Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подарявам/продавам домашен любимец...

Featured Replies

Здравейте!

Един приятел подарява малки котенца... на 1 месец.

Големи са сладури. Можете да ги видите тук.

Ако се интересувате - обадете се :rolleyes:

• Отговори 190
  • Прегледи 63,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Много са сладки,но наще като ме видат да вмъквам котка у нас ще ми се случи точно това- :P

Много ми се иска, но вече имахме две ангорски и ни ги откраднаха Публикувано изображение Купувихме ги от София и понеже живеем в къща и те често се разхождаха по двора, та един ден изчезнаха.

Ако кажа на майка ми, че искам котка ще ми се размрънка, защото й писна тъкмо се привърже към някое животинче и нещо стане...

Но иначе са голееми сладури :down:

Фифа, с удоволствие бих ги взел, но вече имам пет котки и две кучета Публикувано изображение

Фифа, с удоволствие бих ги взел, но вече имам пет котки и две кучета Публикувано изображение

Хаха:P

Ама и ти не си поплюваш ;)

Странно как съжителстват заедно - цели пет котки и две кучета Публикувано изображение

• Автор

Fifa,доставки по-домовете правиш ли? Публикувано изображение

До вас ще ми излезе малко солено :P

Хаха;)

Ама и ти не си поплюваш :P

Странно как съжителстват заедно - цели пет котки и две кучета Публикувано изображение

Ами котките доминират, а кучетата са две малки болонки и нямат думата. Но съжителстват в мир, в един голям двор :)

Ами котките доминират, а кучетата са две малки болонки и нямат думата. Но съжителстват в мир, в един голям двор :)

Опитвам се да си представя как петте писани си хапват сладко сладко от купичките с храна, а кученцата смирено чакат доминиращата "раса" да се нахрани и чак тогава да хапнат и те (това го казвам защото съм виждала такъв случай, една котка даже изгони кучето от купичката му и доста добре си хапна Публикувано изображение ).

By the way и моите котета бяха на двора и само бутаха гномчето в опитите си да го набутат във фонтанчето :) явно червенаъа шапка ги дразнеше :yanim:

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Олееее. Какви сладки котенца. Много обичам котенцата. Ама аз не съм от София за жалост и дори и майка ми и баща ми да ми разрешат да ги взема няма да мога... Публикувано изображение

• Автор

В кой град живееш?

Ако си от Варна взимам едничко веднага. Публикувано изображение

Виж откога е 'офертата' :P

И съм в София

Виж откога е 'офертата' :P

И съм в София

Бла .. е нищо следващия път. :)
  • 2 месеца по-късно...

Моля ви,приятели,молете се за най-невероятното,за най-умното и най-обичащото - не мога да го нарека животно защото е повече от човек - за моят живот Хайдук Пикасо падна от 7-ия етаж преди 3 часа,не съм на себе си,той също,тука няма ветеринари,агонизира и плаче,плача и аз :grimace: Единствената работеща денонощна клиника е в Младост - на 50 километра от мене :clap: Нито имам средствата да отида до там,нито той дава да го местиш-лежи и се влачи,има кръвоизлив,устичката му започна да се пълни с кръв МОЛЕТЕ СЕ ЗА ХАЙДУК ПИКАСО :rolleyes: 02/8276347

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Преди години имах едно коте,което реши да става парашутист,и скочи от 7-мия етаж (без паршут..явно сухи трениривки..),за мое щастие се отърва с натъртвания,и една седмица "на легло" ... Ще те посъветвам да намериш начин да го заведеш в клиниката,пък ние ще стискаме палци :rolleyes: ,желая ти щастлив край на тази история.

Моля ви,приятели,молете се за най-невероятното,за най-умното и най-обичащото - не мога да го нарека животно защото е повече от човек - за моят живот

Хайдук Пикасо падна от 7-ия етаж преди 3 часа,не съм на себе си,той също,тука няма ветеринари,агонизира и плаче,плача и аз :beer11:

Единствената работеща денонощна клиника е в Младост - на 50 километра от мене :clap:

Нито имам средствата да отида до там,нито той дава да го местиш-лежи и се влачи,има кръвоизлив,устичката му започна да се пълни с кръв

МОЛЕТЕ СЕ ЗА ХАЙДУК ПИКАСО :wors:

02/8276347

Мила, вярвам, че ще се оправи. Нали е хайдук! Чак мен ме заболя коремчето като прочетох какво се е случило, въпреки че не ви познавам. С нищо друго не мога да помогна, освен да вярвам, че всичко ще е ок!

Хайдук Пикасо си отиде ;) Още не мога да повярвам че го няма до мен,че не се гали и гушка Ще се пръсна от болка и мъка :rolleyes: Хари Мата Хари,дъщеря му,го целува ли целува,но той не става да си играят :ph34r: Знам че си при Господ,миличък,но исках да живеем още много време заедно,да ме обичаш,да те обичам

Съчувствам ти за загубата... Публикувано изображение Такъв е живота обаче - всичко е преходно,и трябва да свикнем с това. Аз преди месец бях в твоето положение,когато умря морското ми свинче,с което съжителствахме повече от 2 години. Трудно е ,но гледай напред и не забравяй,че живота е хубав,и ние винаги се завръщаме в него - под една или друга форма. Съветвам те да си вземеш ново коте - клин клин избива,както се казва. Аз си взех друго животинче,и сега се забавляваме чудесно с него.

Поздрави и горе главата!

Хайдук Пикасо си отиде ;)

Още не мога да повярвам че го няма до мен,че не се гали и гушка

Ще се пръсна от болка и мъка :rolleyes:

Хари Мата Хари,дъщеря му,го целува ли целува,но той не става да си играят :ph34r:

Знам че си при Господ,миличък,но исках да живеем още много време заедно,да ме обичаш,да те обичам

Ооо искрено съжалявам за теб както и за Хайдук Пикасо Публикувано изображение Много тъжно наистина! Но спокойно ще се справиш - добре че си имаш Хари Мата Хари!

Моите съболезнования за твоят близък приятел, искренно съжалявам Публикувано изображение

;) Не знам какво да ти кажа! Преди време един съсед най-безочливо застреля моя котарак! И знам какво изпитваш. Поплачи си и това малко ще отмие болката!

Моля ви,приятели,молете се за най-невероятното,за най-умното и най-обичащото - не мога да го нарека животно защото е повече от човек - за моят живот

Хайдук Пикасо падна от 7-ия етаж преди 3 часа,не съм на себе си,той също,тука няма ветеринари,агонизира и плаче,плача и аз ;)

Единствената работеща денонощна клиника е в Младост - на 50 километра от мене :sobbing:

Нито имам средствата да отида до там,нито той дава да го местиш-лежи и се влачи,има кръвоизлив,устичката му започна да се пълни с кръв

МОЛЕТЕ СЕ ЗА ХАЙДУК ПИКАСО :sobbing:

02/8276347

Публикувано изображение( поплачи си, както плаках аз. Спомняй си го хайдучето винаги и не го забравяй, спомняй си го както аз си спомням и плаках за моето коте което падна от 8 ет. преди 4 седмици, скочи за да хване един гълаб, а преди това му давах да яде и спа до мене ............ Публикувано изображение толкова години, като човек беше, плаках за него дори и сега понякога се натъжавам

Съчувствам на болката ти. Бих те посъветвала да си поплачеш, но зная, че това няма да премахне болката. Ще боли още дълго време, но поне имаш утеха -Хари Мата Хари. Радвай и се.

Много съжалявам за Хайдук Пикасо. Публикувано изображение

Искрено ви съчувствам - на теб и на Хари Мата Хари

Публикувано изображение

Много тъжно, съчувствам ти. Помни хубавите моменти, които сте имали заедно - те ще ти помогнат да преодолееш болката. В спомените ти твоят мил приятел ще е завинаги до теб.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.