Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Revolver / Револвер (2005)

revolver.99f.jpg

Много добре започна филмчето, но Гай Ричи е чел прекалено много книжки и към средата стана много недействително.

Редактирано от LiLLyTu (преглед на промените)

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 158,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

Watchers

watchersbc7.png

Много готин хорор филм е.От доста време го търсех но го намерих най-накрая.

• Автор

Австралия

australia_movie_poster.jpg

Хубав филм, но нищо повече. Надявах се да е по-емоционален и исках да ме развълнува по-силно. Хубавка историйка, сякаш е съшита от три различни парчета, но става.

Everybody Wants to Be Italian

everybody_wants_to_be_italian_ver2.jpg

Очаквах да е романтична комедия, получих такава, не беше толкова въздействаща, но имаше добри моменти.

Опасен съсед

opasen%20sysed.jpg

Очаквах много повече, очаквах напрежение, изненади.., а получих посредственост и изтърканост. Дори и играта на чичо Сам не подобри нещата.

Срещу мрака

AgainstTheDarkDVDArt.jpg

Убиец на мозъчни клетки. Моите ги трупира всичките. Искрено препоръчвам: Не го гледайте.

Аз също изгледах "Здрач" ... все още съм опиянена от емоциите, които този филм ми донесе....Наистина, невероятен е... :clap::wors:

Редактирано от little_amore (преглед на промените)

Аз също изгледах "Здрач" ... все още съм опиянена от емоциите, които този филм ми донесе....Наистина, невероятен е... :) :)

Абсолютно подкрепям!

Доста се чудих дали си заслужава да ида да го гледам, но след края почти бях готова да изгледам и следващата прожекция...

8vya9s.jpg

Гости от бъдещето

Красиво , стойностно , необикновено филмче - гледайте го!

P.S. А за тези който са го гледали припомнете си го - тук е една частица от него

Редактирано от Enei (преглед на промените)

Sex Drive (2008) Много смях има в тоя филм biggrin.gif
Абсолютно подкрепям!

Доста се чудих дали си заслужава да ида да го гледам, но след края почти бях готова да изгледам и следващата прожекция...

Ъъъ... да не би да е излезнала и втората книга??? ohmy.gif Ще бъде невероятно ....

Мъжки времена

majki_vremena.jpg

Американското кино ряпа да яде пред старите български филми.

Така е, ще му се насладя за пореден път довечера, предвиден е в програмата на БНТ 1.

последният филм който гледах е Made in Manhattan или както на доста места е преведен Пет звезден романс много ми хареса и го препоръчвам на всеки който иска да се разтовари :)

Ип Ман

ipmanposter02.jpg

Филмът разказва историята на учителя на Брус Лий- Ип Ман. Не съм се интересувала до колко е достоверен, предполагам, че е измислица. Както и да е. Препоръчвам го, не само на хората обичащи да гледат кунг фу. Филмчето ще се хареса и на любителите на екшъните и по-несериозните и разтоварващи ленти.

Монгол

md_poster.jpg

Ако кажа, че ми е харесал- ще излъжа. Филмът ми приличаше на буца надупчено сирене, с огромни дупки в сюжета. Сценарият беше пълен абсурд, но актьорите и играта им, много ми допаднаха. Имаше интересни режисьорски решения. Но като цяло-не си заслужава губенето на време.

Нека си припомня старите и хубави филми та се сетих да изгледам пак

Silent Hill

Много добър филм и 100 пъти да го гледам няма да ми омръзне.... biggrin.gif

Ъъъ... да не би да е излезнала и втората книга??? ohmy.gif Ще бъде невероятно ....

По принцип аз имах предвид да изгледам още веднъж същия филм... :lol6:

Книгата официално не знам дали е издадена, но аз я имам преведена от любители :speak:

По принцип аз имах предвид да изгледам още веднъж същия филм... ;)

Книгата официално не знам дали е издадена, но аз я имам преведена от любители :hush:

Оу.. знам, аз втората книга вече я прочетох .. ;)

Оу.. знам, аз втората книга вече я прочетох .. ;)

То и трета е "излязла", та и четвъртата и онези 12 глави, разказани през очите на Едуард ;)

То и трета е "излязла", та и четвъртата и онези 12 глави, разказани през очите на Едуард :ph34r:

Правилно.. :yanim:

In The Name Of The King

InTheNameOfTheKingPoster.jpg

Въпреки всички отрицателни коментари, които прочетох и ниската оценка в imdb, на мен ми хареса...

the-relic-horror-movie-poster.jpg

The Relic (Реликвата)

1997, САЩ, Великобритания, Германия, филм на ужасите

Биоложката Марго Грийн и лейтенант Винсънт Дагоста се обединяват, опитвайки се да разбулят загадката с ужасно обезобразените тела, които се появяват къде ли не в музея по време на прием по случай откриването на изложба. При разследвания двамата разкриват и други ужасяващи убийства, станали на кораба, с който са пристигнали експонатите за изложбата.

Чудовище кръстосва залите на природонаучен музей точно по време на прием за набиране на средства. Биоложката Марго Грийн получава пратка с артефакти от колега, правещ разкопки в Бразилия. Сред другите предмети са и листа, съдържащи рядък вид плесен. Тази плесен, без Грийн да подозира, се явява като катализатор на скоростни мутации. Точно по този начин оживява чудовището Котога. За нула време неколцина музейни служители се оказват закуска на мутанта. Въпреки предупрежденията на детектива Винсънт Д’Агоста, кметът на Чикаго нарежда приемът да продължи.

2 номинации от Академията за научнофантастични, фентъзи и филми на ужасите – за най-добър филм на ужасите и актриса на Пенелъпи Ан Милър.

Филмчето държи в напрежение, а и ми харесва, защото сюжетът се развива около музей. :blow out candles:

Давали са го по телевизията, но аз чак сега го гледах.

Аз гледах Безсъници в Сиатъл.

post982.jpg

Това е филм, който много пъти съм се канела да гледам, много са ми го валели, и най-накрая успях да изгледам, но да си кажа честно- не ми хареса кой знае колко...

Последно по телевизията гледах за пореден път Казанова

casanovaposter.jpg

Хийт е голям сладур там sad.gif

това ми беше любимата ми негова роля...

Редактирано от potrebitel (преглед на промените)

Аз гледах THE DUCHESS

За момента ми хареса филма, макар че не може да се нареди сред любимите ми със сигурност. Всъщност скоро и ще бъде забравен от мен. Освен това не си падам особено по Кийра Найтли, а Ралф, който ми е любим артист, тук успяда ми стане неприятен във всяко отношение, за съжаление. Нищо лошо не казвам за актьорската му игра. Както и да е, добро е филмчето, историята е добра, ама нещо не ми влезе под кожата....

THE READER

Честно казано през цялото време скачах на двете крайности - "май този филм много ще ми хареса, ще се случи нещо, което ще ме разтърси" и "Ооо, няма ли да свърши вече" и той взе, че свърши и не останах никак задоволена. Първо връзката между Хана и Майкъл ми беше малко неприятна, съжалявам. А голите им сцени още повече не ми харесаха. Осбено младежът, прав във ваната в цялата си прелест, грижливо сапунисван...можеше и да не ми го показват. На мен еротчните сцени никак не ми бяха еротични, дори леко противни. Второ, не разбрах защо порасналият майкъл никога не отиде да види Хана.... Защо тя не каза, че не умее да чете....въпроси без отговори... Кейт Уинслет ми хареса. Винаги ми харесва играта й във филмите, които съм гледала с нейно участие, но не държа да я гледам толкова често гола....

В мен ли е проблемът, аз ли съм на вълна - не мога да си харесам филм, или на филмите нещо им куца?

Редактирано от GABRIELA (преглед на промените)

Преди малко изгледах Мадагаскар 2. Не бях го гледала, въпреки че отдавна му се канех. Хареса ми.

А, вчера гледах ....The Grudge

През цялото време имах усещането, че съм го гледала. Може и и така да е било и да съм забравила. Не ми хареса.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.