Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя антивирусна програма предпочитате и защо? (част 1)

Featured Replies

Колко ти платиха от Касперски и симантек за рекламата ? :)

Благодаря за идеята ,ще си поискам паричките :)

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 242,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Губим време за какво ли не - би било по-интересно - ако е примерно е обобщено за мненията на хората с висше образование - знам - не става - ами за какво да го чета това !? С извинение и поздрави ....

За сега съм с Пандата , но нещо не хваща всичко и бъгва от време на време.Иначе истината е Nod 32

За сега съм с Пандата , но нещо не хваща всичко и бъгва от време на време.Иначе истината е Nod 32

Около него се върти ,ама.... :wors: недовижда ;)

Около него се върти ,ама.... :huh: недовижда ;)

Действително е смешно - няма ли да спре най-после ползването на кракнати-фиксирани и не знам какви си версии -или поне да се осъзнаят ползвателите и да не пишат странните си изводи ! Сериозно погледнато - ЕSET просто няма шанс срещу Panda - предимство в скоростта на сканиране и в нищо друго....Поздрави

Действително е смешно - няма ли да спре най-после ползването на кракнати-фиксирани и не знам какви си версии -или поне да се осъзнаят ползвателите и да не пишат странните си изводи ! Сериозно погледнато - ЕSET просто няма шанс срещу Panda - предимство в скоростта на сканиране и в нищо друго....Поздрави

Пфф , глупости говориш!

Безплатните версий на панда-та не струват,но пък платените са по добри от тези на ESET.Това си е мое мнение за някой друг може пък НОД-а да е по добър

""Пфф , глупости говориш! "" - Нека преценяват знаещите повече от теб - а и ти също ще научиш още много неща .... Нормално е... Поздрави

Явно масата потребители скоро няма да разберат, че не е чак толкова важно каква е точно антивирусната, а познанията и начина, по който ползват ресурсите на мрежата.

Явно масата потребители скоро няма да разберат, че не е чак толкова важно каква е точно антивирусната, а познанията и начина, по който ползват ресурсите на мрежата.

И това е вярно. :)

И това е вярно. ;)

Абсолютно съгласен ...Емоции и красота има навсякъде - а при контраатаките е най-интересно ... Aко е стойностно - ще се маскирам - но това е сериозен форум... Нека сме откровени.... Поздрави

Безплатните версий на панда-та...

Че откога Panda имат безплатни версии? Може ли линк?

Безплатните версий на панда-та не струват,но пък платените са по добри от тези на ESET.Това си е мое мнение за някой друг може пък НОД-а да е по добър

Би ли уточнил за кой продукт става въпрос

http://www.pandasecurity.com/homeusers/sol...da=particulares

Безплатна Панда е доста примамливо предложение ;)

Имам предвид тея с ключа из нета те не струват повечето може да не са виждали,но има :)

Имам предвид тея с ключа из нета те не струват повечето може да не са виждали,но има :)

че натова безплатно ли му викаш??? това си е платена панда ''лицензирана'' по незаконен начин . и каква е разликата с тази с която си плащаш ??? ;)

че натова безплатно ли му викаш??? това си е платена панда ''лицензирана'' по незаконен начин . и каква е разликата с тази с която си плащаш ??? :)

Все едно,нали не плащаш.И разликата м/у тази и платената е много голяма ;)

Все едно,нали не плащаш.И разликата м/у тази и платената е много голяма :)

Ако има разлика - тя би била в добавен вредоносен код - това е най-честия "подарък" при теглене от странни източници.....Поздрави

Ако има разлика - тя би била в добавен вредоносен код - това е най-честия "подарък" при теглене от странни източници.....Поздрави

пробвал съм да въведа ключа от диска ми с пандата на една,теглена от нета и познай какво стана - нищо biggrin.gif имам предвид че беше същото като с кода от папката biggrin.gif

Че откога Panda имат безплатни версии? Може ли линк?

;):)

Стига бе,за какво ти е тая Панда-тя само за у гората става

:lol6:

Само бай НОД

:P

:lol6:

Само бай НОД

:wors:

А така

НОД32- Шампион!!!

:wors:

Даааам, шампион е по центъри, защото постоянно получава гол от троянци! :wors:

Даааам, шампион е по центъри, защото постоянно получава гол от троянци! :rolleyes:

Някакви невидими руткити им помагали ..... На моменти и топката ставала невидима....

Господа, хайде да не се увличаме в тия надхващания на дребно - няма никаква полза от това.

Ми винаги съм ползвал NOD-не съм имал проблем с никакви вредители,много приятна програмка,с готин интерфейс,лесно се работи с нея и аз лично съм много доволен! ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.