Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да се представим

Featured Replies

Привет съфорумци и съфорумки, името ми е Венци, на 20 години, от Русе. Зодия рак съм (най-странната от всички). Интересите ми: хардуер, софтуер, анимация, компютърни игри, филми, анимация, музика, качествен звук, анимация. Само да не изтърва нещо... анимация споменах ли? Въпреки че рядко получавам признателност, обичам да помагам на хората и ще го правя, защото ме кара да се чувствам добре. Това е в общи линии. :rolleyes: За контакти - ЛС, е-мейл или ICQ - има ги в профила ми.

• Отговори 630
  • Прегледи 170k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз съм Гочето от Пловдив на 11 години съм! Приятно ми е да се запозанем!

Здравейте ! Казвам се Атанас, на 16 години съм, от Пазарджик. Обичам да кисна пред компютри и да си скапвам очите. Обичам да ям много въпреки, че не ми личи изобщо. Кефа се на тунинговани коли и хубави момичета, който не се смятат за нещо повече от това, което са в действителност. Не пуша, пия с мярка (има изкючения, в които мярката е игнорирана, но това са редки случаи). Екстремен тип човек съм. Лигавя се повече от достатъчното. Тфа е...

Момчил Алеександров 10 г. Не съм завършил нищо. Везни. София Не работя не съм женен. Ей бе аз си живея животеца с изключение на ученето

:bye: Името ми е Венци.От така нареченето "село" Пловдив.На 15 години.Интересувам се от хардуер,софтуер (които тепърва се запалих и още се уча),също и комп. игри и филми. :)

Редактирано от vincenzo (преглед на промените)

Пламен от Варна.Женен с две деца.Работя в склад за авточасти.Обожавам морето,а хобито ми е риболов(макар и да не ми остава много време за него)!

Привет ... след като ме принуждават да пиша тук, ще пиша Публикувано изображение / във форума изобщо, който всъщност изглежда доста приятен/

Та аз съм newbie тук, казвам се Хриси и държа на това Публикувано изображение /Защото означава златна , и не , не се пише с К , и не , не ми е приятно да ме наричат Криси!/

На...20 годинки съм / ужас /... От София по документи и по сърце, уча в СУ / страх и ужасТ/ специалност ИФ във ФКНФ :P

Имам едно прекъснато висше , което е МИО и не се знае дали някога ще го продължа, божа работа :P

Вманиачена съм по всичко испанско :P

Гадже , май вече нямам , но така или иначе е доста трудно да харесам някого, а е трудно и мен да ме харесат :)

Та...това е , знам ли ...

Хриси, драго ми е да те срещна в този приятен форум Може и да не се сещаш, но се познаваме лично Между другото и аз винаги съм си мислила, че си с К

Хриси, драго ми е да те срещна в този приятен форум

Може и да не се сещаш, но се познаваме лично

Между другото и аз винаги съм си мислила, че си с К

<{POST_SNAPBACK}>

Мммм...припомни ми :P

Привет на всички!Казвам се Герман Киров,на 18 години съм ще правя 19 на 08.10.2006 :speak: роден съм в гр.Габрово и живея все още тук ;)!Имам основно образование,след месец и половина горе долу ще си завърша и средното си образование.Можете да видите снимката и информацията за какъв уча ТУК

Беше ми приятно :down:

:bye:

:bye:

Здрасти на всички. Аз съм Ив зачената, родена и живееща в София, ЕГН-то ми се опитва да ме убеди, че юли ще навърша 20 години, но не му вярвам..подозирам го, че иска да ме излъже Публикувано изображение

Уча Журналистика в УНСС и вместо да пиша курсовата си работа полазих форума...( :) )

Имам доста разнообразни интереси, като само няколко се въртят около журналистическата сфера, в която искам да работя. :clap:

Денят ми не може да започне без чашка нескафе капучино и силно тонизиращия звук на Godsmack и не може да свърши без откраднати 30 минути за някоя любима книжка.

С удоволствие отговарям на всякакви питанки, чуденки и т.н. :clap:

Аз малко се позабавих Казвам се Атанас , на 31 г съм , семеен , с две деца ( момчета ) Занимавам се 10г с продажба на компютърна техника , а хобито ми ( по-точно занаята е да поправям повредени и дефектирали хард дискове) Създадохме консорциум "HDD and Data Рecovery Group" с още трима специалиста и обслужваме хора от цялата страна )

Редактирано от Mr.TECHNO (преглед на промените)

Здравеите всички ! Аз съм Златина, или на кратко Зузу. Родена и учеща в Бургас, живееща в Несебър.Уча във Френската гимназия в Бургас, 11 клас... Интереси и хобита...ама те са толкова много...На първо място Китарата ми, която обожавам...После идва рисуването, особено на модели...След това идва писането ... Да не забравяме и приятелите и любовта...много са важни... Забравих да кажа че обожавам да пътувам...някаква мания ми е...Както и шаловете и шапките... Е това съм аз...

:bye: здравей те аз се казвам Светла на 23 г. и от четери години живея в Германия! преди три седмици се омъжих, но не е кой знае какво :)

Публикувано изображение в момента нито уча нито работя.....

а ми това е нищо друго интересно. Ако имате въпроси питай те!!!!! Публикувано изображение

Здравейте! :)

Казвам се Петър, на 26 години съм, роден съм в Чирпан, после изкарах математическата гимназия в Пловдив, преместих се да уча висше в Техническия университет в София (което някога ще завърша) и от тогава живея тук.

Работя като програмист.

Интереси : Приятели (трудно се сприятелявам и много трудно пускам някой след това ;) ) компютри (абсолютно всичко свързано с тях), книги, музика и още по малко от всичко.

Сайта Kaldata.bg и форума намерих случайно ровейки се из мрежата и оттогава няма ден (в който съм имал достъп до комп) през който да не съм го посетил поне няколко пъти.

ами май е това. :-P

Редактирано от flare (преглед на промените)

Здравеите. Казвам се Иван Илиев, но маи не е голяма таина след като ми видите nick-a. Роден съм в прекрасният град Велинград, завърших гимназия в Пазарджик, и следвам в ТУ-София. Интересувам се от всичко различно, всичко което е непознато или малко познато. Мразя общоприетото като мода(облекло,музика,изкуство и техника), но съм привърженик на общоприетите морални правила.Попиивам си и пуша. Маи това са ми само радостите. Но иначе се опитвам винаги да гледам позитивно,ама винаги и на всичко. На 20 години съм и имам чуството че живота ми свършва. И ако спра да пиша в форума значи съм умрял. :angry: Ха ха.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, казавам се Любомир и съм от Асеновград (и Пловдив). Казвам и Пловдив, защото голяма част от времето си прекарвам там. Живял съм на много места, но родината не я заменям за нищо на света. На 26 години съм, а в момента завършвам висшето си образование. От няколко месеца съм във форума и смятам, че хората тук са доста интелигентни, ерудирани, толерантни, отзивчиви и прочие, поради която причина го посещавам толкова често и ви поздравявам :);)

• 3 седмици по-късно...

Привет от Варна, Ами почти на Христовата възраст съм. През август ще навърша 33. Омъжена съм от 9 години. Намерих мъжът си чак в Африка :) Заминах за там когато бях на 22, уж за малко и взех, че поостанах към 7 години. Живях в Йоханесбург и около 1 година в Кейп Таун. Ама нали съм си българче, навих съпругът ми да живеем в България. И ей ни тук вече 3 години. Той е с английски произход, но е роден в ЮАР. Работила съм какво ли не......космонавт не съм била май. Ама може и да стана, имам завършен курс за стюардеса. Само тая пуста математика, никак не я разбирам :) Ама един ден, може да има космически стюардеси и да взема да пробвам.

• 3 седмици по-късно...

Еми казвам се Люси и съм на 14год.и съм от София.Слушам всяква музика.Утре свършвам у-ще,а на 19 и 23 юни имам изпити за некоя готина гимназия.Ей ще ви помоля нещо стискайте ми палци.

• 3 седмици по-късно...

Здравейте, всички. Аз се казвам Стоян, на 17 ненавършени години, от Бургас съм и уча в Немска Езикова Гимназия. Обичам семейството си, приятелите си, дългите разходки по плажа, летните флиртове и изморителните купони. Твърдо против наркотиците съм, въпреки че пуша; смятам, че всеки един от нас има право както на пороци, така и на лош вкус, затова използвам тези си права. Иначе съм много общителен, отворен към хората и активен в ежедневието си. Еми, май това е :clap:

Я и аз вече:

Явор ,26 - София.

право в СУ,имам още 2 държавни да взимам. Не знам после какво ще правя.

Яд ме е ,че нямам време за четене на книги. Затова пък лапам филми на корем. Имам голяма слабост към жениПубликувано изображение

Обичам:

- всичко на Смирненски

- ракия с туршия (ама спрях пиенето)

- руски филми

- колата си

Искам да приличам на: Малкия принц.

Пожелавам си: Живи очи

Не обичам: Тъпи реклами,елементарни хора,да ми казват какво да правя и да ми гледат у паницата.

Туй то.

Едит: Е ме,за който не ме е виждал в профила:

Публикувано изображение

Сега е мой ред Публикувано изображение

Казвам се Ивайло(Иво) Димитров,на 28 год.,родом от Червен бряг,от 2 год.живея и работя в София.Работя като търговец във фирма за офис техника,прекъснал студент в ТУ-София,но мисля да продължавам и сега се занимавам с Математика за изпита.Това е от мен за сега :)

Казвам се Нина,споменах вече някъде из форума,че съм учител,обичам различното, нестандартното, креативното - всичко онова, което те откроява от останалите. Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.