Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Последният филм, който гледах...

Featured Replies

heima-poster.jpg

Припомних си едно изключително красиво (особено от визуална гледна точка), филмче на име Heima.

Филма е истинско бижу. Визуално и звуково пътешествие със Sigur Ros из дербите на Исландия.

Много релаксиращо ми подейства филма и музиката на Sigur ros.

rorschach.jpg

Гледах и Watchmen, веднага щом разбрах, че е по комикс на Алън Мур ("От ада" с Джони Деп, в случай, че името му не ви говори нищо).

Безпорния ми любимец е психопата Роршак - няма две мнения по въпроса. Като оставим настрана силното му присъствие (както на екрана, така и измежду страниците на комикса), едва ли някога ще забравя дрезгавия глас, които разказваше цялата история. :brick wall:

Narrative-а на филма, ми напомни на "Града на греха" на Франк Милър.

• Отговори 1,4k
  • Прегледи 158,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Имаш умението да говориш много, без да кажеш нищо по темата. Иска ти се да съм казал нещо лошо за иранското кино, но не съм. Но пък го ползваш да ме нападаш с това!? Констатирала си, че в САЩ обичат

• За съперниците на Исус - ще ви хареса,гледайте го

• Поради липсата на време, последните 3 месеца подбирам внимателно всяко заглавие. Когато реша да загубя между два до три часа от свободното си време, поне се старая да си струва. В един момент, спира

Публикувани изображения

Ong bak

ongbak1.jpg

Ми ко да кажа? Филмчето не е лошо, има страхотни бойни сцени. Всъщност той представлява общо взето това-бой, бой и пак бой. Главният герой ми беше много отблъскващ, но не може всичко да е перфектно, нали? Препоръчвам го на хора, които си падат по подобни филми.

Ледени крепости

Ice%20Castles%202010%20DVDRip%20XviD.jpg

Получава твърдо "не" от мен, въпреки многото положителни коментари, които прочетох. Имам чувството, че филмите с фигурно пързаляне стават все по-бозави. Толкова ли не могат да измислят нещо, по-оригинално?

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Вчера гледах по телевизията за 10-ти път Unforgiven

unforgiven.jpg

Няма такива диалози

"All right, I'm coming out. Any man I see out there, I'm gonna shoot him. Any son of a bitch takes a shot at me, I'm not only gonna kill him, but I'm gonna kill his wife, all his friends, and burn his damn house down."

30126_397591102139_170442237139_398.jpg

Снощи бях на галапремиерата "Принцът на Персия". Филмът е страхотен, но хората не трябва да подхождат грешно към него, аз не го направих и съм очарован. Феновете на играта да не се надяват много, че ще видят герой, който ще обикаля замъци и ще натиска по 5 ключа, за да отвори някоя врата. Няма да видите пресъздадена играта с всички пъзели, но филмът е в същият дух. Връщането на времето си го има и пясъчният часовник го има, но доста уголемен и да не разочаровам никого, но няма да има пясъчни зомбита. Очаквайте всякакви подскоци(доста добре направени, не нереалистични), гонитби и битки. На моменти филмът е доста забавен с разговорите на Дастан и Тамина. Ефектите и те са супер. Гледах го в IMAX. Използват цялата ширина на екрана, но си е широкоекранен, някой да не си помисли, че ще е квадратно като екрана. И мисля, че е време да му направят един ремонт, че на сцените от пустинята е грозно да видиш някаква черта. Преди филмът имаше Freeruner-и и арабски танци. Та това е, изключително доволен съм.

Споделям по-горното мнение. И аз го изгледах в тукашния IMAX :ph34r:. Любителите на приказни и приключенски сюжети няма да останат разочаровани, както може би това се случи с изгледалите новата версия на Робин Худ.

Secret Window / Таен прозорец (2004)

secret-window.jpg

Интересен,държи те в напрежение през цялото време.И все пак очаквах повече...

Secret Window / Таен прозорец (2004)

secret-window.jpg

....И все пак очаквах повече...

Като например?

shrek_forever_after_final_poster.jpg

винаги съм я харесвал тази анимация ... даже " харесвал " е слаба дума , обожавам я ... лошо че това ще е последната серия от поредицата sad.gif Нищо че бе на руски ... нищо че качеството бе TS ... това е Шрек ... и магарето ... а Котарака в чизми , така дебеличък е още по симпатичен !

Book of Eli. Не останах впечатлен, но в сравнение с бозите, които ни заливат в днешно време филмът се гледа :yanim: Идеята е добра, но нещо куца.... Надявам се Prince of Persia да ми хареса ;)

-------------------------------

Красота!

The Machinist - наистина голямо преобразяване за Крисчън Бейл, но вече не му се учудвам, защото е много талантлив. Сюжетът е клиширан, но не е отегчителен. Малко над средното, дори може да ми стане любим.

155113__machinist_l.jpg

HeartsofWar(2009).png

Прекрасен филм...за любовта, за безумията и жестокостта на войната, за достойнството, мъжеството и смъртта..

Потресаващо реалистичен и все пак ..красив филм.

Главната героиня също е безумно красива...( прилича ми на Мара отварачката на млади години ) :lol6:

На същото мнение съм , страхотен филм :beat:

За главната героиня - все пак това е Нина Добрев :ohmy::hush:

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

План "Б" (2010)

Back-Up-Plan-Poster-375x600.jpg

Много хубаво филмче! Става за губене на време! На мен ми хареса! :yanim:

Вчера гледах по телевизията за 10-ти път Unforgiven

unforgiven.jpg

И аз го гледах днес. Нелошо филмче, убих 2 часа...

The Book of Eli

противоречив, запленяващ и със сигурност добър

Prince of Persia: The Sands of Time

jake-gyllenhaal-prince-of-persia-movie-poster_a.jpg

Нямам и идея за какво става въпрос в едноименната РС-игра, но филмът ми допадна. Е, не е сред любимите ми, но става. Типично в стил Джери Брукхаймър. Пък и Джейк Джиленхол ми е любимец от Дони Дарко насам... Та, гледайте го, не е загуба на време, определено.

Robin-Hood-2033.jpg

Робин Худ

Филмът е една пълна боза, с възможно най-тъпия сценарии на света.

Единственото хубаво нещо е Ръсел Кроу, който прави мъчението поне малко поносимо.

Ако разкараме имената на главните герои, спокойно можем да го кръстим Селянинът-воин или нещо подобно.

Лентата няма нищо общо с легендата и е една жалка интерпретация на всички екранизации до сега.

Ясно е че киното все повече нагажда историите според вижданията на авторите си, но тук това е грозно и смешно.

The lookout

the_lookout_dvd.jpg

Не помня дали някой ми го препоръча. Какво ме накара да го гедам-също. Странен ми беше. А може би не бях в настроение за подобен филм, което пък не означава, че не е лош, но пък не е кой знае какво. Направо не знам какво да кажа за него...

The spy next door

the_spy_next_door.jpg

Поредната бозичка на Джеки Чан. Има и забавни моменти, разбира се, но просто не ни показва нищо, което да не сме видели в някой от предните му филми. От време на време ми напомняше Костюмът..

The backup plan

Наистина става за губене на времето, но места беше прекалено истински, имам предвид- дадоха неща, които можеше да ни спестят. Да не говорим покрай раждането на оная от сбирките колко нереални неща имаше :blink:

Може би за мен трябва да има тема:"Кои филми сте гледали по 100 пъти?" Нови филми почти не съм гледала като се изключи истерията около "Аватар", за сметка на това си обичам по-старичките с които пораснахме и си ги гледам доста често.Последното ми попадение е:

1140638572.jpg

А пък са единици книгите, които екранизирани ми харесват толкова, колкото и самия филм!

Nine(2009)

9-poster.jpg

Хах, каква изненада.То беше анимация, но не знам дали някое по-малко дете ако я гледа ще разбере смисъла на филмчето.Много смислено и "зряло".Хареса ми и ви го препоръчвам! :wors:

Kung-Fu Panda

kung-fu-panda.jpg

Много забавна анимация :whist: Отдавна се канех да го гледам, но не знам защо не ми беше на сърце.Но днес явно беше деня на анимациите, та го изгледах ... и не съжалвам.Страхотна е! :yanim:

The backup plan

Наистина става за губене на времето, но места беше прекалено истински, имам предвид- дадоха неща, които можеше да ни спестят. Да не говорим покрай раждането на оная от сбирките колко нереални неща имаше :popcorn2:

Напълно съгласна, огледалцето и точката на фокусиране :lol6: ... Много забавен филм, щом не можах да заспя снощи :biggrin: 6+

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

• Автор

Принцът на Персия: Пясъците на времето

Макар да е ориентиран по-скоро към мъже под 30 - на мен много ми хареса. Обичам такива героични екзотични приказки, от типа разкази "1001 нощи". Диалози, екшън, костюми... имаше всичко. Не знам защо, но бях останала с впечатлението, че е 3D. Въпреки това, изобщо не съм разочарована. Ролята на Алфред Молина бе най-комичната, и му прилягаше. Тези залози на щраусовото надбягване, конете натоварени с "tax free" злато и т.н. бяха забавни. В един съвсем различен сюжет остроумно бе вплетено реалното, настоящето. Бен Кингсли също си свърши добре работата.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.