Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Посетиха ли хората Луната или не?

Featured Replies

На теб пък или физиологични отпадъци са ти в главата,или голи охлюви.

Не знам на кого в главата има голи охлюви.

Може да си припомниш : http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=26179&view=findpost&p=1913196

• Отговори 552
  • Прегледи 58,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

А какво ще кажеш за разсекретените разговори от стъпването на Луната-

чела съм че казват че са видели извънземни,аз не съм добре с английския,дали е така

:cool:

Тук са качени и дешифрираните разговори на астронавтите

http://www.nasa.gov/mission_pages/apollo/40th/apollo11_audio.html

какво пречи аз да разсекретя разговорите, които съм водил от марс със съседа си или тия по скайп? програми за модулация на звук колкото щещ, също и ефекти за разваляне на качеството...

как се правят монтажи

Аха и живота на земята е донесен от вън...

Не уточняваш кой живот. На Земята си има чисто земен както и живи същества не развили се на тази планета. Повечето хора не са родом от Земята. Не ми се влиза в подробности, защото да изолираш собственото си съществуване при всичките милиарди слънца и планети, дори галактики, е също толкова полезно, колкото да си мислиш, че планетата е плоска или в краен случай върху гърба на костенурка. Публикувано изображение

Редактирано от adXok (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

Гледах го предаването на ловците на митове. Тогава си спомням, че имаше страшно много неточности и манипулации в самото предаване, личеше си че е изфабрикувано. Което за мен автоматично означава, че се опитват да обърнат истината. Някъде бях чел, че кажи речи всички членове на екипа по мислията били изчезнали, или умрели в катастрофи. Според мен просто американците са умрели от яд, че руснаците първи са изкарали човек в космоса и са търсили начин да си върнат наранената гордост. А както видяхме и на 9/11, те са майстори на изфабрикуването на истории.

Редактирано от badsector (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

На днешната дата преди 45 години на Луната за първи път стъпи човешки крак. На 20 юли 1969 г. целият свят (без социалистическите страни) наблюдава със затаен дъх как Нийл Армстронг слиза по стълбичката и стъпва върху лунния реголит. Това е първият път в историята, когато човешко същество стъпва върху повърхността на друго небесно тяло.

В този момент, късно вечерта на 20. юли (4,56 сутринта на 21. юли по българско време) Армстронг изрича легендарните си думи "Малка стъпка за един човек, огромен скок за човечеството.". Това е историческата кулминацията на мисията "Аполо 11", която довежда Нийл Армстронг и Едуин Олдрин на Луната, докато третият участник в експедицията Майкъл Колинс ги очаква в "кораба-майка" "Колумбия" в окололунна орбита.

"Аполо 11" е първата успешна пилотирана експедиция до повърхността на друго небесно тяло и е най-голямото постижение на човечеството в космическите изследвания. Великото пътешествие започва 4 дни по-рано, с изстрелването на ракетата "Сатурн 5" от космодрума Кейп Канаверал и ще завърши на 24 юли с успешно приводняване в Тихия океан.

Историческата експедиция на "Аполо 11" е последвана от още пет успешни кацания на Луната, при които още 10 астронавта се разхождат и правят изследвания на лунната повърхност. Програмата "Аполо" приключва на 14 декември 1972 г., когато "Аполо 17" стартира от земния спътник на път към дома.

Вижте това уникално видео, което показва симулиран прелет над мястото за кацане на "Аполо 11", използвайки най-новите сателитни изображения на мястото, както и 3D модел на лунния модул:

• 2 седмици по-късно...

Преди няколко дни по "Discovery" ловците на митове опитаха да проверят възможно ли е снимките на луната, правени от американските астронавти, да са фалшификат, направен на земята. Не го гледах цялото предаване, но до където гледах, успяха - пуснаха в камера с вакум чук и перце които падаха с еднаква скорост...имитираха падане в безвъздушно пространство....Дмес попаднах на тази статия - "Великата фалшификация", на руски, а текста ми идва в повече за превод на бързо...И все пак стъпи ли човешки крак на луната или не???Редакция 27,10,2009г: Променен адрес на оригиналната статия на руски "Великата фалшификация" с подробен анализ на снимките.

Надпреварата луда и космическа между САЩ и бившият СССР е факт!..Факт е също,че самите руснаци си признават,че американците първи са успели да стъпят на Луната!

Фалшификатите НЕ касаят прилуняването и си е една изпипана стратегия и тактика и с думи простички казано - ВИЕ останалите,не трябва да знаете за Проектът "Аполо"!!

Е,годините няма какво да ги броим и Пентагонът,барабар с НАСА, отлично е знаел какво търси на Луната!...както и рашън-Клъб:)))

вече не стъпват на Луната

шубе ги, всичките ги е шубе

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Преценили са, че няма нужда да ти казват за всичко, което правят.

Пък ти си мисли, каквото ти харесва.

Публикувано изображение

Ян Бибиян се върна за малко при предавателя и всички станции по Земята уловиха това съобщение:

„В тая минута за първи път върху Луната стъпва човешки крак. Един от жителите на Луната, навярно пратеник, ни посрещна твърде приветливо. Той пристигна, възседнал върху едно хвърчащо магаре.“

Като даде това съобщение, Ян Бибиян и Калчо излязоха от „Светкавица“, спуснаха се по малката външна стълбичка и стъпиха върху Луната. Това бяха първите човешки стъпки върху Луната.!

Преценили са, че няма нужда да ти казват за всичко, което правят.

Пък ти си мисли, каквото ти харесва.

на теб щото са ти казали ли

хахахаха

Той и Юлиян Вучков е професор.

Но не ти го препоръчвам за гледане.

Юлиян Вучков не е работил с Карл Сейгън.

Седнал Айнщайн за една вечер и ... Теорията на Относителността се пръкнала на бял свят щото му я пратили отгоре.

И тия багабонти и пари вземат от БАН !!!

Добър разказвач е "професора" и може да се каже че е майстор на късия разказ. Определено може да си има и своята аудитория които да му се вързват на приказките.

И не е син на Гриша Филипов със сигурност.

да беше изгледал поне част от клипчето

ама не - то ти освен да плюеш и пустосваш друго можеш ли - не можеш

какво значение има на кого е син - никакво значение няма

Публикувано изображение

Шубето,както всяко нещич-ко си има цена?! ;) 

Шубето,както всяко нещич-ко си има цена?! Публикувано изображение

така е -

само дето ще ни излезе през носа тая т.нар.цена - защото им писна от нас

Публикувано изображение

така е -

само дето ще ни излезе през носа тая т.нар.цена - защото им писна от нас

Публикувано изображение

Звездите ми го говорят - епизод MMCCCXLV

Звездите ми го говорят - епизод MMCCCXLV

поне първата серия изгледай де

• 1 месец по-късно...

Посетили са я и още как! ;) ..и да не говорим,че тоз обект с име Луна е изкуствен!

...на прима виста ей такъв клип -.http://www.youtube.com/watch?v=8Y0bQJAU6LE..нооо,много други анализи е правено и то още назад във времето и с проектите"Аполо"

За Фобос/спътник на Марс/ и там са сходни нещата... :wink12:

• 1 година по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.