Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

Jacob's Ladder (1990) - на мен малко ми подейства като филм на ужасите. Въобще не очаквах, че Ейдриън Лайн може да е снимал толкова добър филм след "Фатално привличане" (гледах го още, когато ходех на детска и дълго помнех зайчето в тенджерата ohmy.gif ),но наистина се оказа много добър филм. Изпълнен е с много потресаващи сцени, такива, които те карат да настръхваш, особено накрая. Един много добър психо-трилър от времето, когато този жанр си е бил точно такъв.

jacobs-ladder-1990-tim-robbins-pic-2.jpg

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 158,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

The ninth gate

the%20ninth%20gate.jpg

Този филм се каня да го гледам, още откакто излезе. Нещо все ме възпираше да не го правя. И вчера най-накрая го изгледах. Хареса ми ;) Джони Деп не ме разочарова. Въпреки че, да си призня. краят леко ме разочарова, имах други очаквания за нег. А и Лен Олин също беше много добра ;)

Ама на Джони главата много бой отнесе biggrin.gif

Stigmata

StigmataBox.jpg31.jpg

Този филм за пръв път го гледах на кино, определено си заслужава тези ефекти да се видят на голям екран. Още тогава се влюбих в него. А днес го изгледах за 4-ти път :)

Който обича мистики, религиозни разследвания, да го гледа задължително

Ако не е досега, де, защото не е нов...

Редактирано от yvsot
Заменен постер [1157x1758] с по-малък. (преглед на промените)

904a2656.jpg

Сериозни доказателства

Мадона

Уилям Дефо

Юрген Прохнов

Джулиан Мур

Възрастен милионер е открит мъртъв в спалнята си с включено видео, записвало сексуалните му игри в леглото. По всичко изглежда, че причината за смъртта е инфаркт. Седемдесетгодишният богаташ обаче може да е бил убит...

Честно казано "слаба ракия", макар замисълът да е добър, но нещо му куца на филма откъм режисура. Стори ми се мудно развитието и някак статично...

Hitler-The Rise Of Evil

hitler-the-rise-of-evil-poster.jpg

Невероятен филм. Чудесно описва фанатизма, манията за власт и невероятното умение на Фюрера да кара хората да му вярв.

Заслужяваше си трите часа който му отделих.

Пианистката

La pianiste

the_piano_teacher_film.jpg

Даваха го снощи по БНТ. Малко раздвоена съм в интерес на истината. Филмът определено ме заинтригува (е, щом стоях до 2 и половина), но предизвика и вълни на отвращение. Сексът беше представен, така че...Някои от сцените бяха брутални (голотии няма абсолютно никакви), а сценарият още повече...Не бих го гледала отново, но не съжалявам, че го гледах 50/50.

Иначе мъжете да го гледат! Да видят що е тва чудо недое**на жена! biggrin.gif

knowing1_large.jpg

Филмът е добър, ако си падате по мистична фантастика и "края на света" , гарниран с пророчества, напрегнати моменти и обрати - това е филмът за вас.

Никълъс Кейдж отново не ме разочарова с играта си.Давам му 6 от 6 точки за това. :angry:

Сценарият е нищо особено.За режисура и специални ефекти - 3 точки (не очаквайте нещо особенно).

Като идея е добре замислен, само да не бяха толкова изтъркани пророчествата и стигмите.

f11ef28638bb454f56154403d8b2884eeba7f4b4.jpg

Много истински филм - с весели и тъжни моменти. Въпреки подвеждащия постер, не е блудкава комедия.

• Автор

Off: "Марли и аз" аз не го издържах. Не е пълен отврат, но е близо. С мъка стигнах до 40-тата минута.

Nothing but the truth

NothingButTheTruthPoster_000.jpg

Ако разберете в края на филма кой е източника - ще ви хареса, ако се сетите по-рано - ще ви хареса още повече. :whist:

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

monsters-vs-aliens.jpg

Вчера и аз гледах тази анимация!Чичо Митко, наистина филма е много забавен и увлекателен! biggrin.gif Бих ви го препоръчала, интересен е!

The Children of CCCP

Бива си го филмчето, не е нищо особенно, но става за гледане :tease:

Снощи по Диема гледах първа част на

onceuponatimeinamerica1.jpg

Не знам за кой път гледам този филм (довечера е втората част!), но тази класика не подлежи на коментар. Този шедьовър не може да се разкаже, той трябва да се види.

Напоследък гледам разни тийнейджърски филми, очаквайки да попадна на нещо развлекателно и интересно. Но уви! Поне последният филм, който гледах, хич не се вписва в тая категория (лично мнение).

Материални момичета (Material Girls)

Material%20Girls%20poster.JPG

• Автор

New in town (R5.XviD-DEViSE)

доста сносно копие като единствено ме подразни, че една част от него беше дублиран на руски

New_In_Town_movie.jpg

Вие спомняте ли си като ви помолих и поисках...

Хора... дами, препоръчайте ми нещо сълзливо, ама да не е драматично. Любовно, за предпочитане да не клони към комедията и тийн тематиката. Може да е коледно, предколедно или следколедно, абе зимно такова... да се гушкат пред камината, а навън да има снежна буря. biggrin.gif А сега де?
... е, те това щеше да ми сърши работа. Между другото бях напълно сигурна, че съм гледала подобен филм... и ми отне няколко минути в търсене да го открия, но успях: Christmas in My Hometown

ОФФ: Рене Зелуегър изглежда... спомням си времето от Емпайър Рекърдс (1995).

Тази нейна диета направо я е стопила до физиката от младежките и години.

fast and furious 4 гледах го на кино . Супер филм , заслужава си парите, гледайте го , препорачвам го !

Абселютише подкрепям..много добър филм :lol6:

Collateral / Съучастникът (2004)

CollateralPoster.JPG

## Резюме : Винсънт (Том Круз) е хладнокръвен наемен убиец в разцвета на кариерата си. Макс (Джейми Фокс) е таксиметров шофьор с големи, но неосъществени амбиции. В една паметна вечер, Макс трябва да кара Винсънт докато той върши работата си – една нощ, пет спирки, пет убийства и едно бягство. Но след всичко това, нито един от двамата мъже вече няма да бъде същия, защото... това е вечерта на промените.

Доста добър филм. Препоръчвам го на всеки, който иска да види какво става когато 'авантюристът' срещне някой, който живее по точно определен стандарт, всеки делничен ден, повтаряйки едно и също, година след година ..

Редактирано от FEarBG (преглед на промените)

Току що гледах "Fools Gold".Добър филм, а главния герой е като котките... има 7 живота biggrin.gifbiggrin.gif Лично на мен ми хареса :speak:

fools-gold-movie-poster-1.jpg

Редактирано от little_amore (преглед на промените)

nothingbutthetruthposter.jpg

Nothing but the truth

Ако разберете в края на филма кой е източника - ще ви хареса, ако се сетите по-рано - ще ви хареса още повече. :yanim:

И аз го гледах, разбира се, твоят коментар допринесе за това :speak:

Да, определено ми хареса. Да, определено се ядосах точно на това, което каза и Рейчъл (главната героиня), ако всичко това, което направи тя, беше направено от мъж, щяха да го нарекат герой, ама нали го направи тя, жената, следователно всички я сочеха с пръст, че си и излежда двете години и повече...

п.п. не знаех, че има разлика между jail и prison, мислех, че са синоними, но вече знам...

Другият филм, дето гледах е

The Haunting In Connecticut

hauntingconnecticut.jpg

Като че ли очаквах друго. Исках напрежение (имаше, но някак не достатъчно), исках мистика (имаше, но не беше добре изпипана), исках напрегнати моменти (имаше, но не бяха завладяващи). А това, че е по действителни събития, вече е друг въпрос, май заради това го гледах...

Не мога да кажа, че не ми е харесал, но не мога да кажа и че ми хареса

Gran Torino / Гран Торино (2008)

11048b72d41976a5.jpg

## Резюме : Ветеран от войната, от типа стар американски расист, живеещ в „лош” квартал, се сприятелява със съседското момче, при това азиатче. Преодолява всичките си задръжки, започва да харесва съседите си, за да стигне в крайна сметка до саможертва в тяхно име. Ийстууд обаче е направил всичко това с уникален стил, а ролята на Ковалски му приляга като добър костюм на миланско конте, или с други думи играта му е повече от безупречна.

Много стабилен филм. Чувства се вкусът на старите традиции т.е. някой хора може да не го разберат и харесан, но на мен много ми допадна.

Knowing

watch-knowing-movie-online.jpg

Не лош филм,макар и да не е чак шедьовър... Не можах да му се насладя и заради отвратителното качество,на което го гледах...

Иначе си струва.

Причината да го гледам беше ясна - Никалъс Кейдж. И смея да твърдя, че много ми хареса...визирайки жанра, доста добър замисъл имаше. До моментът, до който не реши да свърши по крайно малоумен и претупан за мен начин.Развалиха цялата оригиналност на историята с този завършек.

Филмът е добър, ако си падате по мистична фантастика и "края на света" , гарниран с пророчества, напрегнати моменти и обрати - това е филмът за вас.

Никълъс Кейдж отново не ме разочарова с играта си.Давам му 6 от 6 точки за това. :)

Сценарият е нищо особено.За режисура и специални ефекти - 3 точки (не очаквайте нещо особенно).

Като идея е добре замислен, само да не бяха толкова изтъркани пророчествата и стигмите.

Аз съм от тези, дето си падат много по филмите за края на света, по визуални ефекти, мистика, загадъчност и т.н. Затова отдавна чаках този филм да се яви на бял свят, само дето не го дочаках да е с хубаво качество, за което много съжалявам...

Относно филма мнението ми е почти като на Би. Идеята с числата беше страхотна, заравянето на капсулата на времето и разгадаването на значението на всички тези цифри, всичко беше добре, но тоя край...За пръв път не спасяват света, това добре, защото е нещо различно, ама ония същества, дето взеха малките...май наистина не им се е мислело нещо по-оригинално, а го претупаха sad.gif

Аз съм от тези, дето си падат много по филмите за края на света, по визуални ефекти, мистика, загадъчност и т.н. Затова отдавна чаках този филм да се яви на бял свят, само дето не го дочаках да е с хубаво качество, за което много съжалявам...

Относно филма мнението ми е почти като на Би. Идеята с числата беше страхотна, заравянето на капсулата на времето и разгадаването на значението на всички тези цифри, всичко беше добре, но тоя край...За пръв път не спасяват света, това добре, защото е нещо различно, ама ония същества, дето взеха малките...май наистина не им се е мислело нещо по-оригинално, а го претупаха sad.gif

:rolleyes: Браво, Гале. Аз съм от тези дето чакаха по-доброто качество. След твоят кометар ми се отщя всичко. Дължиш ми едни бухти в знак на извинение. biggrin.gifbiggrin.gif

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Speak

Speak%20Poster%20very%20good[2].JPG

теглен от Замунда, няма титри. мога да кажа единствено - добър филм, заслужава си най-малкото заради главната актриса.

Редактирано от kaldata.com (преглед на промените)

• Автор
:rolleyes: Браво, Гале. Аз съм от тези дето чакаха по-доброто качество. След твоят кометар ми се отщя всичко. Дължиш ми едни бухти в знак на извинение. biggrin.gifbiggrin.gif
Ха-ха, аз още се държа и не се давам на нищо по-долу от DVDRip. Щом е фантастика - ще се гледа и компромис няма да се прави.

1075417.jpg

Филмче за почитателите на фантастични истории с леко загадъчен привкус.Добре специални ефекти, добър сценарий, добра актьорска игра.

Става за убиване на времето, ако

1.)не беше с толкова лошо качество на записа и особенно на титирите, които явно ги е писал човек, който си няма елементарни познания от български език.

2.)историята с добрите и лошите извънземни не беше толкова изтъркана, спасяването на света, лошите военни и т.н.

Ако сте на не повече от 16 годишна възраст - свалете си го и го гледайте.Ще ви хареса.

Останалите ви съветвам да си намерите нещо друго за гледане.

3.)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.