Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя антивирусна програма предпочитате и защо? (част 1)

Featured Replies

Използвам NOD32+ZoneAlarm Security Suite и до сега не е имало проблеми

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 242,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Гласувах за Norton но имам Avast

А една дума към феновете на AVG по старичките версии просто не откриват вирусите затова няма

Гласувах за Norton но имам Avast

А една дума към феновете на AVG по старичките версии просто не откриват вирусите затова няма

<{POST_SNAPBACK}>

И аз съм така гласувах за Нортон защото мисля че е наи-добрия самоче съм с Symantec AntiVirus Corp. А за АВГ те и новичките не се представят кои знае колко добре при мен не дадоха добри резултати.

Ами нека да напиша и моето мнение:

Използвал съм почти всички програми,за които пише в този форум.

От всичките ми наблюдения - хващане на вируси, троянци и т.н. най-добре се справя НОД 32 - явно не напразно 34 поредни пъти !!! е обявявана за най-добра антивирусна програма. Никой друг няма такова постижение

С НОД съм от 3 години, досега нито една гадина не ми е влязла в компа, дори и при сравнително стари дефиниции (иначе всеки ден има update). Доста лека е за компа, за 10-12 мин сканира 100% хард-диска 80 М,

Оставам правото на избор на всеки от Вас, но моя съвет е НОД.

Със здраве, :bye:

От всичките ми наблюдения - хващане на вируси, троянци и т.н. най-добре се справя НОД 32 - явно не напразно 34 поредни пъти !!! е обявявана за най-добра антивирусна програма. Никой друг няма такова постижение

С НОД съм от  3 години, досега нито една гадина не ми е влязла в компа, дори и при сравнително стари дефиниции (иначе всеки ден има update). Доста лека е за компа, за 10-12 мин сканира 100% хард-диска 80 М,

<{POST_SNAPBACK}>

Една антивирусна да е обявена за най-добра при тестовете на различни лаборатории определено е хубаво и доказва, че програмата е добра, но и там нещата са относителни. Това не означава, че трябва да се пренебрегват, напротив, а просто да не се считат за абсолютна гаранция.

Обновленията НЕ са всеки ден. За разлика от Kaspersky, например, за която се пускат ежедневни ъпдейти, обновленията за NOD32 се пускат, когато има такива. Понякога се събират 2-3 дни без ъпдейти, а понякога има по 2-3 на ден. Това е една от малкото (може би единствена) програма, която има такава практика при ъпдейтите. Не се наемам да казвам добре ли е или зле, само констатирам факти. ;)

Сканирането също е относително. Ако си я настроил за максимум сигурност - да сканира в архиви, runtime packers, advanced heuristics и т.н., това ще позабави сканирането. То си зависи и какви файлове има на харда, де.

Една антивирусна да е обявена за най-добра при тестовете на различни лаборатории определено е хубаво и доказва, че програмата е добра, но и там нещата са относителни. Това не означава, че трябва да се пренебрегват, напротив, а просто да не се считат за абсолютна гаранция.

Обновленията НЕ са всеки ден. За разлика от Kaspersky, например, за която се пускат ежедневни ъпдейти, обновленията за NOD32 се пускат, когато има такива. Понякога се събират 2-3 дни без ъпдейти, а понякога има по 2-3 на ден. Това е една от малкото (може би единствена) програма, която има такава практика при ъпдейтите. Не се наемам да казвам добре ли е или зле, само констатирам факти. ;)

Сканирането също е относително. Ако си я настроил за максимум сигурност - да сканира в архиви, runtime packers, advanced heuristics и т.н., това ще позабави сканирането. То си зависи и какви файлове има на харда, де.

<{POST_SNAPBACK}>

Night_Raven, абсолютно прав си за това, че скоростта много зависи от настройките на антивирусната програма. За съжаление не всеки разбира този факт.

В допълнение искам да отбележа, че AVG Anti-Virus също пуска ежедневни осъвременявания на вирусните дефиниции, а понякога и по няколко на ден, в зависимост от вирусните атаки. (И може би единствената антивирусна програма, която обновява и версията на самата програма заедно с вирусните дефиниции)

С НОД съм от  3 години, досега нито една гадина не ми е влязла в компа, дори и при сравнително стари дефиниции (иначе всеки ден има update). Доста лека е за компа, за 10-12 мин сканира 100% хард-диска 80 М,

<{POST_SNAPBACK}>

Хе-хей-и-и, симпатяга! Ванко, недей да я хвалиш тази Нод 32, щото аз 3-4 месеца бях с нея и съм влизала във всякакви сайтове.И аз бях много доволна от нея:компа ми работеше все едно, че нямам инсталиран анти-вир на него, сканира бързо , хващаше вируси и пр... На пръв поглед всичко си ми беше "6", нямах никакви признаци за наличие на неканени "гости" в компа. От чисто любопитство реших да си инсталирам Касперски, за да го видя що за чудо е таз толкова хвалена програма. Та така...Деинсталнах си Нод 32 и си инсталнах Касперския, ъпдейтнах го и развалнувана с присмешка, че няма да открие нищо, пуснах Касперски да ми сканира компа. Ми какво да ти кажа, Ванко, резултата беше плачевен, Касперски ми откри 10 парчета: троянци, шпиони, ед-ъуеъ и т.н.

Е гати и прехваления Нод си казах аз, оттогава съм с Касперски и за друга анти-вирусна неща не да чуя, ами дори и да си помисля! Хубаво е след моя пост да си помислеш и ти, както и всички, които са с Нод 32. Не можеш да кажеш, че нямаш вируси в компа, докато не си сканирал компа с други програми като: Касперски, НортЪн, Еф-Сикюъ и т.н. Лично мнение,и "говоря" от опит, а не врели-некипели... :P;)

- Забравих да кажа, че когато бях с Нод 32, му бях задала най-строгите настройки!!!

Редактирано от MELL (преглед на промените)

И мой колега се оплака по същия начин от НОД32, след като видях как го настройва, се оказа че не беше включил разширеното евристично сканиране и нод-а не търсеше потенциални заплахи. Така или иначе сега ще си сложа Нортън за спорта и ще сканирам да видим ;).

Хе-хей-и-и, симпатяга! Ванко, недей да я хвалиш тази Нод 32, щото аз 3-4 месеца бях с нея и съм влизала във всякакви сайтове.И аз бях много доволна от нея:компа ми работеше все едно, че нямам инсталиран анти-вир на него, сканира бързо , хващаше вируси и пр... На пръв поглед всичко си ми беше "6", нямах никакви признаци за наличие на неканени "гости" в компа. От чисто любопитство реших да си инсталирам Касперски, за да го видя що за чудо е таз толкова хвалена програма. Та така...Деинсталнах си Нод 32 и си инсталнах Касперския, ъпдейтнах го и развалнувана  с присмешка, че няма да открие нищо, пуснах Касперски да ми сканира компа. Ми какво да ти кажа, Ванко, резултата беше плачевен, Касперски ми откри 10 парчета: троянци, шпиони, ед-ъуеъ и т.н.

Е гати и прехваления Нод си казах аз, оттогава съм с Касперски и за друга анти-вирусна неща не да чуя, ами дори и да си помисля! Хубаво е след моя пост да си помислеш и ти, както и всички, които са с Нод 32. Не можеш да кажеш, че нямаш вируси в компа, докато не си сканирал компа с други програми като:  Касперски, НортЪн, Еф-Сикюъ и т.н. Лично мнение,и "говоря" от опит, а не врели-некипели... :angry:  :P

- Забравих да кажа, че когато бях с Нод 32, му бях задала най-строгите настройки!!!

<{POST_SNAPBACK}>

Хе-хе, аз съм с NOD32 също от много време. Наскоро реших да инсталирам въздесъщия Касперски (без да махам NOD). Kaspersky успя да намери 3 неща, които NOD не беше намерил: един Hacktool и две Joke програми, за които си ги знаех, че са такива - нали затова ги теглих навремето. Това значи, че или NOD32 си ме е пазил досега, или И Касперски толкова хваща вируси.

Съдейки по всеобщото мнение, че Касперски е железен и не пропуска вируси, значи, че първият вариант е по-възможен. А това за Касперски, че намерил adware как го измисли? Антивирусните не сканират за adware. За това си има други програми.

Аз също говоря от опит. ;) Колкото до Нортън, ами аз искам да МОГА да работя на компютъра си, а не да имам антивирусна, която да го бави ужасно и на всичкото отгоре и вируси да не лови.

Не един, а всички мои приятели които са с НОД имат същия проблем. Уж перфектен бил НОД-а, но като им сканирам машините от мая компютър (с Касперски) и им намирам по 4-5 гадинки. Повечето ми приятели с НОД ходят при един да им сваля разни неща от по-опасни страници, защото е с Линукс и при него не е опасно и ги е страх, че НОД няма да засече вирусите и другите гадинки и компютрите им ще бъкат с вируси. :P

Съдейки по всеобщото мнение, че Касперски е железен и не пропуска вируси, значи, че първият вариант е по-възможен. А това за Касперски, че намерил adware как го измисли? Антивирусните не сканират за adware. За това си има други програми.

Аз също говоря от опит. ;) Колкото до Нортън, ами аз искам да МОГА да работя на компютъра си, а не да имам антивирусна, която да го бави ужасно и на всичкото отгоре и вируси да не лови.

<{POST_SNAPBACK}>

Напротив моето момче :angry: Касперски лови не само адуер и спойуер ами и рооткит, диалери, хак инструменти, инструменти за отдалечен достъп, "красиви" програми, шеги и много други потенциално опасни програми. И според мен в днешно време е по-добре компютърът ти да върви малко по-бавно и да нямаш вируси, отколкото да се чудиш как да си защитиш информацията. А и вече има по 3.2 гигахерцови машини :angry: А пък аз тук съм на 600 мегахерца, 256 рам и когато Касперски сканира, аз си върша другата работа ;)

Не един, а всички мои приятели които са с НОД имат същия проблем. Уж перфектен бил НОД-а, но като им сканирам машините от мая компютър (с Касперски) и им намирам по 4-5 гадинки. Повечето ми приятели с НОД ходят при един да им сваля разни неща от по-опасни страници, защото е с Линукс и при него не е опасно и ги е страх, че НОД няма да засече вирусите и другите гадинки и компютрите им ще бъкат с вируси.   :P

<{POST_SNAPBACK}>

Това значи, че не могат да си настроят антивирусната като света. Некадърен потребител не може да бъде опазен и от 10 антивурсни.

А и какво значи "гадинки"? Ако е Joke програми или подобни, то аз не ги броя за реални резултати.

Касперски лови не само адуер и спойуер ами и рооткит, диалери, хак инструменти, инструменти за отдалечен достъп, "красиви" програми, шеги и много други потенциално опасни програми.

<{POST_SNAPBACK}>

Той като лови adware, защо след сканиране с него (казва, че всичко е чисто), Ad-aware или Spybot все пак намират по 1-2 бацилчета?

Ето една статия в ZDnet: клик.

Общо взето става въпрос за троянец, който се укрива в rootkit и затруднява антивирусните. Само 5 програми са го засекли. Съжалявам, Касперски не е измежду тях.

Ето цитат на последното изречение:

Sana said the Trojan is well hidden by the kernel-level rootkit and that because of this, some antivirus programs may have difficulty detecting it. The company said that as of Monday, only five security applications--UNA, VBA32, Sophos, NOD32 version 2 and eTrust-Vet--were able to detect the threat.

Аз тук "големи имена" не виждам. Не подценявайте "по-дребните".

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

Това значи, че не могат да си настроят антивирусната като света. Некадърен потребител не може да бъде опазен и от 10 антивурсни.

А и какво значи "гадинки"? Ако е Joke програми или подобни, то аз не ги броя за реални резултати.

Ето една статия в ZDnet: клик.

Общо взето става въпрос за троянец, който се укрива в rootkit и затруднява антивирусните.

Ето цитат на последното изречение:

Аз тук "големи имена" не виждам. Не подценявайте "по-дребните".

<{POST_SNAPBACK}>

Ами да, най-често такива троянци засичам на повечето компютри с НОД - скрити зад рооткит или някой инсталатор и ........ познай какви са оплакванията, въпреки активния НОД: повишен трафик, забавен компютър, изчезнали програми ......... :P

Както и предполагах - махнах нода, сложих интернет секюрити 2006 на нортън и се оказа че не лови гадинката в търсачката на www.cracks.am , а нода си я ловеше! Всичко съм настроил както трябва, ама...

Както и предполагах - махнах нода, сложих интернет секюрити 2006 на нортън и се оказа че не лови гадинката в търсачката на www.cracks.am , а нода си я ловеше! Всичко съм настроил както трябва, ама...

<{POST_SNAPBACK}>

На мен Касперски ми лови всичко, за Нортън не мога да кажа нищо, понеже не съм го тествала, и затова не искам да отговарям неподготвена както Night_Raven, че Касперски едва ли не засича само вирусчета. :P Поне да беше прочел малко информация за Касперски пък тогава да пише, има много информация за него и на руски, ако английския му е труден. :hush:

На мен Касперски ми лови всичко, за Нортън не мога да кажа нищо, понеже не съм го тествала, и затова не искам да отговарям неподготвена както Night_Raven, че Касперски едва ли не засича само вирусчета. :P Поне да беше прочел малко информация за Касперски пък тогава да пише, има много информация за него и на руски, ако английския му е труден. :hush:

<{POST_SNAPBACK}>

Аз пак да кажа, че "всичко" е крайно относително. Няма програма, която да засича всички гадини. Няма перфектна антивирусна. Аз не съм казал, че Касперски засича само вируси, само се усъмних за spyware. Моля, не изопачавай думите ми. Английският е най-малкият ми проблем. На мен ми стига теста, че след няколко месеца наличие само на NOD32, Касперски, инсталиран за резервен скенер, ми откри само 3 безопасни нещица, които NOD е пропуснал. Не казвам, че Касперски не струва, а казвам, че явно NOD си върши работата. Може би се заблуждавам, но оставам с впечатление, че за повечето фенове на Касперски други продукти не съществуват - Касперски RuleZ, докато при потребителите на други продукти, такъв фантизъм се забелязва по-рядко. Също като Firefox при браузърите.

През годините касперски се е утвърдила като най-добра. Перфектна няма, но и по-перфектна (като сигурност) няма. Има по-леки, има по-красиви, но не и по-надеждни. Поне аз не познавам такава. Ще се радвам да ме просветите ако има, та да видя и аз в крайна сметка този мирикъл. Да не говорим за Kaspersky 6 ...аа да, и ми омръзна да се повтаря, че перфектна нямало и че 100% защита няма. Е, хубаво де, няма, но между 98++ % ...

Аз пак да кажа, че "всичко" е крайно относително. Няма програма, която да засича всички гадини. Няма перфектна антивирусна. Аз не съм казал, че Касперски засича само вируси, само се усъмних за spyware. Моля, не изопачавай думите ми. Английският е най-малкият ми проблем. На мен ми стига теста, че след няколко месеца наличие само на NOD32, Касперски, инсталиран за резервен скенер, ми откри само 3 безопасни нещица, които NOD е пропуснал. Не казвам, че Касперски не струва, а казвам, че явно NOD си върши работата. Може би се заблуждавам, но оставам с впечатление, че за повечето фенове на Касперски други продукти не съществуват - Касперски RuleZ, докато при потребителите на други продукти, такъв фантизъм се забелязва по-рядко. Също като Firefox при браузърите.

<{POST_SNAPBACK}>

Я да видим какво ще кажеш за Касперски Интернет Секюрити 6.0.... Че ми е много любопитно? Значи теб Нод 32 те пази, а пък мен не можа да упази, що така?! И не само мен...Като имаш предвид, че на Нод му бях задала най-строгите настройки.

И кажи ми моля те, как за мен да съществуват други продукти, като по-добра анти-вирусна програма от Касперския не са измислили още, да не би аз нещо да съм пропуснала?! Не знам защо, но аз като пусна Касперски да ми сканира компа, си работя и с други програМИ спокойно, да не би това да е някой бъг в Касперскито?!

Я да видим какво ще кажеш за Касперски Интернет Секюрити 6.0.... Че ми е много любопитно? Значи теб Нод 32 те пази, а пък мен не можа да упази, що така?! И не само мен...Като имаш  предвид, че на Нод му бях задала най-строгите настройки.

<{POST_SNAPBACK}>

За Kaspersky Internet Security 6 няма да кажа нищо, защото не съм го изпробвал, но няма и да го изпрoбвам. Ако ще се занмавам с Kaspersky 6, то ще е само антивирусна, която да замени 5-цата като резервен скенер и ще е финална версия. Бета версии на важни продукти не инсталирам.

Да, NOD32 ме пази и, не, не знам защо теб не те е опазила.

И кажи ми моля те, как за мен да съществуват други продукти, като по-добра анти-вирусна програма от Касперския не са измислили още, да не би аз нещо да съм пропуснала?! Не знам защо, но аз като пусна Касперски да ми сканира компа, си работя и с други програМИ спокойно,  да не би това да е някой бъг в Касперскито?!

<{POST_SNAPBACK}>

Ха, на Ghostface_Killah му е писнало да чува, че най-добра антивирусна няма. Е, на мен пък ми писна да чувам, че само Касперски е на ниво, а всички други са някакви пълни бози. А не знам, но аз като си пусна сканиране на Касперски и работата ми с компютъра става непоносима. Вярно, компютъра ми не е мощен, но това, че в момента има и мощни такива, не е оправдава производителите да си правят тежък софтуер.

За Kaspersky Internet Security 6 няма да кажа нищо, защото не съм го изпробвал, но няма и да го изпрoбвам. Ако ще се занмавам с Kaspersky 6, то ще е само антивирусна, която да замени 5-цата като резервен скенер и ще е финална версия. Бета версии на важни продукти не инсталирам.

Да, NOD32 ме пази и, не, не знам защо теб не те е опазила.

Ха, на Ghostface_Killah му е писнало да чува, че най-добра антивирусна няма. Е, на мен пък ми писна да чувам, че само Касперски е на ниво, а всички други са някакви пълни бози. А не знам, но аз като си пусна сканиране на Касперски и работата ми с компютъра става непоносима. Вярно, компютъра ми не е мощен, но това, че в момента има и мощни такива, не е оправдава производителите да си правят тежък софтуер.

<{POST_SNAPBACK}>

Ти не прочете ли "(като сигурност)", нарочно го отбелязах!!!

Ти не прочете ли "(като сигурност)", нарочно го отбелязах!!!

<{POST_SNAPBACK}>

Прочтох, обмислих, не се съгласих напълно. Съгласен съм, че Касперски е отлична антивирусна, никъде не съм твърдял обратното, но щом не е могла да хване дадения rootkit, за който споменах, а NOD и други са го уловили, значи не е чак толкова по-перфектна. Демек NOD засича едно, Касперски - друго. Компенсират си се. После вземем под внимание и останалите фактори като лекота, да речем, където NOD печели (да не казвам смазва) или ъпдейтите, където Касперски ми харесва повече и др. фактори и се заформя крайния резултат.

За мен това си е идеалния вариант: NOD32 основна, а Kaspersky - резервен скенер. Поне за момента.

Ето ви резултат на фул скан на касперски след 3-месечно ползване на нод32(без да е правен фул скан с него).

deleted: virus EICAR-Test-File

deleted: malware Exploit.HTML.CodeBaseExec

detected: adware not-a-virus:AdWare.Win32.CommAd.a

detected: adware not-a-virus:AdWare.Win32.CommAd.a

detected: Trojan program Trojan-Downloader.Win32.VB.wd

detected: Trojan program Trojan-Clicker.Win32.VB.le

detected: Trojan program Trojan-Downloader.Win32.VB.wg

deleted: malware Exploit.Win32.MS05-013.gen

deleted: adware not-a-virus:AdWare.Win32.AzSearch.b

deleted: riskware not-a-virus:RiskTool.Win32.HideWindows

deleted: Trojan program Trojan-Dropper.Win32.Small.tx

deleted: Trojan program Trojan-Dropper.Win32.Small.tx

Първите 2 ги хвана в карантината на нортъна, който затрих вече.

Следващите 5 са в онзи тестов архив с вирусите(него си го пазя).

Експлоитите и адуера се промъкнаха през нортъна.

Само това е останало от нода - riskware not-a-virus:RiskTool.Win32.HideWindows

но може и да съм го ползвал и да съм му дал достъп.

Последния троянец беше на друг дял и тази директория не съм я достъпвал докато бях с нода, а и както казах не бях правил фул скан.

Та така, как аз се пазя 3 месеца с нод32 без нищо да мине, а другите не мога? А в напредвид че ходя в сайтове които са пълни с вируси.

Редактирано от BugInTheSystem (преглед на промените)

За мен най-добрата антивирусна е НЕ-КРАКНАТАТА... А много обикновени потребители го пренебрегват това и си качват НОД32, КАСПЕРСКИ...

Работя в компютърна фирма и що компове заразени са минали през мен и всички са с... хмммм... а сега де cool.gif

1) НОД32

2) КАСПЕРСКИ

3) НОРТОН

:ph34r:

Моят съвет: или си купете някоя от горните редовно или си ползвайте фрий някоя (АВГ например)... Нашата фирма лично е на Ф-ПРОТ ритейл версията... Вируси немаме от 3-години, а се рови в нета редовно

Знам, че никой не мога да убедя, специалисти мноогоо, ама така тъкмо падат кинти за преинсталацийки :)cool.gif:wors:

А-а-а.. и без Файъруол не става работата... май..

Редактирано от zion.x (преглед на промените)

За мен най-добрата антивирусна е НЕ-КРАКНАТАТА...

<{POST_SNAPBACK}>

Аз ползвам само легални антивирусни(трайъли или платени).

Редактирано от BugInTheSystem (преглед на промените)

Прочтох, обмислих, не се съгласих напълно. Съгласен съм, че Касперски е отлична антивирусна, никъде не съм твърдял обратното, но щом не е могла да хване дадения rootkit, за който споменах, а NOD и други са го уловили, значи не е чак толкова по-перфектна. Демек NOD засича едно, Касперски - друго. Компенсират си се. После вземем под внимание и останалите фактори като лекота, да речем, където NOD печели (да не казвам смазва) или ъпдейтите, където Касперски ми харесва повече и др. фактори и се заформя крайния резултат.

За мен това си е идеалния вариант: NOD32 основна, а Kaspersky - резервен скенер. Поне за момента.

<{POST_SNAPBACK}>

Ха-ха, според линкчето само тези Nod32, UNA, Sophos, eTrust, Vet, толкова известни някои от тях хващат, пък Касперски не, хмм хайде нЕма нужда :bye:

Ха-ха, според линкчето само тези Nod32, UNA, Sophos, eTrust, Vet, толкова известни някои от тях хващат, пък Касперски не, хмм хайде нЕма нужда  :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Това взе да става истински дразнещо. Субективността ти и на всички останали започва да става нагла. Давам линк към новина, която не показва "избраната" анитивирусна в правилна светлина - и веднага: не може да бъде, глупости и т.н. Ако беше да представя пропуск на NOD32 или някоя друга, щяхте да се нахвърлите доволно. Или ако беше похвално за Касперски, щяхте да се разтапяте от кеф. Все повече и повече се убеждавам, че повечето (или поне МНОГО) фенове на Касперски (както и Firefox) са от онези, които не признават НИЩО ДРУГО. Дори и да удари по челото, ПАК ще си знаят тяхното. Повечето от феновете на останалите антивирусни не са така крайни. И при тях има фанатизирани случаи, но при Касперски са просто в пъти повече. Вземете се осъзнайте накрая и слезте на земята! zion.x си каза човека, че е имал заразени компютри с NOD, Kaspersky и Norton. Да, да, знам - за Касперски лъже, не е възможно да е заразен! Няма ли да кажете това? Касперски не пропуска вируси.

Най-добрата антивирусна е ПОТРЕБИТЕЛЯ! Ще кажа това, което каза и Майкъл Нийцъл от екипа на Eset в едно интервю, което четох: "Никоя антивирусна не може да ви предпази от самите вас."

Това важи, бих добавил, и за почти всичко останало.

ОК приключих засега, можете да да ме цитирате ако искате и да плюете всичко останало/хвалите Касперски.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.