Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя антивирусна програма предпочитате и защо? (част 1)

Featured Replies

То е като да се пита кое е по добро АК-47 или М-16, ами всяка си има + и -

<{POST_SNAPBACK}>

Не особено добър пример. AK-47 бие M-16 по всички параграфи. То няма какво да се спори кое по-добро. Отговоря е ясен. Затова американците по време май на виетнамската война (ако не се лъжа) са хвърляли своите пушкала и са грабвали калашници.

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 242,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

както казах в по горните карета... Винаги ще има вируси ... приемете го... "Който го е страх от мечката да не ходи в гората"

<{POST_SNAPBACK}>

Тук съм съгласен. Аз в гората няма да ходя, който е ентусиаст - няма да му преча. Aко се наложи все пак, то джоти-то ще ме пази :bye:

Редактирано от Ghostface Killah (преглед на промените)

Не особено добър пример. AK-47 бие M-16 по всички параграфи. То няма какво да се спори кое по-добро. Отговоря е ясен. Затова американците по време май на виетнамската война (ако не се лъжа) са хвърляли своите пушкала и са грабвали калашници.

<{POST_SNAPBACK}>

Знаете ли изобщо за какво се разправя в тази тема? :hush::sobbing::nono::sobbing: :bye: :eek:

Идеята ми да дам като пример АК-47 или М-16 или каквото и да е друго, е да Ви дам аналог, че и те както и антивирусните програмки са индивидуално средство за защита .. всеки сам избира с какво да се пази дали ще е с /Symantec AntiVirus в комбинация с Windows Defender (Beta 2) / която ползвам аз, или с някоя друга програма важен е ефекта. А той идва от добрата и навременна подръжка с ъпдеити и малкото ресурси които иска.

В сверата на шегата дали ще те стрелят с АК-47 или М-16 изживяването не е от най-приятните. :hush:

Знаете ли изобщо за какво се разправя в тази тема?  :hush:  :blink:  :nono:  :P  :bye:  :eek:

<{POST_SNAPBACK}>

Да, а ти прочете ли постовете преди този за да разбереш защо съм го написал?

Какт осе казва,Kaspersky и всички останали :blink:

Какт осе казва,Kaspersky и всички останали :)

<{POST_SNAPBACK}>

Никой никъде не е доказал, че Kaspersky е най-добрия антивирусен продукт. Всяка антивурсна има пропуски. Подобни изказвния са, меко казано, смешни.

Редактирано от Night_Raven (преглед на промените)

Никой никъде не е доказал, че Kaspersky е най-добрия антивирусен продукт. Всяка антивурсна има пропуски. Подобни изказвния са меко казано смешни.

<{POST_SNAPBACK}>

По-скоро докажи, че ИМА пропуски :bye:

Честно казано мненията може би са малко субективни. Всеки си е избрал антивирусна програма и ако не е доволен от нея би я сменил. Аз първоначално бях с Panda Titanium но по едно време ми се бутнаха няколко вируса, аз се обадих и питах, казаха ми да си изтегля една програма(ако не се лъжа беше PGRemove) и тя наистина ги зачисти вирусите...ама ми отнесе и част от ОСто sad.gif а и на следващото пускане още преди да е заредил уиндолса ми изписмаше пак съобщението за вирусите и едвам ми зареждаше РСто. Пък също нещо имаше проблеми с обновяването та...Сега съм с антивирус на Symantec, мисля че Клиент Секюрити, и съм доста доволен. Може би наистина товари компютъра ама аз съм с по - бързичък и не го забелязвам. Но от програмата съм страшно доволен. Имаше един момент дето страшно много се опитваха да ми влизат в компютъра но симантека ги режеше като нищо. От време на време се опитват и с троянски коне ама пак нищо biggrin.gif , пък и винаги спира програмите и пита за достъп до интернет преди да им го позволи, което според мен е доста удобно в някои случаи.

Както Ви казах и преди аз ползвам Symantec AntiVirus в комбинация с Windows Defender (Beta 2)

проблеми нкакви.

Както и да е.

Имам въпрос към Вас и се надявам да преглътнете гордостта и омразата си към всичко което е продукт на Майкрософт.

Какво Ви е мнението за Windows Defender (Beta 2) имате ли наблюдение върху този продукт, и самия той не се ли явява някакъв тестов елемент на бъдещата защита за новия Уиндос ... Там доста говорят за защити от и към нета.

По-скоро докажи, че ИМА пропуски  :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Престани с фенските си изказвания. Не е забавно. Всеки сравнително добре запознат би трябвало да го знае. Няма програма без пропуски, не е нужно да се доказва. Остава и да започнеш да го отричаш. А и ти си май от онези хора, на които НЕ може да се докаже НИЩО, защото като си наумят нещо и си държат на него като малките деца.

Бих ти изтъкнал пропуск, само че въпросът е дали ще "достигне" до теб.

Вече го споменах, но ще го повторя: при сканирането Касперски НЕ засече проблеми в две ехе-та, за които онлайн скенери (включително и този на Касперски) казаха, че са Riskware. Това за мен си е пропуск. Независимо дали е голям или малък.

Знаем, че има само Kaspersky и Firefox, всички останали SUX. Не ви ли омръзна вече?

Може би реагирам остро, но не ми е забавно вече.

Пропуснал съм този момент в 38-страници тема, нормално. Дай ги тия екзета да ги видим.

ЕДИТ: От кои бази си ъпдейтвал, защото щом онлайн скенера засича...случвало ми се е спай да не засече инсталираната АВ, която се ъпдейтва нормално и да се засече от онлайн-скенера от официалния сайт на компанията.

Редактирано от Ghostface Killah (преглед на промените)

Бих ги дал, само че как предпочиташ да стане това?

А Касперски съм го ъпдейтвал от официалния си сайт. А последния ъпдейт го направих чрез ZIP файловете, ей така, за проба.

А Касперски съм го ъпдейтвал от официалния си сайт. А последния ъпдейт го направих чрез ZIP файловете, ей така, за проба.

<{POST_SNAPBACK}>

Касперски си има настройки за тези неща, ако не си му задал да ти сканира за рискови програми, то никога няма да ти засича такива :whist:

<{POST_SNAPBACK}>

Рапидшер и ми дай линка като го качиш, ако искаш и на пм.

Хм, да, не съм го настроил да ги засича. Пропуснал съм опцията. Доста невзрачно са го направили това меню. Както и да е засече я. Сега съм доволен и щастлив. Не че печеля нещо, защото файла не е опасен, ама като за backup скенер е добре.

Както Ви казах и преди аз ползвам Symantec AntiVirus  в комбинация с Windows Defender (Beta 2)

проблеми нкакви.

Както и да е.

Имам въпрос към Вас и се надявам да преглътнете гордостта и омразата си към всичко което е продукт на Майкрософт.

Какво Ви е мнението за Windows Defender (Beta 2) имате ли наблюдение върху този продукт, и самия той не се ли явява някакъв тестов елемент на бъдещата защита за новия Уиндос ... Там доста говорят за защити от и към нета.

<{POST_SNAPBACK}>

Ето тук има ревю на Дефендера http://www.pcmag.com/article2/0,1895,1926597,00.asp,

не са го оценили много добре...

Аз също го ползвах известно време, но от него нямаше никакав резултат, не се усеща че ти е на компа, се едно изобщо не работи, даже бех забравил че съм го сложил, освен когато се ъпдейтва :)

Но откъм засичане на спай и адс, прсото е много далече от реалността sad.gif

Редактирано от to4i (преглед на промените)

Аз също го ползвах известно време, но от него нямаше никакав резултат, не се усеща че ти е на компа, се едно изобщо не работи, даже бех забравил че съм го сложил, освен когато се ъпдейтва :)

<{POST_SNAPBACK}>

Странно, аз други впечатления имам от него.

Аз мисля, че по-скапан анти-вирусен софтуер от панда няма.

<{POST_SNAPBACK}>

Защо е нужно да се плюе на Х антивирус или обратно да се боготвори?

Ако си чул хубави отзиви инсталирай го и пробвай, ако си доволен или недоволен ти решаваш дали остава или не :)

Но да кажеш , че е скапан... мисля, че те именно преди години бяха спечелили сертификат от Microsoft.

Аз лично съм с Avast 4.6 Pro и съм доволен и за сега нямам намерение да го сменям cool.gif

айде със здраве :bye:

Някой може ли да ми каже ZoneAlarm SecuritySuite какъв антивирус използва - свой, или на друга компания, но вграден в техния продукт? Питам, защото откакто излезнаха версиите на ZoneAlarm с антивирус, друг не съм ползвал, а до сега проблеми съм нямал.

Някой може ли да ми каже ZoneAlarm SecuritySuite какъв антивирус използва - свой, или на друга компания, но вграден в техния продукт? Питам, защото откакто излезнаха версиите на ZoneAlarm с антивирус, друг не съм ползвал, а до сега проблеми съм нямал.

<{POST_SNAPBACK}>

eTrust. Според моето скромно мнение не е от най-добрите и затова съм изключил антивируса на зоналарма.

eTrust. Според моето скромно мнение не е от най-добрите и затова съм изключил антивируса на зоналарма.

<{POST_SNAPBACK}>

Благодаря за отговора. За най-добъз незнам, но пък е достатъчно лек, а и аз не разчитам на антивирусни програми по принцип...

И аз съм с ZoneAlarm with Antivirus от вече 2 години, и не съм имал проблеми до сега.

Аз мисля, че по-скапан анти-вирусен софтуер от панда няма.

<{POST_SNAPBACK}>

аз ползвам панда платинум интернет секюрити,и съм много доволен,а и никак не може да се каже че е скапана,като не знаеш нещо по добре замълчи :P ,не е за слаби компи,пък и съм виждал много големи и известни компании с техен софтуер.+това имат и едни от най-добрите скенери,както и най-бързи.

а по въпроса според мен най-добрите антивирусни са касперски(която махнах заради бавния скенер)и панда :yoji:

Редактирано от mclaren (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.