Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой е Луцифер?

Featured Replies

• Автор

тукси-мукси не е много сигурно дали христос се е нарекъл носител на светлината,

обаче е абсолютно сигурно че злото е присвоило тва определение за себе си.

не случайно някои се увличат по луцифер , без да разбират че се погребват.

от друга страна може да се твърди че христос е стъпвал по земята и е

бил разпънат, докато луцифер дали някой го е виждал в тяло ?

а според библията жената е слуга на луцифер в райската градина и...

е прецакала работата

Христос от евангелията се нарича Светлина, разбираща се в контекст(тука няма физика, 'прецесия на равноденстввията', грешна логика на 'отчита' и 'знае', копи-пейст от гуглето!,т.нат. :wors: ), много пъти и казва "Аз дойдох слепите да прогледнат а зрящите да ослепеят"(Йоан 18:28 И Исус рече: За съдба дойдох Аз на тоя свят, за да виждат невиждащите, а виждащите да ослепеят.)

Тъй като гуруто за извънкастовите е говорил в притчи за да го разбере контингентът му от низши по духом, то слепите са тези, които нямат духовно знание, а 'зрящите' са тези, които имат материалното знание.Ще ослепеят именно този, които вярват в Луцифер, т.е светлината на Христос ще ги погуби.(тъй като луциферианите търсят материална светлина и знание).

Няма артефакти, че Христос е бил на Земята. Така, че 'със сигурност' не може да се твърди. РАБОТАТА ОПИРА ДО ВЯРА и аналогия.

Притчата за 'райската градина' е толкова елементарна от Ведическа гледна точка, че не може и на къде. Само хората, които не са изследвали древните духовни учения ПРЕДИ ЕВРЕЙСКАТА Иблия, могат да дават за пример библейските(старозаветни) алегории, от рода "Бог създаде света за 6 дена и на седмия си почина", "Бог създаде жената от реброто на мъжа", тем подобни, тъй като се срещат по вестници, списания и художествена белетристика.

А всъщност, жената не е 'жена' във физически смиъсл на думата, както и мъжът не е 'мъж' във физически смисъл на думата, нито пък змията е 'змия от зоологическата градина'.

И мжът и жената във физически аспект имат женска и мъжко поастрален принцип, така, че ти като физически мъж може да се астрална жена много повече от една физическа жена. Тип 'мъжки шовинизъм' е присъщ на сатурновите абрахамски религии,както на архетипите 'Скорпион' и 'Козирог'.

Единствено в изречението ти с червено има известна доза истина, но при определени условия.

ПС: А Щайнер е бил 100% луциферианин, който е вярвал, че Луцифер е Христос, или поне-НЕГОВ ПОМОЩНИК..

Редактирано от U.Ra (преглед на промените)

• Отговори 567
  • Прегледи 64,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

смехурко ти толкова си утрепан душевно че въобще не ти чета постовете , та не се мори

да ми пишеш простотиите си.айде папай лексотана и си легай

а артефактите ... не са залък за тебе

Пак не ти 'сработва' логиката ти: Ако желаех САМО ти да ме четеш, то щях да ти пиша Лично Съобщение.

Основен проблем имаш с егото си, то е :angry: болно от амбиция(типично по скорпионски)и дано леля ти Луцка да помогне там с хаповете- тя е медицинско лице.

От този главен проблем ти идва проблема с логиката ти. Реверсирана е("лИгика"). Поради нежелание да я корегираш, правейки 'на пук' на тези, които ти казват.

лельо ти имаш манията че някой го е страх от тебе.голема смешка си.

а ако си и малко умна(но на жена не се придиря за това,споко) , ще забележиш че преразказвам

библията .

ами ти луциферчо къде го видя.(в бикините си ли)

смехурко ти толкова си утрепан душевно че въобще не ти чета постовете , та не се мори

да ми пишеш простотиите си.айде папай лексотана и си легай

а артефактите ... не са залък за тебе

Ех, лелиното, май ти имаш нужда от лексотан, така като те чета. И да ти кажа, че щом риткаш с краченца pes equinus, значи ми е вярно предположението. Публикувано изображение Не от мен, а от всички жени те е страх. И от това, което има в бикините им - сам се издаваш, какво да правя сега. Публикувано изображение Споко, не си сам в треперливото си битие.

А библията, на която се позоваваш, е четиво за тъпаци и кърмаци.

Айде, легом марш, Сънчо те зове. И да сънуваш Христос хем.

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

Пак не ти 'сработва' логиката ти: Ако желаех САМО ти да ме четеш, то щях да ти пиша Лично Съобщение.

Основен проблем имаш с егото си, то е :) болно от амбиция(типично по скорпионски)и дано леля ти Луцка да помогне там с хаповете- тя е медицинско лице.

От този главен проблем ти идва проблема с логиката ти. Реверсирана е("лИгика"). Поради нежелание да я корегираш, правейки 'на пук' на тези, които ти казват.

Не бе Ура,той ти е лично обиден.Първо го мислех,че е някой от старите форумни вълци.ама тя работата била съвсем друга.Приятелче е на Луцифер,затова се опита така да те обработи.А може и да е професионален асТролог и затуй се пени така. ;)

От гледна точка на френологията Луцифер е младолик женствен мъж(пунтиращ Бога Кришна чрез Майа-илюзията на Бога), гладко -избръснат, но ориентиран към хомокесуалноист, би-сексуалност и дори транс-сексусланост(либерализитана сексуалност), остри черти на лицето.

върни се на първия си пост-там е ключа от палатката/в прикачените ти файлове /

Редактирано от Angel Heart (преглед на промените)

• Автор

Не бе Ура,той ти е лично обиден.Първо го мислех,че е някой от старите форумни вълци.ама тя работата била съвсем друга.Приятелче е на Луцифер,затова се опита така да те обработи.А може и да е професионален асТролог и затуй се пени така. :)

Е, "лично-обиден", "лично-обиден", ма оревава орталъка?...

В този Лауреат за 'наука и техника' най-ми е странен плебейския език, с който манифестира патрицианска 'научност'. Публикувано изображение И като резултат му иде логиката, която си е тип 'его-ва'. Само той сия разбира. И зад нея постявя цялото научно азТРОЛ-логично войнство Публикувано изображение .

Елеменрана логика. "Щом тропическата асТРОЛ-лигия знаела за прецесията, значи- 'я отчитала'." Това в ТРОЛска логика. ;)

Това, че е фен на Щайнер говори че нагазил здраво в илюзията на луциФЕНЕР. Публикувано изображение

А библията, на която се позоваваш, е четиво за тъпаци и кърмаци.

Люци, то верно, че редактирана мильон пъти, главно по политически причини, но съвсме ли нищо от НЗ няма значение за тебе?.. Публикувано изображение Тогава ти каква 'идея' имаш за Христос?.. :) Отричаш НЗ, отричаш ВЕДА?... всичком го натирваш, като 'секта'?... ;) Твоят източник на инфо за Христос да не т.нар. 'контактьорски'- термин за течението "New Age"?... Публикувано изображение

Люци, то верно, че редактирана мильон пъти, главно по политически причини, но съвсме ли нищо от НЗ няма значение за тебе?.. Публикувано изображение Тогава ти каква 'идея' имаш за Христос?.. :cheers: Отричаш Библия, отричаш ВЕДА?... всичком го натирваш, като 'секта'?... :rolleyes: Твоят източник на инфо за Христос да не т.нар. 'контактьорски'- термин за течението "New Age"?... Публикувано изображение

Не. Там пък въобще не ме търси.

Каква идея имам за Христос ли? Простичка - Логоса.

• Автор

Каква идея имам за Христос ли? Простичка - Логоса.

.. би ли elaborate-нала повечеко upon проблематиката?... Публикувано изображение

• Автор

Публикувано изображение Любов моя, за теб - всичко бих. Публикувано изображение

Знанието.

Публикувано изображение Logos не е ли Думас?... :P:) ... а ако е 'Знание' какъв е пътят му до твоето съ-Знание, щом не е от 'свещена книга' и не 'контактьорски'...?... ;)

леко дирека тате :mark:

тва горното беше за лелка зелка

дето е виждала луциферчо някъде в посока междукрачието си

и ви препоръчвам колективна терапия на тебе лелка зелка и УРкоТъпУРко

лельо стига прави цигански номера

ами кажи къде да го видим тоя луциферчо

че умиргам от нетърпение(само не ме фъргай в бикинитееее)

ей ури ако чакам на тебе да ми казваш кое как е

по добре да скачам в бикините на лелка зелка

и вземи отиди на хирург , да ти направат една трепанация,

белким ти изтече от тиквето хоросана и тухлите даже

Добре де ,Препинян!Кажи кой е Луцифер според теб?Ще ти ръкопяскаме и може и да се кротнеш.Ура е ползвал в началото за илюстрация Иван Станчев.Това ли предизвика Ахиловия ти гняв?Та осра всички теми и изгони всички по чувствителни потребители?

Редактирано от Angel Heart (преглед на промените)

Добре де ,Препинян!Кажи кой е Луцифер според теб?Ще ти ръкопяскаме и може и да се кротнеш.Ура е ползвал в началото за илюстрация Иван Станчев.Това ли предизвика Ахиловия ти гняв?Та осра всички теми и изгони всички по чувствителни потребители?

понеже имаме потребител lucia free която си е избрала

ника точно заради луцифер , аз от нея чакам да ми каже

къде да го видя, щото тя нали каза че христос не бил съществувал...

а луцифер го имало значи.

ето тук се крие отговора .

и понеже някой спомена думата АРТЕФАКТИ във връзка с Христос

аз ще си чакам от луциа АРТЕФАКТИТЕ за луцифер

(лелка зелка тоест луция е виждала луцифер да стъпва по земята ха ха)

ако питаш мен луцифер е някъде в света на духовете но не претендирам за

окончателност на твърдението си, даже изпитвам съмнения относно

това си твърдение

Редактирано от prepinatelen (преглед на промените)

• Автор

Препънизнателен, типично в твой стил: "Аз имам артефакти за Христос, но ще ги дам, когато леля ми Луцка даде нейните за Луцифер".

Светуоусещане на малък побойник от детската градина: "Моля другогарко, аз го ударих, защото той почна пръв". :angry:

Руският 'специалист' в този виц, който не знаш, тъй като не си бил на белия свет, те характеризира, като 'светоусещане':

На международен панаир руски специалист обяснява на американски клиент предимствата на волгата:

- Вижте каква красива и луксозна кола!

- А колко гори?

Руснакът го поглежда и продължава:

- Изключително меко вози! Можете да пътувате 1000км и нищо да не усетите!

- А колко гори?

Руснакът си знае своето:

- Елегантен външен вид…

- А колко гори?

- А вие защо биете негрите?

http://en.wikipedia.org/wiki/And_you_are_lynching_Negroes

Намерих един видеоклип, който надявам се е с цитати от Библията.

В него пише, че когато Бог създал Луцифер,на Луцито му били поверени изключителни ъплномощия - да бъде шеф на ангелите. В цьлата Вселена не е имало по-силен и по-красив от Луцифер. Обаче, той завиждал на Бог, че е по-велик от него.

После в Небето се появил знак - огромен червен дракон със седем глави и десет рога и седем корони на главите си. Опашката му помела една трета от звездите на небета и ги запратила на Земята. И тогава имало война на Небето. Михаил и неговите ангели са се борили с дракона и с неговите ангели. Червеният дракон бил победен и запратен на Земята заедно със своите ангели. Този Велик Древен Дракон бил наречен Дявол или Сатана.

Христос бил казал: "Видях Сатана да пада като светкавица от небето".

След неговия грях, Луцифер станал напълно покварен. Неговият бунт бил първия грях и така той станал родоначалник на всички пороци. Наричали са го Змията, :shake_puter: Дявол, Сатана, Велзевул.

Някои смятат, че единственото място в Библията, на което се споменава Луцифер, всъщност се отнася до вавилонския цар Nebuchadnezzar, който преследвал децата на Израел. :hush:

Редактирано от tuksum (преглед на промените)

понеже имаме потребител lucia free която си е избрала

ника точно заради луцифер , аз от нея чакам да ми каже

къде да го видя, щото тя нали каза че христос не бил съществувал...

а луцифер го имало значи.

ето тук се крие отговора .

ако питаш мен луцифер е някъде в света на духовете но не претендирам за

окончателност на твърдението си, даже изпитвам съмнения относно

това си твърдение

Само един човек от този форум - Цар Кару I имаше смелостта и доблестта да признае истината, макар и на шега.

Но това се случва единствено, когато човек я е признал пред себе си.

Нали питаш къде видях Луцифер. Не съм го видяла, живея го.

Аз съм Луцифер.

Ти си Луцифер.

Всеки един е Луцифер.

Онази скрита светлина, която е донесена от космоса на земята, за да съживи мъртвата материя - това е Луцифер.

Аз я нося в себе си, ти я носиш, макар да не знаеш, всеки един от нас е носител на тази космическа светлина - истината, която те прави свободен - всеки един от нас е Светлоносец.

Човекът освен материя, е и дух. Онзи дух, който е дръзнал пръв да слезе от най-високите селения на космоса в най-големия мрак на материята, за да я проумее, освети отвътре и повдигне - това е Луцифер. И всички ние сме негови чада. Човекът е мостът между дух и материя, където те се срещат и сливат в едно. Луцифер е искрата, която се е отделила от Огъня, наречен живот и се е погребала в материята, за да оживее тя. Това е неговата жертва. Тази, която се съдържа в една единствена дума - човек.

Защото човекът не от пръст е роден, а от Огън!

Поздрав!

Редактирано от Lucia_free (преглед на промените)

...и аз като се ядосам ставам Луцифер/огън и жупел хвърчат от мен/, :angry22: а когато ми е добре,съм благ като Христос/направо душичка/. :baby: Лошото или хубавото е че АЗ решавам във всеки един момент как да изглеждам/пред другите/. ;) ...някой знае ли числата от тотото :rolleyes:

Вижте и това видео. Тук също се споменава, че християните отъждествяват Христос с утринната звезда. Христос също нарича сам себе си утринна звезда.

Ето целият цитат, в който Христос нарича себе си утринна звезда:

"I, Jesus, have sent My angel to testify to you these things for the churches. I am the root and the descendant of David, the bright morning star."

Намерих един видеоклип, който надявам се е с цитати от Библията.

В него пише, че когато Бог създал Луцифер,на Луцито му били поверени изключителни ъплномощия - да бъде шеф на ангелите. В цьлата Вселена не е имало по-силен и по-красив от Луцифер. Обаче, той завиждал на Бог, че е по-велик от него.

После в Небето се появил знак - огромен червен дракон със седем глави и десет рога и седем корони на главите си. Опашката му помела една трета от звездите на небета и ги запратила на Земята. И тогава имало война на Небето. Михаил и неговите ангели са се борили с дракона и с неговите ангели. Червеният дракон бил победен и запратен на Земята заедно със своите ангели. Този Велик Древен Дракон бил наречен Дявол или Сатана.

Христос бил казал: "Видях Сатана да пада като светкавица от небето".

След неговия грях, Луцифер станал напълно покварен. Неговият бунт бил първия грях и така той станал родоначалник на всички пороци. Наричали са го Змията, :P Дявол, Сатана, Велзевул.

Някои смятат, че единственото място в Библията, на което се споменава Луцифер, всъщност се отнася до вавилонския цар Nebuchadnezzar, който преследвал децата на Израел. :P

Всемогъщия Господ Бог създава всичко. Създава и ангелите и слага Луцифер като техен "шеф" и му дава "изключителни пълномощия".

После от нищото се появява червения дракон и започва една битка между Михаил и ангелите му и дракона и неговите ангели, а Господ седял от страни и гледал какво ще се случи. При положение, че е всемогъщ, всезнаещ и всеможещ ми е интересно защо въобще е "гледал мача", след като е знаел резултата?

Тази история ми прилича на филмов сценарии. Толкова ми е абсурдна, че няма на къде повече.

• 3 седмици по-късно...

Да "наостри уши" Люцката. Публикувано изображение

Луцифер(букв.)"носител на светлината" е астрална субординация на падналите духове, която "съдържа джива-атма"(нематериална индивидулана душа+ финоматериалните ум(манна) и его(ахам).

Луцифер е съпоставен на Ариман от езотерика-илюминат Рудолф Щайнер(родоначалник на антропософията, пръв Учител на ученика си Учителя Петър Дънов-"Дънката")

Ариман има нематерна индивидуална душа, но има една съставка финна материя в повече от Луцифер- разума(буддхи).

Понеже и двата духа са на наги(змии)и са паднали, то за Божественото съзнание по-безопасен е луцифер. Луцифер е привидно ВЕЧНО-МЛАД(по подобие на Бога), но това е всъщност Илюзията на Бога, тъй като обожаването на луцифер не води до Бог, а - до Ариман,те.е до по-падналата субординация на падналите духове.

Според Щайнер, всяка една епоха си има изостанали духовни същества, които не са успели да еволюират. В този аспкетн е прав, че Луцфер е по-напредничев от Ариман(или -"Сатана") Първият е от "Стара Луна"(Лемурия),а вторият от "Старо Слънце"(Хиперборея).

В този аспект, Луцифер има по-малка застопоряваща мощ на съзнанието в материята от Ариман, но за сметка на това "симпатията" на луцифер не може да се превърне в "емпатия"(на Христос) и за това кармично се превръша в антипатия(на яхве, аллах, т.нат.).

Луцифер/Ариман

Стара Луна/Старо Слънце

фантастика/догматика

ревилюционно-войнстващ/консервативно миролюбив

абсолютизира 'правата'/абсолютизира 'задълженията'

анархизъм/диктатура(държаваен монополизъм)

космополитизъм(социализъм)/расизъм(национал-социализъм)

финансова независисмост, хуманитаризъм/финансов контрол, религиозен фанатизъм

желание за многократни инкарнации/живот в една единствена инкарнация, макар и най-несъвършенна

интоксиканти/висши технологии

възпламенява/изсушава

треска, фибрилни състояния/склероза

симпатия/антипатия

антитеза/теза

либерализирана сексуалност(хомо,би и транс)/хетеро-сексуалност

ярко-червено/тъмно-синьо

От гледна точка на ВЕДАическото обяснение "Луцифер" е Майавади-обожателите(Майа и Шива), но не самата Майа и Шива,

докато "Ариман" са шайвитата(Кали и Рудра-обожателите), но не -самите Кали и Рудра.

Изостаналите духове от "Старо Слънце" са всъщност САТУРНИАНСКИ, но в комбинация с луцифер и борбата им стават-ЛУННО-сатурниански.

Сатурн е Черното Слънце.

От гледна точка на френологията Луцифер е младолик женствен мъж(пунтиращ Бога Кришна чрез Майа-илюзията на Бога), гладко -избръснат, но ориентиран към хомокесуалноист, би-сексуалност и дори транс-сексусланост(либерализитана сексуалност), остри черти на лицето.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ариман е мойсеев тип-предстветел си кой да е свещеник от абрахмските религии. Не е нужно описание. Носът е провиснал надолу, тип 'гарван', солидна брада, възможно най-голямо състаряване и инертност.

Публикувано изображение

Много е важно да се разбере, че луцифер се е отцепил от ариман(сатана), тъй като последният не води до Трансцеденталния свят, а до Адските състояния на душата и Миражните-адхо-локас в Астралът, т.е. : саната винаги е котвата на най-низкото положение в Астрала- "Черната дупка"- "Черното Слънце"- Сатурн(холографски за нашата Слънчевата система). Луцифер иска да достигне по-високо състояние но- пакв Астралът, но не иска да се освободи от Астралът -материалния свят, така , че по кармичен закон рано или късно пак се връща при сатана(ариман).

Често индивидите, по подбие на зодиите, не са чисти архетипи така и не са на Луцифер и Ариман, а по-скоро комбинация от тях:

за илюстрация-този индивид по-скоро е до Луцифер и по-малко до Ариман. http://www.zougla.gr/news.php?id=24665

Както астрлогичните архетипни влияния, така и комбинацията 'Луцифер-Ариман" е различна в различните периоди от човешкия живот.

Щом така и така съществува Луцифер,Сатаната и тем подобни,можем ли да се преборим с тях,ако да - КАК?

Щом така и така съществува Луцифер,Сатаната и тем подобни,можем ли да се преборим с тях,ако да - КАК?

Ами аз се опитах да се боря - с дясната си ръка хванах лявата и я извих силно, едва не я счупих, а с десния си крак ритнах яко левия, чак го посиних, прасках си шамарчета по лицето.

Ма мноо боли, бе. Публикувано изображение

Ами аз се опитах да се боря - с дясната си ръка хванах лявата и я извих силно, едва не я счупих, а с десния си крак ритнах яко левия, чак го посиних, прасках си шамарчета по лицето.

Ма мноо боли, бе.

Люцка, ей т'ва ако не ментална спекула-здраве му кажи. Публикувано изображение

Имай в пред вид, че за здравето отговаря Брахма(Сидералния Водолей).

Ти си годра, че си ВеСничка, нали?.. И за това на Люци с фенера се кланяш?.. :eek:

Ми пак да ти подхвърля, че и го казах на Цар Лъв... И Везни и Лъв ще бъдат 'угасени' от Скорпион и Козирог, ако не видят РИБИ. ;)

'Риби' е Вишну или Суря-Нараяна. ;)

Той учиства в "AU.Ra", като "U" или Нараяна. "A"-то е Нара-Брахма или Сидералния Водолей.. "Нара" на санскрит значи 'Човек', и не случайно то фиксираните знаци Водолей е 'Човекът'... и от Евангелията също... Публикувано изображение А "Нага" е серпентина...да те 'светна'.. Публикувано изображение

Санскритската азбука започва с САМО с гласни. Гласните са синоним на СЛЪНЧЕВИЯ КУЛТ. Съгласните -на Лунния(не случайно семитите имат само съгласни, тъй като предствители на ЛУНЕН ведически култ... на Шива, със звукът "М" и "С". ;)

Първите съгласни в санскритската азбука са 'Р" и "К", като са след гласните и техните дифтонги.

Казал съм ти УЧИ САНСКРИТ. Той е пра-пра-пра-пра-пра-пра-пра бабата на латиното... Публикувано изображение

Първият Слънчев култ на АРЙАНИТЕ е участвал Брахма, който е ЕДИНСТВЕН 'БЛЕДОЛИК' от троицата. ;)

Благодарение на Него бледоликите имат афинитет към фината материя и са по-рафинирани ментално. Но САМ БРАХМА не може... Публикувано изображение Тъй като ще стане масонския Луцифер.

ПС: НЕ ПАСИ редом до Сол Амон Паси! ахахахаха хахахааа (Нара до Нага да не пасе... )

Редактирано от aeu (преглед на промените)

Ми пак да ти подхвърля, че и го казах на Цар Лъв... И Везни и Лъв ще бъдат 'угасени' от Скорпион и Козирог, ако не видят РИБИ.

Бъркаш. До сега няма случай (а и няма и да има) последна човешка инкарнация да е в Риби. Нито в Скорпион. За Козирог - да. Това е един от "изходните канали" от Самсара. За скорпитата съм писал и преди - измислен знак. Не е воден. Скорпионите умират от една капка вода - факт. Никой воден знак не може да изгаси огъня на сърцевината на огнените знаци - Лъва.

Бъркаш. До сега няма случай (а и няма и да има) последна човешка инкарнация да е в Риби. Нито в Скорпион. За Козирог - да. Това е един от "изходните канали" от Самсара. За скорпитата съм писал и преди - измислен знак. Не е воден. Скорпионите умират от една капка вода - факт. Никой воден знак не може да изгаси огъня на сърцевината на огнените знаци - Лъва.

'Черните дупки', Царю, не са ИЗХОД ОТ МАТРИЦАТА, а крайна спирка...тама чакаш и идва НОВ АВТОБУС... по график...

Т.е в Черните дупки СЪЗНАНИЕТО НЕ Е АКТИВНО. Но душата същестува,

Забележи, че Черната дупка си има два края-като кревмриша.

Публикувано изображение

Ето ти го Вишну, но двата снопа лъчи не значи 'материално-трансцедентално'... и двата снопа са за материята, само, че вторият се получава след КРАЙНАТА СПИРКА в Астралът. Преди да премине пак в материята душата престоява в Утробата на Вишну(вътре в Черната дупка)

Риби, затова е двойствен, тъй като е КРАЙНА СПИРКА(Крайна черна дупка), но той е двойнствен. Или- отплаваш в Трансцедента, или- се launch-ваш в НОВ ОГРОМЕН ЦИКЪЛ. И двата светлинни снопа от Черната дупка(Централната Яма в галактиката) е всъщнот 'снопът'-светлина от който се появява Шива. А Шива, знаеш е матричарен Главатар. Именно Сатурн и Слънчевото затъмнение с Луната. Това са именно Скорпион и Козирог-черните дупки. 'Снопът' се нарича още 'Пъпа на Вишну' или 'Лингама на Шива'(Оста на Галактиката) , това лотосовото стъбло на лотосовият цвят(Трансцедентален Огън-"Овен"), върхи който стои в поза 'лотус' Брахма(Водолей),който не потопен във водата, макар и да я 'излива'. Водолей не е воден знак! :blink:

Може да се каже, че именно СНОПЪТ Астрална светлина(матерното битие) е Луцифер, любимецът на Луцката! Известен още както ШАКТИ или 'ШЕКИНА', както го наричат евреите за своя кивот, краднатт от египтяните, като концепция, от къде мюслитата по-късно крадат за своята кааба.

'Черната дупка' на Риби е КРАЙНА, но има възможност да хванеш Трансцеденталната Риба. Тя е мека и не е за матер. енергии.. Това имах в пред вид..

Ако не хванеш трансцеденталната 'Риби' си в Утробата на Вишну и чакаш НОВА ИНКРАНАЦИЯ... според съдбата си, разбира се, индивидуална е...няма тука луцифериански социализъм... Публикувано изображение

Виж колко е лесно: 8,10,12..все четни, женски, са, макар и за макрокосмост ... Скорпи-Кози-Риби...Риби е 1/2 матерна, макра и крайна спирка и 1/2 трансцедентална... кеф ти Риби, кеф ти-ПАЛАМУД...

Иначе самият факт да се нарича "Суря-Нараяна' ти подсказва, че макар и 'Черна Дупка'- в основата си е Слънце, само, че НЕ МАТЕРИАЛНО.. Публикувано изображение

Редактирано от aeu (преглед на промените)

'Черните дупки', Царю, не са ИЗХОД ОТ МАТРИЦАТА, а крайна спирка...тама чакаш и идва НОВ АВТОБУС... по график...

Т.е в Черните дупки СЪЗНАНИЕТО НЕ Е АКТИВНО. Но душата същестува,

Забележи, че Черната дупка си има два края-като кревмриша.

Публикувано изображение

Ето ти го Вишну, но двата снопа лъчи не значи 'материално-трансцедентално'... и двата снопа са за материята, само, че вторият се получава след КРАЙНАТА СПИРКА в Астралът. Преди да премине пак в материята душата престоява в Утробата на Вишну(вътре в Черната дупка)

Риби, затова е двойствен, тъй като е КРАЙНА СПИРКА(Крайна черна дупка), но той е двойнствен. Или- отплаваш в Трансцедента, или- се launch-ваш в НОВ ОГРОМЕН ЦИКЪЛ. И двата светлинни снопа от Черната дупка(Централната Яма в галактиката) е всъщнот 'снопът'-светлина от който се появява Шива. А Шива, знаеш е матричарен Главатар. Именно Сатурн и Слънчевото затъмнение с Луната. Това са именно Скорпион и Козирог-черните дупки. 'Снопът' се нарича още 'Пъпа на Вишну' или 'Лингама на Шива'(Оста на Галактиката) , това лотосовото стъбло на лотосовият цвят(Трансцедентален Огън-"Овен"), върхи който стои в поза 'лотус' Брахма(Водолей),който не потопен във водата, макар и да я 'излива'. Водолей не е воден знак! ;)

Може да се каже, че именно СНОПЪТ Астрална светлина(матерното битие) е Луцифер, любимецът на Луцката! Известен още както ШАКТИ или 'ШЕКИНА', както го наричат евреите за своя кивот, краднатт от египтяните, като концепция, от къде мюслитата по-късно крадат за своята кааба.

'Черната дупка' на Риби е КРАЙНА, но има възможност да хванеш Трансцеденталната Риба. Тя е мека и не е за матер. енергии.. Това имах в пред вид..

Ако не хванеш трансцеденталната 'Риби' си в Утробата на Вишну и чакаш НОВА ИНКРАНАЦИЯ... според съдбата си, разбира се, индивидуална е...няма тука луцифериански социализъм... Публикувано изображение

Виж колко е лесно: 8,10,12..все четни, женски, са, макар и за макрокосмост ... Скорпи-Кози-Риби...Риби е 1/2 матерна, макра и крайна спирка и 1/2 трансцедентална... кеф ти Риби, кеф ти-ПАЛАМУД...

Иначе самият факт да се нарича "Суря-Нараяна' ти подсказва, че макар и 'Черна Дупка'- в основата си е Слънце, само, че НЕ МАТЕРИАЛНО.. Публикувано изображение

Ура,защо толкова често взе да се прераждаш виртуално?

А за черните дупки не съм съвсем шур дали не са изход.Според една теория те са врата към друго време и пространство.Или поне едното от двете .Нали си чувал за квазарите.Те са другия край на черните дупки според тази версия.А тия два снопа светлина дето си посочил са единсвеното дето изхвърля черната дупка в нашата вселена. Публикувано изображение

Ура,защо толкова често взе да се прераждаш виртуално?

А за черните дупки не съм съвсем шур дали не са изход.Според една теория те са врата към друго време и пространство.Или поне едното от двете .Нали си чувал за квазарите.Те са другия край на черните дупки според тази версия.А тия два снопа светлина дето си посочил са единсвеното дето изхвърля черната дупка в нашата вселена. Публикувано изображение

Времето, Нео, е първата и последната илюзия. Публикувано изображение Нарича се нарича Кала(санскрит), Хронос или Сатурн. Простарнството е мясото където времето 'тече'. Така, че това си е МАТЕРИАЛНИЯ КОСМОС, който има много нива(измерения).

Да, чувал съм за квазерите,кварките и т.нат. Те са все още в пространството и подвласни на времето. Публикувано изображение Т.е. говорим все още за 'материален космос'..

В Трансцеденралният свят няма време. Публикувано изображение

'Прераждам' се тука във форума, защото все още не съм напуснал Времето... Публикувано изображение

Все пак все- още сме в материята?... Публикувано изображение

Кала на фински означава Риба.

Кришна не беше ли аватар на Вишну? Имената Кришна и Херкулес не бяха ли едно и също? Йошуа не беше ли преминавал 12 изпитания (астрологически)?

Пиппи, днешния санскрит е профанизирана форма на стария лунен санскрит. Последен Гаутама е знаел как се говори на него. Да те открехна (щото със абсолютна сигурност не го знаеш).

В Старата ЗаБукиВеди е имало 78 звука и букви. След разделянето им на лунни (санскрита) и слънчеви (глаголицата) са си разделили буквите. Истината не може да се открие поотделно нито в една от тези азбуки. Само съединени могат да съществуват като едно цяло и неразделно. Разделението е станало на два потока. Единия - с Ариите - в Индия, втория - в древен Египет (който тогава се е наричал по друг начин).

Винаги когато Истината се изкаже Гласно Тя се профанизира! От една илюзия можеш да направиш реалност. Само че се иска огромно количество Воля и Творчество. Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.