че е чак толкова фатално, все пак живеем в България и момчето не е такъв факир 15 минути след появяването на вирус в глобалната мрежа да го лепне. Дори и на 2 дена да се осъвременява би било достатъчно. Имаше и адуер, но както казахте, безплатната версия не предлага такава защита и затова не го споменах.

Norton Anti Virus 2006

КОД

99.8 MB http://rapidshare.de/files/8583979/NAVR200...UPBYQS.z01.html

100 MB http://rapidshare.de/files/8583976/NAVR200...UPBYQS.zip.html

NO PASS.OPEN THE FILE WITH WINRAR OR WINZIP.

F Secure Internet Security 2006

КОД

56MB http://rapidshare.de/files/8583263/FSIS06....UPBYQS.zip.html

Panda Internet Security 2006

КОД

74.7MB http://rapidshare.de/files/8585471/P.I.S06...UPBYQS.zip.html

PC-cillin Internet Security 2006

КОД

43.9MB http://rapidshare.de/files/8584851/PCIS.20...UPBYQS.zip.html

Mc Afee Internet Security Suite 8 2006

КОД

http://rapidshare.de/files/8583802/MCAS8.T...UPBYQS.zip.html

NOD32 2.5

КОД

8.29MB http://rapidshare.de/files/8584473/nOD322....UPBYQS.rar.html

AVG AntiVirus 7.1.362.652 Pro

КОД

http://d.turboupload.com/d/181884/avg71t_362a652.exe.html

http://www.uploading.com/?get=KO9P5HZ1

F-Prot Antivirus v3.16f

КОД

http://rapidshare.de/files/10729576/F-Pot_v.3.16f.rar.html

http://rapidshare.de/files/10952597/Fprot.rar.html

http://www.easy-sharing.com/188316/fprotan...freeze.zip.html

Kaspersky Antivirus Personal Pro 5.0.388

КОД

http://d-eu-1h.kaspersky-labs.com/products...rsonalproen.exe

http://rapidshare.de/files/10568669/Kaspersky_keys.rar.html

avast! Pro 4.6.691

КОД

http://files.avast.com/iavs4pro/setupengpro.exe

crack:http://www.megaupload.com/?d=OCMUK6G3

Symantec AntiVirus Corporate Edition V10.0.1.1000

КОД

http://rapidshare.de/files/3893147/SYMANTE...1.1000.rar.html

CA eTrust EZ Antivirus 2005 7.0.5.3

КОД

ftp://ftp.ca.com/priv/trial/eav/eAV71Trial/eAV71eng.exe

add-on:

http://www.freeserials.com/serials/downloa...id=14487&char=C

Sophos Antivirus v4.02

КОД

http://www.uploading.com/?get=39YDYW05

ет ви тук сички наи-нови АВ-та сички те са предоставени от TIGERTRON затова може да благодарите на TIGERTRON и само на TIGERTRON. вище изпробваите ги защото абсулютно при всеки е различно и всеки е с различен късмет. катко са казали умните хора 7-дем пъти мери 1-път режи. Но това си е лично мое мнение!

Разбрах, че осъвременяването е по-бавно, но не мисля, че е чак толкова фатално, все пак живеем в България и момчето не е такъв факир 15 минути след появяването на вирус в глобалната мрежа да го лепне. Дори и на 2 дена да се осъвременява би било достатъчно. Имаше и адуер, но както казахте, безплатната версия не предлага такава защита и затова не го споменах.

<{POST_SNAPBACK}>

Ако това е така, защо тогава от прехваления Касперски твърдят правият дефиниции всеки час? Случайно ли?

Точно това е проблема на приятеля Ви и на всички, които не знаят как да ползват антивирусна програма - не си ъпдейтват дефинициите по една седмица, отварят разни прикачени файлове в писмата или инсталират от мрежата. После казват: "Тази антивирусна не е добра, защото не ми хвана вирусите!" Е, така не може...

Аз не виждам смисал да се хвали това че Касперски се упдеитва на всеки час или на всеки ден. Просто за всички АВ дефинициите са еднакви и не знам кои човек може да е такъв карък че да излене вируц които да е на 2 часа и да го хванете и да скапе цялата система! Но това си е лично мое мнение.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.