Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Забранена любов"

Featured Replies

Абе, аз Мартин го мислих за по-умен. Нямам много акъл, поне така изглежда. Иначе тая лудата майка на Яна много ме дразни, бахти хахото, как искаше да си изгони дъщерята... :lol6:

Мая ми къса нервите. Напомня ми в едно на истеричната ми класна и на още един човек. По- скоро да се разбира, че тя е убийцата и, или в Сливенския, или в Карлуково.

Валерко върна акциите по най- мелодраматичния възможен начин Публикувано изображение

Сега си фантазирам следната сценка: Крис отива при Валери да му каже колко е трогнат от жеста му. Чука на вратата и пита Валери дали може да влезе. Валери му отговаря, да да влез. И Крис тъкмо ще започва да се изповядва и от банята(класическо клише) ще изскочи млад левент с хавлия на кръста и ще попита Валери къде си държи чистите кърпи Публикувано изображениеПубликувано изображение

Крис ще му стане кривооо. Валери ще го попита какво е имал да му казва, а Крис ще му отговори: Не , мисля че друг път.

Поне това си говорят в подобни ситуации Публикувано изображение

• Отговори 300
  • Прегледи 44,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

И мен Мартинчо малко ме разочарова...харесвах си го пък, ама няма как, изглупява понякога в постъпките си, искайки да спечели благоразположението и уважението на баща си...

Валери пък се възползва от всяка ситуация, и то успешно.

А Мая и аз не мога да я трая, ама добре си играе ролята, за разлика от дъщеря си...А пък Стойо ми пълни душичката, толкова добре преобразява глупака, че не е истина (ама нали е плевенчанин, как няма да играе добре :) ) Публикувано изображение

• Автор

Страхотно-поздравления!!! :) В началото вкараха Тити Папазов А в този епизод бяха Бойко Борисов,Цветанка Ризова и адреналинките Яна и Жана :P

• Автор

Айде и бебче ще има

:baby:

Даскала пък изпадна в немилост-тъй то-от два стола че на земята

Публикувано изображение

Айде и бебче ще има

:baby:

Даскала пък изпадна в немилост-тъй то-от два стола че на земята

Публикувано изображение

За бебчето - добре, дано Елица си седне на дупето и да остави Явор на мира, ама...за даскала- я ми разкажете какво е станало :baby:

За бебчето - добре, дано Елица си седне на дупето и да остави Явор на мира, ама...за даскала- я ми разкажете какво е станало :rolleyes:

Нора го целуна. А пък майката някак усети, че е взимал уроци от нея по танци. Точно епизода с приема не го гледах ;) и не знам как е станало. Ама майката много остро реагира. Той пък и той ебати шматката, ужким даскал - умен човек пък баш при Нора отиде.

Мисля, че сега е момента да изразя разочарованието си от Мартин. Готин пич харесваше ми, но много ме дразни факта, че се оставя тоя Юри да го води за носа. Ако беше истински пич до сега да са се разбрали по мъжки. Пууу и той путьо се оказа.

Доовечера пак ще е час :) и мен ме хвана яд на Мартин, не стига, че правеше глупости, за да впечатли баща си, а сега ще сглупи пак, за да плати за тъпия бар :angry: А Елица не я разбирам- хем ще има дете от Крис, хем иска и да е с Явор...е, то не може а бъркаш в две каци мед

Може бе, стига каци да има Публикувано изображение

Аз снощи не го гледах, ма довечера ще опитам.

На приема Решрешчо, майката на Крис, каза на даскала, че се справя отлично и той и отговори, че за това трябвало да благодари на дъщеря си, защото тя е неговия учител по танци Публикувано изображение

На приема Решрешчо, майката на Крис, каза на даскала, че се справя отлично и той и отговори, че за това трябвало да благодари на дъщеря си, защото тя е неговия учител по танци Публикувано изображение

Ти знаеш ли- тъпата й майка вчера реши, че даскалът е насилил дъщеря й :angry: И почна да я разпитва, ама малката отрече, разбира се, щото не ще да я мести в друго училище (не че е излъгала де) После отиде до дома на Васко, за да се разберат, той постоянно настояваше тя да си тръгне, ама то, малкото не, та не. Питаше дали всичко ще свърши така. Ама оууу, то нищо не е почвало, че да свършва Публикувано изображение И накрая майка й звънна на вртата, искаше да се разбере с Васко и серията свърши :)

Правилно ли чух?Защо сериала продължава чак януари?Някой има ли инфо?

И тук пише, че е последна за годината Публикувано изображение

Много не обичам такива прекъсвания, дотогава ще забравя какво е ставало...

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

Ужасно!Толкова бяхме зажадняли за БГ филм!Гледах го с голямо удоволствие докато си почивам вечер.

Днеска много странно свърши... И наистина споменаха Януари... еее баси, сега ако го спрат, какво да гледам, то нищо не остана за гледане. Пък като е българско малко повече имам желание.

Иначе днес ми хареса епизодчето, мнението за Мартин ми се потвърди, тоя пич не може да е толкова тъп или по-скоро не му отива на актьора. Публикувано изображение

А таз Елица много ме дразни с това: "Мисля, че не съм готова." Ми мацко седни и се разбери със себе си, хем не е богата глезла... Не била готова за зайче, не била готова за дете... баси смехорията, била объркана. Направо ми е забавна. Публикувано изображение

Много ме радват и тия двамата в затвора дето пишат писма, че чак и на бизнес го обърнаха.

Следващата серия ще е на 5ти януари. Гледахте ли промото? Анастейша е категорична,ч е Ели трябва да махне бебето. Явно шматката й е казала, че е от Явор. Или Анастейша не й вярва, че е от Крис. И в двата случая Ели печели, ако в един момент наистина не реши,ч е страшно много иска бебето и не каже на Крис. Тогава вече няма да има начин Анастейша да я накара да го махне. Много се зарадвах на Валери в снощната срия, толкова ми липсват моментите с него;( Разиграната сценка си беше точно телевизионен театър, но аз за първи път изпитах удоволствие от нещо, което винаги ме е дразнело. Просто Иван Юруков е толкова харизматичен, че дори и внасянето на театъра в играта му в телевизионен филм, не може да ме подразни:wors:

Следващата серия ще е на 5ти януари.

Гледахте ли промото? Анастейша е категорична,ч е Ели трябва да махне бебето. Явно шматката й е казала, че е от Явор. Или Анастейша не й вярва, че е от Крис. И в двата случая Ели печели, ако в един момент наистина не реши,ч е страшно много иска бебето и не каже на Крис. Тогава вече няма да има начин Анастейша да я накара да го махне.

Много се зарадвах на Валери в снощната срия, толкова ми липсват моментите с него;(

Разиграната сценка си беше точно телевизионен театър, но аз за първи път изпитах удоволствие от нещо, което винаги ме е дразнело. Просто Иван Юруков е толкова харизматичен, че дори и внасянето на театъра в играта му в телевизионен филм, не може да ме подразни:angry:

Ъ-ъ-ъ, как от Явор? Те кога се минаха?

Аз останах с впечатлението, че е от съпруга й.

Ъ-ъ-ъ, как от Явор? Те кога се минаха?

Аз останах с впечатлението, че е от съпруга й.

Не са, бре? Майка й явно е останала с такова впечатление, може Елица така да й е казала...

Оф, знаете ли 5-ти Януари чак кога е Публикувано изображение Много не обичам да отлагат така нещо, което са започнали

Не са, бре? Майка й явно е останала с такова впечатление, може Елица така да й е казала...

Оф, знаете ли 5-ти Януари чак кога е Публикувано изображение Много не обичам да отлагат така нещо, което са започнали

Щом не са се таковали, значи е от Крис. А пък тя сигурно й е казала, че е от Явор, за да може да го махне. Иначе ако каже, че е от Крис, Анастасия няма да иска да направи аборт.

Хора, гледайте кво си намерих тук! Прясно- прясно интервю с Иван Юруков- Валери Публикувано изображение

http://almatearadio.com/site/index.php?opt...41&Itemid=2

Играете не толкова положителен образ и в сериала”Забранена любов”, който в момента се излъчва по „Нова телевизия”. Как се развиват събитията около вашия герой Валери Кадиев ?

- Той може да не е положителен, но си има своето основание защо го прави и в последствие хората ще разберат това. Не ми се иска да коментирам това. В момента не ми е тема.

-Все пак филмът е много актуален в момента и хората се интересуват какво става с героите.

-Аз виждам, че хората следят сериала и се интересуват от взаимотношенията между героите. И така те се развиват бавно , постепенно, но категорично.

-Ще ни кажете ли какво ще се случи с вашия герой Валери Кадиев?

- Това не мога да кажа , защото е конфеденциална тайна, но във форумите виждам, че хората дават някакви прогнози какво ще се случи, някои от тях са точни, други не толкова, но е хубаво, че хората са увлечени от тази история.

Много се надявам да влизам в графата "точни прогнози" Публикувано изображение

Оп, в момента не му било тема. Ох, умирам при подобни изказвания. И най- малкото подобно нещо може да ме накара да не погледна към някой актьор никога вече... не че ще му запука, но засега , обикаляйки из нета, се оказва,че аз съм най- заклетият му фен.

Четял из форумите. Надявам се да чете и това :P

(както казваше един колега: що се косиш, като ще ти мине)

Е, какво се косиш толкова? Все пак наистина нямаше да е някак честно, ако каже какво ще се случи с образа му, нали? Все пак, разкривайки това, ще трябва да спомене и някой от другите герои и така ще изчезне мистиката на сериала, а нали все пак това ни харесва ;) Не е от най-лесно прогнозируемите, ако беше, едва ли щяхме да го следим с интерес :P Ех, тоя Януари ми се вижда далече, бре...

Е, какво се косиш толкова?

Все пак наистина нямаше да е някак честно, ако каже какво ще се случи с образа му, нали? Все пак, разкривайки това, ще трябва да спомене и някой от другите герои и така ще изчезне мистиката на сериала, а нали все пак това ни харесва :P Не е от най-лесно прогнозируемите, ако беше, едва ли щяхме да го следим с интерес :rolleyes:

Ех, тоя Януари ми се вижда далече, бре...

Ох мина ми;)

Права си, ще изчезне мистиката, а тва е дето най ме грабва. Колкото и да ми се иска между Валери и Крис най- после да се случи нещо, толкова искам и да го направят много бавно и много красиво. :P искам да ударим германците, хърватите, американците -всички в земята Публикувано изображение

най ми хареса ей това: Аз виждам, че хората следят сериала и се интересуват от взаимотношенията между героите. И така те се развиват бавно , постепенно, но категорично

Редактирано от slashwoman (преглед на промените)

Това значи ли, че категорично Валери ще изпраска Крис? Публикувано изображение

Баси до Януари кво ще гледам... Публикувано изображение

Това значи ли, че категорично Валери ще изпраска Крис? Публикувано изображение

Баси до Януари кво ще гледам... Публикувано изображение

ахахааххха От твоите уста в Божиите уши!

малей, ако актьорите четат тук писанията сигурно им горят ушите ехехехехех

Трябва, трябва да свикват. Публикувано изображение Слашът не е от вчера и днес :speak:

Хващам се, че имам толкова филми за гледане, пък само за това кога ще дойде 5ти януари си мисля :huh:

Утешавам се с това:

http://www.youtube.com/results?search_quer..._type=&aq=f

статийка за Забранена любов

клик

Редактирано от slashwoman (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.