Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Посетиха ли хората Луната или не?

Featured Replies

Случайно го видях този форум,та реших и account да си нправя та да си кажа мнението. Незнам кой ко каза това за 11 екипа на лунана,ама в http://en.wikipedia.org/wiki/Apollo_program преброих 7. Снимките ок,няма да го коментирам това.То да бяха само снимките. Инетресно как тя космонавти са уживели прес коланите на Van Alen в алуминиевата си консевра. Интересно защо диерктора на NASA подава оставка 2 дни преди първия полет. Намери ми интервю с първия човек на Луната.Неможеш понеже такова няма.Защо ли? (Има едно единствено с целия екипаж,и там нещата които разказват се разминават) В цялата ни космическа история (освен Apollо) няма полет над 350 мили височина(става инцидентно прес 1996 и НАСА прави нтересно исказване по въпроса.виж в youtube) Уж това ни е най голямото техническо постижение,апак има няма 20 снимки и някакво видео къде е снимано с камера от черно-бял телевисор.Къде е оригиналният видео материал никoй не знае. Модолут с които кацат на луната има реактивен двигател развиващ температура от около 5000C.(check wikipedia) Когато са го тествали е имало опасения че при кацането ще се получи кратер които чте погълне модула. Отиват на луната,и какво правят там??Обикалят с джипове(качени там горе има 4 електрокара по 66мил всеки),апак не се сетили един телескоп да вземат.И то цели седем пъти!!И после се гордеят с Huble.Е това ако не е майтап. Незнам кой и кога къде е ходил,но Аpollo е майтап. Друг е въпроса какво всъщност са строили.Все пак са имали опита от Manhatton project.

• Отговори 552
  • Прегледи 58,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Хайде да я приключим тая.

Елементарно е.

Извън етерното поле на Земята човек не може дълго да живее.

Че от къде чакрите ни ще засмукват етери бе?

А без тях - "хлъц" и толкова.

Затова и няма /пък и няма как да има/ полети до Марс и т.н.

Редактирано от valentinus
добавка на линк (преглед на промените)

Хайде да я приключим тая.

Елементарно е.

Извън етерното поле на Земята човек не може дълго да живее.

Че от къде чакрите ни ще засмукват етери бе?

А без тях - "хлъц" и толкова.

Затова и няма /пък и няма как да има/ полети до Марс и т.н.

Вальо, защо искаш да приключиш хубавата тема.За полета до Марс наистина нещата са по сложни и неясни.Но Луната не е много далече, а и от къде си сигурен колко е голямо етерното поле?И изобщо къде са доказателствата че има етер?

Ако пък е така, защо да не се зареждаме от етерното поле на слънцето, доста по вероятно ми се струва? :)

Нео, приятелю, като използваме херметичния принцип на аналогиите става ясно, че сме рожба и еманация на земния планетарен дух. Така че слънчевото влияние е опосредствено, пречупено през земното. Хайде да не я задълбаваме, че много е сложна. Ма си прав - тук изходих от моите си вярвания и бях прекалено категоричен. За което се извинявам:)

• 3 седмици по-късно...

аз така и не разбрах защо лунохода е бил с калници след като на луната няма кал. а поради 6 пъти по малката гравитация, те стават безсмислени и срещу праха? или американците са имали екстра мощност на ракетата и няколлко килограма от горе са им били през оная работа...

• 6 месеца по-късно...

Сега като се замисля, коснпирация е доста разтегливо понятие... Конспиративна теория е, че в рекламите слагат едни звуци, на границата на човешкото ухо, които влияят на човешкия мозък. Нещо като 25 кадър. За 25 кадър предполагам повечето хора са чували и знаят какво представлява. Аз съм убеден в тази теория, някои компании правят нередни неща, за повече печалба и пари.

Впрочем когато някоя секта реши да говори публично, да привлече още хора, в някои случаи пускат звук, който потиска мозъчната дейност, и на момента слушателя е готов да се съгласи с всичко. После ако не премисли отново нещата, може и да се присъедини.

Има един звук, чието съществуване все още не е категорично доказано. Не се знае със сигурност дали съществува, използван е през втората световна война. Звукът отпуска свинктерите, това са мускулите на задника, които регулират ходенето по "голяма нужда" или казано другояче, щом са стегнати, няма опасност да се "насерете". Обаче като са отпуснати... А е много трудно да се биеш, когато ти тежат гащите. Морала по време на битка е много важен и понякога решаващ.

Конспиративна теория е също, че Амстронг, Колинс, Олдрин не са стъпвали действително на Луната и дори, че все още не сме стъпили. Вижте тази снимка, има доста нередности в нея.

Публикувано изображение

Аз лично смятам, че хората са стъпили на Луната, но не и 1969 година. Просто тогавашната технология не е била достатъчна.

Сега като се замисля, коснпирация е доста разтегливо понятие... Конспиративна теория е, че в рекламите слагат едни звуци, на границата на човешкото ухо, които влияят на човешкия мозък. Нещо като 25 кадър. За 25 кадър предполагам повечето хора са чували и знаят какво представлява. Аз съм убеден в тази теория, някои компании правят нередни неща, за повече печалба и пари.

Впрочем когато някоя секта реши да говори публично, да привлече още хора, в някои случаи пускат звук, който потиска мозъчната дейност, и на момента слушателя е готов да се съгласи с всичко. После ако не премисли отново нещата, може и да се присъедини.

Има един звук, чието съществуване все още не е категорично доказано. Не се знае със сигурност дали съществува, използван е през втората световна война. Звукът отпуска свинктерите, това са мускулите на задника, които регулират ходенето по "голяма нужда" или казано другояче, щом са стегнати, няма опасност да се "насерете". Обаче като са отпуснати... А е много трудно да се биеш, когато ти тежат гащите. Морала по време на битка е много важен и понякога решаващ.

Конспиративна теория е също, че Амстронг, Колинс, Олдрин не са стъпвали действително на Луната и дори, че все още не сме стъпили. Вижте тази снимка, има доста нередности в нея.

Публикувано изображение

Аз лично смятам, че хората са стъпили на Луната, но не и 1969 година. Просто тогавашната технология не е била достатъчна.

Тва за луната може цял ден да го обсъждаме, според мен не са ходили никъде! За да не станат смешни и да се окажe, че СССР ги е победил в космическата надпревара са го инсцeнирали! Ако през 1969г. сме можели да ходим там, то сега би трябвало да имаме колоний там! Да не забравяме, че са се давали милиярди на НАСА за програмата и представете си излиза президента по ТВ и казва, че е невъзможно да се отиде там и са похарчили парите напразно!

Редактирано от nikeman (преглед на промените)

Тва за луната може цял ден да го обсъждаме, според мен не са ходили никъде! За да не станат смешни и да се окажe, че СССР ги е победил в космическата надпревара са го инсцeнирали! Ако през 1969г. сме можели да ходим там, то сега би трябвало да имаме колоний там! Да не забравяме, че са се давали милиярди на НАСА за програмата и представете си излиза президента по ТВ и казва, че е невъзможно да се отиде там и са похарчили парите напразно!

Чакай, чакай... Казваш, че все още не сме стъпили, така ли? А как ще обясниш, че има камъни с доказан извънземен произход? Да не би да ги е донесъл Хитлер? Впрочем в момента се работи по колонизацията на Луната и на Меркурий...

Преди няколко дни по "Discovery" ловците на митове опитаха да проверят възможно ли е снимките на луната, правени от американските астронавти, да са фалшификат, направен на земята. Не го гледах цялото предаване, но до където гледах, успяха - пуснаха в камера с вакум чук и перце които падаха с еднаква скорост...имитираха падане в безвъздушно пространство....

Дмес попаднах на тази статия - "Великата фалшификация", на руски, а текста ми идва в повече за превод на бързо...

И все пак стъпи ли човешки крак на луната или не???

Редакция 27,10,2009г: Променен адрес на оригиналната статия на руски "Великата фалшификация" с подробен анализ на снимките.

Някои хора никога не са слизали от там!! :mad:

Чакай, чакай... Казваш, че все още не сме стъпили, така ли? А как ще обясниш, че има камъни с доказан извънземен произход? Да не би да ги е донесъл Хитлер? Впрочем в момента се работи по колонизацията на Луната и на Меркурий...

В момента има един сериозен проблем с така нареченото "Космическото лъчение ".

Космическото лъчение включва космическа радиация и слънчеви частици. "Можете да застанете зад изключително дебела стена и тя просто няма да ви защити от това лъчение", твърди астронавтът. "А колкото сте по-млад, толкова по-лошо е да се излагате на тези лъчи." Тъй като радиацията е от много различни видове, може да минат години, преди тя да причини заболяване. При сегашните технологии всяка мисия до Марс ще отнеме поне три години, а през това време астронавтите ще бъдат изложени на твърде много радиация, казва Ван Хофън. Според него апаратите, които бъдат подготвени за дълги и далечни полети, трябва да получат допълнителна защита, още повече че ерупциите на опасните частици от Слънцето и от дълбокия Космос са непредсказуеми.

Цялата статия тук

Някои хора никога не са слизали от там!! :)

ако знаеш колко може да си прав, просто не е истина. Макар че съм сигурен, че друго си искал да кажеш. :mad:

В момента има един сериозен проблем с така нареченото "Космическото лъчение ".

Космическото лъчение включва космическа радиация и слънчеви частици. "Можете да застанете зад изключително дебела стена и тя просто няма да ви защити от това лъчение", твърди астронавтът. "А колкото сте по-млад, толкова по-лошо е да се излагате на тези лъчи." Тъй като радиацията е от много различни видове, може да минат години, преди тя да причини заболяване. При сегашните технологии всяка мисия до Марс ще отнеме поне три години, а през това време астронавтите ще бъдат изложени на твърде много радиация, казва Ван Хофън. Според него апаратите, които бъдат подготвени за дълги и далечни полети, трябва да получат допълнителна защита, още повече че ерупциите на опасните частици от Слънцето и от дълбокия Космос са непредсказуеми.

Цялата статия тук

Тази радиация както е написано в статията ти не убива за секунди. Може да има доброволци, колкото и антихуманно да звучи. А и едни дебели оловни стени я спират горе-долу.

Aбе, хора, с колегата Nikeman периодично ви представяме неопровержими свидетелства за извънземните рептилии, глобалната конспирация и т.н., но вие не обръщате внимание. Но тук ще възразя!!! Американците са били на Луната и това е документирано в следния материал;

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=v7IzLF0fQRA

Тази радиация както е написано в статията ти не убива за секунди. Може да има доброволци, колкото и антихуманно да звучи. А и едни дебели оловни стени я спират горе-долу.

Така, първо строителите на совалки се опитват да ги направят възможно най-леки и не мисля, че оловото ще им хареса като идея!

Второ оловото не те защитава напълно от радиацията!

Сега като съберем всичко и тръгнем за Марс примерно познай какво ще стане с екипажа!

НО понеже става дума за американците, те винаги крият по нещо! Да не забравяме големия брой космически кораби разбили се в USA! И може да имат материя или нещо друго, с което да неутрализират заплахата. Ако имат такива неща тогава съм съгласен, че могат да стигнат до там, но тук вече нямам никакви доказателства за това!

Редактирано от nikeman (преглед на промените)

Така, първо строителите на совалки се опитват да ги направят възможно най-леки и не мисля, че оловото ще им хареса като идея!

Второ оловото не те защитава напълно от радиацията!

Сега като съберем всичко и тръгнем за Марс примерно познай какво ще стане с екипажа!

НО понеже става дума за американците, те винаги крият по нещо! Да не забравяме големия брой космически кораби разбили се в USA! И може да имат материя или нещо друго, с което да неутрализират заплахата. Ако имат такива неща тогава съм съгласен, че могат да стигнат до там, но тук вече нямам никакви доказателства за това!

Ти учил ли си физика? Не знаеш ли, че оловото защитава най-добре от радиация? Има най-голяма плътност. А дали оловото ще им хареса, никой не ги пита.

А разбира се, че там ще са се разбили почти всички извънземни кораби. Там си ги създават тези фалшиви снимки, видеота, фалшиви събития и някакви недоказани факти. Но всеки да си вярва в каквото иска.

Редактирано от The_Gunslinger (преглед на промените)

П.П. ако пак изчезне клипа поради някакви причини/лицензионни споразумения за нашата страна,бе сегашната / ,просто потърсете в тубата или в-бокса:"Rammstein Amerika"

Америка вундабар! :whist:

:P :P :super::biggrin::beer:;):cool:

Оказа се че още преди година и нещо съм открил най-достоверния клип за посещението на Луната от американците! :baby:

• 6 месеца по-късно...

Нали това обяснявам. Тези документи не съдържат нищо, което да доказва, че инзвънземни са ни посещавали. Със същия успех можеш да четеш и вестник "Феномен", списание "Психо" и други такива. Ако наистина съдържаха нещо ценно мислиш ли, че щяха да ги оповестяват. Ми то архивите от Втората световна война още не са изцяло разсекретени...

А какво ще кажеш за разсекретените разговори от стъпването на Луната-

чела съм че казват че са видели извънземни,аз не съм добре с английския,дали е така

:wors:

Тук са качени и дешифрираните разговори на астронавтите

http://www.nasa.gov/mission_pages/apollo/40th/apollo11_audio.html

чела съм че казват че са видели извънземни,аз не съм добре с английския,дали е така

:wors:

http://www.nasa.gov/...lo11_audio.html

... но една голяма част от населението на света говори английски така, че вече би трябвало водещите медии да са гръмнали, ако там имаше нещо.

... но една голяма част от населението на света говори английски така, че вече би трябвало водещите медии да са гръмнали, ако там имаше нещо.

Казано е.

30.07.2006

Две от фразите, изречени на 19 юли малко преди излитането прозвучаха на специалистите, следящи полета, като нормално запитване за информация.

Зад тях обаче бе скрита тайна, която Олдрин разкри едва сега -

“Аполо 11” не беше сам в космоса.

Екипажът попитал къде се намира “Аполо 11” спрямо третия модул S-IVB, който ги изстреля към Луната. След няколко минути Хюстън отговорил,ч е модулът се намира на 11 хиляди километра. "В такъв случай онова, което виждахме в илюминатора, не можеше да бъде S-IVB - разказва Олдрин. Защото в илюминатора виждахме близко разположено тяло с кръгла форма, което се движеше по елиптична траектория. Колинз решил да го огледа по-добре през телескопа и наистина, оказа се, че това не е тяло от нашия кораб".

Астронавтите решили да не съобщават това в базата, а да разкажат за него след като се върнат на Земята и то на секретен брифинг.

Повече тук

http://www.epochtimes-bg.com/2006-01/2006-07-29_05.htm

Казано е.

30.07.2006

Две от фразите, изречени на 19 юли малко преди излитането прозвучаха на специалистите, следящи полета, като нормално запитване за информация.

...

Руснаците най-после могат да обявят край на търсенето, на откъсналият се от Восток резервоар за физиологични отпадъци.

Руснаците най-после могат да обявят край на търсенето, на откъсналият се от Восток резервоар за физиологични отпадъци.

На теб пък или физиологични отпадъци са ти в главата,или голи охлюви.

:rolleyes:

http://www.nasa.gov/...lo11_audio.html

Само дето не са от Луната, а са си на самия изход от Земята, над стратосферата, така да се каже. Та вън гъмжи от живот, ама тук е по-добре да ни баламосват религии, футбол и войни. Ама всичко си има край!

Само дето не са от Луната, а са си на самия изход от Земята, над стратосферата, така да се каже. Та вън гъмжи от живот, ама тук е по-добре да ни баламосват религии, футбол и войни. Ама всичко си има край!

Аха и живота на земята е донесен от вън...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.